- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Birlikte güzel haberler verelim inşallahEvet benim de 4 Ağustos ☺ Saat için 1 gün önceden mi arayacaklar acaba?
Birlikte güzel haberler verelim inşallahVerdikleri kağıtta 4 agustos sabah 11-12 gibi arayıp bilgi verceklerini bir de 15:30-16:00 da hastanede olmanız yeterlidir yazıyor.
Senin yumurta iyi toplanmış aslında rahim dinlendirmek daha mantıklı olmaz mı?benim taze transfer ama benim zaten sadece 5 yumurta toplanmıştıPGT;
Kızlar şimdi embriyolog ile konuştum, 11taneden 4embriyom kalmış, daha bgn3.günü pgt şartmıdır dedim embriyologa, bana Gebelik şansını arttırmaz pgt dedi, sadece kromozomu düşük olan embriyo verip düşügü önlemek amaçlı yapıldıgını söledi, gebelige ulaşmayı arttırmada faydalı kromozomu bozukların elenmesiyle dedi.
Donmuş transferin ve taze transferin hiçbi farkı yok dedi.. hormonlar iyi seviyede ve ohss riski yoksa dedi.
Eski raporda olsa indirimde geçiyodu cnm merak etme.kalpten yazıyorum çünkü eski mesajları grubun en başından beri okuyup memoriala öle karar vermiştim,neler yaşamışım neler...çok şükür bugünümüze.Rabbim kimselere aratmasın evladıyla ve evlatsızlıkla kimseleri sınamasın inşallah.
Merhaba arkadaşım, daha önce de paylaşmıştım hikayemi burada. Düşük amh ve yüksek fsh sorunum vardı. Tam bir sene önce bu merkezde tedavi oldum. Bir ay önce de doğum yaptım. İçin rahat olsun bu merkez hem kadın hem de erkek infertilitesi konusunda oldukça deneyimli.
Biz de iyiyiz çok şükür büyüyoruz beraber :)Teşekkür ederim ☺ 40 yaş grubu, Acıbadem derken 2. tedaviye Memorial’da başlayınca geleyim buralarda neler oluyor bir bakayım dedim ☺
Sen nasılsın bebek nasıl?
Kızlar kullandığım jelden turuncu tortular geliyor,mantar falan mı oldum yailk defa boyle bir şey yasiyorum,sarı,kahve,pembe çok okudum ama turuncu hiç rastlamadım
Şükür kasinti yok canım kokuyada dikkat etmedim onu da takip ederim
Kızlar günaydın dünden beri düşünmüyor gibi yapsam da o gün geldi çattı bugün test günüm dün sabah evde test yaptım 5 dkka olmadan çift çizgi oldu ve az önce gene yaptım oda aynı ne biliyim inşallah bu sefer olmuştur tutunmuştur bebeğim bana akşam eşimin gelmesini beklycez test içim hakkımızda hayırlısı olsun .
Siz bu kalan tortuları basıl temizlediniz? Ben kullandıktan 3 saat sonra temizlemeye çalışıyorum. Doğru mu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum ama temizlerken de çok zorlanıyorum. Ne kötü birşey bu.Kaşıntı olsa rahatsızlık yapardı dayanılmaz birşeydi Allah korusun muhtemelen kurumuş kan birikintisi olabilir
Canım o tortular zaten kendileri cikiyor, hafif bir şekilde peceteyle bastırınca çıkıyor ama daha fazla zorlamamak oraya baski yapmamak lazımSiz bu kalan tortuları basıl temizlediniz? Ben kullandıktan 3 saat sonra temizlemeye çalışıyorum. Doğru mu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum ama temizlerken de çok zorlanıyorum. Ne kötü birşey bu.
Burada temizlenmeli diye okumuştum bugün bir deneyeyim dedim ama o kadar kuru ki temizlemek imkansızlaşıyor neredeyse.Canım o tortular zaten kendileri cikiyor, hafif bir şekilde peceteyle bastırınca çıkıyor ama daha fazla zorlamamak oraya baski yapmamak lazım
Yücel hocada böle söledi ama embriyolog gerek yok dediSenin yumurta iyi toplanmış aslında rahim dinlendirmek daha mantıklı olmaz mı?benim taze transfer ama benim zaten sadece 5 yumurta toplanmıştı
Biz de iyiyiz çok şükür büyüyoruz beraber :)
İnşallah sana da uğurlu gelir Memorial. Burdaki işleyişle ilgili kafana takılan şeyler olursa çekinme sor.
Ararlar ararlarİnşallahBenim kağıdımda sadece kullanılacak ilaçlar yazıyor. Aramazlarsa ben ararım
İyi de buna karar verecek olan uzman kadın dogumcudur embriyolog değildir, sonuçta embriyologun alanı değil, sen doktorunla hallet.Yücel hocada böle söledi ama embriyolog gerek yok dedi
Cnm bu hfta opu oldum bekleme süresi odada 2saat kahvaltı veriolar opu yapab doktor gelip açıklama yapıo nasıl geçtigi konusunda, saatin dolunca çıkıosn..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah bakalım ilkine göre daha rahat geçti süreç, umarım sonucu da güzel olur.
Opu’dan sonra ne kadar kaldınız hastanede? Acıbadem’de kahvaltı verip sonrasında istediğiniz zaman çıkabilirsiniz demişlerdi ben de hemen çıkmıştım. Memorial’da standart bir süre var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?