Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm şimdiden hayırlı olsun transferin makyajdan çokta emin değilim ama kokulu şeyler kullanma ben yumuşatıcı bile koymuyordum çamaşır yıkarken bazıları baya kokuyo.duş jeli kullanmadım hiç.transfere giderken duş aldım hatta hastanede odada da vücudumu sudan geçirdim.parfüm deodarsnt vb kokulu şeyler embriyoyu etkiliyor demişlerdi bana.

Amin inşallah dilerim Allah kimsenin imtihanını zorlastirmasin, benim daha önce tutan denememde 3. Gün orta kalite embriyo ile olmuştu ama bu defa 5. Gün en iyi kalite blastokist embriyo tutunmadi,kimyasal gebelik bile olmadı belki nasip degikdi vakti zamanı değildi ama rahimde sıvı görüyordu gönül hoca,o konunun biraz daha üstüne gitmeyi düşünüyorum çünkü daha önce bebeğimin kalbi durduğunda genetiğe yollamistik sağlıklı gelmişti bilemiyorum rahimle ilgili bir şey de olabilir bu defa iyice araştırmadan donmuslari denemeyi düşünmüyorum bakalim hakkımızda hayırlısı.
Allah bir daha negatifi gostermesin sana da,eğer kilon varsa kiloyu verince de şeker düzene giriyor hap kullanmana bile gerek kalmaz belki

Çok teşekkür ederim, evet deodorant, parfüm söylemişlerdi ama makyaj için birşey söylemediler kokusuz olan hafif bir fondotenden zarar gelmez diye düşündüm ben de

Bnce mutlaka semra hocaya muayene ol derim, gönül hoca bni muayene etti, çok önemsemedi sıvıyı, ama semra hoca, baya üstüne düştü, bu gidişimde yine semra hocadan randevu almaya çalışıcm, işallah alabilirim..

Aslında gönül hocada bayağı sorguladı ama mantıklı bir açıklama da yapmadı hatta karın icinde yapışıklık var dedi,rahim de mi dedim yok karın için de dedi,anlamadım o sıvı rahim icindemi görüldü karın boşluğunda mi ben de bilmiyorum.Hatta bu sıvı olayı o kadar kafama takildiki transfer günü bile ısrarla sordum önemli değil dendi, bu defa kesinlikle semra hocaya muayene olup gerekirse histereskopi ya da film tekrarı yapabilirim.
Belki yazmissindir ama ben kacirmisimdir nasıl bir cozum yapıldı veya yapılacak sana?

Arkadaşlar selamm :) Bende opudan sonra det oldum geçen ay şimdi ikinci adeti bekliyorum histereskopi için sizce bu adetim gecikir mi gününde gelir mi

Bol şans diliyorum

Şimdiden hayırlı olsun İnşallah sımsıkı tutunur ve hayırlı bir evlat olur

Amin inş hepimizin sonuçları güzel olur. Oyle çok kilom yok ama şeker anne tarafımda var. Genetik tanıda da normal çıktı. Hayırlısı rabbim Nasib etsin hepimize tez vakıtte inş

Cnm şimdi bnm sıvının ölçüsü alındı, her muayenede sıvı genişliyormu diye, çnkü rahime akışı kontrol altına alınmalı dedi semra hoca, şuan bi operasyona gerek yok dedi, ama takipte olmalıyz dedi, yücel hocada her muayenede bakıo..

Bol şans diliorum güsel haberlerle gelin Hepimizin göbüşleri bebişlerle dolsun

Bu sıvı ultrason görüntüsünde nasıl sizde görebiliyormusunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…