Ben geç olmuştum hatta baya bi gecikmiştiHisteroskopi olduktan sonraki regli vaktindemi geç mi geliyor
Anladim. Gecmis olsun. Bende de hidrosalpenks var. Ben de ameliyat olacagimRahmimde kavite bozukluğu vardı şeklinde. Bir yerini lazerle genişlettiler ve çizik atıldı.
Meraba benim de döllenme sorunum var acaba nasıl aştınız bu sorunu takviye falan aldınız mı arttı mı sayı bana da embriyoskop önerdi Memorial ben daha başlamadım tedaviye görüşmede öyle dedilerBir önceki tedavimizdeki(başka merkezde idi) embriyolarımızda döllenme oranı azdı 15 yumurtanın 4’ü döllenmişti sorunun hangi evrede olduğu anlayabilmeleri için yaptıkları bir uygulama imiş. Bu uygulama ile embriyoların doğal ortamını bozmadan, kameradan bakıp gelişimlerini 24 saat gözlemliyorlarmış. Ücreti 300 tl diye hatırlıyorum.
Peki bize kim karar verdi, demekki yücel hocaUygulanmıyor diye biliyorum. Özellikle siz isterseniz uygularlar belki. Bizimkine Semra Hoca karar vermişti.
O ne demek bilmiyorum ama zor birşey değil histeroskopiAnladim. Gecmis olsun. Bende de hidrosalpenks var. Ben de ameliyat olacagim
Sağolun. Transfer ozaman düşümdüğümden geç olacakBen geç olmuştum hatta baya bi gecikmişti
Sag tupte tikalilik var. Bu nedenlee de icdride sivi birikmis. Bu nedenle de ameliyat olmadan hamile kalmam pek mumkun gorunmuyorO ne demek bilmiyorum ama zor birşey değil histeroskopi
Anladım Allah şifa versin. Yanında da sağlıcakla bir bebiş versinSag tupte tikalilik var. Bu nedenlee de icdride sivi birikmis. Bu nedenle de ameliyat olmadan hamile kalmam pek mumkun gorunmuyor
Sizin de embriyo gelişiminde sıkıntı mı varPeki bize kim karar verdi, demekki yücel hoca
Demekki öyle..Sizin de embriyo gelişiminde sıkıntı mı var
Meraba benim de döllenme sorunum var acaba nasıl aştınız bu sorunu takviye falan aldınız mı arttı mı sayı bana da embriyoskop önerdi Memorial ben daha başlamadım tedaviye görüşmede öyle dediler
O bir tane altın yumurtadır ve size sıkı sıkı tutunur inşallaaaah senden güzel haberler bekliyorum :)2 ay kesintisiz arı sütü, omega 3 ve prowomen içtim. Eşim de arı sütü, omega 3 ve promen içti.
Benim geriden gelen yumurta sayım fazlaydı. Onların büyümesini beklediler 3-4 gün daha. 23 yumurtam toplandı. 11’i döllendi. 9 blast embriyomuz oldu. 4’ünü genetiğe gönderdik 1 sağlıklı geldi. Kendi kendine döllenmesi (IVF yöntemi) için beklenen 6 yumurtadan sadece 1’i döllenip blast olmuş ve genetikten sağlam gelen de oymuş. Genetik sonucumuz pek iyi olmasa da bu aşamadan sonrası nasip artık.. Transferimin 2. günü bugün, umarım size güzel haberler verebilirim ☺
Güsel haberlerle gel cnm2 ay kesintisiz arı sütü, omega 3 ve prowomen içtim. Eşim de arı sütü, omega 3 ve promen içti.
Benim geriden gelen yumurta sayım fazlaydı. Onların büyümesini beklediler 3-4 gün daha. 23 yumurtam toplandı. 11’i döllendi. 9 blast embriyomuz oldu. 4’ünü genetiğe gönderdik 1 sağlıklı geldi. Kendi kendine döllenmesi (IVF yöntemi) için beklenen 6 yumurtadan sadece 1’i döllenip blast olmuş ve genetikten sağlam gelen de oymuş. Genetik sonucumuz pek iyi olmasa da bu aşamadan sonrası nasip artık.. Transferimin 2. günü bugün, umarım size güzel haberler verebilirim ☺
Tam kan sayımıkızlar bişey rica edicem sizden memorialde kalp atımını duydugumuz muayene doktor bir tahlil listesi veriyor elinde o test listesi olan varsa benimle paylaşabilirmi lütfen
Kızlar merhaba transfer olan atkadaşlar rahat olun stres yapmayın bir belirti olmuyor her şeye bir kulp takıyoruz umutlanıyoruz ama en önemlisi stres den uzak olmak ben 2016 yılında memorial şişli de semra hanım ve yücel bey ile 3.tüp bebek denemem için tedaviye başladım bu arada önceki iki denemem memleketimde oldu tutmadı ve şükürler olsun ki memorial şişli de ilk denememde hamile kaldım 2016 Aralık ayında oğlumu kucağıma aldım 3 tane embriyomuda dondurdum geçen sene 2018 yılında ekim ayında tekrar dondurulmuş embriyo için tedaviye başladım naturel siklus uygulandı ilaçsız tedavi kontrollerimi memlekette kendi doğum doktoruma yaptırdım transfer için İstanbul a gittim ekim ayındaki tedavimde 5.gün embriyosu kalitesi 5ab olan embriyom transfer edildi ama tutmadı ben hiç ara vermek istemedim kasım ayında kalan 2 adet embriyom için kalitesi 4ab 4 ac olan iki embriyom için tekrar tedaviye başladım naturel siklus uygulandı yine transfer için İstanbul a gittim 11 kasımda transfer yapıldı çözülürken bir tanesi tam geri dönmedi diğeri iyi dedi yücel bey ve şükürler olsun ki tuttu şimdi hamileyim doğum için gün sayıyorum sezeryan olacağım nasipse 16 Ağustos da cinsiyeti kız allah izin verirse heyecanlıyım çok uzun zamandır giremedim ancak fırsat buldum size söylemek istediğim güçlü olun ben bunu kolay söylemiyorum 1 düşük 2 kürtaj 2 olumsuz tüp bebek ve 1 evlat kaybetmiş biri olarak söylüyorum elinizden geleni yapın rabbime sığının ve bekleyin allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın kimseyi evlatsız koymasın arkadaşlar hepinize dua ediyorum çünkü bu yol uzun ve meşakkatli bir yol allah yardımcımız olsun sizde bana dua edin olur mu az kaldı doğuma ama insan kucağına alana kadar sağlıklı sıhhatli sevinemiyor inşallah bundan sonra fırsat buldukça girmeye çalışırım siteye şimdilik hoşçakalın
Kızlar, opudan sonra idrar yapmada zorluk ceken, vajinasında yanma olan oldu mu?
Sabah opum vardı, 13 yumurta toplandı. Şu anda gayet ağrım var ve idrar yapmada yanma hissiyatı yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?