Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet maalesef çoğu kadın Doğum uzmanı yazıyor..bazıları da neden işleri bu kadar çıkmaza sokarlar anlamış değilim
Şikayet edip hakkımızı ne kadar ararsak bu arsızliğa aymazlığa o kadar engel oluruz. Eger ben vergimi verip devlete karşı görevimi yapıyorsam sgk primimi eşekler gibi ödüyorsam devletin bana verdiği hakkı kimsenin kıçının keyfine göre gasp etmesine izin vermem.

Tüp bebek bölümü olan eğitim araştırma hastaneleri yazıyor.
Benim bulunduğum ilde var eğitim araştırmada tüp bebek ama asla asla asla randevu yok ben ne yapacağım o da devlette çalışan memur digeri de valla benim aylık 130 tlyi verebilecek maddi gücüm var ama sıfırı tüketmiş insanlar ne yapacak. Ikisi de devletin kurumu biri kıçının keyfine göre benim hakkımı gasp edecek oldu ya. Öyle öfkelendim ki

Evet kullandım ben donduruldu 5. Gün ve şimdi naturel transfer olcak endişelenme
Evet banada böylr dendi. 4günlük o ilaçları aldım. Sonra dondurulunca .ilaçları bıraktım. Geçen histeroskopi oldum. Bir sonraki reglide naturel transfer olucam
Lutfen o doktoru şikayet edin lutfen lutfen. Sgk karşılaşıyorken o kim oluyordu tüp bebek ilacını karşılamıyor diyebilir? Zaten maddi manevi tükenmiş insanlara keyfi olarak uygulama yapabilir
Bu şekilde cevap veren doktorlar varmış evet..ben iki ayrı doktora gittim her seferinde yazdılar.bazen ters doktorlara denk gelinebiliyor maalesef
Arayın sorun sağlık bakanlığını her şeyi geçtim bu ilacı sadece tüp bebek tedavisi gören değil düşük tehlikesi olan da kullanıyor
Yani devlet böyle bir hak vermisken nasıl olur da keyfi olarak bunu söyleyebilirler bu nasıl bi aymazlık yemin ederim sinirim tepeme çıktı
Evet maalesef çoğu kadın Doğum uzmanı yazıyor..bazıları da neden işleri bu kadar çıkmaza sokarlar anlamış değilim

Bide bana hani bunu yazdıgımızı devlet anlarsa, büyük sıkıntı olur dedi bni baya korkuttu çnkü sebebine ilacı yazarken tüp bebek tedavisi yazamazmışlar, çnkü dedi bunu devlet karşılamıo dedi

Bide bana hani bunu yazdıgımızı devlet anlarsa, büyük sıkıntı olur dedi bni baya korkuttu çnkü sebebine ilacı yazarken tüp bebek tedavisi yazamazmışlar, çnkü dedi bunu devlet karşılamıo dedi
Bakın cahil bir insan değilsiniz şikayet edip sorsanıza böyle böyle dogru mu diye devlette yazan diğer doktorlar da yazmazdi o zaman

Bakın cahil bir insan değilsiniz şikayet edip sorsanıza böyle böyle dogru mu diye devlette yazan diğer doktorlar da yazmazdi o zaman
Bnde dedim saglık ocagıda yazıodu ama eczane kadın dogumcu yazmadan ilacı vermio dedim ozmn oraya yazdırın dio, adam çok tersti.. bna dioki bu yeni çıktı dio bu kanun yazamıorz artık dio, bnde güncel bilgim olmadıgı için n dicegimi şaşırdım..

Yazdıkları her ilaç için tanı girmeleri gerekiyor. Gebelik durumunda zaten düşük tehdidi tanısı girilince sorun olmuyor. Önemli olan gebelik netleşene kadarki süreç. İnfertilite tüp bebek veya normal kadin dogum polikliniği farketmiyor doktorun karakterine kalmış bir durum. Uğraşmak istemiyor kimisi. Terslemekten zevk alıyor.
Önceleri elinde reçete olunca aile hekimi bile yazabiliyordu sorun olmuyordu. Her türlü doktora denk geldim. En son yazan başka birilerini arayıp sormuştu şu ilaç için ne gireyim iğne için jel için diye. Yine eczanede sorun çıkarsa gel değiştirelim diye göndermişti sağolsun.

SGK konusunda bir fikrim yok fakat şehir dışından git gel yapan biri olarak tecrübelerimi paylaşabilirim. Biz 2 buçuk saatlik yoldan gittik. Burda okuduğum çoğu kişi OPU ile beraber 4-5 defa gidip gelmiş bizimki 8 oldu. İlk hafta 2-3 sefer 3 günde bir gittik sonra 4 gün ard arda her gün çağırdılar. Ben özellikle tedavinin 2. haftası çok yoruldum. Yol masrafları da bizim hesabımızın 2 katına çıktı. Rahim dinlendirme yapıldı. Transfer süreci için de 5 defa gidip gelmiş olacağız. Sizin yolunuz bizimkinin 2 katı. Tedavinin İlk haftası gidiş dönüş yapılabilir ama 2. hafta merkeze yakın bir yerlerde kalırsanız yorulmamış olursunuz. Şimdiden hayırlı olsun

Hastanenin tüp bebek için sGk anlaşması yok rapor geçmiyor. Ancak raporu olanlara %20 gibi bir indirim yapıyorlardı. Hatta rapor şartlarını taşıyanlara da yapabiliyorlardı bu indirimi. Son durum nedir bilmiyorum bu konuyu görüşmeniz iyi olur.
Adetin 2.günü tedavi başlıyor sonraki kontrole 3gün sonra yani 5.gün çağırıyorlar. Bunlar rutin oluyor ama sonraki kontroller kişiye göre değişiyor. Beni tekrar kontrole ertesi gün cagirdikları da oldu 3-4-5 gün sonra da oldu. Sona doğru takipler sıklarıyor. Tüm süreçte kalmak yerine sonraki randevuya göre karar verebilirsiniz hazırlıklı gelip.

Aile hekimi uzmanı crinone jel muadili olan duphaston tableti yazabilirken fiyatı yüksek olduğu için crinone jel isimli ilacı yazma yetkisi ellerinden alınmıştır. Bazı drlar crinone jel yazmak istemiyor maalesef. Aynı durumu ben de yaşamıştım. Dr yazmak istemedi. Biz yazamıyoruz hamile misin diye sordu? Ben de hamile değilim tedavi görüyorum ama kadın doğum uzmanı kaşesi istiyorlar bu ilaç için dedim. Hastanenin infertilite bölümüne yönlendirdi. Ordaki dr da kadın doğum uzmanı idi. Orda bana ilaç yazıldı ama infertilite polikliniğindeki dr ve sekreter de söylendi. Bize o dr bu ilacı sordu, tanıya infertilite yazmanın yeterli olacağını söyledik diye belirttiler. Yani tamamen dr un insafına kalmış durumdayız bu ilaç için. Tedaviler zaten çok pahalı. En azından yazdırabildiğimiz ilaçlar için sigortadan faydalanmak istiyoruz ama maalesef böyle durumlarla da karşılaşabiliyoruz.

Merhaba geçmiş olsun herkese, Çikolata kisti hastasıyım şuan doktor arayışındayım semra kahraman düşünüyorum benim durumumda olup tüp bebek yaptıran var mı semra hanıma

Var mı kalmak için önerebileceğiniz bir yer?

Benim yarın ilk kontrolum olacak, cok heyecanlı biraz da endişeliyim
Hiç endişelenmeyin. Bende böyleydim. Kafamda deli sorular boğuşuyordum. Her kan tahlili verdiğimde bana sonuç kartı verin diyordum eve geliyordum sonucum çıkana kadar telefon başında kalıyordum. Çok iyi hatırlıyorum ilk değeri 730 falandı acaba normalmi diye içim içimi yiyordu sanki e2 yükselimyor gibi düşünüyordum. Yumurta başına 200/250 diyorlar ya benim en son ki e2 4100 falandı yanlış hatırlamıyorsam ama daha çok yumurtam oldu gerçekten özenle işlerini yapıyorlar herkese aynı doz ilaç vermiyorlar tek tek kontrol edip ayarlayıp size bilgi veriyorlar. Siz rahat olun hiç endişelenmeyin. Laboratuvarıda gayet başarılı.

Adetin 2.günü gidip tedaviye başladık, simdi ilk kontrol yarın olacak. Yani 6.günü oluyor. Bundan sonraki süreçte 2 günde bir cagıracaklar sanırım. İlk başta bu kadar aralıklı cagırmaları içime kurt düşürdü sadece. Off gercekten sanırım kafaya cok takıyorum her seyi, rahatlatan acıklamalarınız için çok tesekkurler

bende şehir dışından gelicem transfer için. dondurulmuş embriyoları enjekte edicekler bulunduğumuz yerden takip için devlet hastanesi de bakıyor mu. İlla özel mi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…