Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayır bn bu zamana kadar kaç tane doktora muayene oldum bir kişide sölemedi, semra hoca 1kez muayene etti, ve ben şok oldum, o kdr detaylı bilgi verdiki, acaip etkilendim...
Kadının tüp bebekte 26 yıl deneyimi var. Reklamsız, instagramsız kliniği dolduruyor. Gereksiz ve ispatlanmamış tedavi uygulamıyor. Hastalara etik yaklaşıyor. Çok kritik vakaların histereskopisini kendi yapmayıp bu konuda en deneyimlisine yolluyor. Hangi hekim yapabilir bunu?

Canım bir tane de kalsa dört tane de kalsa onemli olan sağlıkla tutunması sen de kendini üzme bir tane kaldı diye,diyorum ya benim daha önce 3. Gün orta kalite tutmuştu yani olacağı varsa her şekilde oluyor,olmayacaksa en iyi kalite embriyo da tutmuyor
masal3487 cnm senin bu 6aa transfer edilen pgtli miydi?
Yok canım degildi,aslında doğal yoldan bir kimyasal bir de tüp bebekle kurtajim var,kürtajda genetiğe yolladik bir sıkıntı yoktu sağlıklı geldi sonucumuz ondan gerek gorulmedi,bakalım ben şu rahimde sıvı olayına taktım onu netleştirmeden bir daha transfer olmam,gerekirse histereskopi olurum,bakalım sali günü randevum var doktorum ne diyecek.
Sağol canım inşallah senin güzel haberlerini alırız,napalim nasip artik,bu aşamaya gelmem bile mucize gibi en azından donmuslar var elimde bin şükür
Çok teşekkür ederim canım,sağlıkla sıhhatle bebegini kucağına al inşallah,hayırlı Salih bir evlat olsun,bize de dua edersen çok seviniriz

Ay etmem mi herkese ediyorum rabbim hiç bir kimseyi evlatsızlıkla sınamasın çok zor bir durum

Pozitif alan arkadaşlar ilk 48 saatte o da en geç tutunma gerçekleşiyormuş. 2/3 gün sonrası alışveriş veya gezmenin bir sakıncası olur mu? Sırf transferi düşünmemek için bir uğraş olsun diye. Anneme oturmaya dışarıda dolaşıp alışveriş yapmak bu sakıncalı olur mu?

Kızlaaar nasılsınız :) ben hayla şuan inanamıyorum Allahıma bin şükür çok şükür bu mutluluğun tarifi yokmuş .❤ Ne kadar rahattım desemde içim de miniğim in olması .. bugün kan sonucumu tekrarladık ve 3 katına çıktı ama doktorum salı günü kese görürüz dedi Allahıma bugünüme şükür isteğen dileğen herkese versin inşallah aminnnn

Kızlar malesef sonucum negatif 6AA embriyo tutmadı ne diyeceğimi ne yazacağımı bile bilmiyorum çok ama çok kötü oldum,aglayamiyorum bile ben anne olamayacak miyim
Canım benim üzülme anlıyorum seni 1 kez brn kaybettim ve 4 sene hiç.hamile kalamadım o testler kaç kere yaptığımı hiç hatırlamıyorum sakın ümidini kaybetme Allah büyüktür bu bizim imtihanımız elimizden bişey gelmiyor çok iyi anlıyorum .

Transfer oldum yarım saat sonra merkezden çıktı. 2 saat uzaklıktaki evime geldim arada durup yemek yedik bir de 2 gün sonra da 1 saat uzaktaki bi yere gezmeye gittim arada markete gittim yani eve tıkılmadım bence sizde tıkılmayın ve kafaya takmayın.

Çooooooook sevindim çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza alın inşAllah

Ay yoksa ikiz mi? Çok merak ettim. :) sağlıklı olsun yeter. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Bende evde durmak istemiyorum. Durdukça beynim hep embriyo da olacak Eminim.

Merhaba yarın için aradılar mı sizi merak ettim transferinizi kim yapcak acaba benimkini Günseli hanım yapcakmış saat 2 civarı

Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum heyecandan hemşireye sormayı unuttum Gülmeyin ama makyaj, oje gibi şeyler sakıncalımıydı transferde ben biraz süslüyümde hani kendimi motive etmek babında bebişimi de güzel güzel karşılayayım diyorumda

Bende de benzer bir durum.oldu. 8 ay once gonca sarac once ultrasonda farketti ve hsg istedi. Hsg sonucunda sag tup tikali oldugu tespit edildi. Gonca hnm. Cok da ciddi bir tikaniklik olmadigini, normal yoldan cocuk olabiecegini soyledi. Biz de tup bebek vb. Bir islem.dusunmedik. daha sonra evedaha yakin bir hastanede kontrol olmaya karae verdim. Kizilaydaki doktor siz tup bebek yapin bu yastan sonra ugraamayin dedi. Ben dearastirinca memorial semra hocayi buldum ama yine anadolu yakasinda oturuyorum diye atasehir memorial hastanesine gittim ve banu hnm. Da tupteki tikaliligin sorun olmayacagini soyledi. Tup bebegi erteledik. Neyse baktik olmuyor semra hocaya basvuralim da tup bebege baslayalim dedik. Semra hoca da sag rupteki tikaniklikla tup bebek dahi denenemeyecegini iletince sasirdim. Once yumurta toplanicak ve havuz olusturulucak sonra da laparoskopi ile tuplere mudahale edielcek.Niye kimse daha once bana bunu soylemedi. Niye bunca zaman bosuna umitlendim bilmiyorum. Bundam sonra ben de once allaha sonra semra hoca ve ekibine emanetim. Insallah iyi olur hersey. Gerci senin tupler acikmis ancak vakalar benzer geldi

Beni uyarmışlardı deodorant, parfüm gibi ağır şeyler kullanmayın diye. Makyaj konusunda bir bilgim yok. Şimdiden çok ama çok hayırlı olsun size tutunup sağlıklı bir yavrunuz olsun inşAllah.

Beni uyarmışlardı deodorant, parfüm gibi ağır şeyler kullanmayın diye. Makyaj konusunda bir bilgim yok. Şimdiden çok ama çok hayırlı olsun size tutunup sağlıklı bir yavrunuz olsun inşAllah.
Çok çok teşekkür ediyorum amin inşallah Hafif bir makyajın sorun olacagını düşünmüyorum ama yine de sizlere danışayım dedim, tekrar teşekkür ederim cevabınız ve güzel dilekleriniz için

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki girdap gibi bi durum. Eş, dost varsa yanınıza gelebilecek eğlenceli oluyor ben kardeşimi çağırdım hem ağır işleri ona yaptırıyorum hem de yanıma arkadaş oluyor.
Keşke bir kardeşim olsaydı
Eşimden başka kimsem Yok. Hatta tüp bebek yaptırdığımızı bilen Yok ama annem yakın iki gün evde geçiririm sonra anneme giderim. Sonra bayram zaten. Tüm akrabalarım buralarda onlara ziyarete giderim. Eşimle yürüyüşlere çıkarım zaman geçer inşallah.
Ben ilk denemem ve çok heyecanlıyım aklıma geldikçe ağlıyorum. Embriyo konulurken de kesin ağlarım. Ne yapacağım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…