Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gözünaydın cnmm degerlerin kat kat artsın

Kızlar kullandığım jelden turuncu tortular geliyor,mantar falan mı oldum ya ilk defa boyle bir şey yasiyorum,sarı,kahve,pembe çok okudum ama turuncu hiç rastlamadım
Cnm opu olduysan üstüne kullanıosan içerde kalan kurumuş kanlar olabilir, mesele bak ben her defasında kullandıgımda pamukçuk yapıo ve kaşıntı, ama yan etkiler bölümünü oku normal yazıo yan etkiler görülebilir ama doktoruna bi danış cnm stres yapma emin ol bişi diildir..

Diğer tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum geçen transferinde hiç olmadığı için ve bu sefer 3 gündürlü olduğu için merak ediyorum ve endişe etmekte istemedim . Zaten adet olucakmışım agrı olup geçiyor ama kahvrengi leke oluyor iç çamaşır da ufak ufak yerleşme olabilir mi ?erken değilmi bugün 9 günüm ama nokta gibi oluyor sadece

Amin cnm amin Rabbim bu yolda emek vermiş bu yola baş koymuş herkese tez zamanda yüzlerimizi güldürsün

Pozitif canım. Gözün aydın. Darısı başımıza inşallah

Son düzenleme:
Merhaba seni bu sayfada görmek ne güzel :)
Ben çatlatma için lucrin kullandığım tedavimde opudan sonraki 5. günde regl olmuştum.

Teşekkür ederim 40 yaş grubu, Acıbadem derken 2. tedaviye Memorial’da başlayınca geleyim buralarda neler oluyor bir bakayım dedim
Sen nasılsın bebek nasıl?

Bence yerlesmedendir, yani öyle dileyelim, transferinin mi 9. Günü,test günün bugün o zaman

Kaşıntı yok şükür ama rengi çok tuhaf geldi ondan sordum belki başına gelen vardır diye,opudan olabilir mantikli

PGT;

Kızlar şimdi embriyolog ile konuştum, 11taneden 4embriyom kalmış, daha bgn3.günü pgt şartmıdır dedim embriyologa, bana Gebelik şansını arttırmaz pgt dedi, sadece kromozomu düşük olan embriyo verip düşügü önlemek amaçlı yapıldıgını söledi, gebelige ulaşmayı arttırmada faydalı kromozomu bozukların elenmesiyle dedi.

Donmuş transferin ve taze transferin hiçbi farkı yok dedi.. hormonlar iyi seviyede ve ohss riski yoksa dedi.

Ben burada bir yazı okudum. Bir bayan sürekli pgt yaptırıyormuş hep olumsuz olup transfer iptal oluyormuş. En son artık Semra hoca daha pgt yaptırmayalım demiş ve transfer etmişler. Doğum yapmış. Birazda nasip işi bizler önlem alıyoruz. Çok embriyosu olanlar aralarından eliyorlar o açıdan da iyi oluyor fakat siz kafanıza takmayın. İnşallah 5. Güne kalırlar ve pozitif sonuca doğru ilerlersiniz.

Yaa çift çizgi hayırlı olsun ne güzel bir haber maşallah betahcgniz güzel güzel artsın inş

Amin cnm hepimizzz pozitiff alalım Cnm bnm 5.güne ancak 2dayanıo ama burda bakalım n olucak, zaten 2tane kalırsada ona pgt düşünmem bide embriyolog pgt yapılmicaksa taze transfer tercih edilir dedi heyecan bastı, doktor naturel dio bn hiç bişe anlamadım

Yaa çift çizgi hayırlı olsun ne güzel bir haber maşallah betahcgniz güzel güzel artsın inş
Ayy canım benim teşekkür ederim işte dayanamadım yaptım ne bileyim bu sefer umutluyuz allahım umudumuzu yitirmesin . Akşama nasıl geçicek inşallah güzel olur aminn amin Allah tüm kalbimle diyorum bunu gönlünüze göre muradınızı versin ..

Ona genelde drlar karar veriyor ama sen istersen dr görüş. Ben doktoruma msj atıyorum müsait olduğunda arıyor beni sağ olsun. Sen de konuş için rahatlasın belirsizlik stres yapıyor. Hele ki 5. Günü beklerken. Kıpır kıpır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…