Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet cnm bu tüm testleri bn kadın dogumda yaptırdım cnm bi sorun olmadı..

Merhaba hanımlar, gecen sene bu vakitler ben de transfer icin gün sayıyordum şimdi süt sağarken yazıyorum:)) cuma günü memorialden transfer sonucunu dosyaya işlemek icin oğlumun boy kilo isim vs aldılar bir buraya bakıp moral olayım size dedim. İlk denemede (erkek inf(şiddetli morf bozuklugu ve hareketsizlik)) şükürler olsun oğlumu kucagıma aldım. Öncelikle transfer sürecinde iseniz lütfen kimin takip ettiğini önemsemeyin. İpek hoca ile ilk görüşme ardından yücel hoca ile takip başladık ancak günseli ve gönül hocalar da takip etti. Opu melih bey, transfer yücel hoca yaptı. Kısacası tamamen ekip işi calısıyorlar. Bir de benim bir yumurtam hep önde gidiyordu onu baskılayıp diğerlerini büyütmeye calıstılar 13 yumurta toplandı 11 olgun cıktı. He bu arada yumurta catlatma iğnesi vurulamadım cünkü bi gittim ki catlamıs :) öncesinde bir başarısız aşılamam vardı. 6 embriyom 5. Güne geldi. Morf bozuklugundan biz pgt istedik(cünkü sperm dnaları hasarlıydı) iyi ki istemişiz 3 embriyomuz elendi. Ve merkez bunun normal oldugunu söyledi. Kalan 3 embriyodan biri transfer edildi. İkisini dondurduk. Tüm tedavi sürecindeki arkadaslara basarılar dilerim :)

Merhaba arkadaşım, uzun zaman sonra geçenlerde foruma yazmıştım hikayemi yeni arkadaşlara umut olmak için. Rezerv konusunu görünce ayrıca sana da yazmak istedim. Rezerv konusunu hiç kafaya takma. Benim de amh düşük, fsh yüksekti. Fsh değerim 28 lere kadar çıkıyordu düşün. Tedaviye başladığımız ay ultrasonda tek bir folikül görmüştü takip doktorum. İlaçlarla bu sayı ancak 3’e çıktı ama opu’da yalnızca 2 yumurta toplandı. O 2 yumurtanın da sadece 1’i beşinci güne gitti ve transfer oldum. 26 gün önce doğum yaptım çok şükür. Fsh’ın düşmesi için de hiçbir şey yapmadım, ön görüşmede Semra Hoca sakın kendi kafana göre bitkisel kürler falan uygulama demişti. Tedaviye başlamayı planladığımız ay kendiliğinden 13’e düşmüştü fsh ama düşmeseydi de fsh’ı baskılamak için bir ön tedavi yapacaklardı. Yani her şeyin bir çaresi var. Oluruna bırakmıştım, allahın izni ile de oldu. Sana da bol şans dilerim arkadaşım...

Maşallah Allah bizlere nasip etsin oğlunuza hayırlı dilediğiniz gibi bir ömür versin .Ben nedense ıpek hocada ısrarıydım ama kısmet olmadı.Ama dediginiz gibi ekip işiymiş sonucu güzel olsun da gerisi önemli değil

Merhaba, olusan 50 yumurtadan 40tanesi toplandi. Kalanlar yeterli olgunlukta olmadigi icin toplamadilar.
Zaten ilk muayenede anlamislardi fazla yumurtamin olabilecegini

Merhaba ne güzel evladınızı almışsınız kucağınıza darısı bize olsun. Size bir şey sormak istedim konuyla alakası yok ama tecrübelerinize dayanarak. Şimdi ayın 17nde bende transfer oldum 5 günlük blostokist embriyosuydu hani 21 gün kalp atışı Merhaba, bebeğiniz hayırlı olsun. Konuyla alakalı degil ama size bir sey sormak istedim tecrübeli olduğunuz için. Ayın 17nde 5 günlük blastokist embriyo transferi oldum sonuc pozitif. Transferden sonra 12 ama 5 günlük embriyo gelişimini sayarsak 17. Günümdeyim ben şimdi hangisini baz alıp gidip kalp atışı için randevu alacağım?

Merhaba, Allah size de hayırlısıyla sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Ben merkezin verdiği güne kadar bekledim, sanırım 3 haftaydı. Bazı arkadaslar önce baska hastaneye gidip kese gördüler sonra kalp atısı icin gittiler. Benim ilk kontrolüm 7. Haftada oldu

Merhaba arkadaşlar,
Bu ay naturel transferim olacak kısmetse, tedirgin olmuştum yumurtam yavaş büyüyor gibiydi ama yumurtam dün(adetimin 15. günü) 20 mm rahim kalınlığım 12 mm idi. Bugün çatlatma iğnesi yapacağım, 4 Ağustos’ta da pgt’li tek embriyo transferim olacak inşallah. Bu 3. tedavim olmasına rağmen içim kıpır kıpır, umutluyum çok şükür. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağ salim evlatlarımıza kavuşalım inşallah

Naturel transferi merak edenler için bugüne kadar sadece folik asit kullandım, bugün çatlatma iğnesi ve 2 gün sonra da rulid, prednol ve crinone jel kullanacağım. Toplam transfer süreci içinde 5 defa merkeze gitmiş olacağım. Biz şehir dışından git gel yaptıkça gidiş gelişlerin sayısı arttı gibi tüm tedavi süresince 13 defa merkeze gittik. Zor oldu bize ama sonucu güzel olsun da verdiğimiz tüm emeklere değer

Merhaba sizinle sanırım aynı durumdayız, bugun çatlatma iğnesi verebilirler bana az önce muayene olup kan tahlili verdim LH değerime göre belli olcak haber bekliyorum eğer bugun çatlatma iğnesi kullanırsam 4 ağustosta transferim normalde 5 ağustos denmişti bakalım, ben de bugunekadar içim kıpır kıpırdı ve hep nasip diyordum ama bugun ilk defa bu kadar karamsarım Embriyomuz 3ba kalitede bu kalitede tutunup doğum yapan var mı aramızda acaba?

Kaçıncı tedaviniz bilemiyorum ama ben ilk iki tedavimden şunu anladım. En başından üzülmek, stres yapmak vücudu olumsuz etkiliyor ve hiçbir işe yaramıyor. İnşallah pozitif olur ama negatif olursa da o zaman üzülürüz şimdilik tadını çıkarmak istiyorum çok zor ama biraz daha pozitif olmaya çalışın. Benim ilk iki tedavim iyi kaliteydi olmadı kalitesine de takılmayın burda okuyoruz nice orta kaliteler tutup evlat olmuş inşallah bizim de zamanımız gelmiştir tutar ve sağlıkla doğar.

Aslında o kadar pozitif ve kaderci birisiyim ki neden böyle oldum şuan bilmiyorum, 2. Tüp bebek tedavimiz bizim totalde 4. Transferim olcak naturel olcak benim de. Normal gebelik geçrdim kürtaj oldum onun haricinde 3 kere transfer yaşadım inanın öyle güçlüydüm ki sabır ve dua ile tevekkülle kolayca atlattım, modumuz bazen düşer ama yanlış zaman sanırım akşama birşeyim kalmaz diye umut ediyorum Güzel temennileriniz için teşekkür ediyorum inşallah bebişlerimiz tutunur Allah’ ım hepimiz koca karınlarla gezelim inşşş

Merhaba canım,şimdiden hayırlı olsun, inşallah bu süreci en güzel şekilde atlatirsin,heyecan güzeldir,ben de bu ay tedavi oldum ama pgt istemedim nedense, doktorumla da bir iletişimsizlik oldu son gün,öncesinde de hiç konuşmamıştik bu konuyu bakalım risk alıp transfer oldum inşallah ben de burdaki herkeste güzel sonuçlar alırız.

Bence kaliteye takilmayjn benim önceki tedavide 3. Gün orta kalitede emriyo vardı onunla hamile kaldım sekizinci haftada kürtajla sonuçlandı bebeği genetiğe yollafdik sağlıklı geldi yani kromozomal bir sıkıntı yoktu ama devam etmedi

Merhabalar
Bnm 5kez en iyi kalite transfer edildi 5aa
Ama negatif ve düşükle sonuçlandı, bnce buna hiç takılma, cnm bnm bgn opu oldu aslında yücel bey bana naturel transfer yaparız dedi ama bgn opudan snra ilaça başlattılar prednol vajinal progestron vs,,, ama dediler iyi kalitede giderse dondurup naturel transfer olur herkese opudan snra ilaç başlatıolarmı lütfen yardımmm kafam çokkk karıştııı

Evet bana da vajinal jel,prednol ve bir antibiyotik miydi neydi verildi,benim taze transfer oldu.
Düşüklerin sebebi nedir? embriyolariniza genetik tarama yaptırdınız mi?

Evet bana da vajinal jel,prednol ve bir antibiyotik miydi neydi verildi,benim taze transfer oldu.
Düşüklerin sebebi nedir? embriyolariniza genetik tarama yaptırdınız mi?
Peki neden taze transfer tercih edildi? Pgtde yapılmıştı ama tutmuo tutsada düşüo bi sebep sölemedi eski gittigim hastane denk gelmio gbi saçma bi açıklama yaptı, şimdi burda yücel bey bana naturel yaparız diyip bi aksilik olmasın eger embriyolar düşük kalite olup dondurulmaya uygun olmazsa diye başlayın ilaçlara denildi, bi anda strese girdim herkesemi bu şekilde uygulanıo onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…