Ben de gidince detayli baktirayim bir de bağışıklık testi varmış onu da yaptırayım,elimden geleni yapayım gerisi Allah'a kalmış artik,Cnm şimdi bnm sıvının ölçüsü alındı, her muayenede sıvı genişliyormu diye, çnkü rahime akışı kontrol altına alınmalı dedi semra hoca, şuan bi operasyona gerek yok dedi, ama takipte olmalıyz dedi, yücel hocada her muayenede bakıo..
İnşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuzBen de gidince detayli baktirayim bir de bağışıklık testi varmış onu da yaptırayım,elimden geleni yapayım gerisi Allah'a kalmış artik,
Çok teşekkür ederim inşallah siz ve burda bekleyen hepimiz sırasıyla bebislerimizi kucağımiza alirizİnşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz ❤
Evet net görünüo doktor banada gösterdi.Bu sıvı ultrason görüntüsünde nasıl sizde görebiliyormusunz
Cnm elimizden geleni yapıoruz gerisi dedigin gbi saati dakkası geldimi rabbim hepimizin yüzünü güldürsünBen de gidince detayli baktirayim bir de bağışıklık testi varmış onu da yaptırayım,elimden geleni yapayım gerisi Allah'a kalmış artik,
Ilaci kullanip hamile kalmak diye bir durum yok aslinda benim anladigim kadari ile. Onceliklehayirli olsun tedaviniz. Ben de yeni basladim tedaviye. Basta menapur yazdi doktor ancak tahlil sonuclarima baktikran sonra menapur yerine gonal yazdi. 3 gu gonali kullandim ancak kaydadeger bir gelisim olmadi yumurtalarda o yuzden bir de meganon eklediler. Yani bu ilaclar yumurtayi buyutmek icin kullaniliyor. Hamilelilik de bir sperm bir yumurtaya bakiyor. Dolayli yoldan etkisi oluyor hamilelik surecine ilacin. Doktorunuz kim bilmiyorum ancak sorularinizi rahatlikla sorunArkadaşlar bende bugün başladım ilk defa yücel bey muane etti ve menapur 1200 diye bir ilaç yazdılar bunu kullanıp hamile kalan var mı aranızda
Bir sonra ki ile başlanıyor yani opu sonrası 2. AdetKızlar naturel transfer olanlar, opudan sonraki ilk adetlemi başlanıo tedaviye bir sonraki ile mi?
Opu sonrası 2. Adet gecikmesi yaşabilir mi sizceBir sonra ki ile başlanıyor yani opu sonrası 2. Adet
Ben dahil , neredeyse buradaki herkes gecikme yaşadı normal bir durum merak etmeyinOpu sonrası 2. Adet gecikmesi yaşabilir mi sizce
Belki gebelik vardır diye heycan yaptımBen dahil , neredeyse buradaki herkes gecikme yaşadı normal bir durum merak etmeyin
Peki ndn opu snrası 1.adetle başlanmıo??Bir sonra ki ile başlanıyor yani opu sonrası 2. Adet
Gebelik olabilir mi bilemem ama genelde herkes 2.adette gecikme yaşadı.gebelik olsa bile hemen akıntı belirti olmaz bence..bende olmadı..akıntı hamileliğin 5.ayından sonra oluyor..Belki gebelik vardır diye heycan yaptımpeki akıntı gelmesi normal mi sizce
Hayirli olsun. Ben de yeni baslayanlardanim. Gonal f ile basladim. Uygulamasi.kolay bir igne. Simdi de menogon ekledi doktorum. Cunku kaydadeger bir yumurta gelisimim olmadi malesef. Menogon biraz daha zor uygulama acisindan ancak hastaneye gittim. Hemsireye vurdurdum. Halloldu. Hergun hastanede vurdudurum menogonu.Selam hanımlar. Bende memorial şişli de bugün itibariyle tedaviye başladım gonal f ile ilk iğnemi bugün vurundum. Ben yurtdışından geldin tedavi için. Hakkımızda hayırlısı olsun
Anladım doğru diyorsunuz işte benim ki belki diye bir heves peki ne kadar bir gecikme oluyoeGebelik olabilir mi bilemem ama genelde herkes 2.adette gecikme yaşadı.gebelik olsa bile hemen akıntı belirti olmaz bence..bende olmadı..akıntı hamileliğin 5.ayından sonra oluyor..
Benim pek bi bilgim yok ama çok iyi bi hastane olduğuna eminim. Ablamda orada tedavi oldu tüp bebek için. Başarılı oldu 1 yaşına giricek tosunumuz :) şmdi sıra bende. Bende de yumurta rezervi sorunu var malesef. Bakalım inşaallah gelişirlerHayirli olsun. Ben de yeni baslayanlardanim. Gonal f ile basladim. Uygulamasi.kolay bir igne. Simdi de menogon ekledi doktorum. Cunku kaydadeger bir yumurta gelisimim olmadi malesef. Menogon biraz daha zor uygulama acisindan ancak hastaneye gittim. Hemsireye vurdurdum. Halloldu. Hergun hastanede vurdudurum menogonu.
Bu arada arkadaslar genelde kac yuurta toplandi sizlerden? Bende pek gelisim olmayacak gibi. 1 tane elde edersek ne ala. 1 yumurtasi gelisip de pozitif sonuc alan oldu mu acaba
Zaten opudan 10 gün sonra adet oldum ben. Genel de rahim dinlendirme yapıyorlar sizin opu oldu mu ?Peki ndn opu snrası 1.adetle başlanmıo??
Insallah insallah. Islerin baya ciddiye aliyorlar. Ari gibi calisiyorlar gordugm kadari ile. Tabi nasip kismet isi de bu isler ancak en azindan guvenilir bir yerde basladigimi dusunuyroum ben de . Yine de 1 yumurta olmasi, onun da gelismiyor olmasi uzdu tabi. Gecen ay 2 yumurtam vardi halbukiBenim pek bi bilgim yok ama çok iyi bi hastane olduğuna eminim. Ablamda orada tedavi oldu tüp bebek için. Başarılı oldu 1 yaşına giricek tosunumuz :) şmdi sıra bende. Bende de yumurta rezervi sorunu var malesef. Bakalım inşaallah gelişirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?