Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ovitrel kullandık, ozmn ohss riski olanlardanı donduruolar ozmn bna taze transfer edicekler öyle görünüo dogrumuyum?

Ben Lucrin kullanmıştım. Çok yumurta toplananlarda oluşan embriyolar donduruluyor. Ovitrelle kullananlar genelde taze transfer oluyor. Taze transfer olmak da güzel , 2 ay beklemiyorsun

Hepimizin geçtiği yollar farklı farklı ama inşallah sonuçlarımız ortak ve güzel olur. Çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıkla ilerler ve kucağınıza alırsınız. Darısı tüm bekleyenlerin başına

Evet bizim hep paralel inşallah bebeklerimizi de arka arkaya alırız kucagimiza,transferimin 4. Günü bugün,tek kondu kalitesi iyi dendi bakalım inşallah tutmuştur bebişim

Benim transfer günümden 1 gün önce sonucunu öğreneceksin. Benim de tek konulacak önemli olan sağlıklı doğum yapıp bebek sahibi olabilmek tek,çift hiç önemli değil. İnşallah tutunmuştur güzel haberler alırsın, her şey gönlünce olsun

Ben Lucrin kullanmıştım. Çok yumurta toplananlarda oluşan embriyolar donduruluyor. Ovitrelle kullananlar genelde taze transfer oluyor. Taze transfer olmak da güzel , 2 ay beklemiyorsun ☺
Sende haklısın cnm aslındaki aklımdaki buyduda doktor aklıma girdi naturel transfer daha pozitif oluo diye

Çok teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler veririm,sonra sırasıyla sizler verirsiniz hayırlı haberlerinizi

Gecen yıl aynı zamanlarda transfer olmuştuk benim kimyasal gebelik olmuştu. Tekrar bir tedavi ile benimde senin gibi 6AA embriyom oldu tuttu şükürler olsun. Güle güle büyüt canımm oğlunu bende senin gibi burda tedavi olan herkesin er gec yüzünün güleceğini düşünüyorum Sevgiler...

6 AA embriyonuz pgt limiydi?

Arkadaşlar bir konu da kafam karışık. Benim transferim 17 temmuzda oldu 5. Gun embriyosu transferden sonra geçen süreç 12 gün. Memorial bayramdan sonrasina randevu verdi. Ben kendim daha önce keseyi görmek için gitmek istiyorum hastaneye ne zaman gitmem lazım embriyonun 5 gününü de sayarsam 17. Gün bugün. Siz saydınız mi? Neyi baz almalıyım. Bir de keseyi görmek ve kalp atışını beklemek farklı zamanlarda mı oluyor?

Bende naturel surecte pgtli iyi kalite transferi oldum değerim azıcık yükseldi sonra düştü malesef..
olmadı.. sizin var mıydı dondurulmuş? Varsa hemen mi devam ettiniz olumsuzun ardından veya ara verdiniz mi?
Peki doktor bu konuda n açıklama yptı? Çnkü hep bi pgt dir gidio, sürekli herkesin agzında, bn anlamadım bu garanti olmuoki, pgt bazen nette yazıo embriyoyo ellemkte çok ii olmuo diolar yanlışsam düzeltin kızlar?

Memorialda yapılan pgt bebeği oluşturan hücrelerden değil plesantayi oluşturacak hücrelerden alınıyor. Ben yaptırdım pisman değilim 2 değil keşke daha fazla yaptırsaydım. Bu tamamen kişisel bir konu yaşım genç genetik bir rahatsızlığımızda yok ama pgtye giden 1 embriyomuz 22 kromozomu kendini tekrar etmediği için eledik eger transfer etseler kesinlikle düşecekti doktor böyle söyledi. Tekrar 5 bin tl verip transfer olacaktım. Şuan 6aa pgtli embriyoyla hamileyim ama sürer mi Allah bilir.

Pgt tutması için bir garanti değil sadece bir adım daha yaklaştırır kısaca seçilen hücrelerin anomalisi var mı diye bakılıyor o da kesin sağlıklıdır değil.. doktor birşey demedi olmayınca olmuyor nedeni yok bende çok sorguladım ama işte..

6 AA embriyonuz pgt limiydi?
Aslında pgt yapılması gerekiyordu memorial oyle uygun gördü. Fakat benim 1 blastım oluştu korktum onuda kaybetmekten dondurulup transfer olsun istedim ve oldu şükürler olsun.

Kaliteye bencede takılmayın olacagı varsa oluyor zaten.

Anladım haklısın cnm, rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün

Rabbim saglıkla kucagınada almayı nasip etsin cnm Cnm zamanında başka hastanede bnde pgt yaptırıp baya maddi anlamda yıprandık, bu yüzden böle tepkiliyim cnm, şuanki doktorum kesin yaptırın demio, ama yaptırsakda ii olur dio bakalım kaç embriyomuz 5.güne dayanıcak

İnşAllah çok sağlıklı bir sürü 5. Gün embriyonuz olur. Sizde haklısınız başınızdan kötü şeyler geçmiş.

Bende muhtemelen 5inde transfer olacağım. Bu ay ne çok transfer oalan var burada İnşallah hepimiz hamile kalırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…