Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim de öyle olmuştu. Neden bu kadar geç demiştim hatta ama özenle takip ediyorlar gerçekten. İçiniz rahat olsun. Başarılı sonuç almanızı diliyorum.

bende şehir dışından gelicem transfer için. dondurulmuş embriyoları enjekte edicekler bulunduğumuz yerden takip için devlet hastanesi de bakıyor mu. İlla özel mi olucak
Eğer ki devlette rahat randevu bulurum derseniz tabi ki devlet olur çünkü bazen üst üste bazen bir kaç gün arayla çağırıyorlar test yaptırıyorlar eğer iyi bir doktora denk gelirseniz işlerinizi halledilebilirsiniz.

Merhabalar, tedaviye başlamadan önce istenen tahlillerin hepsini devlet hastanesinde yaptırabiliyormuyuz? Yaptıran var ise İst-Anadolu yakası için hastane isimi paylaşabilirmi? Teşekkür ederim.

Merhabalar, tedaviye başlamadan önce istenen tahlillerin hepsini devlet hastanesinde yaptırabiliyormuyuz? Yaptıran var ise İst-Anadolu yakası için hastane isimi paylaşabilirmi? Teşekkür ederim.
Zeynep Kamil Kartal eğitim araştırma veya Marmara eğitim araştırma infertilite polikliniğinde istediğiniz ve uygun görünen tahlilleri yaptırabilirsiniz. Ayrıca rubella hormon ve amh hariç testleri aile hekiminizde yapıyor. 6/7 ay önce böyleydi. Güncel ne durumda bilmiyorum.

çok çok teşekkür ederim bilgi için

Opudan sonraki gelişim sürecim de bayrama denk gelebilir, onu da aklıma takıyorum sürekli
Belirsizlik ve tarih planı bile yapamamak zormuş

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben arada sayfayı takip etmeye devam ediyorum ve güzel haberler gördükçe çok seviniyorum :) yeni anne adaylarını tebrik ederim inşallah sağlıkla kavuşursun yavrularınıza bu yolda uğraşanlara da sabır diliyorum.. Ben de geçen yıl ağustos ayında şişli mamorial da başladım tüp bebek serüvenine ilk transferim aralıkta oldu maalesef tutmadı ikinci transfer şubatta oldu şu an 7 aylık hamileyim çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin o kadar doğru bir seçim yapmışım ki hastane ve doktorlar konusunda hiç pişman olmadım sizlerinde aklında soru işareti varsa hiç endişe etmeyin o kadar iyi yapıyorlar ki işlerini.. Sizlere umut olmak için yazdım ben ki hayal bile edemezdim bugün ki durumumu bin şükür :) rabbim hepinizin yardımcısı olsun..

Cnm 32yaşındaım yücel bey pgt şart diil dedi, size bırakıoruz dedi ama yapıcak durumumda kalmadı bu 6.denememiz, sencene yapim cnm tecrübelerinden?

Cumartesi gidip muhasebeyle gorusucem inşallah indirim vardır daha önce raporum vardi benim için çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…