Cnm bnm çok üzüldüm bnde bu durumu 5kez yaşadım , rabbim işallah hiç tedaviye bile gerek kalmadan tez vakitte nasip etsinKızlar malesef sonucum negatif 6AA embriyo tutmadı ne diyeceğimi ne yazacağımı bile bilmiyorum çok ama çok kötü oldum,aglayamiyorum bile ben anne olamayacak miyim
Kızlar malesef sonucum negatif 6AA embriyo tutmadı ne diyeceğimi ne yazacağımı bile bilmiyorum çok ama çok kötü oldum,aglayamiyorum bile ben anne olamayacak miyim
Cnmmmm cokkk tdk ederimm cvp vrrdigin icin ins hepimiz icin hayirli olsunLucrin transfer sürecinde kullanılmıyor ovitrelle kullanılıyor. Lucrin opu öncesi ohss riski olan kişilere veriliyor ve taze transfer ihtimali de olmuyor. Yani hastaneye bırakmakla doğru olanı yapmışsın zaten açılınca 28 günde kullanılması gerekiyor yoksa çöp oluyor.
2.adette yine 2.gün kontrole gidiyorsun. Kist falan bi sıkıntı yoksa hazırlık süreci başlıyor. Naturelde o ay doğal olarak gelişecek yumurta takip edilip rahmin de dogal kalınlaşması gözleniyor. Yumurta yeterli boyuta gelince çatlatma iğnesi veriliyor. Çatlatmaya kadar sadece folik asit sonrasında 4 gün rulid(antibiyotik herhangi bir enfeksiyon riskine karşı) ve prednol(bağışıklığı hafifçe baskılamak için kortizon) kullanılıyor. Bu ilaçlarla beraber progesteron takviyesi de başlanıyor jel veya ağızdan tablet olarak. Kişiye göre bazen çatlatma iğnesi ve progesterona gerek kalmayabiliyor. Transfer günü senin adet döngüne ve o ayki yumurtanın gelişim hızına bağlı. Çatlatma iğnesinden 6 gün sonra veya çatlamadan 5 gün sonra transfer oluyor. Şöyle düşün bir sonraki beklenen adet günün test günün olacak. 28 günde adet görüyorsan 19-20.gün civarı oluyor transfer. Bu süreçte ben 3 kere kontrol 4.de transfere gittim.
İlaçlı olursa 2.gün estrofem başlıyorsun hem doğal gelişecek yumurtayı bakılıyor hem de rahmin kalınlaşmasını sağlıyor. 2. Kontrolde her şey yolunda ise transfer tarihi veriliyor o da yine ortalama adetin 20.günü civarı oluyor.
Üzüldüm canım gercekten çok iyi anlıyorum seni bu üzüntüyü 4 kez yaşadımama hiç vazgeçmedim sende öyle yap acını yaşa ve tekrar dene varsa imkanın çokta ara verme...
ve tabii ki anne olucaksın suan böyle hissetmen normal...
Geçmiş olsun. Aynı şeyleri yaşamış biri olarak hissettiklerinizi çok iyi anlayabiliyorum. Bir kaç güne toparlanıp yola devam. Negatif görüşme randevusu alırsınız Semra hocadan. Neden negatif oldu bir sonraki tedavide ne yapılabilir? Konuşursunuz.
ben de aynı sonucu 3 kere yaşayan biriyim, hayır pes etmek yok, elbette bizler eninde sonunda Allah’ ın izniyle anne olucaz, bu sadece biraz vakit alcak sınavımızı en kısa sürede geçebilmemiz dileğiyle geçcek bu günler biraz daha sabır, geleceğin anneleriyiz bizler
Cnm bnm çok üzüldüm bnde bu durumu 5kez yaşadım , rabbim işallah hiç tedaviye bile gerek kalmadan tez vakitte nasip etsin
Hepinize desteginiz için çok teşekkür ederim o kadar moral oldunuz ki,Allah'a şükür en azından üç tane daha donmusum var bakalım sali günü için doktorumla bir görüşme yapicaz bir sonraki tedavi için en azindan şimdiden planlama yaparız,bir de sürekli rahmimde sıvı goruluyordu onu da konuşup netlestirmis oluruz Allah büyük ne diyeyiminşallah bir sonrakine. En kötüsü de garantisi olmaması. Keşke tüm transferlerde alabilsek pozitifi. Çok ama çok üzüldüm ne desem boş. Allah yardımcımız olsun.
Cnm n kdr şanslısın bak 3donmuşun var, bni şimdi aradılar 4embriyomdan 1tane kalmış 5.güne, sevinmelisin tekrar baştn tedaviye başlamicaksın diye, cnm bak çok önem verio semra hoca rahimde sıvı oluosa bebek tutunmaz bna demişti bnmde 5denemem varya baktı bna muayenede rahim agzında sıvı bölgesi var dedi takibe aldılar bakıcaklar mudahele gerekirmi diye, daha bugüne kdr bunu kimse farketmemişti..Hepinize desteginiz için çok teşekkür ederim o kadar moral oldunuz ki,Allah'a şükür en azından üç tane daha donmusum var bakalım sali günü için doktorumla bir görüşme yapicaz bir sonraki tedavi için en azindan şimdiden planlama yaparız,bir de sürekli rahmimde sıvı goruluyordu onu da konuşup netlestirmis oluruz Allah büyük ne diyeyim
Kızlar malesef sonucum negatif 6AA embriyo tutmadı ne diyeceğimi ne yazacağımı bile bilmiyorum çok ama çok kötü oldum,aglayamiyorum bile ben anne olamayacak miyim
Çok geçmiş olsun. Demek diğerleri anlayamadı. İnşallah o tek embriyo sana evlat olur. Sanırım taze transfer yapmayacaklar. Semra hoca vajinal muayeneden mi anladı yoksa rahim filminde mi gördü? Genelde tüpleri tıkalı vakalarda bu sıvı akışını duyuyorum. Merak ettim.Cnm n kdr şanslısın bak 3donmuşun var, bni şimdi aradılar 4embriyomdan 1tane kalmış 5.güne, sevinmelisin tekrar baştn tedaviye başlamicaksın diye, cnm bak çok önem verio semra hoca rahimde sıvı oluosa bebek tutunmaz bna demişti bnmde 5denemem varya baktı bna muayenede rahim agzında sıvı bölgesi var dedi takibe aldılar bakıcaklar mudahele gerekirmi diye, daha bugüne kdr bunu kimse farketmemişti..
Taze mi transfer edecekler? Donduracaklar mı? Yumurta kalitesi artması için takviye almamış mıydınız?Cnm n kdr şanslısın bak 3donmuşun var, bni şimdi aradılar 4embriyomdan 1tane kalmış 5.güne, sevinmelisin tekrar baştn tedaviye başlamicaksın diye, cnm bak çok önem verio semra hoca rahimde sıvı oluosa bebek tutunmaz bna demişti bnmde 5denemem varya baktı bna muayenede rahim agzında sıvı bölgesi var dedi takibe aldılar bakıcaklar mudahele gerekirmi diye, daha bugüne kdr bunu kimse farketmemişti..
Cnm tüplerim açık rahim filmmimde hç bi tıkanıklık yok, bnm sezeryanım varya sezeryan kesigi bu şekilde bir komplikasyon yapabilirmiş, ama önemli olan dedi rahime akıomu dedi şuan rahim agzında, ölçülerini aldılar takipteler azalıp çogalıomu diye, rabbim hayırlısını saati dakkası geldimi rabbim hepimizin emeklerinin karşılıgını tez zamanda versinÇok geçmiş olsun. Demek diğerleri anlayamadı. İnşallah o tek embriyo sana evlat olur. Sanırım taze transfer yapmayacaklar. Semra hoca vajinal muayeneden mi anladı yoksa rahim filminde mi gördü? Genelde tüpleri tıkalı vakalarda bu sıvı akışını duyuyorum. Merak ettim.
Hayır hiçbir takviye önerlmedi almadıkda, embriyolog hakan bey şöyle yorumladı bu durumu, bazılarının 4yumurtası olup 5.güne 4üde gelio dedi, blastokist olarak ama negatif oluo dedi yani tutmuo dedi, ama bazen çok embriyo olup 5.güne 1tane gelip tutuo dio, bnm kızımdada böle oldu 4.gün embriyosu 1taneydi donmuşumda olmadı kızım tuttu, nasip kısmet bu işler, vitaminle takviyelerle olucak işler diil bunlar..Taze edecekler
Taze mi transfer edecekler? Donduracaklar mı? Yumurta kalitesi artması için takviye almamış mıydınız?
Sperm kalitesi de önemli. Bizim morfoloji sorunumuz vardı. Grade 3 ile spermleri döllemeye çalıştılar. 26 olgun yumurtamdan sadece 5 tane 5. Güne geldiZ yumurtam daha az olsaydı biliyorum ki 1/2 anca gelebilirdi. Herşeyin hayırlısı inşallah bunlar bize yavru olur.Hayır hiçbir takviye önerlmedi almadıkda, embriyolog hakan bey şöyle yorumladı bu durumu, bazılarının 4yumurtası olup 5.güne 4üde gelio dedi, blastokist olarak ama negatif oluo dedi yani tutmuo dedi, ama bazen çok embriyo olup 5.güne 1tane gelip tutuo dio, bnm kızımdada böle oldu 4.gün embriyosu 1taneydi donmuşumda olmadı kızım tuttu, nasip kısmet bu işler, vitaminle takviyelerle olucak işler diil bunlar..
Donduruldu naturel transfer olucak çnkü yücel bey şimdi transfer etsek tutmaz dedi yeterince bana transfer yapıldı taze, olmadı şimdi beklicez dedi...
Saol cnm rabbim hepimize her istiyen diliyen nasip etsin tez vakitte, haklısın bir rahatlama olur tabi embriyo olsa fazla, saol cnm önerilerin için..İnşallah bu embriyo sana evlat olur ama olmasa da takviye almanı öneririm, etkisi oluyor. En azından omega 3 takviyesi. astalife ı tavsiye ederim. Dediği doğru ama 4 tanesi de kaliteli olup tutan da oluyor. Fazladan embriyonun olması psikolojik ve maddi olarak rahatlatıyor insanı.
En azından artık bunu biliyorsun. Bu güzel bir şey.Saklicennet cnm rahime ultrasonla bakarken hemen gördü..
Cnm gerçekten üzüldüm isterdim senin de sonucun güzel olması ama hiç üzülme vardır Allah’ın bunda bir bildiği sadece sabır emin ol daha güzel günler görececeksin bunlar hep bir geçiş süreci sadece sınanıyoruz ben de çok yaşadım kaç düşük dış gebelik ameliyat lar çok şükür bugünümüze neyle nasıl karşılaşacağımızı bilemiyorum emin ol çok zor ama bunu da atlatırsınKızlar malesef sonucum negatif 6AA embriyo tutmadı ne diyeceğimi ne yazacağımı bile bilmiyorum çok ama çok kötü oldum,aglayamiyorum bile ben anne olamayacak miyim
Bizdede morfoloji1 11yumurtadan bu duruma geldik, 6.güne kadr bakmaya devam ediceler zayıf kalanları, ama nasip kısmet amin cnm amin 1tane olsun yeter yeterki pozitif olsun hepimiz içinSperm kalitesi de önemli. Bizim morfoloji sorunumuz vardı. Grade 3 ile spermleri döllemeye çalıştılar. 26 olgun yumurtamdan sadece 5 tane 5. Güne geldiZ yumurtam daha az olsaydı biliyorum ki 1/2 anca gelebilirdi. Herşeyin hayırlısı inşallah bunlar bize yavru olur.
Hayır bn bu zamana kadar kaç tane doktora muayene oldum bir kişide sölemedi, semra hoca 1kez muayene etti, ve ben şok oldum, o kdr detaylı bilgi verdiki, acaip etkilendim...En azından artık bunu biliyorsun. Bu güzel bir şey.
Semra hoca böyle bir sürü sorun çözdü. Bunları diğer merkezde olan drlar göremiyor mu? Anlayamıyorum.
benim geriden gelen 2 embriyom 6. gün blastosist olsu. 6. güne bırakıldıysa sizin de gelebilir. Yarını bekleyin.Bizdede morfoloji1 11yumurtadan bu duruma geldik, 6.güne kadr bakmaya devam ediceler zayıf kalanları, ama nasip kısmet amin cnm amin 1tane olsun yeter yeterki pozitif olsun hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?