Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Biz pgt yaptirmayinca direk taze transfer oldu,genelde çok yumurtası toplananlara rahim dinlendirmek için ikinci adetle başlanıyor, benim çok yumurtam olmadığı için ve ohss riskim olmadığı için direk transfer edildi kalanlar donduruldu.
Benim de bir kimyasal bir de tüp bebekle kurtajim var bebeği genetiğe gönderdiğimiz de sağlıklı gelmişti ben de anlamamıştım neden oldu diye?sizin tam 5 kere acaba varda bulamıyorlar mi sebebini? İnşallah bir daha yasamazsin o durumu gerçekten çok üzücü ve yıpratıcı Allah kimseye yasatmasin

O kadar iyi anlıyorum ki inan seni canım bizde il dışında olduğumuz için geçen sene ilk bu yola çıkınca aklımızda böle olucagı mız bile gelmemişti hatta biz eşimden dolayı en son bir umutla cehrappaşa gittik üroloji ve hocamız zaman kaybı olmasın diyerek biz haberi verdiğin de ne yapıcagımı ı şaşırmıştım ama Allah o kadar büyük ki tesadüf bu ya bir kişi tanıdık ve memorial bulduk kendimizi sonra tahliller kanlar deeken o ay 3 yumurta oldu ve 2 si dölendi 1 olmadı geçen sene 5 aa kaliteden transfer edildi ama 7 hfta lık ken kaybettim 4 sene sonra ilkdefa hamile kalmıştım olmadı ve bu sene gene bu zamanlar naturel transferim oldu bugün 6 gün oldu bebeğim benimle peeşembe sonuç günüm demem o ki inşallah kaderimizde varsa yaşayıp görücez o kadr iyi anlıyorum ki her anlamda yoğun duygular yaşayıp bir o kadar güçlümüşüz gibi yapmak .kusura bakma çok uzun oldu ama canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

Amin inşallah, hamilelik daha sonra da doğum haberlerimizi de buraya yazmak nasip olur

Evet bizde pgt düşünmedik, doktorda yaş itibari ile zorunlu diil dedi ama naturel yaparız dedi

Ama hemşire opudan snra bi skıntı olursa taze transfer olur diye veriorz dedi bnde herkesi bu şekildemi yapıolar o yüzden soruorum..

Rabbin kimseye yaşatmasın bu kdr çok denetmeyi, herkese tez zamanda nasip etsin

Merhaba sürecimiz seninle hep paralel gidiyor , inşallah önce sen sonra da ben güzel haberler alırız. Benim dondurulacağı kesindi o yüzden zaten bekleyeceğiz deyip pgt’ye de gönderdik. Taze transfer olabilseydi ben de göndermezdim. İnşallah nasibimiz bu zamandır o yüzden beklemişizdir. Transferinin kaçıncı günü bugün?

Sanırım kaliteden dolayı biraz karamsarlaştım ama iyiyim şuan teşekkür ederim moral oluyor sizlerin yazdıkları biliyorum nasipte varsa olur ama işte bazen böyle düşürüyoruz modumuzu gayet iyiyim şükür Olcak inşallah hayırlısıyla

Canım bir sıkıntı olduğu için degil dediğim gibi eğer ohss riskin olursa taze transfer olmaz ama eğer ohss riskin yoksa,rahim istenilen durumdaysa ve pgt istenmiyorsa taze veriliyor,yani bir sorun olduğu için taze veriliyor diye düşünme inşallah kaliteli sağlıklı genli embriyoların olur

Evet kullandım ben donduruldu 5. Gün ve şimdi naturel transfer olcak endişelenme

Evet bizim hep paralel inşallah bebeklerimizi de arka arkaya alırız kucagimiza,transferimin 4. Günü bugün,tek kondu kalitesi iyi dendi bakalım inşallah tutmuştur bebişim

Evet banada böylr dendi. 4günlük o ilaçları aldım. Sonra dondurulunca .ilaçları bıraktım. Geçen histeroskopi oldum. Bir sonraki reglide naturel transfer olucam

Aynen öyle karamsarlığa yer yok şükür embriyon 5. Güne ulaşmış çoğu insan ikinci gün embriyosuyla hamile kalıyor yeterki Allah ol desin

Aynen öyle karamsarlığa yer yok şükür embriyon 5. Güne ulaşmış çoğu insan ikinci gün embriyosuyla hamile kalıyor yeterki Allah ol desin
Evettt hamdolsun Rabbime çok haklısınız bizi bizden başkası anlayamaz burda sizlerle konuşmak okadar iyi geliyor ki eşim ailem çok kızıyor burdakileri okumama yorum yapmama ama kimse anlayamaz halimizi eşlerimiz bile bir yere kadar anlar, inşallah pozitif sonuçları aldığımız doğum yaptığımız haberleri de burda yine paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…