Maşallah değeriniz çok iyi 2 kattan fazla artmışArkadaşlar cuma günü test günümdü 110 çıktı bugün sabah tekrar edin denmişti 303 çıktı sizce normal bi değer mi
Ederim etmem mi hiç darısı sizeMaşallah değeriniz çok iyi 2 kattan fazla artmışRahatlayın keyfini çıkarın ve bizler için dua edin lütfen
Gayet normal gözün aydın darısı bize inşallahArkadaşlar cuma günü test günümdü 110 çıktı bugün sabah tekrar edin denmişti 303 çıktı sizce normal bi değer mi
Neler yaptınız yediniz. Bize biraz fikir bilgi verir misiniz?Arkadaşlar cuma günü test günümdü 110 çıktı bugün sabah tekrar edin denmişti 303 çıktı sizce normal bi değer mi
Valla koca bir hiç desem yeridir sadece şu vardı aklımda ne yaparsam yapayım nar suyu da içsem ananas yaprağıda kemirsem 32 saat kımıldamadan yatsam da tutmayacaksa tutmayacak nasipte varsa ne yapsam tutacaktı gezmeyede gittim markete de ağır is yapmadım başka da bi şey yok hayatında olmadığım kadar her şeye ve herkese karşi nötrdüm bence ennn ennn önemlisi bu. Çok fazla bilimsel makale falan okudum doğrudan şu yardımcı olur diye hiç bir şey yoktu sadece stresin gercek manada etkilediği yazıyordu. Ayrıca transfer gününden beri de kabızım ne yapsam geçmedi progesteron hormonu yüzünden. Bol su için bu sizin sağlığınız için de çok önemli bir de kafaya takmayim gerisi benim için hikayeNeler yaptınız yediniz. Bize biraz fikir bilgi verir misiniz?
Teşekkür ederim. Bugün bende öyleyim nedense. Hatta allahım bana ne oldu dedim. Günlerdir rahim kalınlığına takılan ben.. bugün sen nasip edeceksin olacak inanıyorum ben diye uyandım diyebilirim. Transfer aklıma gelince bir hoş hissediyorum olacağı varsa olacak diyorum. İnşallah böyle devam ederim.Valla koca bir hiç desem yeridir sadece şu vardı aklımda ne yaparsam yapayım nar suyu da içsem ananas yaprağıda kemirsem 32 saat kımıldamadan yatsam da tutmayacaksa tutmayacak nasipte varsa ne yapsam tutacaktı gezmeyede gittim markete de ağır is yapmadım başka da bi şey yok hayatında olmadığım kadar her şeye ve herkese karşi nötrdüm bence ennn ennn önemlisi bu. Çok fazla bilimsel makale falan okudum doğrudan şu yardımcı olur diye hiç bir şey yoktu sadece stresin gercek manada etkilediği yazıyordu. Ayrıca transfer gününden beri de kabızım ne yapsam geçmedi progesteron hormonu yüzünden. Bol su için bu sizin sağlığınız için de çok önemli bir de kafaya takmayim gerisi benim için hikaye
Aynen öyle kafaya takmamak en güzeli. Test gününüz ne zaman sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum dört gözleTeşekkür ederim. Bugün bende öyleyim nedense. Hatta allahım bana ne oldu dedim. Günlerdir rahim kalınlığına takılan ben.. bugün sen nasip edeceksin olacak inanıyorum ben diye uyandım diyebilirim. Transfer aklıma gelince bir hoş hissediyorum olacağı varsa olacak diyorum. İnşallah böyle devam ederim.bende yememe içmeme çok dikkat etmiyorum. Çayı kahveyi bıraktım kahve çok içerim normalde. Arada bir çikolata yiyorum. Meyve alışkanlığım Yok vitamin amaçlı bol meyve yiyorum su içiyorum. Baklagil o kadar. Ekstra birşey yapmıyorum. Avokado aldım o da kötü çıktı zaten :) ananas yemiyorum çok da önermiyorlar kasılmaya neden oluyormuş. Rabbim bizlere de bu güzel haberi vermeyi nasip etsin inşallah.
Benim tek yumurtalığımda 4-5 folikül gördü geçen ay doktor. Tek yumurtalığım olduğu için sıkıntı işte. Amh da ondan düşük diye düşünüyorum. Sonuçta rezervimin yarısı yok. 5 Ağustos’ta Semra Hocaya randevu alacağım. Bakalım o ne diyecek. O kadar dikkat ettim bu ay yükselmiş Fsh
Sizin opude kac yumurta çıkmıştı ve kaçı dollenmisti ben ilk gorusmemi yaptim sag tarafda hic yokmuş solda bir kac tane yazdırdı hemsireye
Bence rezerviniz hiçte fena değil benim iki yumurtaligimda toplam 4-5 tane var hatta bir kere başka bir doktor 1 tane tek gördü ama semra hoca bana hiç kötü yorum yapmadı yasimin
Çok şükür transfer oldum beklemedeyim, dediğim gibi asla umutsuz olma, Instagram da bir macun var araştırma imkanın oldu mu c'life macun hormonlara iyi geliyor imkanın varsa bir kutu sipariş verip debemeni tavsiye ederim ben tedavi öncesi kullandım iyi geldiguni düşünüyorum
Gayt güzel değerin bence canım.. artış iyi yaniArkadaşlar cuma günü test günümdü 110 çıktı bugün sabah tekrar edin denmişti 303 çıktı sizce normal bi değer mi
Ben henüz transfer olmadım.Aynen öyle kafaya takmamak en güzeli. Test gününüz ne zaman sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum dört gözle♥
Hiç yorulmadim istediğiniz kadar sorun zaten çok hassas bi dönem insam panik oluyor kafaya takıyor aynı yolları yürümüş insanlara soramayacaksınız da kime soracaksınızBen henüz transfer olmadım.daha transfer olamadan sizleri yordum. Rahim kalınlığına takılmıştı kafam ama çok şükür daha iyiyim. Bekleyip göreceğiz belki ben burada ki diğer arkadaşlar için deneyim olacağım kim bilir. Test tarihim bayramın son günü veya ertesi gününe denk geliyor tahminim. İnşallah güzel haber vereceğime inanıyorum.
Hiç yorulmadim istediğiniz kadar sorun zaten çok hassas bi dönem insam panik oluyor kafaya takıyor aynı yolları yürümüş insanlara soramayacaksınız da kime soracaksınız
Cnm bn bu ay yptrdım bu testleri kadın doguma devlet hastanesinde yaptırabilirsin, kan pıhtılaşma testi isterlerse onuda genetik yapıo cnm, rahim filmini baya oldu çektireli hatırlamıorum, bnde senin gbi acele ediodum ama doktor rahim dinlendirmeyi tercih etti, geç olsun güzel olsun inanki hiç stres ypma..Iyi pazarlar hanımlarDün ilk gorusmemizi gerçekleştirdik.Ilk izlenim ilgililerdi.Benden ve eşimden bazı testler istendi.Rahim filmim ve kan tahlillerim güncel değildi.Muhasebeyle görüşemedik kapanmıştı rakam konuşamadık.Istenen testler
Rahim filmi(yarın reglimin 10.günü yumurtlama dönemine girdim ilişkide oldu cektirmemin zararı olur mu)
Prolaktin,serbest t4,tsh,hbs,anti hbs,anti hcv,anti hiv,rubella,tam kan sayimi bunlar ac karnina (nerede yaptirabilirim sağlık ocağı hepsini yapar mi veya devlet has dahilyemi kadın doğum mu yapar)
Reglin 2.günü de fsh ve e2 istendi.
Dert ettiğim reglim bayrama geliyor regilken o 2 testi mecbur özelde yaptıracağım.Rahim filmini de bayramdan sonra şehir dışındayız ben eylül regliyle baslamak istiyordum ağustos reglim kötü bir tarihe geliyor nasıl nerde ne ara yaptıracam bilemedim ekime de kalsin Istemiyorum eşim acele etme vardır bir hayır strese sokma kendini diyor ama
Cnm bn bu ay yptrdım bu testleri kadın doguma devlet hastanesinde yaptırabilirsin, kan pıhtılaşma testi isterlerse onuda genetik yapıo cnm, rahim filmini baya oldu çektireli hatırlamıorum, bnde senin gbi acele ediodum ama doktor rahim dinlendirmeyi tercih etti, geç olsun güzel olsun inanki hiç stres ypma..
Osmaniye devlet hastanesine gitmiştim bakırköydeki bu testleri istiorum diyince tedaviye başlicaz diyince hemen yazıolar, genetik kan pıhtılaşmasıda yaptır dedilerseki herkese sölüolar, ona çok zor alınıo genetikten randevu yrn ilk işin genetikten almak olsun çnkü en az 4hftada çıkıo sonuç, haklısın cnm acele etmekte, bnde senin gibiydim..Ya ben devlet has gidince yüzüme bakmıyorlar avrupa yakasindaysaniz hangi hastaneye gittiniz Sanki zaman aleyhime işliyor gibi 1 yılım boşu boşuna geçti şimdi hızlansın ıstiyorum ama sanırım bunda da vardır bir hayır
Osmaniye devlet hastanesine gitmiştim bakırköydeki bu testleri istiorum diyince tedaviye başlicaz diyince hemen yazıolar, genetik kan pıhtılaşmasıda yaptır dedilerseki herkese sölüolar, ona çok zor alınıo genetikten randevu yrn ilk işin genetikten almak olsun çnkü en az 4hftada çıkıo sonuç, haklısın cnm acele etmekte, bnde senin gibiydim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?