Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de gidince detayli baktirayim bir de bağışıklık testi varmış onu da yaptırayım,elimden geleni yapayım gerisi Allah'a kalmış artik,

Arkadaşlar bende bugün başladım ilk defa yücel bey muane etti ve menapur 1200 diye bir ilaç yazdılar bunu kullanıp hamile kalan var mı aranızda

Arkadaşlar bende bugün başladım ilk defa yücel bey muane etti ve menapur 1200 diye bir ilaç yazdılar bunu kullanıp hamile kalan var mı aranızda
Ilaci kullanip hamile kalmak diye bir durum yok aslinda benim anladigim kadari ile. Onceliklehayirli olsun tedaviniz. Ben de yeni basladim tedaviye. Basta menapur yazdi doktor ancak tahlil sonuclarima baktikran sonra menapur yerine gonal yazdi. 3 gu gonali kullandim ancak kaydadeger bir gelisim olmadi yumurtalarda o yuzden bir de meganon eklediler. Yani bu ilaclar yumurtayi buyutmek icin kullaniliyor. Hamilelilik de bir sperm bir yumurtaya bakiyor. Dolayli yoldan etkisi oluyor hamilelik surecine ilacin. Doktorunuz kim bilmiyorum ancak sorularinizi rahatlikla sorun
En dogru yanitiyine onlardan alacaksiniz

Belki gebelik vardır diye heycan yaptım peki akıntı gelmesi normal mi sizce
Gebelik olabilir mi bilemem ama genelde herkes 2.adette gecikme yaşadı.gebelik olsa bile hemen akıntı belirti olmaz bence..bende olmadı..akıntı hamileliğin 5.ayından sonra oluyor..

Selam hanımlar. Bende memorial şişli de bugün itibariyle tedaviye başladım gonal f ile ilk iğnemi bugün vurundum. Ben yurtdışından geldin tedavi için. Hakkımızda hayırlısı olsun

Selam hanımlar. Bende memorial şişli de bugün itibariyle tedaviye başladım gonal f ile ilk iğnemi bugün vurundum. Ben yurtdışından geldin tedavi için. Hakkımızda hayırlısı olsun
Hayirli olsun. Ben de yeni baslayanlardanim. Gonal f ile basladim. Uygulamasi.kolay bir igne. Simdi de menogon ekledi doktorum. Cunku kaydadeger bir yumurta gelisimim olmadi malesef. Menogon biraz daha zor uygulama acisindan ancak hastaneye gittim. Hemsireye vurdurdum. Halloldu. Hergun hastanede vurdudurum menogonu.
Bu arada arkadaslar genelde kac yuurta toplandi sizlerden? Bende pek gelisim olmayacak gibi. 1 tane elde edersek ne ala. 1 yumurtasi gelisip de pozitif sonuc alan oldu mu acaba

Gebelik olabilir mi bilemem ama genelde herkes 2.adette gecikme yaşadı.gebelik olsa bile hemen akıntı belirti olmaz bence..bende olmadı..akıntı hamileliğin 5.ayından sonra oluyor..
Anladım doğru diyorsunuz işte benim ki belki diye bir heves peki ne kadar bir gecikme oluyoe

Benim pek bi bilgim yok ama çok iyi bi hastane olduğuna eminim. Ablamda orada tedavi oldu tüp bebek için. Başarılı oldu 1 yaşına giricek tosunumuz :) şmdi sıra bende. Bende de yumurta rezervi sorunu var malesef. Bakalım inşaallah gelişirler

Insallah insallah. Islerin baya ciddiye aliyorlar. Ari gibi calisiyorlar gordugm kadari ile. Tabi nasip kismet isi de bu isler ancak en azindan guvenilir bir yerde basladigimi dusunuyroum ben de . Yine de 1 yumurta olmasi, onun da gelismiyor olmasi uzdu tabi. Gecen ay 2 yumurtam vardi halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…