Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben hiç temizlemedim transferim yapılmıştı vajinal bölgem çok hassastı hiç müdahale etmedim belki de o yüzden mantar oldum
Sanırım bende daha temizlemeyeceğim.
Hemşireye yazdım temizleyebilirsiniz dedi ama su vajinanın phını bozuyor onu da biliyorum. Hormonun emiliminde yan etki yapar mı bilemiyorum.

Son düzenleme:
Ben akşam saat 6/7 gibi çıkış yaptım 10da opu oldu. İstirahat saati kişiden kişiye değişiyor. İlla çıkın demiyorlar zaten o gün oda size ait oluyor. Dinlenmek istediğiniz sürece dinlenebilirsiniz.

Çok detaylı anlatmışsin teşekkür ederim.
Maşallah hamilesin sağlıkla bebegini kucağına al inşallah,hayırlı Salih bir evlat olsun

Kızlaaaaarrrr bu bir rüya mı gerçek mi hayal mi hiç bilmiyorum şuan ki ruh halim bedenim ilk kez böyle mutluluktan dans ediyor resmen .. öğleden beri eşim erken geldi dayanamadım bende lekelenmelerden korktum diye geldi ve hastene ye gittik ve 2 saat bekledik oyalanmak ama içimde umut vardı olur diye ama bu çok başka ..

Sonuç pozitif ve 458.8 çıkmıştı ve eşim ağlayarak geldi ben şok inanamadım şuan evimizde mutluluk gözyaşlarımız var ..❤❤❤bebeğim benimle çok şükür çok şükür
Maşallah ya çok güzel bir değer tek mi konmuştu? Çift konduysa ikiz bile olabilir.
Belirtin oldu mu?benim teste iki gün var ama hiç bir belirti yok

Sonuç pozitif ve 458.8 çıkmıştı ve eşim ağlayarak geldi ben şok inanamadım şuan evimizde mutluluk gözyaşlarımız var ..❤❤❤bebeğim benimle çok şükür çok şükür
Maaşallah değer çok güzel çıkmış. Kucağına almak da nasip olsun inşallah. Darısı bizlere artık.

Maaşallah değer çok güzel çıkmış. Kucağına almak da nasip olsun inşallah. ❤ Darısı bizlere artık.
Amin inşallah bende şaşırdım beklemiyordum hatta çok düşük bekledim aminnnn kuzum inşallah
Maşallah ya çok güzel bir değer tek mi konmuştu? Çift konduysa ikiz bile olabilir.
Tek konuldu canım valla ben bu kadar yüksek bile beklemedim hatta lekenme falan oldu bende biraz endişelwndimbile dedim ne oldu diye şuan rahattım .. içini karattma cnm bende olumlu bile düşünemedim bile allah sizede nasip etsin.

Yarın idrarda bak istersen artık çıkar diye düşünüyorum ama bekleyeceksen de pozitif düşün inşallah tutunmuştur. İyisini dilemekten başka elimizden ne gelir ki. Bazen keşke haberim olmadan hamile kalsam diye düşünüyorum zor ama allah isterse olur.

Evet çıkar ama direk kanda baktiricam çünkü idrar testi beni çok strese sokuyor

Arkadaslar bir sey soracagım,
iğneleri aksam saatleri yapıyoruz. 21.00 - 21.30 civarı.
Dün kontrole gittigimizde, cetrotide ‘i diğer iğnelerle aynı anda yapmayın, arada biraz zaman farklı olsun ve gün içinde yapın dediler. Ben de en azından bunu gündüz yaptırayım diye iş yerinde yanımda getirdim, gündüz hastaneye gittim yaptırmaya ama receteyi yanıma almadığım için yapmadılar nasıl unuttum reçeteyi bilmiyorum. Çok gerildim o anda. Hemen doktorla konustum, aksam diger igneleri yaptıgınız saatten 1 saat sonra cetrotide’i yapın dedi. Yani cetrotide bayagı bayagı gece 22.30 23.00 e kalacak nerdeyse
Bugun ilk kez cetrotide kullanmaya baslayacagım.

Evet 1 saat sonra yapın diyorlar cetrotide ı. Diğer ilaçları da akşam 19 dan sonraya bırakmayın diyorlar. Benim bir tedavimde özel durumum vardı gonal f 19 da cetrotide 20 de yapmıştım.

Evet 1 saat sonra yapın diyorlar cetrotide ı. Diğer ilaçları da akşam 19 dan sonraya bırakmayın diyorlar. Benim bir tedavimde özel durumum vardı gonal f 19 da cetrotide 20 de yapmıştım.
Valla tedavi başlangıcından bu yana, tüm iğnelerim 19.00’dan sonra oldu benim de o sekilde net bir zamanlama vermediler ama bana. Her gün aynı saat aralığında olsun yeter dediler

Ben de Gonal f i 18 de cetrotideyi 19 da yapmıştım. Ama kendim yapıyordum cetrotideyi de sizde bence saat kaça kalırsa kalsın 1 saat sonra yapın. Hemşire özellikle uyarmıştı diye hatırlıyorum.

Bana da gonal f i 16-18 arasi her gun ayni satte yapin dediler. Ben 16:15 gibi yaptim. Cetrotide i israrla 19da yapin dediler. Ben de calistigim icin bazen yarim saat erken cikip eve kostum cikamayinca da isyerinde kendim yaptim.

Valla tedavi başlangıcından bu yana, tüm iğnelerim 19.00’dan sonra oldu benim de o sekilde net bir zamanlama vermediler ama bana. Her gün aynı saat aralığında olsun yeter dediler
Gonalf saati; 16:00ile 18:00 arası
Cetrotide 19:00

Bu saatler şaşmicak dedi hemşire semra hocanın istegi böle dedi

Maşallah canım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…