- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Tabiki.O zaman orda görüşüp destek olalım birbirimize ne dersiniz
Fsh düşecek yere yükselmiş. Semra hocaya 1 ay öncesi anca randevu alabilmiştim şuan nasıl alınır bilmiyorum. Arayıp öğrenebilirsiniz. Size naçizane tavsiyem takviye kullanın yumurta sayınız ve kalitesi için. Denediniz mi bilmiyorum fakat burada bir çok kişi takviyelerle yumurta sayısını ve kalitesini arttırabildi. Ne isterseniz bu sayfadan öğrenebilirsiniz.Merhaba Hanımlar, ben de semra Hanıma muayene olmak istiyorum. 28 yaşındayım. Tek yumurtalık ve tek tüpüm var. Geçen ay fsh:14.95 lh:5.17 e2:45.47 amh: 0.98 çıkmıştı reglimin 4.günü . Bahçeci ankaraya gittim doktor vitamin ve duphaston verdi. Bir ay sonra reglin 2.günü yani bugün tekrar fsh verdim. Fsh:18.52 e2:34.44 lh: 9.24 çıktı. Göründüğüm doktorların hepsi olumsuz konuştular. Semra Hanım nasıldır? Ne zaman gitmem gerekiyor direkt tedaviye başlayabilmem için?
Çok tatlısınız çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinKesinlikle en iyisini seçiyorlar. Allah inşallah diğerini şimdi transfer edilene kardeş olarak nasip eder. İçiniz rahat olsun . Olmayınca 2sini koyunca da olmuyor. O size can , kan olacaksa 1 taneyle bile oluyor.Keyfinize bakın. Düşünmeyin hiç bunları
Benim de amh düşük FSH yüksek ama önemli olan ultrasyon görüntüsü ultrasyonda yumurtalarıniz var mı?bana da çok olumsuz konuşan doktorlar oldu onlara aldırmayın semra hoca yaşın çok büyük avantaj olduğunu söylemişti en azindan elde edilen embriyolar çok daha kaliteli oluyir,bizim gibi hastalarda labaratuvar çok önemli bu sebeple kesinlikle semra hocayla gorusmeni tavsiye ederimMerhaba Hanımlar, ben de semra Hanıma muayene olmak istiyorum. 28 yaşındayım. Tek yumurtalık ve tek tüpüm var. Geçen ay fsh:14.95 lh:5.17 e2:45.47 amh: 0.98 çıkmıştı reglimin 4.günü . Bahçeci ankaraya gittim doktor vitamin ve duphaston verdi. Bir ay sonra reglin 2.günü yani bugün tekrar fsh verdim. Fsh:18.52 e2:34.44 lh: 9.24 çıktı. Göründüğüm doktorların hepsi olumsuz konuştular. Semra Hanım nasıldır? Ne zaman gitmem gerekiyor direkt tedaviye başlayabilmem için?
Bir de takviye kullanmanızda fayda varMerhaba Hanımlar, ben de semra Hanıma muayene olmak istiyorum. 28 yaşındayım. Tek yumurtalık ve tek tüpüm var. Geçen ay fsh:14.95 lh:5.17 e2:45.47 amh: 0.98 çıkmıştı reglimin 4.günü . Bahçeci ankaraya gittim doktor vitamin ve duphaston verdi. Bir ay sonra reglin 2.günü yani bugün tekrar fsh verdim. Fsh:18.52 e2:34.44 lh: 9.24 çıktı. Göründüğüm doktorların hepsi olumsuz konuştular. Semra Hanım nasıldır? Ne zaman gitmem gerekiyor direkt tedaviye başlayabilmem için?
Aynen öyle katılıyorum sizeNaturel transferim oldu tutunmadı ne çatlatma iğnesi ne jel ne başka birşey kullanmadım ama olmadı nasip bence çok düşünmemek didiklememek lazım doktorlarımız embriyologlarımız gayet titiz ve kişiye göre tedavi uyguluyorlar zaten gerisi Allah’ a kalmışBu sınavımızı sabır ve dua ile atlatıp kucağımızda yavrularımızı görürüz inşallah kızlar
Şimdi Omepa Q10, impryl tablet kullanıyorum. Bunlarda o saydıklarınız var. Hayıt tohumu, testere dişli aslan pençesi, arısütü-bal-polen karışımı kullanıyorum bir aydır. Her akşamda hafif tempolu 1 saat yürüyoruz eşimle. Direkt tedaviye başlamak için reglin kaçıncı günü gitmek gerekiyor bilginiz var mı?Bir de takviye kullanmanızda fayda var
-saf arı sütü(muhakkak güvenilir yerden olsun)
-omepa
-imom
-folik asit
-l arjinin
-D vitamini
-Çinko
-B12
Bir de tedavi öncesi bol bol yürüyüş yap,tedavi esnasinda da zeytin yağında bekletilmiş incir ve bal tarçın çörek otu yap gerçekten yumurta kalitesine etkisi var
Ön görüşme yaomadan hemen tedaviye başlanır mi bilmiyorum ama eğer başlanırsa adetin 2. Günü gitmeniz gerekirŞimdi Omepa Q10, impryl tablet kullanıyorum. Bunlarda o saydıklarınız var. Hayıt tohumu, testere dişli aslan pençesi, arısütü-bal-polen karışımı kullanıyorum bir aydır. Her akşamda hafif tempolu 1 saat yürüyoruz eşimle. Direkt tedaviye başlamak için reglin kaçıncı günü gitmek gerekiyor bilginiz var mı?
Şuan adetimin 10.günündeyim agustosun 5inde nasipse transferimizAynen öyle katılıyorum sizeŞuan transferin kaçıncı gününüzdesiniz?
Nasıl gidio cnm sürekli çagırıp kan alıyorlarmı,? Toplam kaç gün sürücek cnm doktor hangisi?Şuan adetimin 10.günündeyim agustosun 5inde nasipse transferimiz
Adetin 2.günü gittim 10.günü ve 12. Günü yani pazartesi gitcem ama kişiden kişiye değişiyor ayrıca natural ve ilaçlı transferde de degişiyor kaç kere çağırdıklarıNasıl gidio cnm sürekli çagırıp kan alıyorlarmı,? Toplam kaç gün sürücek cnm doktor hangisi?
Benim ilaçlı olacak adetin 2. Günü gittim birde 11. Günü gittim bir diğeri transfer ben de anlamadım. 1 gün kontrol olmuş oluyorum.Nasıl gidio cnm sürekli çagırıp kan alıyorlarmı,? Toplam kaç gün sürücek cnm doktor hangisi?
İlaçlarla düşürüyorlar canım. Benim bir tanıdığımın 25 ten 12 lere düştü. Transfer yapıldı, sonuç bekliyor.Arkadaşlar merhaba benim fsh :19,76 çıktı çok yüksek olduğundna tedaviye başlanılmadı bu şekilde olur değeri düşen ve gebe kalan varmı çok mu kötü yadüşürmek için ne yapabilirm acaba
Benimde aynı şekilde oldu canım.adetin 2.günü ve 11.günü gittim..yani 2 defa gittim kontrol için.3.de transfer oldu.daha iyi işte fazla gitmiyorsun:)Benim ilaçlı olacak adetin 2. Günü gittim birde 11. Günü gittim bir diğeri transfer ben de anlamadım. 1 gün kontrol olmuş oluyorum.
Aslanpençesi hayıt ve civanpercemi deneyebilirsin inşallah duser,benim de 10-15 arasi genelde bir de ultrasyon goruntusu önemli bazen stresten de yükselebiliyor bu hormonArkadaşlar merhaba benim fsh :19,76 çıktı çok yüksek olduğundna tedaviye başlanılmadı bu şekilde olur değeri düşen ve gebe kalan varmı çok mu kötü yadüşürmek için ne yapabilirm acaba
Şu endemetrium kalınlığına takıldı kafam. Keşke 1 gün daha çağırsalarmış. Makale deney falan okudum hep 9/10/11 de gebelik elde ediliyor 14 ve üstü tutunma düşük diyor. Bugün gönül hocayla konuştum o da en fazla 14 olur dedi ama hiç tatmin olmadım. Rabbim yardımcım olsun. Ne zor iş bu böyle.Benimde aynı şekilde oldu canım.adetin 2.günü ve 11.günü gittim..yani 2 defa gittim kontrol için.3.de transfer oldu.daha iyi işte fazla gitmiyorsun:)
Resveratrol acai q10 lifetime markada var günde 1 tane kullanabilirsin. Benim fsh çok yüksek değildi 7/8 di sanırım 5e düştü yumurta kalitem artmıştı.Arkadaşlar merhaba benim fsh :19,76 çıktı çok yüksek olduğundna tedaviye başlanılmadı bu şekilde olur değeri düşen ve gebe kalan varmı çok mu kötü yadüşürmek için ne yapabilirm acaba
Benim 11.gün 10mm di.ilk bende çok tedirgin olmuştum fazla kalınlaşır mı diye.doktorlarlar bunu düşünmüştür heralde.sende fazla takılma canım.malesef insan bi türlü rahat olamıyor.çok stresli bu işler.ama çoğunu biz kendimiz stres yapıyoruz bunu da unutma:)Şu endemetrium kalınlığına takıldı kafam. Keşke 1 gün daha çağırsalarmış. Makale deney falan okudum hep 9/10/11 de gebelik elde ediliyor 14 ve üstü tutunma düşük diyor. Bugün gönül hocayla konuştum o da en fazla 14 olur dedi ama hiç tatmin olmadım. Rabbim yardımcım olsun. Ne zor iş bu böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?