Şükürler olsun iyiler benimde doğum sıkıntılı oldu yüksek tansiyondan gebelik zehirlenmesinden erken doğum yaptım 40 gün küvezde kaldık şükür hepsini atlattık doğalı 18 ay oldular ama 16 aylık sayılıyorlar:) cinsiyetleri erkek sizin cinsiyet bellimiMerhaba. Teşekkür ederim. Bizim işler biraz dolambaçlı oldu ama çok şükür bu günleri görebildik. Hatırlanıyor düşünülüyor olmak, mutlulukları paylaşmak güzel. Sen de her zaman herkese umut olacak güzel bir örneksin. Senin ikizler nasıllar artık yaşlarını doldurmuşlardır cinsiyetleri neydi? En tatlı zamanları ama sana zor oluyordur tabi. Allah yardımcın olsun kolaylıklar dilerim :)
Zor günler geçirmişsiniz ama çok şükür geride kalmış. Maşallah paşalara. Evet bizimki de erkek.Şükürler olsun iyiler benimde doğum sıkıntılı oldu yüksek tansiyondan gebelik zehirlenmesinden erken doğum yaptım 40 gün küvezde kaldık şükür hepsini atlattık doğalı 18 ay oldular ama 16 aylık sayılıyorlar:) cinsiyetleri erkek sizin cinsiyet bellimi
:) Ne güzel bir duygu merak edilmek. Sen baya buyutmussun, bizimki de bugün 5 aylık oldu.Şükürler olsun iyiler benimde doğum sıkıntılı oldu yüksek tansiyondan gebelik zehirlenmesinden erken doğum yaptım 40 gün küvezde kaldık şükür hepsini atlattık doğalı 18 ay oldular ama 16 aylık sayılıyorlar:) cinsiyetleri erkek sizin cinsiyet bellimi
:) Ne güzel bir duygu merak edilmek. Sen baya buyutmussun, bizimki de bugün 5 aylık oldu.
Buradaki herkes bir gun kucağına alacak yavrusunu ve hep birlikte şahit olacağız inanıyorum ben.
rabbim hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin.opudan 6gün sonra regl oldum.Merhabalar,
Az önce çatlatma iğnesi olarak Lucrin iğnemi yaptım, Cuma günü opu’ya gireceğim. Lucrin ile opu’ya hazırlanan arkadaşlar opu’dan kaç gün sonra regl oldunuz?
rabbim hayırlı etsin inş. Kan verdiniz mi sonucunu bizimle paylaşırmısınzKızlar günaydın dünden beri düşünmüyor gibi yapsam da o gün geldi çattı bugün test günüm dün sabah evde test yaptım 5 dkka olmadan çift çizgi oldu ve az önce gene yaptım oda aynı ne biliyim inşallah bu sefer olmuştur tutunmuştur bebeğim bana akşam eşimin gelmesini beklycez test içim hakkımızda hayırlısı olsun .
Paylaştım dün zaten evwt pozitifrabbim hayırlı etsin inş. Kan verdiniz mi sonucunu bizimle paylaşırmısınz
Çok güzel Bi haber rabbim saglıklı neşeli güzel Bi hamilelik geçirmeni ve kucağına almanı nasip etsin inş.Paylaştım dün zaten evwt pozitif
Maşallah sizinde 5 aylık olmuş sağlıkla büyüsün hayırlı uzun ömrü olsun:) Ne güzel bir duygu merak edilmek. Sen baya buyutmussun, bizimki de bugün 5 aylık oldu.
Buradaki herkes bir gun kucağına alacak yavrusunu ve hep birlikte şahit olacağız inanıyorum ben.
rabbim hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin.opudan 6gün sonra regl oldum.
Olmaz tabi ki, için rahat olsun. Sabırla geçsin 9 gun, sonu mutluluk olsun inşallah:)Merhaba arkadaşlar bugun transferini oldum çok şükür şuan eve gidiyorum. Transferden bi 20 dakika sonra surguye idrarımi yaptim daha fazla tutamadım kendimi kasıyordum.sonra bi 30 dakika sonra wc ye gittim biliyorum bunların pek önemi yok ama yinede sormak istyrm bi sakıncası olabilir mi ?
Merhaba arkadaşlar bugun transferini oldum çok şükür şuan eve gidiyorum. Transferden bi 20 dakika sonra surguye idrarımi yaptim daha fazla tutamadım kendimi kasıyordum.sonra bi 30 dakika sonra wc ye gittim biliyorum bunların pek önemi yok ama yinede sormak istyrm bi sakıncası olabilir mi ?
Olmaz tabi ki, için rahat olsun. Sabırla geçsin 9 gun, sonu mutluluk olsun inşallah:)
Aminn. Çook teşekkür ederim :)Hayırlı olsun inşallah tutunur ve sağlıkla dünyaya gelir
Benim 21.gun transferim olduNaturel tedavi suresi ne kadar oluyor.
Nasıl bi yol izlendi. Eylul ayında tranferim olucak ve şehir dışında olunca ilaçlı tedavi. İstanbulda olunca naturel oluyormuş. Bende naturel istıyorumBenim 21.gun transferim oldu
Hayırlı ugurlu olsun güsel haberlerle gelMerhaba arkadaşlar bugun transferini oldum çok şükür şuan eve gidiyorum. Transferden bi 20 dakika sonra surguye idrarımi yaptim daha fazla tutamadım kendimi kasıyordum.sonra bi 30 dakika sonra wc ye gittim biliyorum bunların pek önemi yok ama yinede sormak istyrm bi sakıncası olabilir mi ?
InsallahHayırlı ugurlu olsun güsel haberlerle gelhiç bişe olmaz hiç kafana takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?