Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yanlış anlamayın ama sizi çok panik görüyorum daha transfer olmadan çok fazla kafaya takıyorsunuz. Bu yoldan geçmiş biri olarak şunu söyleyeyim bu kadar takıntı ve ayrıntı iyi değil şimdiden ağlamak falan. Ne kadar üstüne giderseniz dünyanın merkezine koyarsanız Allah vermesin hic istemem ama olumsuz bir durumda toparlanmak çok zor olur sizin için. Bilimsel olarak stresin vücudu etkilediği kanıtlanmış siz şimdiden ağlamayın bu kadar kafaya takmayın olacağı varsa zaten oluyor tutmayacaksa da ne yaparsan yap tutmuyor bi sakinleşin bi kardeşiniz olarak kabul edin beni dinleyin.

Benimde Eylülde olacak büyük ihtimal. Naturel yapılacağını söyledi dr
İsta
Naturel süreçte ultrason ve kan tahlili ne bakıyorlar mı bakıyorlar sa ne kadar Bi ücret ödüyorsunz

İsta

Naturel süreçte ultrason ve kan tahlili ne bakıyorlar mı bakıyorlar sa ne kadar Bi ücret ödüyorsunz
Bana sormamışsınız ama cevaplamak istedim ben de naturel süreçteyim. Adet 2. 10. Ve 12. Günlerde muayene oldum E2 ve LH değerlerime baktılar, muayene sıklığı kişiye göre değişiyor bir önce ki naturel transferimde daha sık çağırılmıştım çünkü o zaman çatlatma iğnesi, jel v.s kullanmamıştım daha sık takip etmeleri gerekti o yüzden. Tahlil ücretleri paketten düşüyor 200tl ödedik geçen hafta E2 ve LH için

Teşekkür ederim.
Evet haklısın. Embriyonun resmini gördüm şimdi onu almak hayal gibi geliyor. Düşününce duygulanıyorum ağlıyorum istemsiz bir göz yaşı. Zaten bu işin içine girdim gireli çok duygusalım. Sonuç olumlu ya da olumsuz ne olacak bilmiyorum. Bildiğim tek şey allah izin verdikçe vazgeçmeyeceğim.
Maalesef çok takıntılıyım. Her şey benim kontrolümde olsun istiyorum. Aklıma yatmayan bir şeyi didik didik ediyorum. Anlayana çözene kadar uğraşıyorum. Ama inanın duygusallık harici kendimi iyi hissediyorum. Transfer sonrası ne olur bilmiyorum fakat iyi düşünüp iyi hissetmek istiyorum. Allahtan gelene her türlü razıyım. Tekrar teşekkür ediyorum.

Kızlar malesef sonucum negatif 6AA embriyo tutmadı ne diyeceğimi ne yazacağımı bile bilmiyorum çok ama çok kötü oldum,aglayamiyorum bile ben anne olamayacak miyim
Üzülme aglamak geliyorsa kendini sakın sıkma agla. Rabbim geçleştırıyorsa güzelleştiriyordur. 4kez başarısızlığı var bnmde nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Rabbim hayırlısı ile versın en kısa zamanda inş. Kafana takma hasta olursun sağlığın herşeydn daha önemli.

Teşekkür ederim. Paket derken biz yumurta toplamında ücret verdik. Oradan mı düşück

İsta

E2 ve LH’a baktılar ve yumurtam çatlayacak büyüklüğe ulaştığında 1 sefer kan verdim ücret ödemedim. Bizim bu transferimizden ücret alınmayacak. Yumurtalar toplanınca OHSS riski yüzünden rahim dinlendirme kararı verdiler.

Evet aradılar ☺ 12.30’da merkezde olacağız 13.30 gibi olur dediler. Transferimi Yücel Hoca yapacakmış. Belki karşılaşırız orada kim bilir☺
Evett bana da 12:30da olun dediler mutlaka karşılaşırız
Kızlar. Şimdiden hayırlı olsun. Pozitif düşünelim pozitif olsun. İyi dileklerim ve dualarım sizinle. Peşinizden ben de geliyorum.

Rica ederim, sizin ilk transferiniz mi olucak oyleyse ordan düşücek ama 2. Transferiniz olcaksa transfer ücreti alıyorlar ve yapılan tahliller ordan düşülüyor.
İlk transferim olucak yeni opu oldum dinlenme aşamasındayım Eylül de inş transfer oluck. Tamamını ödedik tekrar ödeme almasınlar

Merhaba kızlar ben de bu forumu çok okurdum size Ümit olmak için kendi hikayemi anlatayım 5 yıllık evliliğimizin son 2 yılında korunmadığımız hale bebeğimiz olmuyordu eşimde ve bende her şey normaldi yumurta takibi yaptık yine olmadı sebepsiz infertilite daha sonra tüp bebeğe karar verdik iyi ki de bu merkezi seçmişiz Semra hanım ve Yücel beyden çok memnun kaldım 21 yumurta toplandı 19 u olgundu 17 si döllendi 4 ü 5. Güne 6 sı 6. Güne gitti 4aa kalitesindeki pgt li 5. Gün embriyosunu yerleştirdik ve ilk denememizde tuttu çok şükür şu an 4 buçuk aylık bir kızım var allah hepinize hayırlısıyla evlat nasip eder inşallah sorunuz olursa hatırladığım kadarıyla seve seve cevaplamaya çalışırım

Senin de mi iyi embriyo konduğu halde tutmuyor bunun nedeni ne olabilir acaba sana ne dendi?rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah bir daha negatif yasatmasin

Senin de mi iyi embriyo konduğu halde tutmuyor bunun nedeni ne olabilir acaba sana ne dendi?rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah bir daha negatif yasatmasin
Amin inş hepimizin kucaklar bebişlerle dolup taşsın. Bn 3denememi devlet hastanesinde yaptım araştırma yapmadan ama embrıyomlarım 5 gün ve 6 gün embrıyoru idi. 4 denemem dondurulmuş embrıyodu 3 tane koydular yıne olmadı. Semra hanımla teyzesi vasıtasıyla tanıştım. Gecen yıldan bu zamana kadar çok araştırma yaptılar ve bende şeker var olduğunu tespit ettıler. 2 kere lejer yüklemesi yaptılar. Regl lerim hep düzensizdi.düzene bindi çok şükür ve bu zamana kadar geldik. Folik Asıt ve şeker hapı kullanıyorum. Transfere kadar hatta tutunma gerçekleşirse 7 haftaya kadar şeker ilacını içmemi söyledi Semra hanım. Rabbim hakkımızda hayırlısını hayırlı Bi zamanda versin inş. Her şey bizim için bir imtıhan güzel sonuçlar alırız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…