Biz pgt yaptirmayinca direk taze transfer oldu,genelde çok yumurtası toplananlara rahim dinlendirmek için ikinci adetle başlanıyor, benim çok yumurtam olmadığı için ve ohss riskim olmadığı için direk transfer edildi kalanlar donduruldu.Peki neden taze transfer tercih edildi? Pgtde yapılmıştı ama tutmuo tutsada düşüo bi sebep sölemedi eski gittigim hastane denk gelmio gbi saçma bi açıklama yaptı, şimdi burda yücel bey bana naturel yaparız diyip bi aksilik olmasın eger embriyolar düşük kalite olup dondurulmaya uygun olmazsa diye başlayın ilaçlara denildi, bi anda strese girdim herkesemi bu şekilde uygulanıo onu merak ettim
Benim doldurulacağı kesin gibiydi o yüzden sadece antibiyotik kullandım.Kızlar herkesi opudan sonra ilaçlara başlatıolarmıı lütfennn yardımmmmm
O kadar iyi anlıyorum ki inan seni canım bizde il dışında olduğumuz için geçen sene ilk bu yola çıkınca aklımızda böle olucagı mız bile gelmemişti hatta biz eşimden dolayı en son bir umutla cehrappaşa gittik üroloji ve hocamız zaman kaybı olmasın diyerek biz haberi verdiğin de ne yapıcagımı ı şaşırmıştım ama Allah o kadar büyük ki tesadüf bu ya bir kişi tanıdık ve memorial bulduk kendimizi sonra tahliller kanlar deeken o ay 3 yumurta oldu ve 2 si dölendi 1 olmadı geçen sene 5 aa kaliteden transfer edildi ama 7 hfta lık ken kaybettim 4 sene sonra ilkdefa hamile kalmıştım olmadı ve bu sene gene bu zamanlar naturel transferim oldu bugün 6 gün oldu bebeğim benimle peeşembe sonuç günüm demem o ki inşallah kaderimizde varsa yaşayıp görücez o kadr iyi anlıyorum ki her anlamda yoğun duygular yaşayıp bir o kadar güçlümüşüz gibi yapmak .kusura bakma çok uzun oldu ama canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallahMerhaba arkadaşlar,
Bu ay naturel transferim olacak kısmetse, tedirgin olmuştum yumurtam yavaş büyüyor gibiydi ama yumurtam dün(adetimin 15. günü) 20 mm rahim kalınlığım 12 mm idi. Bugün çatlatma iğnesi yapacağım, 4 Ağustos’ta da pgt’li tek embriyo transferim olacak inşallah. Bu 3. tedavim olmasına rağmen içim kıpır kıpır, umutluyum çok şükür. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağ salim evlatlarımıza kavuşalım inşallah
Naturel transferi merak edenler için bugüne kadar sadece folik asit kullandım, bugün çatlatma iğnesi ve 2 gün sonra da rulid, prednol ve crinone jel kullanacağım. Toplam transfer süreci içinde 5 defa merkeze gitmiş olacağım. Biz şehir dışından git gel yaptıkça gidiş gelişlerin sayısı arttı gibi tüm tedavi süresince 13 defa merkeze gittik. Zor oldu bize ama sonucu güzel olsun da verdiğimiz tüm emeklere değer ☺
Aslında o kadar pozitif ve kaderci birisiyim ki neden böyle oldum şuan bilmiyorum, 2. Tüp bebek tedavimiz bizim totalde 4. Transferim olcak naturel olcak benim de. Normal gebelik geçrdim kürtaj oldum onun haricinde 3 kere transfer yaşadım inanın öyle güçlüydüm ki sabır ve dua ile tevekkülle kolayca atlattım, modumuz bazen düşer ama yanlış zaman sanırım akşama birşeyim kalmaz diye umut ediyorumGüzel temennileriniz için teşekkür ediyorum inşallah bebişlerimiz tutunur Allah’ ım hepimiz koca karınlarla gezelim inşşş
Evet bizde pgt düşünmedik, doktorda yaş itibari ile zorunlu diil dedi ama naturel yaparız dediBiz pgt yaptirmayinca direk taze transfer oldu,genelde çok yumurtası toplananlara rahim dinlendirmek için ikinci adetle başlanıyor, benim çok yumurtam olmadığı için ve ohss riskim olmadığı için direk transfer edildi kalanlar donduruldu.
Benim de bir kimyasal bir de tüp bebekle kurtajim var bebeği genetiğe gönderdiğimiz de sağlıklı gelmişti ben de anlamamıştım neden oldu diye?sizin tam 5 kere acaba varda bulamıyorlar mi sebebini? İnşallah bir daha yasamazsin o durumu gerçekten çok üzücü ve yıpratıcı Allah kimseye yasatmasin
Neye göre dondurulacagı kesin oluo? Bana hemşire bunu biz bilemeyiz dediBenim doldurulacağı kesin gibiydi o yüzden sadece antibiyotik kullandım.
Merhaba canım,şimdiden hayırlı olsun, inşallah bu süreci en güzel şekilde atlatirsin,heyecan güzeldir,ben de bu ay tedavi oldum ama pgt istemedim nedense, doktorumla da bir iletişimsizlik oldu son gün,öncesinde de hiç konuşmamıştik bu konuyu bakalım risk alıp transfer oldum inşallah ben de burdaki herkeste güzel sonuçlar alırız.
Neye göre dondurulacagı kesin oluo? Bana hemşire bunu biz bilemeyiz dedi
Ovitrel kullandık, ozmn ohss riski olanlardanı donduruolar ozmn bna taze transfer edicekler öyle görünüo dogrumuyum?Benim de o ay transfer olmayacağı kesindi. Çünkü 23 yumurtam toplandı OHSS riski vardı. Çatlatma iğnesi olarak ne kullandınız?
Sanırım kaliteden dolayı biraz karamsarlaştım ama iyiyim şuan teşekkür ederim moral oluyor sizlerin yazdıkları biliyorum nasipte varsa olur ama işte bazen böyle düşürüyoruz modumuzu gayet iyiyim şükürBence kaliteye takilmayjn benim önceki tedavide 3. Gün orta kalitede emriyo vardı onunla hamile kaldım sekizinci haftada kürtajla sonuçlandı bebeği genetiğe yollafdik sağlıklı geldi yani kromozomal bir sıkıntı yoktu ama devam etmedi
Canım bir sıkıntı olduğu için degil dediğim gibi eğer ohss riskin olursa taze transfer olmaz ama eğer ohss riskin yoksa,rahim istenilen durumdaysa ve pgt istenmiyorsa taze veriliyor,yani bir sorun olduğu için taze veriliyor diye düşünme inşallah kaliteli sağlıklı genli embriyoların olurEvet bizde pgt düşünmedik, doktorda yaş itibari ile zorunlu diil dedi ama naturel yaparız dedi
Ama hemşire opudan snra bi skıntı olursa taze transfer olur diye veriorz dedi bnde herkesi bu şekildemi yapıolar o yüzden soruorum..
Rabbin kimseye yaşatmasın bu kdr çok denetmeyi, herkese tez zamanda nasip etsin
Evet kullandım ben donduruldu 5. Gün ve şimdi naturel transfer olcak endişelenmeMerhabalar
Bnm 5kez en iyi kalite transfer edildi 5aa
Ama negatif ve düşükle sonuçlandı, bnce buna hiç takılma, cnm bnm bgn opu oldu aslında yücel bey bana naturel transfer yaparız dedi ama bgn opudan snra ilaça başlattılar prednol vajinal progestron vs,,, ama dediler iyi kalitede giderse dondurup naturel transfer olur herkese opudan snra ilaç başlatıolarmı lütfen yardımmm kafam çokkk karıştııı
Evet bizim hep paralel inşallah bebeklerimizi de arka arkaya alırız kucagimiza,transferimin 4. Günü bugün,tek kondu kalitesi iyi dendi bakalım inşallah tutmuştur bebişimMerhaba sürecimiz seninle hep paralel gidiyor , inşallah önce sen sonra da ben güzel haberler alırız. Benim dondurulacağı kesindi o yüzden zaten bekleyeceğiz deyip pgt’ye de gönderdik. Taze transfer olabilseydi ben de göndermezdim. İnşallah nasibimiz bu zamandır o yüzden beklemişizdir. Transferinin kaçıncı günü bugün?
Aminnn inşallahAmin inşallah, hamilelik daha sonra da doğum haberlerimizi de buraya yazmak nasip olur☺
Evet banada böylr dendi. 4günlük o ilaçları aldım. Sonra dondurulunca .ilaçları bıraktım. Geçen histeroskopi oldum. Bir sonraki reglide naturel transfer olucamMerhabalar
Bnm 5kez en iyi kalite transfer edildi 5aa
Ama negatif ve düşükle sonuçlandı, bnce buna hiç takılma, cnm bnm bgn opu oldu aslında yücel bey bana naturel transfer yaparız dedi ama bgn opudan snra ilaça başlattılar prednol vajinal progestron vs,,, ama dediler iyi kalitede giderse dondurup naturel transfer olur herkese opudan snra ilaç başlatıolarmı lütfen yardımmm kafam çokkk karıştııı
Aynen öyle karamsarlığa yer yok şükür embriyon 5. Güne ulaşmış çoğu insan ikinci gün embriyosuyla hamile kalıyor yeterki Allah ol desinSanırım kaliteden dolayı biraz karamsarlaştım ama iyiyim şuan teşekkür ederim moral oluyor sizlerin yazdıkları biliyorum nasipte varsa olur ama işte bazen böyle düşürüyoruz modumuzu gayet iyiyim şükürOlcak inşallah hayırlısıyla
Çok sayıda yumurtam vardi doktor hanim bana ohss riskinden dolayı transfer yapmamayı tercih ettiklerini bu yüzden durduracaklarını söyledi.Neye göre dondurulacagı kesin oluo? Bana hemşire bunu biz bilemeyiz dedi
Evettt hamdolsun Rabbime çok haklısınızAynen öyle karamsarlığa yer yok şükür embriyon 5. Güne ulaşmış çoğu insan ikinci gün embriyosuyla hamile kalıyor yeterki Allah ol desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?