İnş güzel haberlerinizi bekliyoruz. Bolca dua edin salavat çekin (ya hadi ya Şafi ya kafi diyin transfer esnasında)Yarın 2. Naturel Transferimiz olcak inşallah heyecanla bekliyorum
Tamamİnş güzel haberlerinizi bekliyoruz. Bolca dua edin salavat çekin (ya hadi ya Şafi ya kafi diyin transfer esnasında)
Ben ovitrelle ile çatlattım. 15 gün sonra oldumOpudan sonra kac gun icinde adet oldunuz? Benim bugun 5. Gunm ve adet oldum sanki erken gbi
Cnm şimdiden hayırlı olsun transferin makyajdan çokta emin değilim ama kokulu şeyler kullanma ben yumuşatıcı bile koymuyordum çamaşır yıkarken bazıları baya kokuyo.duş jeli kullanmadım hiç.transfere giderken duş aldım hatta hastanede odada da vücudumu sudan geçirdim.parfüm deodarsnt vb kokulu şeyler embriyoyu etkiliyor demişlerdi bana.Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum heyecandan hemşireye sormayı unuttumGülmeyin ama makyaj, oje gibi şeyler sakıncalımıydı transferde ben biraz süslüyümde hani kendimi motive etmek babında bebişimi de güzel güzel karşılayayım diyorumda
Amin inşallah dilerim Allah kimsenin imtihanını zorlastirmasin, benim daha önce tutan denememde 3. Gün orta kalite embriyo ile olmuştu ama bu defa 5. Gün en iyi kalite blastokist embriyo tutunmadi,kimyasal gebelik bile olmadı belki nasip degikdi vakti zamanı değildi ama rahimde sıvı görüyordu gönül hoca,o konunun biraz daha üstüne gitmeyi düşünüyorum çünkü daha önce bebeğimin kalbi durduğunda genetiğe yollamistik sağlıklı gelmişti bilemiyorum rahimle ilgili bir şey de olabilir bu defa iyice araştırmadan donmuslari denemeyi düşünmüyorum bakalim hakkımızda hayırlısı.Amin inş hepimizin kucaklar bebişlerle dolup taşsın. Bn 3denememi devlet hastanesinde yaptım araştırma yapmadan ama embrıyomlarım 5 gün ve 6 gün embrıyoru idi. 4 denemem dondurulmuş embrıyodu 3 tane koydular yıne olmadı. Semra hanımla teyzesi vasıtasıyla tanıştım. Gecen yıldan bu zamana kadar çok araştırma yaptılar ve bende şeker var olduğunu tespit ettıler. 2 kere lejer yüklemesi yaptılar. Regl lerim hep düzensizdi.düzene bindi çok şükür ve bu zamana kadar geldik. Folik Asıt ve şeker hapı kullanıyorum. Transfere kadar hatta tutunma gerçekleşirse 7 haftaya kadar şeker ilacını içmemi söyledi Semra hanım. Rabbim hakkımızda hayırlısını hayırlı Bi zamanda versin inş. Her şey bizim için bir imtıhan güzel sonuçlar alırız inş
Çok teşekkür ederimCnm şimdiden hayırlı olsun transferin makyajdan çokta emin değilim ama kokulu şeyler kullanma ben yumuşatıcı bile koymuyordum çamaşır yıkarken bazıları baya kokuyo.duş jeli kullanmadım hiç.transfere giderken duş aldım hatta hastanede odada da vücudumu sudan geçirdim.parfüm deodarsnt vb kokulu şeyler embriyoyu etkiliyor demişlerdi bana.
Bnce mutlaka semra hocaya muayene ol derim, gönül hoca bni muayene etti, çok önemsemedi sıvıyı, ama semra hoca, baya üstüne düştü, bu gidişimde yine semra hocadan randevu almaya çalışıcm, işallah alabilirim..Amin inşallah dilerim Allah kimsenin imtihanını zorlastirmasin, benim daha önce tutan denememde 3. Gün orta kalite embriyo ile olmuştu ama bu defa 5. Gün en iyi kalite blastokist embriyo tutunmadi,kimyasal gebelik bile olmadı belki nasip degikdi vakti zamanı değildi ama rahimde sıvı görüyordu gönül hoca,o konunun biraz daha üstüne gitmeyi düşünüyorum çünkü daha önce bebeğimin kalbi durduğunda genetiğe yollamistik sağlıklı gelmişti bilemiyorum rahimle ilgili bir şey de olabilir bu defa iyice araştırmadan donmuslari denemeyi düşünmüyorum bakalim hakkımızda hayırlısı.
Allah bir daha negatifi gostermesin sana da,eğer kilon varsa kiloyu verince de şeker düzene giriyor hap kullanmana bile gerek kalmaz belki
Aslında gönül hocada bayağı sorguladı ama mantıklı bir açıklama da yapmadı hatta karın icinde yapışıklık var dedi,rahim de mi dedim yok karın için de dedi,anlamadım o sıvı rahim icindemi görüldü karın boşluğunda mi ben de bilmiyorum.Hatta bu sıvı olayı o kadar kafama takildiki transfer günü bile ısrarla sordum önemli değil dendi, bu defa kesinlikle semra hocaya muayene olup gerekirse histereskopi ya da film tekrarı yapabilirim.Bnce mutlaka semra hocaya muayene ol derim, gönül hoca bni muayene etti, çok önemsemedi sıvıyı, ama semra hoca, baya üstüne düştü, bu gidişimde yine semra hocadan randevu almaya çalışıcm, işallah alabilirim..
Bnde 6. Günde olmuştum erken değil bi çok arkadasım bu şekilde oldu merak etmeyin :)Opudan sonra kac gun icinde adet oldunuz? Benim bugun 5. Gunm ve adet oldum sanki erken gbi
Bol şans diliyorumKızlarrr transfere giriyoruz, 8 kişiymişizHenüz tanışmadım onlarla da ama hepimiz için dua istiyorum sizlerden Allah’ ım cümlemizin kucaklarını doldursun inşallah gönlümüzün muradını versin bizlere Hakkımızda ne hayırlıysa onu diliyorum hepimiz için
Kızlarrr transfere giriyoruz, 8 kişiymişizHenüz tanışmadım onlarla da ama hepimiz için dua istiyorum sizlerden Allah’ ım cümlemizin kucaklarını doldursun inşallah gönlümüzün muradını versin bizlere Hakkımızda ne hayırlıysa onu diliyorum hepimiz için
Amin inş hepimizin sonuçları güzel olur. Oyle çok kilom yok ama şeker anne tarafımda var. Genetik tanıda da normal çıktı. Hayırlısı rabbim Nasib etsin hepimize tez vakıtte inşAmin inşallah dilerim Allah kimsenin imtihanını zorlastirmasin, benim daha önce tutan denememde 3. Gün orta kalite embriyo ile olmuştu ama bu defa 5. Gün en iyi kalite blastokist embriyo tutunmadi,kimyasal gebelik bile olmadı belki nasip degikdi vakti zamanı değildi ama rahimde sıvı görüyordu gönül hoca,o konunun biraz daha üstüne gitmeyi düşünüyorum çünkü daha önce bebeğimin kalbi durduğunda genetiğe yollamistik sağlıklı gelmişti bilemiyorum rahimle ilgili bir şey de olabilir bu defa iyice araştırmadan donmuslari denemeyi düşünmüyorum bakalim hakkımızda hayırlısı.
Allah bir daha negatifi gostermesin sana da,eğer kilon varsa kiloyu verince de şeker düzene giriyor hap kullanmana bile gerek kalmaz belki
Aslında gönül hocada bayağı sorguladı ama mantıklı bir açıklama da yapmadı hatta karın icinde yapışıklık var dedi,rahim de mi dedim yok karın için de dedi,anlamadım o sıvı rahim icindemi görüldü karın boşluğunda mi ben de bilmiyorum.Hatta bu sıvı olayı o kadar kafama takildiki transfer günü bile ısrarla sordum önemli değil dendi, bu defa kesinlikle semra hocaya muayene olup gerekirse histereskopi ya da film tekrarı yapabilirim.
Belki yazmissindir ama ben kacirmisimdir nasıl bir cozum yapıldı veya yapılacak sana?
Bol şans diliorum güsel haberlerle gelinKızlarrr transfere giriyoruz, 8 kişiymişizHenüz tanışmadım onlarla da ama hepimiz için dua istiyorum sizlerden Allah’ ım cümlemizin kucaklarını doldursun inşallah gönlümüzün muradını versin bizlere Hakkımızda ne hayırlıysa onu diliyorum hepimiz için
Bu sıvı ultrason görüntüsünde nasıl sizde görebiliyormusunzCnm şimdi bnm sıvının ölçüsü alındı, her muayenede sıvı genişliyormu diye, çnkü rahime akışı kontrol altına alınmalı dedi semra hoca, şuan bi operasyona gerek yok dedi, ama takipte olmalıyz dedi, yücel hocada her muayenede bakıo..
Bana göstermişti gönül hoca ama o da tam emin değildi sanki yani rahimde dedi önce sonra karın boslugunda dedi ben de gördüm ama anlamadım tabikiBu sıvı ultrason görüntüsünde nasıl sizde görebiliyormusunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?