- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Sanırım bende daha temizlemeyeceğim.Ben hiç temizlemedim transferim yapılmıştı vajinal bölgem çok hassastı hiç müdahale etmedim belki de o yüzden mantar oldum
Ben akşam saat 6/7 gibi çıkış yaptım 10da opu oldu. İstirahat saati kişiden kişiye değişiyor. İlla çıkın demiyorlar zaten o gün oda size ait oluyor. Dinlenmek istediğiniz sürece dinlenebilirsiniz.Çok sağol
Acıbadem’de perdelerle ayrılmış bölümlerde yatılıyor opu sonrası, rahattı ama izole değildi. Memorial’da sanırım oda veriliyormuş? Öyle ise onlar gönderene kadar kalabilirim ☺
Çok detaylı anlatmışsin teşekkür ederim.Embriyoların dondurmaya en uygun hali blastokist aşamasına gelmesi. Bu aşamaya 5.gün gelmesi bekleniyor. Pgt için biopsi alabilmek için de bu görüntü bekleniyor. Bu şekle 5.gün sabah erken saatte gelirse erkenden arayıp bilgi veriyorlar zaten. Bazen ilerleyen saatlerde blast olabiliyor bir embriyo bazen de gelişimde yavaşlama olursa sonradan yine toparlayıp 6.gün o aşamaya gelebiliyor. En makbul olan 5.gün bu aşamaya gelmesi. 6.günde de geldiyse o da yine ziyan edilmemesi gereken bir embriyo oluyor tabi.
Parmaklarına temizleyeceksin canım. Suyla işin yok.Sanırım bende daha temizlemeyeceğim.
Hemşireye yazdım temizleyebilirsiniz dedi ama su vajinanın phını bozuyor onu da biliyorum. Hormonun emiliminde yan etki yapar mı bilemiyorum.
Maşallah ya çok güzel bir değer tek mi konmuştu? Çift konduysa ikiz bile olabilir.Sonuç pozitif ve 458.8 çıkmıştı ve eşim ağlayarak geldi ben şok inanamadım şuan evimizde mutluluk gözyaşlarımız var ..❤❤❤bebeğim benimle çok şükür çok şükür
Maaşallah değer çok güzel çıkmış. Kucağına almak da nasip olsun inşallah.Sonuç pozitif ve 458.8 çıkmıştı ve eşim ağlayarak geldi ben şok inanamadım şuan evimizde mutluluk gözyaşlarımız var ..❤❤❤bebeğim benimle çok şükür çok şükür
Amin inşallah bende şaşırdım beklemiyordum hatta çok düşük bekledim aminnnn kuzum inşallahMaaşallah değer çok güzel çıkmış. Kucağına almak da nasip olsun inşallah. ❤ Darısı bizlere artık.
Tek konuldu canım valla ben bu kadar yüksek bile beklemedim hatta lekenme falan oldu bende biraz endişelwndimbile dedim ne oldu diye şuan rahattım .. içini karattma cnm bende olumlu bile düşünemedim bile allah sizede nasip etsin.Maşallah ya çok güzel bir değer tek mi konmuştu? Çift konduysa ikiz bile olabilir.
Belirtin oldu mu?benim teste iki gün var ama hiç bir belirti yok
Yarın idrarda bak istersen artık çıkar diye düşünüyorum ama bekleyeceksen de pozitif düşün inşallah tutunmuştur. İyisini dilemekten başka elimizden ne gelir ki. Bazen keşke haberim olmadan hamile kalsam diye düşünüyorum zor ama allah isterse olur.Maşallah ya çok güzel bir değer tek mi konmuştu? Çift konduysa ikiz bile olabilir.
Belirtin oldu mu?benim teste iki gün var ama hiç bir belirti yok
Evet çıkar ama direk kanda baktiricam çünkü idrar testi beni çok strese sokuyorYarın idrarda bak istersen artık çıkar diye düşünüyorum ama bekleyeceksen de pozitif düşün inşallah tutunmuştur. İyisini dilemekten başka elimizden ne gelir ki. Bazen keşke haberim olmadan hamile kalsam diye düşünüyorum zor ama allah isterse olur.
Evet oda veriliyor. Çok rahattı.Çok sağol
Acıbadem’de perdelerle ayrılmış bölümlerde yatılıyor opu sonrası, rahattı ama izole değildi. Memorial’da sanırım oda veriliyormuş? Öyle ise onlar gönderene kadar kalabilirim ☺
Evet 1 saat sonra yapın diyorlar cetrotide ı. Diğer ilaçları da akşam 19 dan sonraya bırakmayın diyorlar. Benim bir tedavimde özel durumum vardı gonal f 19 da cetrotide 20 de yapmıştım.Arkadaslar bir sey soracagım,
iğneleri aksam saatleri yapıyoruz. 21.00 - 21.30 civarı.
Dün kontrole gittigimizde, cetrotide ‘i diğer iğnelerle aynı anda yapmayın, arada biraz zaman farklı olsun ve gün içinde yapın dediler. Ben de en azından bunu gündüz yaptırayım diye iş yerinde yanımda getirdim, gündüz hastaneye gittim yaptırmaya ama receteyi yanıma almadığım için yapmadılarnasıl unuttum reçeteyi bilmiyorum. Çok gerildim o anda. Hemen doktorla konustum, aksam diger igneleri yaptıgınız saatten 1 saat sonra cetrotide’i yapın dedi. Yani cetrotide bayagı bayagı gece 22.30 23.00 e kalacak nerdeyse
Bugun ilk kez cetrotide kullanmaya baslayacagım.
Valla tedavi başlangıcından bu yana, tüm iğnelerim 19.00’dan sonra oldu benim deEvet 1 saat sonra yapın diyorlar cetrotide ı. Diğer ilaçları da akşam 19 dan sonraya bırakmayın diyorlar. Benim bir tedavimde özel durumum vardı gonal f 19 da cetrotide 20 de yapmıştım.
Ben de Gonal f i 18 de cetrotideyi 19 da yapmıştım. Ama kendim yapıyordum cetrotideyi de sizde bence saat kaça kalırsa kalsın 1 saat sonra yapın. Hemşire özellikle uyarmıştı diye hatırlıyorum.Arkadaslar bir sey soracagım,
Dün kontrole gittigimizde, cetrotide ‘i diğer iğnelerle aynı anda yapmayın, arada biraz zaman farklı olsun ve gün içinde yapın dediler. Ben de en azından bunu gündüz yaptırayım diye iş yerinde yanımda getirdim, gündüz hastaneye gittim yaptırmaya ama receteyi yanıma almadığım için yapmadılarnasıl unuttum reçeteyi bilmiyorum. Çok gerildim o anda. Hemen doktorla konustum, aksam diger igneleri yaptıgınız saatten 1 saat sonra cetrotide’i yapın dedi. Yani cetrotide bayagı bayagı gece 22.30 23.00 e kalacak nerdeyse
Arkadaslar bir sey soracagım,
Gonalf saati; 16:00ile 18:00 arasıValla tedavi başlangıcından bu yana, tüm iğnelerim 19.00’dan sonra oldu benim deo sekilde net bir zamanlama vermediler ama bana. Her gün aynı saat aralığında olsun yeter dediler
Sonuç pozitif ve 458.8 çıkmıştı ve eşim ağlayarak geldi ben şok inanamadım şuan evimizde mutluluk gözyaşlarımız var ..❤❤❤bebeğim benimle çok şükür çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?