- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Kızlarr bgn crinone jeli yazdırmak için. Kadın dogumcuya gttim bna dioki tüp bebek ilaçlarını yazamıoruz, şok oldum devlet ödemio diosiz crinone nu nerde yazdırdınız kızlar???
Canım daha öncede yazmıştım benim de amh düşük,eşimin de morfoloji pek iç açıcı değil şuan beklemedeyim inşallah pozitifi görürüm.Kızlar amh düşük olup ben bu hastanede tedavi olan hamile kalan bebeğini kucağına alan arkadaşları merak ediyorum var mı aranızda ?Genelde okuduklarım erkek den kaynaklı rahatsızlıklar
Benim bir tanıdığım var. Erken menapoz başlangıcı idi. Amh 0 01. Memorial de ikizleri oldu.Kızlar amh düşük olup ben bu hastanede tedavi olan hamile kalan bebeğini kucağına alan arkadaşları merak ediyorum var mı aranızda ?Genelde okuduklarım erkek den kaynaklı rahatsızlıklar
Evet ilk tüp bebek denememle tuttu 4.gün embriyosu 2tane transfer edildi, kızım tuttu başkada embriyom kalmadı 5.güne giden. Pgt yapılmadı hiçbir ekstra bişe kullanmadık, ama sezeryan olduktan snra bunca tedaviye ragmen tutsada düşmüş semra hoca bi sıvı alanı gördü rahim agzında bi tek bugüne kadar bnca doktora gittm biride bunu görmedi semra hoca sıvıyı takibe aldı acaba rahmime gidiomu diye, çnkü eger giderse bebek tutmaz dediSizin diğer çocuk tüp bebek yöntemi ile mi oldu?
Sonradan onu hemşire degiştiremedimi? Peki sizedemi devlet doktoru yazmamıştı?Ilk tedavimde o ilaç yüzünden bezdim sekreter günde 1 yazmış günde 2 yazması gerekirken eczane kayıtlarını değiştirmedi hep cebimden 140 tl almak zorunda kaldım takipdeydim konuyu
Evet cnm normal eger tüm dedigi şeyleri uyguluosan, ve uyguladıktan sonra yürüosan çnkü hemşire yürüdükçe fayda saglicagını söledi, sen ilk kez mi bu jelden kullandın cnm?Kızlar kullandığımız jelin sürekli akması normal değil mi? Bana has bir durum değildir sanırım.
Canım daha öncede yazmıştım benim de amh düşük,eşimin de morfoloji pek iç açıcı değil şuan beklemedeyim inşallah pozitifi görürüm.
Ama ilk defa memorilade blastokist embriyolarım oldu daha önce bursa acibamdede iki denemem olmuştu bir veya iki döllenme oluyordu o da orta kalite.
Amh çok takılma ultrasyonda kaç yumurta goruluyor o önemli,o bile her ay degisiyor iyi olan bir ay başlarsınız.
Eğer içine sinmeyen şeyler varsa başka merkezlerle de on gorusme yapabilirsin
Benim bir tanıdığım var. Erken menapoz başlangıcı idi. Amh 0 01. Memorial de ikizleri oldu.
Sonradan onu hemşire degiştiremedimi? Peki sizedemi devlet doktoru yazmamıştı?
Kızlar kullandığımız jelin sürekli akması normal değil mi? Bana has bir durum değildir sanırım.
AyyyyNormal canım yürüyüşünü aksatma yoksa içeri de topaklasiyor birde en ufak genital de kaşıntı rahatsızlık hissedersen doktora söyle bu jel yüzünden ağır derecede mantar olmuştum
Evet ilk kez bugün başladım. Yatarak içime boşalttım sonra baktım içinde kaldımı diye. Kalmamış yani hepsini akıtabilmişim. Sonra kahvaltı hazırladım eşimle dışarıya çıktık yürürken hep aktı allahtan günlük pedim vardı.Evet cnm normal eger tüm dedigi şeyleri uyguluosan, ve uyguladıktan sonra yürüosan çnkü hemşire yürüdükçe fayda saglicagını söledi, sen ilk kez mi bu jelden kullandın cnm?
Ayyyy. Yok yok haraket ediyorum ama transferde nasıl olur bilmiyorum ilk 2 gün korka korka yürürüm
Çok normal cnm, gerekli olanı alıo zaten, ama içimde kalsın yatıyim yürümiyim sakın yapma bu defa içerde birikio, sonra toplu toplu çıkıo, zamanla, tortu şeklinde çıkmayada başlicak, bazen açık kahve bazen pembede gelebilio bunlar normal cnm..Evet ilk kez bugün başladım. Yatarak içime boşalttım sonra baktım içinde kaldımı diye. Kalmamış yani hepsini akıtabilmişim. Sonra kahvaltı hazırladım eşimle dışarıya çıktık yürürken hep aktı allahtan günlük pedim vardı.
Aynen öyle cnm bnde senin gbi agır mantar olmştm, yani ölüyorum sandım o kdr agırdıNormal canım yürüyüşünü aksatma yoksa içeri de topaklasiyor birde en ufak genital de kaşıntı rahatsızlık hissedersen doktora söyle bu jel yüzünden ağır derecede mantar olmuştum
Çok teşekkür ederim.Çok normal cnm, gerekli olanı alıo zaten, ama içimde kalsın yatıyim yürümiyim sakın yapma bu defa içerde birikio, sonra toplu toplu çıkıo, zamanla, tortu şeklinde çıkmayada başlicak, bazen açık kahve bazen pembede gelebilio bunlar normal cnm..
Şimdiden tatlı heyecan sardı beni. İnşallah nasip olur allahım inşallahhhhh.Transferden sonra da elinle karnını tutup minik minik yürürsünSanki düşücek gibi geliyor insana
Inşallah Allah bu yolda emek veren herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canımÇok teşekkür ederim. ❤
Şimdiden tatlı heyecan sardı beni. İnşallah nasip olur allahım inşallahhhhh. ❤herkese nasip olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?