Yumurta takibi yapıldı istenilen yumurta büyüklüğü yakalandığında ovitrelle çatlama iğnesi yaptim 6 gün sonra transfer yapıldı. Transfer öncesi 4 gün rulid prednol ve duphaston(hâlâ kullaniyrm) kullandın toplam da 3 kez gittimNasıl bi yol izlendi. Eylul ayında tranferim olucak ve şehir dışında olunca ilaçlı tedavi. İstanbulda olunca naturel oluyormuş. Bende naturel istıyorum
Rahim kalınlığınız kaçtı? Hatırlıyor musunuz?Yumurta takibi yapıldı istenilen yumurta büyüklüğü yakalandığında ovitrelle çatlama iğnesi yaptim 6 gün sonra transfer yapıldı. Transfer öncesi 4 gün rulid prednol ve duphaston(hâlâ kullaniyrm) kullandın toplam da 3 kez gittim
Yaşadığınız şehre göre degil durumunuza göre naturel yada ilaçlı tedaviye doktorlar karar veriyor. Misal adetleriniz düzenli, rahiminizin kalınlaşmasında sorun yoksa naturel tedavi gercekleştirilebilir. Yada polikistik over sendromunuz varsa naturel tedavi olamazsınız. Her şekilde merkez karar veriyor. Şehirdışından gelip natürel tedavi olan bir sürü arkadaş var burada.Nasıl bi yol izlendi. Eylul ayında tranferim olucak ve şehir dışında olunca ilaçlı tedavi. İstanbulda olunca naturel oluyormuş. Bende naturel istıyorum
Yaşadığınız şehre göre degil durumunuza göre naturel yada ilaçlı tedaviye doktorlar karar veriyor. Misal adetleriniz düzenli, rahiminizin kalınlaşmasında sorun yoksa naturel tedavi gercekleştirilebilir. Yada polikistik over sendromunuz varsa naturel tedavi olamazsınız. Her şekilde merkez karar veriyor. Şehirdışından gelip natürel tedavi olan bir sürü arkadaş var burada.
Yaşadığınız şehre göre degil durumunuza göre naturel yada ilaçlı tedaviye doktorlar karar veriyor. Misal adetleriniz düzenli, rahiminizin kalınlaşmasında sorun yoksa naturel tedavi gercekleştirilebilir. Yada polikistik over sendromunuz varsa naturel tedavi olamazsınız. Her şekilde merkez karar veriyor. Şehirdışından gelip natürel tedavi olan bir sürü arkadaş var burada.
İpek hanım bu şekilde söyledi. Bi anlam veremedim ve beril hanıma sordum oda ipek hanımın söylediği dogru dedi. İlk muayene için şehir dışında olabilir ama diger muayeler için İstanbula gelmeniz gerekebilir dedi.12 yumurta toplandı 5 dondurulmuşum var. Opu gunu bulduğumuz şehirden rakiplerini yaptırabilirsiniz dendi. Tedavi 20 günü buluyormuş. Nasıl bı yol izlicez eşimde burda kalır takıbimızı bildiririz dıyo anlıcanz ıkılemde kaldım.Yaşadığınız şehre göre degil durumunuza göre naturel yada ilaçlı tedaviye doktorlar karar veriyor. Misal adetleriniz düzenli, rahiminizin kalınlaşmasında sorun yoksa naturel tedavi gercekleştirilebilir. Yada polikistik over sendromunuz varsa naturel tedavi olamazsınız. Her şekilde merkez karar veriyor. Şehirdışından gelip natürel tedavi olan bir sürü arkadaş var burada.
Benimde Eylülde olacak büyük ihtimal. Naturel yapılacağını söyledi drNasıl bi yol izlendi. Eylul ayında tranferim olucak ve şehir dışında olunca ilaçlı tedavi. İstanbulda olunca naturel oluyormuş. Bende naturel istıyorum
Naturel siklusta transfer uzun zamandır uygulanıyor ancak önceleri sadece transfer sürecinde kendilerinin takip ettiği ve belli şartları taşıyan kişilerde yapıyorlardı 1-1,5 yıldır uzaktan takiple de yapmaya başladılar ve kendi takiplerindekilere de öncelikli tercih ediyorlar. Son dönemde uzaktan takipli hastalarda bazı sıkıntılar çıkmış ise yeni bir yaklaşım oluşturmuş olabilirler.İpek hanım bu şekilde söyledi. Bi anlam veremedim ve beril hanıma sordum oda ipek hanımın söylediği dogru dedi. İlk muayene için şehir dışında olabilir ama diger muayeler için İstanbula gelmeniz gerekebilir dedi.12 yumurta toplandı 5 dondurulmuşum var. Opu gunu bulduğumuz şehirden rakiplerini yaptırabilirsiniz dendi. Tedavi 20 günü buluyormuş. Nasıl bı yol izlicez eşimde burda kalır takıbimızı bildiririz dıyo anlıcanz ıkılemde kaldım.
Hayırlı olsun transferiniz pozitif sonuçlansın inşallahMerhaba arkadaşlar bugun transferini oldum çok şükür şuan eve gidiyorum. Transferden bi 20 dakika sonra surguye idrarımi yaptim daha fazla tutamadım kendimi kasıyordum.sonra bi 30 dakika sonra wc ye gittim biliyorum bunların pek önemi yok ama yinede sormak istyrm bi sakıncası olabilir mi ?
Naturel tedavi suresi ne kadar oluyor.
Merhaba benim de doktorum İpek hanım, naturel transferim olmuştu ve pazar tekrar naturelde transferim gerçekleşcek, şehir dışından gelip gidiyoruz biz de adet 2. Günü özellikle görmeleri gerekiyor ve 10 ve 12. Gün de çağırıldım bir önce ki transferimde daha çok gitmiştim tamamen değişiyor kişiye ve tedavi sürecine göre ama şunu net söyleyebilirim özellikle naturel için şehirdışında bile olsanız mutlaka görmek istiyorlar, benim sadece 10. Günümde tatildeydim izmirde muayene olup tahlil yaptırdım ve sonuçları gönderdim ona göre 12. Gün istanbula gittimİpek hanım bu şekilde söyledi. Bi anlam veremedim ve beril hanıma sordum oda ipek hanımın söylediği dogru dedi. İlk muayene için şehir dışında olabilir ama diger muayeler için İstanbula gelmeniz gerekebilir dedi.12 yumurta toplandı 5 dondurulmuşum var. Opu gunu bulduğumuz şehirden rakiplerini yaptırabilirsiniz dendi. Tedavi 20 günü buluyormuş. Nasıl bı yol izlicez eşimde burda kalır takıbimızı bildiririz dıyo anlıcanz ıkılemde kaldım.
Rahim kalınlığınız kaçtı? Hatırlıyor musunuz?
Naturel transfer olursa ovitrelle kullanılıyor. Ama takip sürecinde kendiliğinden çatlama durumu yaşayan arkadaşlar oldu daha önce burda. Öyle bi durumda iğneye gerek kalmıyor. Ovitrelle mi vardı elinde fazla onu mu bağışlamıştın?Mrblar yaaa okudugn kadariyla rahim dinlendirildikten sonra 2. Adette yine catlatma ignesi kullaniliyormu bana drlar kullanilcak demedi ve ben igneyi hastaneye bagisladim
Hyr lucrin vardi... bugun embriyolarimin 5. Gunu ve dondurulcak 2m adette nasil bi yol izlencek ins bugun hastaneye gidip sorucam eger bilginiz varsa on bilgilendirme yaparmisinizNaturel transfer olursa ovitrelle kullanılıyor. Ama takip sürecinde kendiliğinden çatlama durumu yaşayan arkadaşlar oldu daha önce burda. Öyle bi durumda iğneye gerek kalmıyor. Ovitrelle mi vardı elinde fazla onu mu bağışlamıştın?
Lucrin transfer sürecinde kullanılmıyor ovitrelle kullanılıyor. Lucrin opu öncesi ohss riski olan kişilere veriliyor ve taze transfer ihtimali de olmuyor. Yani hastaneye bırakmakla doğru olanı yapmışsın zaten açılınca 28 günde kullanılması gerekiyor yoksa çöp oluyor.Hyr lucrin vardi... bugun embriyolarimin 5. Gunu ve dondurulcak 2m adette nasil bi yol izlencek ins bugun hastaneye gidip sorucam eger bilginiz varsa on bilgilendirme yaparmisiniz
İlk muayene reglinin 2. Günü oluyor onu bulunduğunuz ilde yaptırabilirsiniz. Naturele uygunsanız İlk muayenede rahim kalınlığı ölçülüyor ve yumurtalıklarınızda o ay bir kist var mı yok mu ? Ona bakılıyor. Sonrasında reglinin 9. Ve 10. Günü yani bir hafta sonrasına randrvu veriyor. Ondan sonraki muayeneler 2 yada 3 günde bir oluyor. Onları uzaktan değil zaten merkeze yaptırmanıza öneririm. Böylelikle 20 gün değil 10 gün kalırsınız. İmkanınız varsa kendi merkezinizin takibi önemli...İpek hanım bu şekilde söyledi. Bi anlam veremedim ve beril hanıma sordum oda ipek hanımın söylediği dogru dedi. İlk muayene için şehir dışında olabilir ama diger muayeler için İstanbula gelmeniz gerekebilir dedi.12 yumurta toplandı 5 dondurulmuşum var. Opu gunu bulduğumuz şehirden rakiplerini yaptırabilirsiniz dendi. Tedavi 20 günü buluyormuş. Nasıl bı yol izlicez eşimde burda kalır takıbimızı bildiririz dıyo anlıcanz ıkılemde kaldım.
AminnHayırlı olsun transferiniz pozitif sonuçlansın inşallah
Üzüldüm canım gercekten çok iyi anlıyorum seni bu üzüntüyü 4 kez yaşadımKızlar malesef sonucum negatif 6AA embriyo tutmadı ne diyeceğimi ne yazacağımı bile bilmiyorum çok ama çok kötü oldum,aglayamiyorum bile ben anne olamayacak miyim
Geçmiş olsun. Aynı şeyleri yaşamış biri olarak hissettiklerinizi çok iyi anlayabiliyorum. Bir kaç güne toparlanıp yola devam. Negatif görüşme randevusu alırsınız Semra hocadan. Neden negatif oldu bir sonraki tedavide ne yapılabilir? Konuşursunuz.Kızlar malesef sonucum negatif 6AA embriyo tutmadı ne diyeceğimi ne yazacağımı bile bilmiyorum çok ama çok kötü oldum,aglayamiyorum bile ben anne olamayacak miyim
Kızlar malesef sonucum negatif 6AA embriyo tutmadı ne diyeceğimi ne yazacağımı bile bilmiyorum çok ama çok kötü oldum,aglayamiyorum bile ben anne olamayacak miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?