Benim de adetin 11. Günü 11 kusurdu bir hafta sonra transfer oldum hiç sormadım son olarak kac diye ama şöyle bir şey var semra hoca dosyani görüyordur eğer sıkıntı gorseydi ertelerdi transferi bence boşuna evham yapıyorsun.Eger için rahat etmeyecekse doktorunla konuşŞu endemetrium kalınlığına takıldı kafam. Keşke 1 gün daha çağırsalarmış. Makale deney falan okudum hep 9/10/11 de gebelik elde ediliyor 14 ve üstü tutunma düşük diyor. Bugün gönül hocayla konuştum o da en fazla 14 olur dedi ama hiç tatmin olmadım. Rabbim yardımcım olsun. Ne zor iş bu böyle.
Kafana takıldı ise randevu al canım. Semra hanım da olsun. Transfer öncesi kafana takılan soruları sormuş olursun.Şu endemetrium kalınlığına takıldı kafam. Keşke 1 gün daha çağırsalarmış. Makale deney falan okudum hep 9/10/11 de gebelik elde ediliyor 14 ve üstü tutunma düşük diyor. Bugün gönül hocayla konuştum o da en fazla 14 olur dedi ama hiç tatmin olmadım. Rabbim yardımcım olsun. Ne zor iş bu böyle.
Canım naturelde sık gidiyorsun hele çatlatma iğnesi kullanılmıyorsa üç gün üstüste gittiğimi biliyorum 12. 13. 14. Günlerde çünkü naturel olarak yumurtanın çatladığı zamana uygun düzenleniyor transferBenim ilaçlı olacak adetin 2. Günü gittim birde 11. Günü gittim bir diğeri transfer ben de anlamadım. 1 gün kontrol olmuş oluyorum.
Kafana takıldı ise randevu al canım. Semra hanım da olsun. Transfer öncesi kafana takılan soruları sormuş olursun.
Bugün gönül hocayla görüştüm. Rahat ol dedi en fazla 14 olur dedi problem olmaz dedi ama işte gönül ferman dinlemiyor. Çok araştırıp okumamak lazım onu biliyorum.Benim de adetin 11. Günü 11 kusurdu bir hafta sonra transfer oldum hiç sormadım son olarak kac diye ama şöyle bir şey var semra hoca dosyani görüyordur eğer sıkıntı gorseydi ertelerdi transferi bence boşuna evham yapıyorsun.Eger için rahat etmeyecekse doktorunla konuş
bence de 2 emmbriyoyu heba etmeye gerek yok. Zaten pgt li 2 embriyon var. Teker teker denemek en mantıklısı. Yumurta toplama ve pgt süreci de kolay değil. Ben 2 şer embriyo transfer ettirdim. Embriyolarım heba oldu.Bugün gönül hocayla görüştüm. Rahat ol dedi en fazla 14 olur dedi problem olmaz dedi ama işte gönül ferman dinlemiyor. Çok araştırıp okumamak lazım onu biliyorum.bir gebe kalsak da şu stres sıkıntıdan kurtulsak. 1.2 gün daha geçsin yavaş yavaş alışırım dün daha çok takılıyordum bugün daha iyiyim. Ben hep çift transfer istiyordum ama şimdi tek istiyorum olumsuz bir durum varsa eğer en azından diğeri kalsın gözüyle bakıyorum.
Bende öyle düşünüyorum. Gönül ister ki ilkinde tutunsun ama nasip kısmet bakalım.bence de 2 emmbriyoyu heba etmeye gerek yok. Zaten pgt li 2 embriyon var. Teker teker denemek en mantıklısı. Yumurta toplama ve pgt süreci de kolay değil. Ben 2 şer embriyo transfer ettirdim. Embriyolarım heba oldu.
Doktormu ilaçlı olmasını tercih etti sizinmi tercihinizdi?Benim ilaçlı olacak adetin 2. Günü gittim birde 11. Günü gittim bir diğeri transfer ben de anlamadım. 1 gün kontrol olmuş oluyorum.
Benim 2 natural transferim iptal oldu yumurtam gelişmedi. Mecbur ilaçlı yaptık.Doktormu ilaçlı olmasını tercih etti sizinmi tercihinizdi?
Bence rezerviniz hiçte fena değil benim iki yumurtaligimda toplam 4-5 tane var hatta bir kere başka bir doktor 1 tane tek gördü ama semra hoca bana hiç kötü yorum yapmadı yasimin çok büyük avantaj olduğunu söyledi,hem önemli olan kaliteli embriyo çıkması bence sayıya takılmaBenim tek yumurtalığımda 4-5 folikül gördü geçen ay doktor. Tek yumurtalığım olduğu için sıkıntı işte. Amh da ondan düşük diye düşünüyorum. Sonuçta rezervimin yarısı yok. 5 Ağustos’ta Semra Hocaya randevu alacağım. Bakalım o ne diyecek. O kadar dikkat ettim bu ay yükselmiş Fsh
Çooook teşekkür ederim inanın güç oldunuz. Karaları bağlamış oturuyorum ne yapacağımı bilmeden. Siz şimdi tedavi aşamasında mısınız?Bence rezerviniz hiçte fena değil benim iki yumurtaligimda toplam 4-5 tane var hatta bir kere başka bir doktor 1 tane tek gördü ama semra hoca bana hiç kötü yorum yapmadı yasimin çok büyük avantaj olduğunu söyledi,hem önemli olan kaliteli embriyo çıkması bence sayıya takılma
Çok şükür transfer oldum beklemedeyim, dediğim gibi asla umutsuz olma, Instagram da bir macun var araştırma imkanın oldu mu c'life macun hormonlara iyi geliyor imkanın varsa bir kutu sipariş verip debemeni tavsiye ederim ben tedavi öncesi kullandım iyi geldiguni düşünüyorumÇooook teşekkür ederim inanın güç oldunuz. Karaları bağlamış oturuyorum ne yapacağımı bilmeden. Siz şimdi tedavi aşamasında mısınız?
Tek mi transfer edilmişti? Değerinin gayet güzel artmışArkadaşlar cuma günü test günümdü 110 çıktı bugün sabah tekrar edin denmişti 303 çıktı sizce normal bi değer mi
Evet 1 embriyo gercekten mi biraz panik yaptım nedenseTek mi transfer edilmişti? Değerinin gayet güzel artmış
Hadi hayirli olsun neden panik yaptın ki yüzde yuzden fazla artmış degerin,bence gayet güzel değerin sağlıkla kucağına al inşallah.Evet 1 embriyo gercekten mi biraz panik yaptım nedense
Tebrik ederim gayet güzel bi değer..allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin..benimde 7.gün 59 ,, 9.gün 290 dı değerim..tedirgin olacağın bir şey yok keyfini çıkar :)Arkadaşlar cuma günü test günümdü 110 çıktı bugün sabah tekrar edin denmişti 303 çıktı sizce normal bi değer mi
Yani belirti sayılırsa evet . İlk hissettiğim göğüs hassasiyetiydi 2 ya da 3. Gün başladı. Bu arada naturel transfer benim ki. Daha sonra bulantı tıpkı adet olacakmışım gibi kasık ağrısı rahimde ağrı batma tarzı. Sıcak basması falan Allah icin hissetmediğim kalmamışHadi hayirli olsun neden panik yaptın ki yüzde yuzden fazla artmış degerin,bence gayet güzel değerin sağlıkla kucağına al inşallah.
Belirtin olmusmuydu canım? Benim daha üçüncü günüm ama şuan hafif göğüs agrusi dışında bir ağrı yok senin ne zaman basladi belirtiler?
Benim natural değil belirtiler şaşırtabilir o zaman,ben kendimi çok fazla dinlemeyeyimYani belirti sayılırsa evet . İlk hissettiğim göğüs hassasiyetiydi 2 ya da 3. Gün başladı. Bu arada naturel transfer benim ki. Daha sonra bulantı tıpkı adet olacakmışım gibi kasık ağrısı rahimde ağrı batma tarzı. Sıcak basması falan Allah icin hissetmediğim kalmamışbu arada garip bir şekilde sabah zerre rahimde ağrı, batma hissetmezken hep gün içinde hissettim.
Tabi ilaçlı olunca farklı olur. Ama şunu söyleyeyim kafayı boşaltın en önemlisi buBenim natural değil belirtiler şaşırtabilir o zaman,ben kendimi çok fazla dinlemeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?