Sorun isterseniz, ben raporumun fotokopisini vermiştim.Hastanenin raporunu eczane almıştı ben e devletten çıkarıp versem olur mu ki acaba
Pgt konusunda bende cok kararsizim semra hicada ipek hocada onerririz dediler esimde sperm dusuklugu ve morfoloji sorunundan dolayi... yasim 30 ve kromozom bozuklugum yok ..maddi acidan beni cok zorlicam pgt ama yaptirmasamda icimde hep acebalar olacak sizler benim yerimde olsaniz ne yapardiniz... semra hoca illa 4 tane ginderelim diyo ben 3 dedjm ama 4 diyorlat 14 yumurtam toplandi 12 si dolllendi bakalim yarin 3. Gune kac tanesi gutmis olacakCanım ben pgt yaptırmadım semra hoca 35 yaş üstüne öneriyoruz demişti yaşın daha gençmiş eğer kromozom sorunun yoksa yaptırma
Ben 4 tane gönderdim 2 si sağlıklı geldi ve otomatik 2 tane elenmiş oldu halbuki hiç bir problemimiz Yok ama zaten embriyoların sadece %50/60 oranındakilerin sağlıklı olduğu biliniyor. Şuan zorlanıyorsunuz maddi açıdan fakat elediğiniz embriyolardan 1nin transfer olduğunu düşünün ve tutmadığını tekrar tedavi ücreti ödenecek ve o ödeyeceğiniz tedavi ücretiyle 4 embriyonun genetiğini öğrenmiş olursunuz. Tabi karar sizin. Genetikten temiz gelip %100 tutacak diye de birşey yok o da tutmayabilir. Zor karar gerçekten.Pgt konusunda bende cok kararsizim semra hicada ipek hocada onerririz dediler esimde sperm dusuklugu ve morfoloji sorunundan dolayi... yasim 30 ve kromozom bozuklugum yok ..maddi acidan beni cok zorlicam pgt ama yaptirmasamda icimde hep acebalar olacak sizler benim yerimde olsaniz ne yapardiniz... semra hoca illa 4 tane ginderelim diyo ben 3 dedjm ama 4 diyorlat 14 yumurtam toplandi 12 si dolllendi bakalim yarin 3. Gune kac tanesi gutmis olacak
4 gün sonraMerhabalar,
Az önce çatlatma iğnesi olarak Lucrin iğnemi yaptım, Cuma günü opu’ya gireceğim. Lucrin ile opu’ya hazırlanan arkadaşlar opu’dan kaç gün sonra regl oldunuz?
Eski raporda olsa indirimde geçiyodu cnm merak etme.kalpten yazıyorum çünkü eski mesajları grubun en başından beri okuyup memoriala öle karar vermiştim,neler yaşamışım neler...çok şükür bugünümüze.Rabbim kimselere aratmasın evladıyla ve evlatsızlıkla kimseleri sınamasın inşallah.Ayy ne güzel yazmışsınız kalpten hissettim .Raporum eski ocak ayına ait inşallah ise yarar da en azından maddi kısmını düşünmem çok teşekkür ederim
Canım doktor da önerdiyse yap derim çünkü bana da önerseydi yapardım kesinlikle onlar biliyor en uygununuPgt konusunda bende cok kararsizim semra hicada ipek hocada onerririz dediler esimde sperm dusuklugu ve morfoloji sorunundan dolayi... yasim 30 ve kromozom bozuklugum yok ..maddi acidan beni cok zorlicam pgt ama yaptirmasamda icimde hep acebalar olacak sizler benim yerimde olsaniz ne yapardiniz... semra hoca illa 4 tane ginderelim diyo ben 3 dedjm ama 4 diyorlat 14 yumurtam toplandi 12 si dolllendi bakalim yarin 3. Gune kac tanesi gutmis olacak
Yok cnm benim çikolata kisti değildi.kist var ama normal zararsız olandan.bendeki sorun annede ve ablada erken menapoz var ve benimde amh yerlerde 0.25 yani rezerv azlığı vardı.hiç doğal gebelik olmadı ki zaten yeni evlenmiştim bu durumu öğrendiğimde.evliliğimizin ilk ayı öğrendik.o zamanlar yaşım 31-32 civarıydı.5. Denemede Rabbim nasip etti çok şükür.Allahım herkeslere yardım etsin inşallahMaşaallah çok sevindim sizin çikolata kistiniz vardı değil mi boyutları ne kadardı acaba ben de doğal yolla iki gebelik yaşadım devam etmedi 38 yaşındayım tekrar tüp bebek denemek istiyorum
Merhaba sabah yapıyorum ben de yatmayıp 15-20dk yürüyüş yapmanız gerekiyorCrinone jeli nasıl kullanmanızı tavsiye ettiler? Sabah yaptım, bir 10 dk kadar yattım yanlış mı yapıyorum acaba
Merhaba benim mayıs ayında naturel transferim oldu onda sadece folik asit kullandım, pazar günü tekrar transferim var, 6gün öncesinde çatlatma iğnesi kullanıp transfere 4 gün kala rulid ve prednol kullanmaya başladım ve tabi folik asitMerhaba, bnm de cuma günü yumurtalarım toplanacak. Transfer için bir ay bekleyelim naturel yapalım dediler. Naturel transferde nasıl ilaçlar kullanıyoruz başından geçen varsa paylaşabilir misiniz neler oluyor?
Merhaba seni bu sayfada görmek ne güzel :)Merhabalar,
Az önce çatlatma iğnesi olarak Lucrin iğnemi yaptım, Cuma günü opu’ya gireceğim. Lucrin ile opu’ya hazırlanan arkadaşlar opu’dan kaç gün sonra regl oldunuz?
Merhaba arkadaşım, daha önce de paylaşmıştım hikayemi burada. Düşük amh ve yüksek fsh sorunum vardı. Tam bir sene önce bu merkezde tedavi oldum. Bir ay önce de doğum yaptım. İçin rahat olsun bu merkez hem kadın hem de erkek infertilitesi konusunda oldukça deneyimli.Kızlar amh düşük olup ben bu hastanede tedavi olan hamile kalan bebeğini kucağına alan arkadaşları merak ediyorum var mı aranızda ?Genelde okuduklarım erkek den kaynaklı rahatsızlıklar
amin inşaallahYok cnm benim çikolata kisti değildi.kist var ama normal zararsız olandan.bendeki sorun annede ve ablada erken menapoz var ve benimde amh yerlerde 0.25 yani rezerv azlığı vardı.hiç doğal gebelik olmadı ki zaten yeni evlenmiştim bu durumu öğrendiğimde.evliliğimizin ilk ayı öğrendik.o zamanlar yaşım 31-32 civarıydı.5. Denemede Rabbim nasip etti çok şükür.Allahım herkeslere yardım etsin inşallah
Cnn aynı durumdaız yaşım 32 semra hoca yapın dedi pgt ama takip doktorum yücel bey bana size bırakıoruz kararı dedi, bizde eşimle şöle düşündük eger dondurulucak embriyo kalırsa dondurmaya verecegimiz parayı pgtye veririz, ama şölede bişe hç pgt yapmayıp 3ab embriyosu olup tutanlar bile var, ve pgt yapılıcak diye tutucak diye bişeyde yok bu da başka bi tarafı kalan embriyo olursa ona o parayla denersinz tekrar baştan başlamaktansa bu sorularda kafamızda degil diilPgt konusunda bende cok kararsizim semra hicada ipek hocada onerririz dediler esimde sperm dusuklugu ve morfoloji sorunundan dolayi... yasim 30 ve kromozom bozuklugum yok ..maddi acidan beni cok zorlicam pgt ama yaptirmasamda icimde hep acebalar olacak sizler benim yerimde olsaniz ne yapardiniz... semra hoca illa 4 tane ginderelim diyo ben 3 dedjm ama 4 diyorlat 14 yumurtam toplandi 12 si dolllendi bakalim yarin 3. Gune kac tanesi gutmis olacak
Mantar kaşıntı ve koku yaparmış. İnşallah öyle bir şey değildir.Kızlar kullandığım jelden turuncu tortular geliyor,mantar falan mı oldum yailk defa boyle bir şey yasiyorum,sarı,kahve,pembe çok okudum ama turuncu hiç rastlamadım
Çok çok sevindim. İnşallah değerinde güzel çıkar ve kat kat artarKızlar günaydın dünden beri düşünmüyor gibi yapsam da o gün geldi çattı bugün test günüm dün sabah evde test yaptım 5 dkka olmadan çift çizgi oldu ve az önce gene yaptım oda aynı ne biliyim inşallah bu sefer olmuştur tutunmuştur bebeğim bana akşam eşimin gelmesini beklycez test içim hakkımızda hayırlısı olsun .
Teşekkür ederim canım allah emeklerimizi boşa çıkarmasın allah herkesin gönlüne göre versin RabbimÇok çok sevindim. İnşallah değerinde güzel çıkar ve kat kat artar ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?