- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 113
- 42
Merhaba benim 1 hafta boyunca 1 tane gelişti.ve bende iğnede ve dozu hiç.değiştirmediler. hatta 1 tane olursa belki aşılama yaparız dediler.sonra antrallar dan biri.daha büyüdü. Sonra diğerleri yavaş yavaş büyüdü. Onlarıda izlemek istediler. 15 .günde opu yapıldı. 5 tane toplamdı 4 ü döllendi 2 si 5.güne kaldıHayirli olsun. Ben de yeni baslayanlardanim. Gonal f ile basladim. Uygulamasi.kolay bir igne. Simdi de menogon ekledi doktorum. Cunku kaydadeger bir yumurta gelisimim olmadi malesef. Menogon biraz daha zor uygulama acisindan ancak hastaneye gittim. Hemsireye vurdurdum. Halloldu. Hergun hastanede vurdudurum menogonu.
Bu arada arkadaslar genelde kac yuurta toplandi sizlerden? Bende pek gelisim olmayacak gibi. 1 tane elde edersek ne ala. 1 yumurtasi gelisip de pozitif sonuc alan oldu mu acaba
Üzmeyin kendinizi metanetli olun iğneler etki edecektir. B planları hep var. Sizin için en doğrusuna karar vericeklerdirHayirli olsun. Ben de yeni baslayanlardanim. Gonal f ile basladim. Uygulamasi.kolay bir igne. Simdi de menogon ekledi doktorum. Cunku kaydadeger bir yumurta gelisimim olmadi malesef. Menogon biraz daha zor uygulama acisindan ancak hastaneye gittim. Hemsireye vurdurdum. Halloldu. Hergun hastanede vurdudurum menogonu.
Bu arada arkadaslar genelde kac yuurta toplandi sizlerden? Bende pek gelisim olmayacak gibi. 1 tane elde edersek ne ala. 1 yumurtasi gelisip de pozitif sonuc alan oldu mu acaba
Ben varım 3 yumurtam vardı birisi gelişmedi toplamada biri boş çıktı. Tek yumurta tek embriyo ikiz bebeklerim var 42 yaşında doğum yaptımHayirli olsun. Ben de yeni baslayanlardanim. Gonal f ile basladim. Uygulamasi.kolay bir igne. Simdi de menogon ekledi doktorum. Cunku kaydadeger bir yumurta gelisimim olmadi malesef. Menogon biraz daha zor uygulama acisindan ancak hastaneye gittim. Hemsireye vurdurdum. Halloldu. Hergun hastanede vurdudurum menogonu.
Maşallah ne güzel bir tablo. Allah bağışlasınBen varım 3 yumurtam vardı birisi gelişmedi toplamada biri boş çıktı. Tek yumurta tek embriyo ikiz bebeklerim var 42 yaşında doğum yaptım
Teşekkür ederim. RabbimMaşallah ne güzel bir tablo. Allah bağışlasın
Çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin herkesin yavrusunu bağışlasınMaşallah ne güzel bir tablo. Allah bağışlasın
Merhaba benim 1 hafta boyunca 1 tane gelişti.ve bende iğnede ve dozu hiç.değiştirmediler. hatta 1 tane olursa belki aşılama yaparız dediler.sonra antrallar dan biri.daha büyüdü. Sonra diğerleri yavaş yavaş büyüdü. Onlarıda izlemek istediler. 15 .günde opu yapıldı. 5 tane toplamdı 4 ü döllendi 2 si 5.güne kaldı
Cok tesekkur ederim ilginize, deneyimli arkadaslardan dönusler olmasi iyi geliyor cunku. Ben 38 yasindayim o yuzden amh dusuk ve normalde her ay 1 ile 2 yumurtam gelisirken bu ay stresten midir nedir pek gelismedi. O yuzden 3 gun gonal kullandiktan sonra bir de menogon eklediler. Sizde de benzer bir durum oldugu halde ilave igneye baslatmamalarini ogrenmek benim acimdan hrm uzucu demek benim durumu pel iyi bulmuyorlar ancak bir yandan da sevindirici ki ezbere is yapmiyorlar, kisiye gore farkli alternatifler degerlendiriliyor demek. Itimadim tam benim de. Ellerinden geleninÜzmeyin kendinizi metanetli olun iğneler etki edecektir. B planları hep var. Sizin için en doğrusuna karar vericeklerdir
Ben varım 3 yumurtam vardı birisi gelişmedi toplamada biri boş çıktı. Tek yumurta tek embriyo ikiz bebeklerim var 42 yaşında doğum yaptım
Hmmm ama benim 3 yumurtam yok. Sadece bi tane var ve o da gelismiyor vr belki o da bos cikar. Bilmiyorum. Yine de belki brnim tek yumurta da benim yuzumu guldurur. Masallah, allah bagislsin evlatlariniziBen varım 3 yumurtam vardı birisi gelişmedi toplamada biri boş çıktı. Tek yumurta tek embriyo ikiz bebeklerim var 42 yaşında doğum yaptım
Bu benim 3.tedavimdi önceki tedavilerde menegon bende kullandım daha fazla yumurta olmasına rağmen niye kullandım bilmiyorum. Önceki merkezlerde herkese veriyorlardı menegonu siz ilaçlara takılmayın ben hikayemi daha önce yazmıştım burdakilere umut olsun diye rabbim ol derse oluyor bizim tek embriyo 5.güne geldi pgt den sağlıklı geldi ona rağmen çokda kaliteli değil dediler ama ben hiç takılmadım rabbime güvendim oldu hemde ikiz acaba embriyo kaliteli olsaydi kaçiz olacaktı:)Cok tesekkur ederim ilginize, deneyimli arkadaslardan dönusler olmasi iyi geliyor cunku. Ben 38 yasindayim o yuzden amh dusuk ve normalde her ay 1 ile 2 yumurtam gelisirken bu ay stresten midir nedir pek gelismedi. O yuzden 3 gun gonal kullandiktan sonra bir de menogon eklediler. Sizde de benzer bir durum oldugu halde ilave igneye baslatmamalarini ogrenmek benim acimdan hrm uzucu demek benim durumu pel iyi bulmuyorlar ancak bir yandan da sevindirici ki ezbere is yapmiyorlar, kisiye gore farkli alternatifler degerlendiriliyor demek. Itimadim tam benim de. Ellerinden gelenin
Evet evet ezbere iş yapmıyorlar. Benim ilk tedavim başka kurumdaydı. Orada gonalf merional ve artı humotrop verdiler. Ve dozlar da yüksekti daha çok yumurta toplandı ama 3.günde transfer ettiler. Onlarda az horman kaliteli embriyo hedeflediler. Semra hoca dediki 2 veya 3 tane olursa dondurup seni histeroskopi yaparız. Ki planladığı gibi de oldu. Her gittiğimde yarın herhalde çatlatma iğnesi veririz dediler. Sonra vazgeçtiler. Tek tek inceliyolar merak etmeyin. Sorularınızı da sorun çekinmeden. Hayatını bu işe vermiş bir hoca Semra hoca. Çocuklarının büyümesine bile şahit olamamış adam akıllı. Bir yerde okumuştum. Hı tabi sonuçta onlarda Allah değil. Bize aracılar . Kismette varsa yavrumuzun olması vesile olacaklar .Cok tesekkur ederim ilginize, deneyimli arkadaslardan dönusler olmasi iyi geliyor cunku. Ben 38 yasindayim o yuzden amh dusuk ve normalde her ay 1 ile 2 yumurtam gelisirken bu ay stresten midir nedir pek gelismedi. O yuzden 3 gun gonal kullandiktan sonra bir de menogon eklediler. Sizde de benzer bir durum oldugu halde ilave igneye baslatmamalarini ogrenmek benim acimdan hrm uzucu demek benim durumu pel iyi bulmuyorlar ancak bir yandan da sevindirici ki ezbere is yapmiyorlar, kisiye gore farkli alternatifler degerlendiriliyor demek. Itimadim tam benim de. Ellerinden gelenin
Yok bana hem gonal hem menagonnigne kullandiriyorlae. Sadece menogol degil yani. Hikayeniz cok gUel gercekten bana da umut oldu. Tek yumurta da olsa oldu mu oluyor idteBu benim 3.tedavimdi önceki tedavilerde menegon bende kullandım daha fazla yumurta olmasına rağmen niye kullandım bilmiyorum. Önceki merkezlerde herkese veriyorlardı menegonu siz ilaçlara takılmayın ben hikayemi daha önce yazmıştım burdakilere umut olsun diye rabbim ol derse oluyor bizim tek embriyo 5.güne geldi pgt den sağlıklı geldi ona rağmen çokda kaliteli değil dediler ama ben hiç takılmadım rabbime güvendim oldu hemde ikiz acaba embriyo kaliteli olsaydi kaçiz olacaktı:)
Ben semra hocayi bir kez gorebildim. O da ilk gorusmede. Kac kez katildi sizin muayenenize.?Evet evet ezbere iş yapmıyorlar. Benim ilk tedavim başka kurumdaydı. Orada gonalf merional ve artı humotrop verdiler. Ve dozlar da yüksekti daha çok yumurta toplandı ama 3.günde transfer ettiler. Onlarda az horman kaliteli embriyo hedeflediler. Semra hoca dediki 2 veya 3 tane olursa dondurup seni histeroskopi yaparız. Ki planladığı gibi de oldu. Her gittiğimde yarın herhalde çatlatma iğnesi veririz dediler. Sonra vazgeçtiler. Tek tek inceliyolar merak etmeyin. Sorularınızı da sorun çekinmeden. Hayatını bu işe vermiş bir hoca Semra hoca. Çocuklarının büyümesine bile şahit olamamış adam akıllı. Bir yerde okumuştum. Hı tabi sonuçta onlarda Allah değil. Bize aracılar . Kismette varsa yavrumuzun olması vesile olacaklar .
Gonalf bende kullandım ilk tedavimde gonalf menegon lucrin kullandım ikincide gonalf menegon cetrotide kullandım ben tedavimde semra hocayı hiç görmedim benim muayeneme girmedi semineri varmış yurt dışına gitti gelene kadar tedavim bittiYok bana hem gonal hem menagonnigne kullandiriyorlae. Sadece menogol degil yani. Hikayeniz cok gUel gercekten bana da umut oldu. Tek yumurta da olsa oldu mu oluyor idte
Ben semra hocayi bir kez gorebildim. O da ilk gorusmede. Kac kez katildi sizin muayenenize.?
Evet tamamen nasip kismet isi.
Ön görüşmede 1, tedavi süresinde 1 kez birde histeroskopide gördümYok bana hem gonal hem menagonnigne kullandiriyorlae. Sadece menogol degil yani. Hikayeniz cok gUel gercekten bana da umut oldu. Tek yumurta da olsa oldu mu oluyor idte
Ben semra hocayi bir kez gorebildim. O da ilk gorusmede. Kac kez katildi sizin muayenenize.?
Evet tamamen nasip kismet isi.
Hmmm. Demek siz hic gormediniz kendisini. Benim ilk muayeneme girdi. Coj yogun ama baya bekledikGonalf bende kullandım ilk tedavimde gonalf menegon lucrin kullandım ikincide gonalf menegon cetrotide kullandım ben tedavimde semra hocayı hiç görmedim benim muayeneme girmedi semineri varmış yurt dışına gitti gelene kadar tedavim bitti
Histereskopi neden yapildi?Ön görüşmede 1, tedavi süresinde 1 kez birde histeroskopide gördüm
Aaa bagışıklık testi nasıl oluyor kendiniz mi istıyorsunuzBen de gidince detayli baktirayim bir de bağışıklık testi varmış onu da yaptırayım,elimden geleni yapayım gerisi Allah'a kalmış artik,
Bn opu oldum 1hfta oldu dha adet olmadım..Zaten opudan 10 gün sonra adet oldum ben. Genel de rahim dinlendirme yapıyorlar sizin opu oldu mu ?
Selam öncelikle tedavini hayırlı olsun. Ben en son tedavimde ilk başlarda 6-7 folükül görünmesine rağmen 4 yumurtam toplandı. Sadece 1 tanesi 5. Gün embriyosu oldu. Oda en geriden gelen en minik folüküldü. Şuan da benimleHayirli olsun. Ben de yeni baslayanlardanim. Gonal f ile basladim. Uygulamasi.kolay bir igne. Simdi de menogon ekledi doktorum. Cunku kaydadeger bir yumurta gelisimim olmadi malesef. Menogon biraz daha zor uygulama acisindan ancak hastaneye gittim. Hemsireye vurdurdum. Halloldu. Hergun hastanede vurdudurum menogonu.
Cok tesekkur ederim. Sizin de bebisiniz hayirli olsun, hayirli saglikli evlat olur inşallah. Iste bende 5 folikul olusabilecek gibi dursa pek dusunmeyecektim de zaten olsa olaa bi tane folikul gelisecek,onun da icinin bos cikmamasi gerek, 5. Gunu gormesi gerek derken ihtimal daha dusuk tabi benim icin ama bakalim nasil olucakSelam öncelikle tedavini hayırlı olsun. Ben en son tedavimde ilk başlarda 6-7 folükül görünmesine rağmen 4 yumurtam toplandı. Sadece 1 tanesi 5. Gün embriyosu oldu. Oda en geriden gelen en minik folüküldü. Şuan da benimleUmuyorum sizinde böyle olur moralinizi bozmayın ne kadar rahat olursanız o kadar iyi. Stres bu işin en büyük düşmanı...
Hiç belli olmaz bir antral folükül opu günü 15 mm olur toplanır size saglıklı embriyo olur. Burda çok örnekleri var tedavinin sonu asıl önemli olanCok tesekkur ederim. Sizin de bebisiniz hayirli olsun, hayirli saglikli evlat olur inşallah. Iste bende 5 folikul olusabilecek gibi dursa pek dusunmeyecektim de zaten olsa olaa bi tane folikul gelisecek,onun da icinin bos cikmamasi gerek, 5. Gunu gormesi gerek derken ihtimal daha dusuk tabi benim icin ama bakalim nasil olucak
Ornekleri varsa inşallah bir yenisi olarak ben de eklenirim :) Cok tesekkurler cevabiniz icin.Hiç belli olmaz bir antral folükül opu günü 15 mm olur toplanır size saglıklı embriyo olur. Burda çok örnekleri var tedavinin sonu asıl önemli olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?