- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
Ovitrel kullandık, ozmn ohss riski olanlardanı donduruolar ozmn bna taze transfer edicekler öyle görünüo dogrumuyum?
O kadar iyi anlıyorum ki inan seni canım bizde il dışında olduğumuz için geçen sene ilk bu yola çıkınca aklımızda böle olucagı mız bile gelmemişti hatta biz eşimden dolayı en son bir umutla cehrappaşa gittik üroloji ve hocamız zaman kaybı olmasın diyerek biz haberi verdiğin de ne yapıcagımı ı şaşırmıştım ama Allah o kadar büyük ki tesadüf bu ya bir kişi tanıdık ve memorial bulduk kendimizi sonra tahliller kanlar deeken o ay 3 yumurta oldu ve 2 si dölendi 1 olmadı geçen sene 5 aa kaliteden transfer edildi ama 7 hfta lık ken kaybettim 4 sene sonra ilkdefa hamile kalmıştım olmadı ve bu sene gene bu zamanlar naturel transferim oldu bugün 6 gün oldu bebeğim benimle peeşembe sonuç günüm demem o ki inşallah kaderimizde varsa yaşayıp görücez o kadr iyi anlıyorum ki her anlamda yoğun duygular yaşayıp bir o kadar güçlümüşüz gibi yapmak .kusura bakma çok uzun oldu ama canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
Evet bizim hep paralel inşallah bebeklerimizi de arka arkaya alırız kucagimiza,transferimin 4. Günü bugün,tek kondu kalitesi iyi dendi bakalım inşallah tutmuştur bebişim
Sende haklısın cnm aslındaki aklımdaki buyduda doktor aklıma girdi naturel transfer daha pozitif oluo diyeBen Lucrin kullanmıştım. Çok yumurta toplananlarda oluşan embriyolar donduruluyor. Ovitrelle kullananlar genelde taze transfer oluyor. Taze transfer olmak da güzel , 2 ay beklemiyorsun ☺
Çok teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler veririm,sonra sırasıyla sizler verirsiniz hayırlı haberleriniziBenim transfer günümden 1 gün önce sonucunu öğreneceksin. Benim de tek konulacak önemli olan sağlıklı doğum yapıp bebek sahibi olabilmek tek,çift hiç önemli değil. İnşallah tutunmuştur güzel haberler alırsın, her şey gönlünce olsun ☺
Gecen yıl aynı zamanlarda transfer olmuştuk benim kimyasal gebelik olmuştu. Tekrar bir tedavi ile benimde senin gibi 6AA embriyom oldu tuttu şükürler olsun. Güle güle büyüt canımm oğlunuMerhaba hanımlar, gecen sene bu vakitler ben de transfer icin gün sayıyordum şimdi süt sağarken yazıyorum:)) cuma günü memorialden transfer sonucunu dosyaya işlemek icin oğlumun boy kilo isim vs aldılar bir buraya bakıp moral olayım size dedim. İlk denemede (erkek inf(şiddetli morf bozuklugu ve hareketsizlik)) şükürler olsun oğlumu kucagıma aldım. Öncelikle transfer sürecinde iseniz lütfen kimin takip ettiğini önemsemeyin. İpek hoca ile ilk görüşme ardından yücel hoca ile takip başladık ancak günseli ve gönül hocalar da takip etti. Opu melih bey, transfer yücel hoca yaptı. Kısacası tamamen ekip işi calısıyorlar. Bir de benim bir yumurtam hep önde gidiyordu onu baskılayıp diğerlerini büyütmeye calıstılar 13 yumurta toplandı 11 olgun cıktı. He bu arada yumurta catlatma iğnesi vurulamadım cünkü bi gittim ki catlamıs :) öncesinde bir başarısız aşılamam vardı. 6 embriyom 5. Güne geldi. Morf bozuklugundan biz pgt istedik(cünkü sperm dnaları hasarlıydı) iyi ki istemişiz 3 embriyomuz elendi. Ve merkez bunun normal oldugunu söyledi. Kalan 3 embriyodan biri transfer edildi. İkisini dondurduk. Tüm tedavi sürecindeki arkadaslara basarılar dilerim :)
6 AA embriyonuz pgt limiydi?Gecen yıl aynı zamanlarda transfer olmuştuk benim kimyasal gebelik olmuştu. Tekrar bir tedavi ile benimde senin gibi 6AA embriyom oldu tuttu şükürler olsun. Güle güle büyüt canımm oğlunubende senin gibi burda tedavi olan herkesin er gec yüzünün güleceğini düşünüyorum Sevgiler...
Peki doktor bu konuda n açıklama yptı? Çnkü hep bi pgt dir gidio, sürekli herkesin agzında, bn anlamadım bu garanti olmuoki, pgt bazen nette yazıo embriyoyo ellemkte çok ii olmuo diolar yanlışsam düzeltin kızlar?Bende naturel surecte pgtli iyi kalite transferi oldum değerim azıcık yükseldi sonra düştü malesef..
olmadı.. sizin var mıydı dondurulmuş? Varsa hemen mi devam ettiniz olumsuzun ardından veya ara verdiniz mi?
Memorialda yapılan pgt bebeği oluşturan hücrelerden değil plesantayi oluşturacak hücrelerden alınıyor. Ben yaptırdım pisman değilim 2 değil keşke daha fazla yaptırsaydım. Bu tamamen kişisel bir konu yaşım genç genetik bir rahatsızlığımızda yok ama pgtye giden 1 embriyomuz 22 kromozomu kendini tekrar etmediği için eledik eger transfer etseler kesinlikle düşecekti doktor böyle söyledi. Tekrar 5 bin tl verip transfer olacaktım. Şuan 6aa pgtli embriyoyla hamileyim ama sürer mi Allah bilir.Peki doktor bu konuda n açıklama yptı? Çnkü hep bi pgt dir gidio, sürekli herkesin agzında, bn anlamadım bu garanti olmuoki, pgt bazen nette yazıo embriyoyo ellemkte çok ii olmuo diolar yanlışsam düzeltin kızlar?
Pgt tutması için bir garanti değil sadece bir adım daha yaklaştırır kısaca seçilen hücrelerin anomalisi var mı diye bakılıyor o da kesin sağlıklıdır değil.. doktor birşey demedi olmayınca olmuyor nedeni yok bende çok sorguladım ama işte..Peki doktor bu konuda n açıklama yptı? Çnkü hep bi pgt dir gidio, sürekli herkesin agzında, bn anlamadım bu garanti olmuoki, pgt bazen nette yazıo embriyoyo ellemkte çok ii olmuo diolar yanlışsam düzeltin kızlar?
Aslında pgt yapılması gerekiyordu memorial oyle uygun gördü. Fakat benim 1 blastım oluştu korktum onuda kaybetmekten dondurulup transfer olsun istedim ve oldu şükürler olsun.6 AA embriyonuz pgt limiydi?
Anladım haklısın cnm, rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsünPgt tutması için bir garanti değil sadece bir adım daha yaklaştırır kısaca seçilen hücrelerin anomalisi var mı diye bakılıyor o da kesin sağlıklıdır değil.. doktor birşey demedi olmayınca olmuyor nedeni yok bende çok sorguladım ama işte..
Rabbim saglıkla kucagınada almayı nasip etsin cnmMemorialda yapılan pgt bebeği oluşturan hücrelerden değil plesantayi oluşturacak hücrelerden alınıyor. Ben yaptırdım pisman değilim 2 değil keşke daha fazla yaptırsaydım. Bu tamamen kişisel bir konu yaşım genç genetik bir rahatsızlığımızda yok ama pgtye giden 1 embriyomuz 22 kromozomu kendini tekrar etmediği için eledik eger transfer etseler kesinlikle düşecekti doktor böyle söyledi. Tekrar 5 bin tl verip transfer olacaktım. Şuan 6aa pgtli embriyoyla hamileyim ama sürer mi Allah bilir.
İnşAllah çok sağlıklı bir sürü 5. Gün embriyonuz olur. Sizde haklısınız başınızdan kötü şeyler geçmiş.Rabbim saglıkla kucagınada almayı nasip etsin cnmCnm zamanında başka hastanede bnde pgt yaptırıp baya maddi anlamda yıprandık, bu yüzden böle tepkiliyim cnm, şuanki doktorum kesin yaptırın demio, ama yaptırsakda ii olur dio bakalım kaç embriyomuz 5.güne dayanıcak
Size hiç dondurulma ve rahim dinlendirme olmadı mı önceki transferlerde.?Neye göre dondurulacagı kesin oluo? Bana hemşire bunu biz bilemeyiz dedi
Bende muhtemelen 5inde transfer olacağım. Bu ay ne çok transfer oalan var buradaBenim transfer günümden 1 gün önce sonucunu öğreneceksin. Benim de tek konulacak önemli olan sağlıklı doğum yapıp bebek sahibi olabilmek tek,çift hiç önemli değil. İnşallah tutunmuştur güzel haberler alırsın, her şey gönlünce olsun ☺
Hayır hiç rahim dinlendirme yapılmadı, her tedavimde taze transfer yapıldı 2kezde donmuş tedavisi gördüm oda ilaçlı ondada 1inde erken düşük yaptım.Size hiç dondurulma ve rahim dinlendirme olmadı mı önceki transferlerde.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?