Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Şükürler olsun iyiler benimde doğum sıkıntılı oldu yüksek tansiyondan gebelik zehirlenmesinden erken doğum yaptım 40 gün küvezde kaldık şükür hepsini atlattık doğalı 18 ay oldular ama 16 aylık sayılıyorlar:) cinsiyetleri erkek sizin cinsiyet bellimi

Zor günler geçirmişsiniz ama çok şükür geride kalmış. Maşallah paşalara. Evet bizimki de erkek.

:) Ne güzel bir duygu merak edilmek. Sen baya buyutmussun, bizimki de bugün 5 aylık oldu.
Buradaki herkes bir gun kucağına alacak yavrusunu ve hep birlikte şahit olacağız inanıyorum ben.

rabbim hayırlı etsin inş. Kan verdiniz mi sonucunu bizimle paylaşırmısınz

:) Ne güzel bir duygu merak edilmek. Sen baya buyutmussun, bizimki de bugün 5 aylık oldu.
Buradaki herkes bir gun kucağına alacak yavrusunu ve hep birlikte şahit olacağız inanıyorum ben.
Maşallah sizinde 5 aylık olmuş sağlıkla büyüsün hayırlı uzun ömrü olsun

Merhaba arkadaşlar bugun transferini oldum çok şükür şuan eve gidiyorum. Transferden bi 20 dakika sonra surguye idrarımi yaptim daha fazla tutamadım kendimi kasıyordum.sonra bi 30 dakika sonra wc ye gittim biliyorum bunların pek önemi yok ama yinede sormak istyrm bi sakıncası olabilir mi ?

Olmaz tabi ki, için rahat olsun. Sabırla geçsin 9 gun, sonu mutluluk olsun inşallah:)

Hayırlı olsun inşallah tutunur ve sağlıkla dünyaya gelir

İğneleri oldugunuz süre boyunca, cok az da olsa, kahverengi lekelenmesi sürekli devam eden oldu mu?

Hayırlı ugurlu olsun güsel haberlerle gel hiç bişe olmaz hiç kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…