- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 113
- 42
Ben 9 kez gittimTedavi boyunca, opu dahil, kaç kere doktora kontrole gittiniz kızlar?
Benim de öyle olmuştu. Neden bu kadar geç demiştim hatta ama özenle takip ediyorlar gerçekten. İçiniz rahat olsun. Başarılı sonuç almanızı diliyorum.Adetin 2.günü gidip tedaviye başladık, simdi ilk kontrol yarın olacak. Yani 6.günü oluyor. Bundan sonraki süreçte 2 günde bir cagıracaklar sanırım. İlk başta bu kadar aralıklı cagırmaları içime kurt düşürdü sadece. Off gercekten sanırım kafaya cok takıyorum her seyi, rahatlatan acıklamalarınız için çok tesekkurler
Eğer ki devlette rahat randevu bulurum derseniz tabi ki devlet olur çünkü bazen üst üste bazen bir kaç gün arayla çağırıyorlar test yaptırıyorlar eğer iyi bir doktora denk gelirseniz işlerinizi halledilebilirsiniz.bende şehir dışından gelicem transfer için. dondurulmuş embriyoları enjekte edicekler bulunduğumuz yerden takip için devlet hastanesi de bakıyor mu. İlla özel mi olucak
Zeynep Kamil Kartal eğitim araştırma veya Marmara eğitim araştırma infertilite polikliniğinde istediğiniz ve uygun görünen tahlilleri yaptırabilirsiniz. Ayrıca rubella hormon ve amh hariç testleri aile hekiminizde yapıyor. 6/7 ay önce böyleydi. Güncel ne durumda bilmiyorum.Merhabalar, tedaviye başlamadan önce istenen tahlillerin hepsini devlet hastanesinde yaptırabiliyormuyuz? Yaptıran var ise İst-Anadolu yakası için hastane isimi paylaşabilirmi? Teşekkür ederim.
çok çok teşekkür ederim bilgi içinZeynep Kamil Kartal eğitim araştırma veya Marmara eğitim araştırma infertilite polikliniğinde istediğiniz ve uygun görünen tahlilleri yaptırabilirsiniz. Ayrıca rubella hormon ve amh hariç testleri aile hekiminizde yapıyor. 6/7 ay önce böyleydi. Güncel ne durumda bilmiyorum.
Opudan sonraki gelişim sürecim de bayrama denk gelebilir, onu da aklıma takıyorum sürekli
Merkezin tatili Yok muhakkak her bölümde uzmanlar bulunup size bilgi vererek süreci takip ediyorlar.Opudan sonraki gelişim sürecim de bayrama denk gelebilir, onu da aklıma takıyorum sürekli
Belirsizlik ve tarih planı bile yapamamak zormuş
Bayramda opu yapılır mı acaba
Var mı kalmak için önerebileceğiniz bir yer?
Teşekkür ederimBenimki Ramazan Bayramı’nda yapıldı. Hiçbir problem yaşamadık. Hatta merkez hasta yönünden daha boştu, çok rahattı.
Cnm 32yaşındaım yücel bey pgt şart diil dedi, size bırakıoruz dedi ama yapıcak durumumda kalmadı bu 6.denememiz, sencene yapim cnm tecrübelerinden?Arkadaşlar herkese merhaba. Ben arada sayfayı takip etmeye devam ediyorum ve güzel haberler gördükçe çok seviniyorum :) yeni anne adaylarını tebrik ederim inşallah sağlıkla kavuşursun yavrularınıza bu yolda uğraşanlara da sabır diliyorum.. Ben de geçen yıl ağustos ayında şişli mamorial da başladım tüp bebek serüvenine ilk transferim aralıkta oldu maalesef tutmadı ikinci transfer şubatta oldu şu an 7 aylık hamileyim çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin o kadar doğru bir seçim yapmışım ki hastane ve doktorlar konusunda hiç pişman olmadım sizlerinde aklında soru işareti varsa hiç endişe etmeyin o kadar iyi yapıyorlar ki işlerini.. Sizlere umut olmak için yazdım ben ki hayal bile edemezdim bugün ki durumumu bin şükür :) rabbim hepinizin yardımcısı olsun..
gonapeptly diye bi iğne ama genelde 2 tane vurulmasını istiyor doktorlar yumurta sayısına görePcosu olanlar hangi çatlatma iğnesini kullanıyordu arkadaşalr
Hastanenin tüp bebek için sGk anlaşması yok rapor geçmiyor. Ancak raporu olanlara %20 gibi bir indirim yapıyorlardı. Hatta rapor şartlarını taşıyanlara da yapabiliyorlardı bu indirimi. Son durum nedir bilmiyorum bu konuyu görüşmeniz iyi olur.
Adetin 2.günü tedavi başlıyor sonraki kontrole 3gün sonra yani 5.gün çağırıyorlar. Bunlar rutin oluyor ama sonraki kontroller kişiye göre değişiyor. Beni tekrar kontrole ertesi gün cagirdikları da oldu 3-4-5 gün sonra da oldu. Sona doğru takipler sıklarıyor. Tüm süreçte kalmak yerine sonraki randevuya göre karar verebilirsiniz hazırlıklı gelip.
Sizin diğer çocuk tüp bebek yöntemi ile mi oldu?Cnm 32yaşındaım yücel bey pgt şart diil dedi, size bırakıoruz dedi ama yapıcak durumumda kalmadı bu 6.denememiz, sencene yapim cnm tecrübelerinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?