Haklısın cnm ya, işte embriyologda bana pgt yapılmicaksa, dondurmaya gerek yok dediİyi de buna karar verecek olan uzman kadın dogumcudur embriyolog değildir, sonuçta embriyologun alanı değil, sen doktorunla hallet.
6.gün donduruyorlar diye biliorum bnm diger hastanede böleydi..Kızlar bir şey sorucam kalan embriyolar 5. Gün mü donduruluyor? Yoksa 6. Gün mü? Bazı forumlarda okudum kalan embriyolar 6. Güne bekletilip öyle donduruluyormus
Bizden transfer günü dondurma ücreti de alındı,eğer embriyolarda bozulma olsaydı ararlardi değil mi?6.gün donduruyorlar diye biliorum bnm diger hastanede böleydi..
Tabikii, eger embriyolar kalanlar 6.güne bozulsa, sölüyorlar dondurmuyorlar..Bizden transfer günü dondurma ücreti de alındı,eğer embriyolarda bozulma olsaydı ararlardi değil mi?
Cnm bu hfta opu oldum bekleme süresi odada 2saat kahvaltı veriolar opu yapab doktor gelip açıklama yapıo nasıl geçtigi konusunda, saatin dolunca çıkıosn..
Kızlar bir şey sorucam kalan embriyolar 5. Gün mü donduruluyor? Yoksa 6. Gün mü? Bazı forumlarda okudum kalan embriyolar 6. Güne bekletilip öyle donduruluyormus
Tabikii, eger embriyolar kalanlar 6.güne bozulsa, sölüyorlar dondurmuyorlar..
Sagolun kızlar şimdi bana verilen kagitlari kurcaladim biraz,transfer günü embriyomun resmini vermişlerdi orda dondurma günü 5. Gün yazıyor demekki aynı gün dondurulmuşBizimkiler 5. gün donduruldu. Bence dondurma günü embriyo gelişimine göre değişiyor.
Slm cnm ayrıntılı ultrasonunu yaptırdın mı bende seni takip ediyorum Allah’ın izniyle birde sen pgt li mi yaptırdınBiz de iyiyiz çok şükür büyüyoruz beraber :)
İnşallah sana da uğurlu gelir Memorial. Burdaki işleyişle ilgili kafana takılan şeyler olursa çekinme sor.
Siz bu kalan tortuları basıl temizlediniz? Ben kullandıktan 3 saat sonra temizlemeye çalışıyorum. Doğru mu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum ama temizlerken de çok zorlanıyorum. Ne kötü birşey bu.
Amin teşekkürler. Doktor gelip görüp onay veriyor ona göre çıkabiliyorsun. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra işleme alınacaksın. 15dk yarım saat civarı sürüyor ayılma süreci.sonra kahvaltı falan işte. Hemşireler sık sık kontrole geliyor zaten. İyi olduğunu ve çıkmak istediğini belirtirsen ona göre hızlandıra dabilirler süreci. Hadi hayırlısı.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah bakalım ilkine göre daha rahat geçti süreç, umarım sonucu da güzel olur.
Opu’dan sonra ne kadar kaldınız hastanede? Acıbadem’de kahvaltı verip sonrasında istediğiniz zaman çıkabilirsiniz demişlerdi ben de hemen çıkmıştım. Memorial’da standart bir süre var mı?
Evet pgtli. Yaptırdım ayrıntılıyı çok şükür sıkıntı çıkmadı. Sadece biraz suyum fazla imiş. Senin nasıl gidiyor?Slm cnm ayrıntılı ultrasonunu yaptırdın mı bende seni takip ediyorum Allah’ın izniyle birde sen pgt li mi yaptırdın
Amin teşekkürler. Doktor gelip görüp onay veriyor ona göre çıkabiliyorsun. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra işleme alınacaksın. 15dk yarım saat civarı sürüyor ayılma süreci.sonra kahvaltı falan işte. Hemşireler sık sık kontrole geliyor zaten. İyi olduğunu ve çıkmak istediğini belirtirsen ona göre hızlandıra dabilirler süreci. Hadi hayırlısı.
Bende iyiyim şuan çok şükür bir sıkıntımız yok bende önümüzdeki hafta detaylı ultrason çekilecem İnan çok korkuyorum aklıma kötü şeyler geliyor hep bebeğin hareketleri nasıl bazen hareket etmeyince bir korkuya kapılıyorum inş sonu güzel olsun 2li 3lü taramayı yaptırdın mıEvet pgtli. Yaptırdım ayrıntılıyı çok şükür sıkıntı çıkmadı. Sadece biraz suyum fazla imiş. Senin nasıl gidiyor?
Dondurma ücreti ne kadar ödediniz acaba?Bizden transfer günü dondurma ücreti de alındı,eğer embriyolarda bozulma olsaydı ararlardi değil mi?
Bizim 3 embriyo dondruldu yanlış hatırlamıyorsam 2750 mi ne verdik ama eşim daha iyi bilir ben çok stresliydim o gün tam hatırlamıyorumDondurma ücreti ne kadar ödediniz acaba?
Sizi arayip sabah şu saatte gelin opunuzu filan doktor yapacak vs. bilgi vermişlerdir. Önce tüp bebek katına gidip bankodan kalan ödemenizi yapıp yatışınızı yaptırıyorsunuz oda varsa sizi kata yönlendiriyorlar. Eşini 2. kata gönderiyorlar onun işlemi için ama beraber odanıza çıkıp sonra hemen inse daha iyi olur sonra aramasın yani. Odanızda rahat rahat hazırlanırsın. Tekerlekli sandalye ile indiriyorlar işlem için. İşlem sonrası da zaten sedye ile çıkarıyorlar odaya. Yani öyle perdeli falan bi durum yok gayet rahat.Çok sağol
Acıbadem’de perdelerle ayrılmış bölümlerde yatılıyor opu sonrası, rahattı ama izole değildi. Memorial’da sanırım oda veriliyormuş? Öyle ise onlar gönderene kadar kalabilirim ☺
Sizi arayip sabah şu saatte gelin opunuzu filan doktor yapacak vs. bilgi vermişlerdir. Önce tüp bebek katına gidip bankodan kalan ödemenizi yapıp yatışınızı yaptırıyorsunuz oda varsa sizi kata yönlendiriyorlar. Eşini 2. kata gönderiyorlar onun işlemi için ama beraber odanıza çıkıp sonra hemen inse daha iyi olur sonra aramasın yani. Odanızda rahat rahat hazırlanırsın. Tekerlekli sandalye ile indiriyorlar işlem için. İşlem sonrası da zaten sedye ile çıkarıyorlar odaya. Yani öyle perdeli falan bi durum yok gayet rahat.Çok sağol
Acıbadem’de perdelerle ayrılmış bölümlerde yatılıyor opu sonrası, rahattı ama izole değildi. Memorial’da sanırım oda veriliyormuş? Öyle ise onlar gönderene kadar kalabilirim ☺
Tarama testlerini yaptırmadım sadece 2linin ultrason kısmına baktırdım kan sulandırıcı kullandığım için kan akışı burun kemiği ense kalınlığı vs. Onda da sorun çıkmadı çok şükür. Hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra zaten çok daha rahat ilerliyor süreç. Bu su fazlalığı biraz canımı sıktı şeker takibi yapıyorum yüklemeyi de yaptırmak istemediğim için. Senin de pgtli idi diye hatırlıyorum. Yolu yarılamışsın doktorun da bir sorun görmüyorsa kendine yediğine içtiğine dikkat ediyorsan stres yapma bence o da etkiliyor bebeği. Kendini rahatlatacak bişeyler bul. Hayal gibiydi Allah bu günleri gösterdi çok şükür tamamına da erdirecek inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde.Bende iyiyim şuan çok şükür bir sıkıntımız yok bende önümüzdeki hafta detaylı ultrason çekilecem İnan çok korkuyorum aklıma kötü şeyler geliyor hep bebeğin hareketleri nasıl bazen hareket etmeyince bir korkuya kapılıyorum inş sonu güzel olsun 2li 3lü taramayı yaptırdın mı
Embriyoların dondurmaya en uygun hali blastokist aşamasına gelmesi. Bu aşamaya 5.gün gelmesi bekleniyor. Pgt için biopsi alabilmek için de bu görüntü bekleniyor. Bu şekle 5.gün sabah erken saatte gelirse erkenden arayıp bilgi veriyorlar zaten. Bazen ilerleyen saatlerde blast olabiliyor bir embriyo bazen de gelişimde yavaşlama olursa sonradan yine toparlayıp 6.gün o aşamaya gelebiliyor. En makbul olan 5.gün bu aşamaya gelmesi. 6.günde de geldiyse o da yine ziyan edilmemesi gereken bir embriyo oluyor tabi.Kızlar bir şey sorucam kalan embriyolar 5. Gün mü donduruluyor? Yoksa 6. Gün mü? Bazı forumlarda okudum kalan embriyolar 6. Güne bekletilip öyle donduruluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?