- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Yanlış anlamayın ama sizi çok panik görüyorum daha transfer olmadan çok fazla kafaya takıyorsunuz. Bu yoldan geçmiş biri olarak şunu söyleyeyim bu kadar takıntı ve ayrıntı iyi değil şimdiden ağlamak falan. Ne kadar üstüne giderseniz dünyanın merkezine koyarsanız Allah vermesin hic istemem ama olumsuz bir durumda toparlanmak çok zor olur sizin için. Bilimsel olarak stresin vücudu etkilediği kanıtlanmış siz şimdiden ağlamayın bu kadar kafaya takmayın olacağı varsa zaten oluyor tutmayacaksa da ne yaparsan yap tutmuyor bi sakinleşin bi kardeşiniz olarak kabul edin beni dinleyin.Keşke bir kardeşim olsaydı
Eşimden başka kimsem Yok. Hatta tüp bebek yaptırdığımızı bilen Yokama annem yakın iki gün evde geçiririm sonra anneme giderim. Sonra bayram zaten. Tüm akrabalarım buralarda onlara ziyarete giderim. Eşimle yürüyüşlere çıkarım zaman geçer inşallah.
Ben ilk denemem ve çok heyecanlıyım aklıma geldikçe ağlıyorum. Embriyo konulurken de kesin ağlarım. Ne yapacağım bilmiyorum.
İğnenin adı neydi ovıtralmı lucrin miMrblar yaaa okudugn kadariyla rahim dinlendirildikten sonra 2. Adette yine catlatma ignesi kullaniliyormu bana drlar kullanilcak demedi ve ben igneyi hastaneye bagisladim
İstaBenimde Eylülde olacak büyük ihtimal. Naturel yapılacağını söyledi dr
Naturel süreçte ultrason ve kan tahlili ne bakıyorlar mı bakıyorlar sa ne kadar Bi ücret ödüyorsunzBen şu an naturel transfer sürecindeyim. Hem de başka şehirden git gel yapıyoruz. Pazar transferim olacak. Uzaktan gittiğimiz için ilaçlıya dönecekti fakat benim başka merkezde ilaçlı dondurulmuş transferim negatif olmuştu, ben naturel olması yönündeki istediğimi özellikle belirttim.
Adetimin 22. günü transferim olacak inşallah
Bana sormamışsınız ama cevaplamak istedim ben de naturel süreçteyim. Adet 2. 10. Ve 12. Günlerde muayene oldum E2 ve LH değerlerime baktılar, muayene sıklığı kişiye göre değişiyor bir önce ki naturel transferimde daha sık çağırılmıştım çünkü o zaman çatlatma iğnesi, jel v.s kullanmamıştım daha sık takip etmeleri gerekti o yüzden. Tahlil ücretleri paketten düşüyor 200tl ödedik geçen hafta E2 ve LH içinİsta
Naturel süreçte ultrason ve kan tahlili ne bakıyorlar mı bakıyorlar sa ne kadar Bi ücret ödüyorsunz
Teşekkür ederim.Yanlış anlamayın ama sizi çok panik görüyorum daha transfer olmadan çok fazla kafaya takıyorsunuz. Bu yoldan geçmiş biri olarak şunu söyleyeyim bu kadar takıntı ve ayrıntı iyi değil şimdiden ağlamak falan. Ne kadar üstüne giderseniz dünyanın merkezine koyarsanız Allah vermesin hic istemem ama olumsuz bir durumda toparlanmak çok zor olur sizin için. Bilimsel olarak stresin vücudu etkilediği kanıtlanmış siz şimdiden ağlamayın bu kadar kafaya takmayın olacağı varsa zaten oluyor tutmayacaksa da ne yaparsan yap tutmuyor bi sakinleşin bi kardeşiniz olarak kabul edin beni dinleyin.
Üzülme aglamak geliyorsa kendini sakın sıkma agla. Rabbim geçleştırıyorsa güzelleştiriyordur. 4kez başarısızlığı var bnmde nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Rabbim hayırlısı ile versın en kısa zamanda inş. Kafana takma hasta olursun sağlığın herşeydn daha önemli.Kızlar malesef sonucum negatif 6AA embriyo tutmadı ne diyeceğimi ne yazacağımı bile bilmiyorum çok ama çok kötü oldum,aglayamiyorum bile ben anne olamayacak miyim
Teşekkür ederim. Paket derken biz yumurta toplamında ücret verdik. Oradan mı düşückBana sormamışsınız ama cevaplamak istedim ben de naturel süreçteyim. Adet 2. 10. Ve 12. Günlerde muayene oldum E2 ve LH değerlerime baktılar, muayene sıklığı kişiye göre değişiyor bir önce ki naturel transferimde daha sık çağırılmıştım çünkü o zaman çatlatma iğnesi, jel v.s kullanmamıştım daha sık takip etmeleri gerekti o yüzden. Tahlil ücretleri paketten düşüyor 200tl ödedik geçen hafta E2 ve LH için
Merhaba yarın için aradılar mı sizi merak ettim transferinizi kim yapcak acaba benimkini Günseli hanım yapcakmış saat 2 civarı
Evett bana da 12:30da olun dediler mutlaka karşılaşırızEvet aradılar ☺ 12.30’da merkezde olacağız 13.30 gibi olur dediler. Transferimi Yücel Hoca yapacakmış. Belki karşılaşırız orada kim bilir☺
Rica ederim, sizin ilk transferiniz mi olucak oyleyse ordan düşücek ama 2. Transferiniz olcaksa transfer ücreti alıyorlar ve yapılan tahliller ordan düşülüyor.Teşekkür ederim. Paket derken biz yumurta toplamında ücret verdik. Oradan mı düşück
İsta
Naturel süreçte ultrason ve kan tahlili ne bakıyorlar mı bakıyorlar sa ne kadar Bi ücret ödüyorsunz
Evet aradılar ☺ 12.30’da merkezde olacağız 13.30 gibi olur dediler. Transferimi Yücel Hoca yapacakmış. Belki karşılaşırız orada kim bilir☺
Kızlar. Şimdiden hayırlı olsun. Pozitif düşünelim pozitif olsun. İyi dileklerim ve dualarım sizinle. Peşinizden ben de geliyorum.Evett bana da 12:30da olun dediler mutlaka karşılaşırız
Çok teşekkür ederizKızlar. Şimdiden hayırlı olsun. Pozitif düşünelim pozitif olsun. İyi dileklerim ve dualarım sizinle. Peşinizden ben de geliyorum.❤❤❤
İlk transferim olucak yeni opu oldum dinlenme aşamasındayım Eylül de inş transfer oluck. Tamamını ödedik tekrar ödeme almasınlarRica ederim, sizin ilk transferiniz mi olucak oyleyse ordan düşücek ama 2. Transferiniz olcaksa transfer ücreti alıyorlar ve yapılan tahliller ordan düşülüyor.
Yok yok almazlar ilk transfer o pakete dahil oluyor sonrakiler ücretli hayırlı olsun şimdiden sizin de inşallah pozitif sonuç alırsınızİlk transferim olucak yeni opu oldum dinlenme aşamasındayım Eylül de inş transfer oluck. Tamamını ödedik tekrar ödeme almasınlar
Çok saol un siz hangi aşamadasınızYok yok almazlar ilk transfer o pakete dahil oluyor sonrakiler ücretli hayırlı olsun şimdiden sizin de inşallah pozitif sonuç alırsınız
Senin de mi iyi embriyo konduğu halde tutmuyor bunun nedeni ne olabilir acaba sana ne dendi?rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah bir daha negatif yasatmasinÜzülme aglamak geliyorsa kendini sakın sıkma agla. Rabbim geçleştırıyorsa güzelleştiriyordur. 4kez başarısızlığı var bnmde nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Rabbim hayırlısı ile versın en kısa zamanda inş. Kafana takma hasta olursun sağlığın herşeydn daha önemli.
Yarın 2. Naturel Transferimiz olcak inşallah heyecanla bekliyorumÇok saol un siz hangi aşamadasınız
Amin inş hepimizin kucaklar bebişlerle dolup taşsın. Bn 3denememi devlet hastanesinde yaptım araştırma yapmadan ama embrıyomlarım 5 gün ve 6 gün embrıyoru idi. 4 denemem dondurulmuş embrıyodu 3 tane koydular yıne olmadı. Semra hanımla teyzesi vasıtasıyla tanıştım. Gecen yıldan bu zamana kadar çok araştırma yaptılar ve bende şeker var olduğunu tespit ettıler. 2 kere lejer yüklemesi yaptılar. Regl lerim hep düzensizdi.düzene bindi çok şükür ve bu zamana kadar geldik. Folik Asıt ve şeker hapı kullanıyorum. Transfere kadar hatta tutunma gerçekleşirse 7 haftaya kadar şeker ilacını içmemi söyledi Semra hanım. Rabbim hakkımızda hayırlısını hayırlı Bi zamanda versin inş. Her şey bizim için bir imtıhan güzel sonuçlar alırız inşSenin de mi iyi embriyo konduğu halde tutmuyor bunun nedeni ne olabilir acaba sana ne dendi?rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah bir daha negatif yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?