Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba Hanımlar, ben de semra Hanıma muayene olmak istiyorum. 28 yaşındayım. Tek yumurtalık ve tek tüpüm var. Geçen ay fsh:14.95 lh:5.17 e2:45.47 amh: 0.98 çıkmıştı reglimin 4.günü . Bahçeci ankaraya gittim doktor vitamin ve duphaston verdi. Bir ay sonra reglin 2.günü yani bugün tekrar fsh verdim. Fsh:18.52 e2:34.44 lh: 9.24 çıktı. Göründüğüm doktorların hepsi olumsuz konuştular. Semra Hanım nasıldır? Ne zaman gitmem gerekiyor direkt tedaviye başlayabilmem için?

Fsh düşecek yere yükselmiş. Semra hocaya 1 ay öncesi anca randevu alabilmiştim şuan nasıl alınır bilmiyorum. Arayıp öğrenebilirsiniz. Size naçizane tavsiyem takviye kullanın yumurta sayınız ve kalitesi için. Denediniz mi bilmiyorum fakat burada bir çok kişi takviyelerle yumurta sayısını ve kalitesini arttırabildi. Ne isterseniz bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çok tatlısınız çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Benim de amh düşük FSH yüksek ama önemli olan ultrasyon görüntüsü ultrasyonda yumurtalarıniz var mı?bana da çok olumsuz konuşan doktorlar oldu onlara aldırmayın semra hoca yaşın çok büyük avantaj olduğunu söylemişti en azindan elde edilen embriyolar çok daha kaliteli oluyir,bizim gibi hastalarda labaratuvar çok önemli bu sebeple kesinlikle semra hocayla gorusmeni tavsiye ederim

Bir de takviye kullanmanızda fayda var
-saf arı sütü(muhakkak güvenilir yerden olsun)
-omepa
-imom
-folik asit
-l arjinin
-D vitamini
-Çinko
-B12
Bir de tedavi öncesi bol bol yürüyüş yap,tedavi esnasinda da zeytin yağında bekletilmiş incir ve bal tarçın çörek otu yap gerçekten yumurta kalitesine etkisi var

Aynen öyle katılıyorum size Şuan transferin kaçıncı gününüzdesiniz?

Şimdi Omepa Q10, impryl tablet kullanıyorum. Bunlarda o saydıklarınız var. Hayıt tohumu, testere dişli aslan pençesi, arısütü-bal-polen karışımı kullanıyorum bir aydır. Her akşamda hafif tempolu 1 saat yürüyoruz eşimle. Direkt tedaviye başlamak için reglin kaçıncı günü gitmek gerekiyor bilginiz var mı?

Ön görüşme yaomadan hemen tedaviye başlanır mi bilmiyorum ama eğer başlanırsa adetin 2. Günü gitmeniz gerekir

Arkadaşlar merhaba benim fsh :19,76 çıktı çok yüksek olduğundna tedaviye başlanılmadı bu şekilde olur değeri düşen ve gebe kalan varmı çok mu kötü yadüşürmek için ne yapabilirm acaba

Arkadaşlar merhaba benim fsh :19,76 çıktı çok yüksek olduğundna tedaviye başlanılmadı bu şekilde olur değeri düşen ve gebe kalan varmı çok mu kötü yadüşürmek için ne yapabilirm acaba
İlaçlarla düşürüyorlar canım. Benim bir tanıdığımın 25 ten 12 lere düştü. Transfer yapıldı, sonuç bekliyor.

Benim ilaçlı olacak adetin 2. Günü gittim birde 11. Günü gittim bir diğeri transfer ben de anlamadım. 1 gün kontrol olmuş oluyorum.
Benimde aynı şekilde oldu canım.adetin 2.günü ve 11.günü gittim..yani 2 defa gittim kontrol için.3.de transfer oldu.daha iyi işte fazla gitmiyorsun:)

Aslanpençesi hayıt ve civanpercemi deneyebilirsin inşallah duser,benim de 10-15 arasi genelde bir de ultrasyon goruntusu önemli bazen stresten de yükselebiliyor bu hormon

Benimde aynı şekilde oldu canım.adetin 2.günü ve 11.günü gittim..yani 2 defa gittim kontrol için.3.de transfer oldu.daha iyi işte fazla gitmiyorsun:)
Şu endemetrium kalınlığına takıldı kafam. Keşke 1 gün daha çağırsalarmış. Makale deney falan okudum hep 9/10/11 de gebelik elde ediliyor 14 ve üstü tutunma düşük diyor. Bugün gönül hocayla konuştum o da en fazla 14 olur dedi ama hiç tatmin olmadım. Rabbim yardımcım olsun. Ne zor iş bu böyle.

Resveratrol acai q10 lifetime markada var günde 1 tane kullanabilirsin. Benim fsh çok yüksek değildi 7/8 di sanırım 5e düştü yumurta kalitem artmıştı.

Benim 11.gün 10mm di.ilk bende çok tedirgin olmuştum fazla kalınlaşır mı diye.doktorlarlar bunu düşünmüştür heralde.sende fazla takılma canım.malesef insan bi türlü rahat olamıyor.çok stresli bu işler.ama çoğunu biz kendimiz stres yapıyoruz bunu da unutma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…