Yok böle bişey emin olabilirsin, doktorların takibi altındasınz, o akıntı bnde o kdr çokk oluoduki ve kasık agrıları yumurta toplama gününe dogru çok artıcak, bunların sebebi yumurtalar çok büyütülüo bu sebepten..Arkadaslar, çatlatma iğnesinden sonra erken çatlama gibi bir şey olmaz, değil mi? Her kosulda tam 36.saatte mi çatlıyor?
Korkuyorum opudan önce çatlayacak diye. Bugun kasık agrım ve biraz da akıntım var.
Canım merhaba bende bu merkezde tedavi oldum ilk seferde tuttu çok şükür şu an 7.5 aylık oğlum varKızlar pozitifi görenler transfer sonrası belirtileriniz neler diye klasik bir soru sormak istiyorumbiliyorum ki kişiden kişiye değişiyor ama olsun sordum gitti zaman geçmek bilmiyor haliyle insan kendini dinleyip duruyor 2. Günüm ve hiçbir ağrım yok normal mi acaba
Oyy maşallah Allah bağışlasınCanım merhaba bende bu merkezde tedavi oldum ilk seferde tuttu çok şükür şu an 7.5 aylık oğlum varinan bana benden çok belirti arayan ve belirti de olmazmıymış diye sorgulayan kimse yoktur ama gerçekten ve gerçekten hiçbir belirti yaşamadım hatta normalde adete yakın olan göğüs şişmesi kasıkta hafif ağrılar hiçbiri yoktu o kadar emindim ki tutmadığına hamile olduğumu öğrendikten sonra inanamadım her hafta doktora gidiyordum kalp atışını duyunca rahatlıyordum hamilelik belirtileri çookk sonra rahim büyümeye başlayınca oldu. İnşallah olumlu sonuç alırsınız
Cnm dün transfer günüydü sayılmıo, daha bugün 1.günKızlar pozitifi görenler transfer sonrası belirtileriniz neler diye klasik bir soru sormak istiyorumbiliyorum ki kişiden kişiye değişiyor ama olsun sordum gitti zaman geçmek bilmiyor haliyle insan kendini dinleyip duruyor 2. Günüm ve hiçbir ağrım yok normal mi acaba
6. Güne gelen embriyonuz oldu mu?Cnm dün transfer günüydü sayılmıo, daha bugün 1.güncnm hiç belirti arama desede insan herkes belirti arıo, güsel haberlerle gel
Evet yaa heyecandan kafa gitti ilk gün bugünCnm dün transfer günüydü sayılmıo, daha bugün 1.güncnm hiç belirti arama desede insan herkes belirti arıo, güsel haberlerle gel
Kızlarrrr embriyoskopa ücret ödedinizmi???? Bnm böle bişeden haberim yok, bni aradılar?
Öncelikle pozitif olduğu için söylüyorum ve de aynı şeyleri yaşayan biri olarak . Sakin ol rahat bırak kendini sen ne kadar düşünür ve ne kadar oldu olmadı diye ararsan daha çok sterst oluyorsun . Biliyorum zor 1 evladını kaybetmiş bir anne olarak bu sefer korkularım olmadı mı oldu ama o bu arama sadece inan ve onunla hergün konuş eminim senş hisedecektir .bende kasık agrısı oldu ama inandım hep . Sen öyle yap cnmKızlar pozitifi görenler transfer sonrası belirtileriniz neler diye klasik bir soru sormak istiyorumbiliyorum ki kişiden kişiye değişiyor ama olsun sordum gitti zaman geçmek bilmiyor haliyle insan kendini dinleyip duruyor 2. Günüm ve hiçbir ağrım yok normal mi acaba
Embriyoskop yeni bir uygulama mı? Fiyatı ne kadar?Biz ödedik.
Cnm n kdr ödediniz? Bize hiç böle bişe sölemediler!! Böle bişe yapıcaz diyeBiz ödedik.
Teşekkür ederim evet tam şuanda bıraktım kendimi amannn hayırlısı dua edip inanıp bekleyelim ve görelim ozamanÖncelikle pozitif olduğu için söylüyorum ve de aynı şeyleri yaşayan biri olarak . Sakin ol rahat bırak kendini sen ne kadar düşünür ve ne kadar oldu olmadı diye ararsan daha çok sterst oluyorsun . Biliyorum zor 1 evladını kaybetmiş bir anne olarak bu sefer korkularım olmadı mı oldu ama o bu arama sadece inan ve onunla hergün konuş eminim senş hisedecektir .bende kasık agrısı oldu ama inandım hep . Sen öyle yap cnmhakkında hayırlısı olsun
Embriyoskop yeni bir uygulama mı? Fiyatı ne kadar?
Cnm n kdr ödediniz? Bize hiç böle bişe sölemediler!! Böle bişe yapıcaz diye
Her hastaya uygulanmıyor anladığım kadarı ile.Bir önceki tedavimizdeki(başka merkezde idi) embriyolarımızda döllenme oranı azdı 15 yumurtanın 4’ü döllenmişti sorunun hangi evrede olduğu anlayabilmeleri için yaptıkları bir uygulama imiş. Bu uygulama ile embriyoların doğal ortamını bozmadan, kameradan bakıp gelişimlerini 24 saat gözlemliyorlarmış. Ücreti 300 tl diye hatırlıyorum.
Her hastaya uygulanmıyor anladığım kadarı ile.
Rahmimde kavite bozukluğu vardı şeklinde. Bir yerini lazerle genişlettiler ve çizik atıldı.Histereskopi neden yapildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?