16:00 önce kırmızı olursa 1. Günü sonra kırmızı olunca ertesi gün 1. Gün olarak sayılıyor.Adetin 1.günü için saat kistaslari neydi acaba
Yaşınız gençmiş. Belki normal yolla da çocuk sahibi olursunuz. Oluruna bıraksanız?Evet ilk tüp bebek denememle tuttu 4.gün embriyosu 2tane transfer edildi, kızım tuttu başkada embriyom kalmadı 5.güne giden. Pgt yapılmadı hiçbir ekstra bişe kullanmadık, ama sezeryan olduktan snra bunca tedaviye ragmen tutsada düşmüş semra hoca bi sıvı alanı gördü rahim agzında bi tek bugüne kadar bnca doktora gittm biride bunu görmedi semra hoca sıvıyı takibe aldı acaba rahmime gidiomu diye, çnkü eger giderse bebek tutmaz dedi
Cnm hiç umutsuz olma Allah büyük,umut bitermi hiç.emin ol buraya dönüp tekrar yazanlarda bi zamanlar öle düşünüyordu ben dahil.şimdi çok şükür kiminizin karnında kimimizde benim gibi minnoşlar yarım saat uyudu diye sırtını dinlendirmeye çalışıyo :)Rabbim bu tatlı yorgunluklardan herkese tattırsın inşallah.Ayrıca raporu olana indirim var.Maddi durum çok zorlarsa ve muhasebe indirim yapmazsa zehra hanım vardı hasta ilişkilerinde o yardımcı olabiliyor cnm bazen bi görüş istersenCumartesi gidip muhasebeyle gorusucem inşallah indirim vardır daha önce raporum vardi benim için çok iyi olur.
Ben varım.benim amh 0.25 ve fsh ta yükseliyodu ara ara.İkizlerim yatıyo çok şükür yanımda.Rabbim sağlık versin.Allahım herkeslere tattırsın.Ara ara girip benim gibi olup umutsuzluğa düşen varsa diye bakıyorum umut olmak adına...Kızlar amh düşük olup ben bu hastanede tedavi olan hamile kalan bebeğini kucağına alan arkadaşları merak ediyorum var mı aranızda ?Genelde okuduklarım erkek den kaynaklı rahatsızlıklar
Cnm hiç umutsuz olma Allah büyük,umut bitermi hiç.emin ol buraya dönüp tekrar yazanlarda bi zamanlar öle düşünüyordu ben dahil.şimdi çok şükür kiminizin karnında kimimizde benim gibi minnoşlar yarım saat uyudu diye sırtını dinlendirmeye çalışıyo :)Rabbim bu tatlı yorgunluklardan herkese tattırsın inşallah.Ayrıca raporu olana indirim var.Maddi durum çok zorlarsa ve muhasebe indirim yapmazsa zehra hanım vardı hasta ilişkilerinde o yardımcı olabiliyor cnm bazen bi görüş istersen
Ben varım.benim amh 0.25 ve fsh ta yükseliyodu ara ara.İkizlerim yatıyo çok şükür yanımda.Rabbim sağlık versin.Allahım herkeslere tattırsın.Ara ara girip benim gibi olup umutsuzluğa düşen varsa diye bakıyorum umut olmak adına...
Ayy ne güzel yazmışsınız kalpten hissettim .Gercekten umut oluyorsunuz ınşallah hepimiz dileklerimize kavuşuruz. Raporum eski ocak ayına ait inşallah ise yarar da en azından maddi kısmını düşünmem çok teşekkür ederim
Maşaallah çok sevindim sizin çikolata kistiniz vardı değil mi boyutları ne kadardı acaba ben de doğal yolla iki gebelik yaşadım devam etmedi 38 yaşındayım tekrar tüp bebek denemek istiyorumBen varım.benim amh 0.25 ve fsh ta yükseliyodu ara ara.İkizlerim yatıyo çok şükür yanımda.Rabbim sağlık versin.Allahım herkeslere tattırsın.Ara ara girip benim gibi olup umutsuzluğa düşen varsa diye bakıyorum umut olmak adına...
10yıllık evliyim bugüne kdr hiç korunmadık, daha sizce n kdr oluruna bırakılabilir...Yaşınız gençmiş. Belki normal yolla da çocuk sahibi olursunuz. Oluruna bıraksanız?
Canım ben pgt yaptırmadım semra hoca 35 yaş üstüne öneriyoruz demişti yaşın daha gençmiş eğer kromozom sorunun yoksa yaptırmaCnm 32yaşındaım yücel bey pgt şart diil dedi, size bırakıoruz dedi ama yapıcak durumumda kalmadı bu 6.denememiz, sencene yapim cnm tecrübelerinden?
Sağol canım hiç umutsuz olma rabbim çok büyük senin de çabaların boşa gitmeyecek merak etme
Cnm kromozom sorunumuz yok çok şükür hayırlısı diyelim, bakalım süreç bize n göstericek..Canım ben pgt yaptırmadım semra hoca 35 yaş üstüne öneriyoruz demişti yaşın daha gençmiş eğer kromozom sorunun yoksa yaptırma
Canım jeli kullandıktan sonra yatmiycaksin aksine 15 dk evin içinde yuruyus yaoacaksinCrinone jeli nasıl kullanmanızı tavsiye ettiler? Sabah yaptım, bir 10 dk kadar yattım yanlış mı yapıyorum acaba
Canım jeli kullandıktan sonra yatmiycaksin aksine 15 dk evin içinde yuruyus yaoacaksin
Bana günde iki verildi sabah ve akşam yapıyorumSabah mı yapıyorsun?
Bana günde iki verildi sabah ve akşam yapıyorum
Yok canım direk kanda baktiricam,idrar testi beni çok geriyor,cumartesi test günüm pek bir şey kalmadı zatenTeşekkür ederim canım idrar testi yapacak mısın
Benim de raporum geçen seneye aitti. Kabul ediyorlar. Elinizde bir rapor olması yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?