Kadının tüp bebekte 26 yıl deneyimi var. Reklamsız, instagramsız kliniği dolduruyor. Gereksiz ve ispatlanmamış tedavi uygulamıyor. Hastalara etik yaklaşıyor. Çok kritik vakaların histereskopisini kendi yapmayıp bu konuda en deneyimlisine yolluyor. Hangi hekim yapabilir bunu?Hayır bn bu zamana kadar kaç tane doktora muayene oldum bir kişide sölemedi, semra hoca 1kez muayene etti, ve ben şok oldum, o kdr detaylı bilgi verdiki, acaip etkilendim...
Canım bir tane de kalsa dört tane de kalsa onemli olan sağlıkla tutunması sen de kendini üzme bir tane kaldı diye,diyorum ya benim daha önce 3. Gün orta kalite tutmuştu yani olacağı varsa her şekilde oluyor,olmayacaksa en iyi kalite embriyo da tutmuyorCnm n kdr şanslısın bak 3donmuşun var, bni şimdi aradılar 4embriyomdan 1tane kalmış 5.güne, sevinmelisin tekrar baştn tedaviye başlamicaksın diye, cnm bak çok önem verio semra hoca rahimde sıvı oluosa bebek tutunmaz bna demişti bnmde 5denemem varya baktı bna muayenede rahim agzında sıvı bölgesi var dedi takibe aldılar bakıcaklar mudahele gerekirmi diye, daha bugüne kdr bunu kimse farketmemişti..
Yok canım degildi,aslında doğal yoldan bir kimyasal bir de tüp bebekle kurtajim var,kürtajda genetiğe yolladik bir sıkıntı yoktu sağlıklı geldi sonucumuz ondan gerek gorulmedi,bakalım ben şu rahimde sıvı olayına taktım onu netleştirmeden bir daha transfer olmam,gerekirse histereskopi olurum,bakalım sali günü randevum var doktorum ne diyecek.masal3487 cnm senin bu 6aa transfer edilen pgtli miydi?
Sağol canım inşallah senin güzel haberlerini alırız,napalim nasip artik,bu aşamaya gelmem bile mucize gibi en azından donmuslar var elimde bin şükürÇok üzüldüm canım yaşadığın hayal kırıklığını o kadar iyi anlıyorum ki .. Bizim pes etme gibi bir lüksümüz yok bu süreçte, sağlığımız yerinde olduğu sürece çabalamaya devam edeceğiz. Allah yardımcınız olsun , en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin
Çok teşekkür ederim canım,sağlıkla sıhhatle bebegini kucağına al inşallah,hayırlı Salih bir evlat olsun,bize de dua edersen çok sevinirizCnm gerçekten üzüldüm isterdim senin de sonucun güzel olması ama hiç üzülme vardır Allah’ın bunda bir bildiği sadece sabır emin ol daha güzel günler görececeksin bunlar hep bir geçiş süreci sadece sınanıyoruz ben de çok yaşadım kaç düşük dış gebelik ameliyat lar çok şükür bugünümüze neyle nasıl karşılaşacağımızı bilemiyorum emin ol çok zor ama bunu da atlatırsın
Ay etmem mi herkese ediyorum rabbim hiç bir kimseyi evlatsızlıkla sınamasın çok zor bir durumCanım bir tane de kalsa dört tane de kalsa onemli olan sağlıkla tutunması sen de kendini üzme bir tane kaldı diye,diyorum ya benim daha önce 3. Gün orta kalite tutmuştu yani olacağı varsa her şekilde oluyor,olmayacaksa en iyi kalite embriyo da tutmuyor
Yok canım degildi,aslında doğal yoldan bir kimyasal bir de tüp bebekle kurtajim var,kürtajda genetiğe yolladik bir sıkıntı yoktu sağlıklı geldi sonucumuz ondan gerek gorulmedi,bakalım ben şu rahimde sıvı olayına taktım onu netleştirmeden bir daha transfer olmam,gerekirse histereskopi olurum,bakalım sali günü randevum var doktorum ne diyecek.
Sağol canım inşallah senin güzel haberlerini alırız,napalim nasip artik,bu aşamaya gelmem bile mucize gibi en azından donmuslar var elimde bin şükür
Çok teşekkür ederim canım,sağlıkla sıhhatle bebegini kucağına al inşallah,hayırlı Salih bir evlat olsun,bize de dua edersen çok seviniriz
Benimde rahmimin kavite bozukluğunu gördüEn azından artık bunu biliyorsun. Bu güzel bir şey.
Semra hoca böyle bir sürü sorun çözdü. Bunları diğer merkezde olan drlar göremiyor mu? Anlayamıyorum.
Bunun için bir şey yapılacak mı?Benimde rahmimin kavite bozukluğunu gördü
Canım benim üzülme anlıyorum seni 1 kez brn kaybettim ve 4 sene hiç.hamile kalamadım o testler kaç kere yaptığımı hiç hatırlamıyorum sakın ümidini kaybetme Allah büyüktür bu bizim imtihanımız elimizden bişey gelmiyor çok iyi anlıyorum .Kızlar malesef sonucum negatif 6AA embriyo tutmadı ne diyeceğimi ne yazacağımı bile bilmiyorum çok ama çok kötü oldum,aglayamiyorum bile ben anne olamayacak miyim
Transfer oldum yarım saat sonra merkezden çıktı. 2 saat uzaklıktaki evime geldim arada durup yemek yedik bir dePozitif alan arkadaşlar ilk 48 saatte o da en geç tutunma gerçekleşiyormuş. 2/3 gün sonrası alışveriş veya gezmenin bir sakıncası olur mu? Sırf transferi düşünmemek için bir uğraş olsun diye. Anneme oturmaya dışarıda dolaşıp alışveriş yapmak bu sakıncalı olur mu?
Çooooooook sevindim çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza alın inşAllahKızlaaar nasılsınız :) ben hayla şuan inanamıyorum Allahıma bin şükür çok şükür bu mutluluğun tarifi yokmuş. ❤ Ne kadar rahattım desemde içim de miniğim in olması .. bugün kan sonucumu tekrarladık ve 3 katına çıktı ama doktorum salı günü kese görürüz dedi Allahıma bugünüme şükür isteğen dileğen herkese versin inşallah aminnnn
Ay yoksa ikiz mi? Çok merak ettim. :) sağlıklı olsun yeter. Allah mutluluğunuzu daim etsin.Kızlaaar nasılsınız :) ben hayla şuan inanamıyorum Allahıma bin şükür çok şükür bu mutluluğun tarifi yokmuş. ❤ Ne kadar rahattım desemde içim de miniğim in olması .. bugün kan sonucumu tekrarladık ve 3 katına çıktı ama doktorum salı günü kese görürüz dedi Allahıma bugünüme şükür isteğen dileğen herkese versin inşallah aminnnn
Bende evde durmak istemiyorum. Durdukça beynim hep embriyo da olacak Eminim.Transfer oldum yarım saat sonra merkezden çıktı. 2 saat uzaklıktaki evime geldim arada durup yemek yedik bir de2 gün sonra da 1 saat uzaktaki bi yere gezmeye gittim arada markete gittim yani eve tıkılmadım bence sizde tıkılmayın ve kafaya takmayın.
Ay yoksa ikiz mi?
Çok teşekkür ederim kızlar Allah sizlerde nasip etsin en kısa zamandaÇooooooook sevindim çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza alın inşAllah♥
Merhaba yarın için aradılar mı sizi merak ettim transferinizi kim yapcak acaba benimkini Günseli hanım yapcakmış saat 2 civarıÇok üzüldüm canım yaşadığın hayal kırıklığını o kadar iyi anlıyorum ki .. Bizim pes etme gibi bir lüksümüz yok bu süreçte, sağlığımız yerinde olduğu sürece çabalamaya devam edeceğiz. Allah yardımcınız olsun , en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin
Bende de benzer bir durum.oldu. 8 ay once gonca sarac once ultrasonda farketti ve hsg istedi. Hsg sonucunda sag tup tikali oldugu tespit edildi. Gonca hnm. Cok da ciddi bir tikaniklik olmadigini, normal yoldan cocuk olabiecegini soyledi. Biz de tup bebek vb. Bir islem.dusunmedik. daha sonra evedaha yakin bir hastanede kontrol olmaya karae verdim. Kizilaydaki doktor siz tup bebek yapin bu yastan sonra ugraamayin dedi. Ben dearastirinca memorial semra hocayi buldum ama yine anadolu yakasinda oturuyorum diye atasehir memorial hastanesine gittim ve banu hnm. Da tupteki tikaliligin sorun olmayacagini soyledi. Tup bebegi erteledik. Neyse baktik olmuyor semra hocaya basvuralim da tup bebege baslayalim dedik. Semra hoca da sag rupteki tikaniklikla tup bebek dahi denenemeyecegini iletince sasirdim. Once yumurta toplanicak ve havuz olusturulucak sonra da laparoskopi ile tuplere mudahale edielcek.Niye kimse daha once bana bunu soylemedi. Niye bunca zaman bosuna umitlendim bilmiyorum. Bundam sonra ben de once allaha sonra semra hoca ve ekibine emanetim. Insallah iyi olur hersey. Gerci senin tupler acikmis ancak vakalar benzer geldiCnm tüplerim açık rahim filmmimde hç bi tıkanıklık yok, bnm sezeryanım varya sezeryan kesigi bu şekilde bir komplikasyon yapabilirmiş, ama önemli olan dedi rahime akıomu dedi şuan rahim agzında, ölçülerini aldılar takipteler azalıp çogalıomu diye, rabbim hayırlısını saati dakkası geldimi rabbim hepimizin emeklerinin karşılıgını tez zamanda versin
Beni uyarmışlardı deodorant, parfüm gibi ağır şeyler kullanmayın diye. Makyaj konusunda bir bilgim yok. Şimdiden çok ama çok hayırlı olsun size tutunup sağlıklı bir yavrunuz olsun inşAllah.Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum heyecandan hemşireye sormayı unuttumGülmeyin ama makyaj, oje gibi şeyler sakıncalımıydı transferde ben biraz süslüyümde hani kendimi motive etmek babında bebişimi de güzel güzel karşılayayım diyorumda
Çok çok teşekkür ediyorumBeni uyarmışlardı deodorant, parfüm gibi ağır şeyler kullanmayın diye. Makyaj konusunda bir bilgim yok. Şimdiden çok ama çok hayırlı olsun size tutunup sağlıklı bir yavrunuz olsun inşAllah.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki girdap gibi bi durum. Eş, dost varsa yanınıza gelebilecek eğlenceli oluyor ben kardeşimi çağırdım hem ağır işleri ona yaptırıyorumBende evde durmak istemiyorum. Durdukça beynim hep embriyo da olacak Eminim.
Keşke bir kardeşim olsaydıSizi o kadar iyi anlıyorum ki girdap gibi bi durum. Eş, dost varsa yanınıza gelebilecek eğlenceli oluyor ben kardeşimi çağırdım hem ağır işleri ona yaptırıyorumhem de yanıma arkadaş oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?