Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ilk tedavimde o ilaç yüzünden bezdim sekreter günde 1 yazmış günde 2 yazması gerekirken eczane kayıtlarını değiştirmedi hep cebimden 140 tl almak zorunda kaldım takipdeydim konuyu
Kızlarr bgn crinone jeli yazdırmak için. Kadın dogumcuya gttim bna dioki tüp bebek ilaçlarını yazamıoruz, şok oldum devlet ödemio dio siz crinone nu nerde yazdırdınız kızlar???

Kızlar amh düşük olup ben bu hastanede tedavi olan hamile kalan bebeğini kucağına alan arkadaşları merak ediyorum var mı aranızda ?Genelde okuduklarım erkek den kaynaklı rahatsızlıklar

Kızlar amh düşük olup ben bu hastanede tedavi olan hamile kalan bebeğini kucağına alan arkadaşları merak ediyorum var mı aranızda ?Genelde okuduklarım erkek den kaynaklı rahatsızlıklar
Canım daha öncede yazmıştım benim de amh düşük,eşimin de morfoloji pek iç açıcı değil şuan beklemedeyim inşallah pozitifi görürüm.
Ama ilk defa memorilade blastokist embriyolarım oldu daha önce bursa acibamdede iki denemem olmuştu bir veya iki döllenme oluyordu o da orta kalite.
Amh çok takılma ultrasyonda kaç yumurta goruluyor o önemli,o bile her ay degisiyor iyi olan bir ay başlarsınız.
Eğer içine sinmeyen şeyler varsa başka merkezlerle de on gorusme yapabilirsin

Benim bir tanıdığım var. Erken menapoz başlangıcı idi. Amh 0 01. Memorial de ikizleri oldu.

Sizin diğer çocuk tüp bebek yöntemi ile mi oldu?
Evet ilk tüp bebek denememle tuttu 4.gün embriyosu 2tane transfer edildi, kızım tuttu başkada embriyom kalmadı 5.güne giden. Pgt yapılmadı hiçbir ekstra bişe kullanmadık, ama sezeryan olduktan snra bunca tedaviye ragmen tutsada düşmüş semra hoca bi sıvı alanı gördü rahim agzında bi tek bugüne kadar bnca doktora gittm biride bunu görmedi semra hoca sıvıyı takibe aldı acaba rahmime gidiomu diye, çnkü eger giderse bebek tutmaz dedi

Sağol canım.Ilk gittiğim merkez çok başarısızdı olmayacağını biliyordum amh düşük olana da iyi olanada her türlü hastaya aynı ilaçlar aynı dozaj uygulanıyordu. Bu merkez de fulya hn bi tek görüştüm tahlil ve rahim filmi istedi olumlu yada olumsuz birşey demedi belki kafamı karıştıran o .Mesela benim 3-4 yunurta gözüküyor 1 i erken çatlıyor onu onceki yer durduramamıştı belki burası tecrübeyle daha güzel yumurtalar elde edebilir

Evet devlet doktoru ama sekreter miktarı az yazınca eczane o şekil işlemiş bence değiştirilebilirdi çünkü düzeltilmiş halini görürdüm dikkate almadılar hep kendi cebimden 140 tl den aldım. Transferden sonra 2 saatten fazla eşim bununla uğraşmıştı nalet olsun dedik
Sonradan onu hemşire degiştiremedimi? Peki sizedemi devlet doktoru yazmamıştı?

Normal canım yürüyüşünü aksatma yoksa içeri de topaklasiyor birde en ufak genital de kaşıntı rahatsızlık hissedersen doktora söyle bu jel yüzünden ağır derecede mantar olmuştum
Ayyyy . Yok yok haraket ediyorum ama transferde nasıl olur bilmiyorum ilk 2 gün korka korka yürürüm

Evet cnm normal eger tüm dedigi şeyleri uyguluosan, ve uyguladıktan sonra yürüosan çnkü hemşire yürüdükçe fayda saglicagını söledi, sen ilk kez mi bu jelden kullandın cnm?
Evet ilk kez bugün başladım. Yatarak içime boşalttım sonra baktım içinde kaldımı diye. Kalmamış yani hepsini akıtabilmişim. Sonra kahvaltı hazırladım eşimle dışarıya çıktık yürürken hep aktı allahtan günlük pedim vardı.

Çok normal cnm, gerekli olanı alıo zaten, ama içimde kalsın yatıyim yürümiyim sakın yapma bu defa içerde birikio, sonra toplu toplu çıkıo, zamanla, tortu şeklinde çıkmayada başlicak, bazen açık kahve bazen pembede gelebilio bunlar normal cnm..

Çok teşekkür ederim.
Transferden sonra da elinle karnını tutup minik minik yürürsün Sanki düşücek gibi geliyor insana
Şimdiden tatlı heyecan sardı beni. İnşallah nasip olur allahım inşallahhhhh. herkese nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…