Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar jel kullanırken ilişki yasağı var mı?
Bu konuda bilgi verilmedi. Bilen varsa aydınlata bilir mi?

Mrb bende yumurta fazlaligindan rahmi dinlendirelim dediler 2. Adetle baslicaz dendi o surecte nasil bi tedavi oluyor hangi ilaclar kullaniliyor catlatma ignesi felan kullaniliyormu yine hastanede sormak aklima gelmedi

Senin yumurta iyi toplanmış aslında rahim dinlendirmek daha mantıklı olmaz mı?benim taze transfer ama benim zaten sadece 5 yumurta toplanmıştı

Amin canim cok zormuş gercekten raporumu eczaneye vermiştim e devletten çıkartıp yanımda goturucem inş işe yarar eski yer vermez çünkü

Evet canım okumuştum umarım 1 sene sonra bende güzel haberlerle burada yazıyor olurum

Teşekkür ederim ☺ 40 yaş grubu, Acıbadem derken 2. tedaviye Memorial’da başlayınca geleyim buralarda neler oluyor bir bakayım dedim ☺
Sen nasılsın bebek nasıl?
Biz de iyiyiz çok şükür büyüyoruz beraber :)
İnşallah sana da uğurlu gelir Memorial. Burdaki işleyişle ilgili kafana takılan şeyler olursa çekinme sor.

Kaşıntı olsa rahatsızlık yapardı dayanılmaz birşeydi Allah korusun muhtemelen kurumuş kan birikintisi olabilir
Kızlar kullandığım jelden turuncu tortular geliyor,mantar falan mı oldum ya ilk defa boyle bir şey yasiyorum,sarı,kahve,pembe çok okudum ama turuncu hiç rastlamadım
Şükür kasinti yok canım kokuyada dikkat etmedim onu da takip ederim

Ohhh ohhh maşallah sübhanallah sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim adınıza

Kaşıntı olsa rahatsızlık yapardı dayanılmaz birşeydi Allah korusun muhtemelen kurumuş kan birikintisi olabilir
Siz bu kalan tortuları basıl temizlediniz? Ben kullandıktan 3 saat sonra temizlemeye çalışıyorum. Doğru mu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum ama temizlerken de çok zorlanıyorum. Ne kötü birşey bu.

Siz bu kalan tortuları basıl temizlediniz? Ben kullandıktan 3 saat sonra temizlemeye çalışıyorum. Doğru mu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum ama temizlerken de çok zorlanıyorum. Ne kötü birşey bu.
Canım o tortular zaten kendileri cikiyor, hafif bir şekilde peceteyle bastırınca çıkıyor ama daha fazla zorlamamak oraya baski yapmamak lazım

Canım o tortular zaten kendileri cikiyor, hafif bir şekilde peceteyle bastırınca çıkıyor ama daha fazla zorlamamak oraya baski yapmamak lazım
Burada temizlenmeli diye okumuştum bugün bir deneyeyim dedim ama o kadar kuru ki temizlemek imkansızlaşıyor neredeyse.
Mantara sebebiyet vermemek adına temizleyeyim dedim ama ben bu şekilde temizleyemem.

Biz de iyiyiz çok şükür büyüyoruz beraber :)
İnşallah sana da uğurlu gelir Memorial. Burdaki işleyişle ilgili kafana takılan şeyler olursa çekinme sor.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah bakalım ilkine göre daha rahat geçti süreç, umarım sonucu da güzel olur.
Opu’dan sonra ne kadar kaldınız hastanede? Acıbadem’de kahvaltı verip sonrasında istediğiniz zaman çıkabilirsiniz demişlerdi ben de hemen çıkmıştım. Memorial’da standart bir süre var mı?

Cnm bu hfta opu oldum bekleme süresi odada 2saat kahvaltı veriolar opu yapab doktor gelip açıklama yapıo nasıl geçtigi konusunda, saatin dolunca çıkıosn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…