Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sonuç pozitif ve 458.8 çıkmıştı ve eşim ağlayarak geldi ben şok inanamadım şuan evimizde mutluluk gözyaşlarımız var ..❤❤❤bebeğim benimle çok şükür çok şükür
Hayırlı ugurlu olsun cnm gözünaydındarısı bizlere olsun

Cnm pgt yapmışmıydın bu embriyolara?

Son düzenleme:
Sonuç pozitif ve 458.8 çıkmıştı ve eşim ağlayarak geldi ben şok inanamadım şuan evimizde mutluluk gözyaşlarımız var ..❤❤❤bebeğim benimle çok şükür çok şükür
Oleyyy Maşallah yaa nasıl mutlu oluyorum bu haberlere içim kıpır kıpır oluyor kendimi hayal ediyorum, o anı sağlıkla kucagınıza alın bebişinizi

Oleyyy Maşallah yaa nasıl mutlu oluyorum bu haberlere içim kıpır kıpır oluyor kendimi hayal ediyorum, o anı sağlıkla kucagınıza alın bebişinizi
Canımmmmm çokkk teşekkür ederim bende öyle içim bu sefer umutluydu ama bir an da işte öyle dünden beri bizde kıpır kıpır Allah hepinizin gönlünüze göre versin inşallah aminnnn kuzum

teşekkür ederim benm opu oldu donduruldı transferdede imzası gerekiyor gibi bir şey okudum malesef eşim bu ay görevde olduğu için bulunamayacak içimi rahatlattınız
Bir imza atması gerekiyor transfer günü onu önceden merkeze gidip atmalı... sadece oyle bir sorun var.

teşekkür ederim benm opu oldu donduruldı transferdede imzası gerekiyor gibi bir şey okudum malesef eşim bu ay görevde olduğu için bulunamayacak içimi rahatlattınız
İmza olayı vardı,ama ydisinda olanlar falan Bir şekilde hallediyordu telefonla falan. Merkezi arayıp sorun, durumu anlatin yardımcı olurlar

Taze transferse bir şey diyemeyeceğim. Bana verilen kağıtta imzası gerekiyor falan yazıyor o yüzden dedim ama sizden imza alınmıştır belki.

Selam kızlar transfer günü eşimizinde olması şart mı
Hayır, eşinle alakalı bişey yok, ama mutlaka sana refaket edicek biri olsun manevi anlamda destek amaçlı, eşin tün imzaları verdiyse mesela dondurmak için embriyon kalırsa hani onay amaçlı tekrar gelmesi gerekir imza için o açıdan dedim..

Opuda belgelriii imzalamıştı oda bende inşallah gerekmezde bi sorun olmaz Pazartesi öğreneceğim bakalım

Biz de iyiyiz çok şükür büyüyoruz beraber :)
İnşallah sana da uğurlu gelir Memorial. Burdaki işleyişle ilgili kafana takılan şeyler olursa çekinme sor.
Hayırlı günler arkadaşım sizi çok merak ediyordum. Şükür hamileymişsiniz cokkk sevindim rabbim sağlıklı sıkıntısız hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Birde bi yeşil bi kahveyi.. Şükür oda kucağına almış rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Rabbim burda olan herkesin kucağını doldursun emeklerini boşa çıkarmasın

Belirti olmuyor çoğu kişide,bende de olmamıştı o tarz belirtiler. Yarısı bitmiş inşallah biraz daha sabredin sonunda güzel haberi alın ve verin bize:)
Belirti olmuyor çoğu kişide,bende de olmamıştı o tarz belirtiler. Yarısı bitmiş inşallah biraz daha sabredin sonunda güzel haberi alın ve verin bize:)
Hayırlı günler arkadaşım jaloponeyede yazdım ikinizi çok merak ediyordum.uzun zamandır girmiyordum Siz bebeğinizi kucağınıza almışsınız cokkk sevindim. Rabbim sağlıkla büyütmek nasıp etsin.

Merhaba. Teşekkür ederim. Bizim işler biraz dolambaçlı oldu ama çok şükür bu günleri görebildik. Hatırlanıyor düşünülüyor olmak, mutlulukları paylaşmak güzel. Sen de her zaman herkese umut olacak güzel bir örneksin. Senin ikizler nasıllar artık yaşlarını doldurmuşlardır cinsiyetleri neydi? En tatlı zamanları ama sana zor oluyordur tabi. Allah yardımcın olsun kolaylıklar dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…