Gözünaydın cnmm degerlerin kat kat artsınKızlar günaydın dünden beri düşünmüyor gibi yapsam da o gün geldi çattı bugün test günüm dün sabah evde test yaptım 5 dkka olmadan çift çizgi oldu ve az önce gene yaptım oda aynı ne biliyim inşallah bu sefer olmuştur tutunmuştur bebeğim bana akşam eşimin gelmesini beklycez test içim hakkımızda hayırlısı olsun .
Cnm opu olduysan üstüne kullanıosan içerde kalan kurumuş kanlar olabilir, mesele bak ben her defasında kullandıgımda pamukçuk yapıo ve kaşıntı, ama yan etkiler bölümünü oku normal yazıo yan etkiler görülebilir ama doktoruna bi danış cnm stres yapma emin ol bişi diildir..Kızlar kullandığım jelden turuncu tortular geliyor,mantar falan mı oldum yailk defa boyle bir şey yasiyorum,sarı,kahve,pembe çok okudum ama turuncu hiç rastlamadım
Darısı bana ve önümüzdeki haftalarda transferi olacak olan herkese. Dualarını bekliyorum.Teşekkür ederim canım allah emeklerimizi boşa çıkarmasın allah herkesin gönlüne göre versin Rabbim
Ayy canım çok teşekkür ederim daha kan değerini akşam ögrenicem eşim bensiz gitme dediği için ben akşamdan önce böle bakayım bari dedim inşallah güzel haberler alırız inşallahGözünaydın cnmm degerlerin kat kat artsın
İnşallah ediyorum zaten dua allah büyük inşallah bebeklerimizi kucagımıza da almayı nasip etsinDarısı bana ve önümüzdeki haftalarda transferi olacak olan herkese. Dualarını bekliyorum.
Amin cnm aminAyy canım çok teşekkür ederim daha kan değerini akşam ögrenicem eşim bensiz gitme dediği için ben akşamdan önce böle bakayım bari dedim inşallah güzel haberler alırız inşallahdarısı herkese olsunnn
Pozitif canım. Gözün aydın. Darısı başımıza inşallahKızlar günaydın dünden beri düşünmüyor gibi yapsam da o gün geldi çattı bugün test günüm dün sabah evde test yaptım 5 dkka olmadan çift çizgi oldu ve az önce gene yaptım oda aynı ne biliyim inşallah bu sefer olmuştur tutunmuştur bebeğim bana akşam eşimin gelmesini beklycez test içim hakkımızda hayırlısı olsun .
Canım bnm teşekkür ederim amin inşallah idrar tahlili nu akşam ne ypıcaz hiç bilmiyorum inşallah oda güzel çıkarPozütğf canım. Gözün aydın. Darısı başımıza inşallah
Merhaba seni bu sayfada görmek ne güzel :)
Ben çatlatma için lucrin kullandığım tedavimde opudan sonraki 5. günde regl olmuştum.
Bence yerlesmedendir, yani öyle dileyelim, transferinin mi 9. Günü,test günün bugün o zamanDiğer tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum geçen transferinde hiç olmadığı için ve bu sefer 3 gündürlü olduğu için merak ediyorum ve endişe etmekte istemedim . Zaten adet olucakmışım agrı olup geçiyor ama kahvrengi leke oluyor iç çamaşır da ufak ufak yerleşme olabilir mi ?erken değilmi bugün 9 günüm ama nokta gibi oluyor sadece
Kaşıntı yok şükür ama rengi çok tuhaf geldi ondan sordum belki başına gelen vardır diye,opudan olabilir mantikliCnm opu olduysan üstüne kullanıosan içerde kalan kurumuş kanlar olabilir, mesele bak ben her defasında kullandıgımda pamukçuk yapıo ve kaşıntı, ama yan etkiler bölümünü oku normal yazıo yan etkiler görülebilir ama doktoruna bi danış cnm stres yapma emin ol bişi diildir..
Şükür kasinti yok canım kokuyada dikkat etmedim onu da takip ederimMantar kaşıntı ve koku yaparmış. İnşallah öyle bir şey değildir.
Ben burada bir yazı okudum. Bir bayan sürekli pgt yaptırıyormuş hep olumsuz olup transfer iptal oluyormuş. En son artık Semra hoca daha pgt yaptırmayalım demiş ve transfer etmişler. Doğum yapmış. Birazda nasip işi bizler önlem alıyoruz. Çok embriyosu olanlar aralarından eliyorlar o açıdan da iyi oluyor fakat siz kafanıza takmayın. İnşallah 5. Güne kalırlar ve pozitif sonuca doğru ilerlersiniz.PGT;
Kızlar şimdi embriyolog ile konuştum, 11taneden 4embriyom kalmış, daha bgn3.günü pgt şartmıdır dedim embriyologa, bana Gebelik şansını arttırmaz pgt dedi, sadece kromozomu düşük olan embriyo verip düşügü önlemek amaçlı yapıldıgını söledi, gebelige ulaşmayı arttırmada faydalı kromozomu bozukların elenmesiyle dedi.
Yaa çift çizgiKızlar günaydın dünden beri düşünmüyor gibi yapsam da o gün geldi çattı bugün test günüm dün sabah evde test yaptım 5 dkka olmadan çift çizgi oldu ve az önce gene yaptım oda aynı ne biliyim inşallah bu sefer olmuştur tutunmuştur bebeğim bana akşam eşimin gelmesini beklycez test içim hakkımızda hayırlısı olsun .
Amin cnm hepimizzz pozitiff alalımBen burada bir yazı okudum. Bir bayan sürekli pgt yaptırıyormuş hep olumsuz olup transfer iptal oluyormuş. En son artık Semra hoca daha pgt yaptırmayalım demiş ve transfer etmişler. Doğum yapmış. Birazda nasip işi bizler önlem alıyoruz. Çok embriyosu olanlar aralarından eliyorlar o açıdan da iyi oluyor fakat siz kafanıza takmayın. İnşallah 5. Güne kalırlar ve pozitif sonuca doğru ilerlersiniz.
Ayy canım benim teşekkür ederim işte dayanamadım yaptım ne bileyim bu sefer umutluyuz allahım umudumuzu yitirmesin . Akşama nasıl geçicek inşallah güzel olur aminn amin Allah tüm kalbimle diyorum bunu gönlünüze göre muradınızı versin ..Yaa çift çizgihayırlı olsun ne güzel bir haber maşallah betahcgniz güzel güzel artsın inş
Merhaba sabah yapıyorum ben de yatmayıp 15-20dk yürüyüş yapmanız gerekiyoryanlış hatırlamıyorsam sizin de 4 ağustostu transferiniz benim gibi
Ona genelde drlar karar veriyor ama sen istersen dr görüş. Ben doktoruma msj atıyorum müsait olduğunda arıyor beni sağ olsun. Sen de konuş için rahatlasın belirsizlik stres yapıyor. Hele ki 5. Günü beklerken. Kıpır kıpırAmin cnm hepimizzz pozitiff alalımCnm bnm 5.güne ancak 2dayanıo ama burda bakalım n olucak, zaten 2tane kalırsada ona pgt düşünmem bide embriyolog pgt yapılmicaksa taze transfer tercih edilir dedi heyecan bastı, doktor naturel dio bn hiç bişe anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?