- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
İlaçlı transfer ile natural transferin arasında çok çok büyük bir fark yokmuş. Bir tık natural ile daha başarılı sonuç alınıyormuş ama bu fark yüksek değilmiş.Hayır hiç rahim dinlendirme yapılmadı, her tedavimde taze transfer yapıldı 2kezde donmuş tedavisi gördüm oda ilaçlı ondada 1inde erken düşük yaptım.
Çok şükür rabbim bu duyguyu her istiyen diliyene tez vakitte yaşatsınİlaçlı transfer ile natural transferin arasında çok çok büyük bir fark yokmuş. Bir tık natural ile daha başarılı sonuç alınıyormuş ama bu fark yüksek değilmiş.
Burada bir arkadaş iki kez ilaçlı tedavide yanıt alamadı Natürelden aldı. Sizde belki böyle sonuç alacaksınız. Kaldı ki bir evladınız da var çok şükür.
Sizi transfere hazırlıyorlar diye düşünmeyin ihtimale karşı bunu yapıyorlar ama emin olun blast embriyonuz olacaktır. Merkezin lab çok başarılı.
Bir de kaç yumurta toplandı?
Belirti olmuyor çoğu kişide,bende de olmamıştı o tarz belirtiler. Yarısı bitmiş inşallah biraz daha sabredin sonunda güzel haberi alın ve verin bize:)Günaydın kızlar transferimin 5. Günü şuan hiç bir belirti yok,sadece aşırı göğüs ağrısı var o da jelden dolayıdır diye düşünüyorum,kasik ağrısı falan olması gerekmiyor mu ben de tık yok
İnşallah güzel haberler veririmmBelirti olmuyor çoğu kişide,bende de olmamıştı o tarz belirtiler. Yarısı bitmiş inşallah biraz daha sabredin sonunda güzel haberi alın ve verin bize:)
Amin inşallah. Bakalım burada burada kaç tane kalacak. Sana evlat olsun da miktar pek önemli değil aslında.Çok şükür rabbim bu duyguyu her istiyen diliyene tez vakitte yaşatsınBizim 5denememiz var, başka yerde, bu 6.tedavimiz bnm 11yumurtam alındı ama 4.ve 5.güne genelde 2tane Zor kalıo, rabbim hepimizn yüzünü güldürsün
Cnm bnm n kdr çok kasık agrılarım oluodu negatif almştım, ama n zmn gögüs agrım olmştu pozitif almştmGünaydın kızlar transferimin 5. Günü şuan hiç bir belirti yok,sadece aşırı göğüs ağrısı var o da jelden dolayıdır diye düşünüyorum,kasik ağrısı falan olması gerekmiyor mu ben de tık yok
Şehir dışından gelip gitmis bir hasta olarak söylüyorum benim şehrim yakındı oyleyken bezdim. 5 saatlik yol gidip gelinmez en az bi 15 günü gözden çıkarın benim yumurtalarım erken cevap verdi 12. Gün toplandı gün aşırı yumurta takibi icin son günlerde sürekli gelip gittik. Ama sizin ki nasil cevap verir bilemeyiz. 2 ay sonra ( benim arada histeroskopim oldu 2 ay bekledim transferi) transfer için hazırlığa başladığınızda ayni sekilde ya bulunduğunuz ilde yaptıracaksanız takibi transfer için geleceksiniz memoriale ya da yine bi 4 kere gelmeyi göze alacaksınız ( benim ki öyle oldu sizin durumunuz farklı olabilir tabi ki) bi kaç gün arayla cağrıldım sona dogru 2 gün üst üste. Dediğiniz gibi gercekten kişisel oluyor toplam 2 kere çağrılan da var 6 kere de . Sgk hiç bir şeyi karşılamıyor. Çünkü hastanenin ve tüp bebek bölümünün sgk ile anlaşması yok. Ben yazılan bir jeli devlet ödediği halde neden para verip alıyorum diye hastaneyi arayinca bu yanıtı verdiler.merhaba arkadaşlar, elbette herkesin tedavi süreci farklı ilerliyordur. Ancak az çok tedavi süresi aynıdır sanıyorum. İl dışından geleceğim, ortalama kaç gün bu tedavi için zaman ayırmalıyım. Mesela tedavi için şehir dışından 5 saatlik bir yoldan gidip gelebilir miyim? Ayrıca bu tedavi için sgk şartlarını taşıyorum. Sgk konusunda beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Allah hepinize hayırlı evlat versin.
Ayy inşallah kendimi sartlandirmak istemiyorum çünkü crinone jelin en yaygın yan etkisi goguslerde dolgunluk ve hassasiyet diye okudum.Benim gogsumun yanları çok acıyor inşallah bebistendirCnm bnm n kdr çok kasık agrılarım oluodu negatif almştım, ama n zmn gögüs agrım olmştu pozitif almştm
Kadın Doğum uzmanları yazıyor.ben 2 ay öncesine kadar hep yazdırdım.ama bazı doktorlar yazmak istemiyormuş diye duydum.fazladan para vermeyin yazdırmaya çalışınKızlarr bgn crinone jeli yazdırmak için. Kadın dogumcuya gttim bna dioki tüp bebek ilaçlarını yazamıoruz, şok oldum devlet ödemio diosiz crinone nu nerde yazdırdınız kızlar???
Evet çok pahalı, kadın dogumculara tüp bebek ilaçları yasaklatılmış yazmaları bana böle söledi, ancak başka bir neden söleyip almayı denicem başka doktorda..Kadın Doğum uzmanları yazıyor.ben 2 ay öncesine kadar hep yazdırdım.ama bazı doktorlar yazmak istemiyormuş diye duydum.fazladan para vermeyin yazdırmaya çalışın
Lutfen o doktoru şikayet edin lutfen lutfen. Sgk karşılaşıyorken o kim oluyordu tüp bebek ilacını karşılamıyor diyebilir? Zaten maddi manevi tükenmiş insanlara keyfi olarak uygulama yapabilirKızlarr bgn crinone jeli yazdırmak için. Kadın dogumcuya gttim bna dioki tüp bebek ilaçlarını yazamıoruz, şok oldum devlet ödemio diosiz crinone nu nerde yazdırdınız kızlar???
Bu şekilde cevap veren doktorlar varmış evet..ben iki ayrı doktora gittim her seferinde yazdılar.bazen ters doktorlara denk gelinebiliyor maalesefEvet çok pahalı, kadın dogumculara tüp bebek ilaçları yasaklatılmış yazmaları bana böle söledi, ancak başka bir neden söleyip almayı denicem başka doktorda..
Arayın sorun sağlık bakanlığını her şeyi geçtim bu ilacı sadece tüp bebek tedavisi gören değil düşük tehlikesi olan da kullanıyorEvet çok pahalı, kadın dogumculara tüp bebek ilaçları yasaklatılmış yazmaları bana böle söledi, ancak başka bir neden söleyip almayı denicem başka doktorda..
Yani devlet böyle bir hak vermisken nasıl olur da keyfi olarak bunu söyleyebilirler bu nasıl bi aymazlık yemin ederim sinirim tepeme çıktıBu şekilde cevap veren doktorlar varmış evet..ben iki ayrı doktora gittim her seferinde yazdılar.bazen ters doktorlara denk gelinebiliyor maalesef
Evet maalesefYani devlet böyle bir hak vermisken nasıl olur da keyfi olarak bunu söyleyebilirler bu nasıl bi aymazlık yemin ederim sinirim tepeme çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?