Bana da idrarınızı yapabildiginiz sürece sorun yok, miktarını gözlemleyin dediler. İdrarda kan görürseniz hemen arayın dediler. Çok şükür kan vs yok.Yanma değildi benimki ama ben de yaparken zorluk çektim. Bol bol su içmelisiniz. Bir de bana idrar miktarını ölçün dediler. Çok şükür ertesi güne düzeldi benimki.
Merhaba. Ari ssutu icebiliyor muyuz bu surecte.? Ben de yeni basladim tedaviye2 ay kesintisiz arı sütü, omega 3 ve prowomen içtim. Eşim de arı sütü, omega 3 ve promen içti.
Benim geriden gelen yumurta sayım fazlaydı. Onların büyümesini beklediler 3-4 gün daha. 23 yumurtam toplandı. 11’i döllendi. 9 blast embriyomuz oldu. 4’ünü genetiğe gönderdik 1 sağlıklı geldi. Kendi kendine döllenmesi (IVF yöntemi) için beklenen 6 yumurtadan sadece 1’i döllenip blast olmuş ve genetikten sağlam gelen de oymuş. Genetik sonucumuz pek iyi olmasa da bu aşamadan sonrası nasip artık.. Transferimin 2. günü bugün, umarım size güzel haberler verebilirim
Merhaba. Ari ssutu icebiliyor muyuz bu surecte.? Ben de yeni basladim tedaviye
Çok kaliteli embriyo verildiği halde tutunma olmuyorsa bazı merkezler bagisiklik testi istiyorlar nasıl bir şey hiç bir bilgim yok,bugun gönül hocaya sordum gerek yok dedi kanitlanmis bir şey degikmis yaniAaa bagışıklık testi nasıl oluyor kendiniz mi istıyorsunuz
Gönül hoca neler söledi, ne yapmanızı söledi önümüzdeki ay donmuşlarla devam edicekmisnz?Çok kaliteli embriyo verildiği halde tutunma olmuyorsa bazı merkezler bagisiklik testi istiyorlar nasıl bir şey hiç bir bilgim yok,bugun gönül hocaya sordum gerek yok dedi kanitlanmis bir şey degikmis yani
Önce gönül hocayla görüştük sonra semra hoca geldi onunla da uzun uzun konuştuk,kalan embriyoları degerlendirmeden yeni bir tedaviyi onermiyoruz dediler,ben yeniden tedavi olup oluşan embriyoları genetiğe göndermek istediğimi söyledim ama yaşımın genç olması sebebiyle gerek görmediler.Gönül hoca neler söledi, ne yapmanızı söledi önümüzdeki ay donmuşlarla devam edicekmisnz?
Cnm snin adına çok sevindim, rahimle ilgili bir problem çıkmamasına, rabbin eliyle işallah bu defa olucak, burdan güsel haberlerini duyucaz cnm, aynı ay transfer olucaz deseneÖnce gönül hocayla görüştük sonra semra hoca geldi onunla da uzun uzun konuştuk,kalan embriyoları degerlendirmeden yeni bir tedaviyi onermiyoruz dediler,ben yeniden tedavi olup oluşan embriyoları genetiğe göndermek istediğimi söyledim ama yaşımın genç olması sebebiyle gerek görmediler.
İkinci adetle natural transfer olacakmış tekrar bir embriyo koyarız dedi semra hoca,rahimle ilgili de bir problem yok dedi,görülen sıvı rahim disindaymis,tekrar açlık şekerine bakmami söylediler.Bakakim bu ay biraz dinleneyim diğer ay transfer olacak inşallah
Yaaa evet 300 tl istediler bizden dun aradilar... biz sizle ayni gun opuu olduk sanirim gecen pazartesi oldum ben sizde o gun oldunuz sanirim.kac emriyonuz varKızlarrrr embriyoskopa ücret ödedinizmi???? Bnm böle bişeden haberim yok, bni aradılar?
Acaba karşılaşmıştık sohbet etmiştik siz o bayanmısnzYaaa evet 300 tl istediler bizden dun aradilar... biz sizle ayni gun opuu olduk sanirim gecen pazartesi oldum ben sizde o gun oldunuz sanirim.kac emriyonuz var
Sen pgt mi yaptirmistin? Neden taze olmadı,ayy belki de yazdın ben kacirdimCnm snin adına çok sevindim, rahimle ilgili bir problem çıkmamasına, rabbin eliyle işallah bu defa olucak, burdan güsel haberlerini duyucaz cnm, aynı ay transfer olucaz desenebakalım bn daha adet olmadım, ama bu adeti degil önümüzdeki adeti beklicem bnde...
Kızlar bu ne ücreti bize bir şey denmedi.Acaba karşılaşmıştık sohbet etmiştik siz o bayanmısnzsaatiniz kaçta opu oldu? Bn ama menekşe hanıma söledim bize kimse bişe sölemedi böle ekstra bi ücretten dedim, o da bna embriyologlara sölerim dedi bu n demek anlamadım.. bizim iyi kalite tek embriyomuz var sizin?
Mrb allah evlatlarinizla cok.guzel yillar nasip etsin size ins..... transfer icin istanbula transfer gunumu gittiniz ve gidince ne kadar kaldiniz birde yakin ilmiydi donusunuz nasil.oldu bende il disindan naturel transfere gidicem mesafe sorun olurmu diye kormuyorumKızlar merhaba transfer olan atkadaşlar rahat olun stres yapmayın bir belirti olmuyor her şeye bir kulp takıyoruz umutlanıyoruz ama en önemlisi stres den uzak olmak ben 2016 yılında memorial şişli de semra hanım ve yücel bey ile 3.tüp bebek denemem için tedaviye başladım bu arada önceki iki denemem memleketimde oldu tutmadı ve şükürler olsun ki memorial şişli de ilk denememde hamile kaldım 2016 Aralık ayında oğlumu kucağıma aldım 3 tane embriyomuda dondurdum geçen sene 2018 yılında ekim ayında tekrar dondurulmuş embriyo için tedaviye başladım naturel siklus uygulandı ilaçsız tedavi kontrollerimi memlekette kendi doğum doktoruma yaptırdım transfer için İstanbul a gittim ekim ayındaki tedavimde 5.gün embriyosu kalitesi 5ab olan embriyom transfer edildi ama tutmadı ben hiç ara vermek istemedim kasım ayında kalan 2 adet embriyom için kalitesi 4ab 4 ac olan iki embriyom için tekrar tedaviye başladım naturel siklus uygulandı yine transfer için İstanbul a gittim 11 kasımda transfer yapıldı çözülürken bir tanesi tam geri dönmedi diğeri iyi dedi yücel bey ve şükürler olsun ki tuttu şimdi hamileyim doğum için gün sayıyorum sezeryan olacağım nasipse 16 Ağustos da cinsiyeti kız allah izin verirse heyecanlıyım çok uzun zamandır giremedim ancak fırsat buldum size söylemek istediğim güçlü olun ben bunu kolay söylemiyorum 1 düşük 2 kürtaj 2 olumsuz tüp bebek ve 1 evlat kaybetmiş biri olarak söylüyorum elinizden geleni yapın rabbime sığının ve bekleyin allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın kimseyi evlatsız koymasın arkadaşlar hepinize dua ediyorum çünkü bu yol uzun ve meşakkatli bir yol allah yardımcımız olsun sizde bana dua edin olur mu az kaldı doğuma ama insan kucağına alana kadar sağlıklı sıhhatli sevinemiyor inşallah bundan sonra fırsat buldukça girmeye çalışırım siteye şimdilik hoşçakalın
Cok tesekkurler cevap icin. Ben cevap gelene kadar almis bulundum amma olmazsa. Yumurta toplandiktan sonraki bekleme surecinde kullanirim bunu. Ilavlarla etkilesime girme vb duruma karsi. Yoksa doktorum fulya hnma zaten sordum da onlar da tutup alternatif tıp urunlerini onermezler herhalde ki o da onermediTedaviye başladığımda iğnelerle birlikte doktoruma danışarak sadece omega3 kullandım. Doktorunuza sormadan kullanmayın derim ben.
Opu gunu ben kimseyle karsulasmadim 11.30 da idi opum ama daha oncesi kan almanin orda biriyle sohbet etmistim o olabilirmisinjzAcaba karşılaşmıştık sohbet etmiştik siz o bayanmısnzsaatiniz kaçta opu oldu? Bn ama menekşe hanıma söledim bize kimse bişe sölemedi böle ekstra bi ücretten dedim, o da bna embriyologlara sölerim dedi bu n demek anlamadım.. bizim iyi kalite tek embriyomuz var sizin?
Yok cnm numunelik pgtye uygun 1iyi embriyom var onada pgt istemedik, bnm 6.denemem bu yücel bey taze transfer önermedi tutmaz dedi direk yeterince size taze transfer olmuş ve hep negatif olmş dedi, rahim dinlendirme ile ve naturel transferle %80tutma şansı artıo dedi, onun dedigini yaptık, beklemedeiz..Sen pgt mi yaptirmistin? Neden taze olmadı,ayy belki de yazdın ben kacirdim
İnşallah ikimizde aynı ay pozitif alıp beraber dogururuz
Bnm sbh 9daydı opum, yok bni 8bçkta opu için içeri, aldılar..Opu gunu ben kimseyle karsulasmadim 11.30 da idi opum ama daha oncesi kan almanin orda biriyle sohbet etmistim o olabilirmisinjz
Sizin embrriyolar ne durumda? TaZe transfermi oldnz?Opu gunu ben kimseyle karsulasmadim 11.30 da idi opum ama daha oncesi kan almanin orda biriyle sohbet etmistim o olabilirmisinjz
Donmuş embriyoların tutma şansı daha yüksekmiş hatta bazi merkezler artık hiç taze transfer yapmıyorlar,benim daha önce taze tuttuğu için koydular ama tutmadı kader yani ne denir.Yok cnm numunelik pgtye uygun 1iyi embriyom var onada pgt istemedik, bnm 6.denemem bu yücel bey taze transfer önermedi tutmaz dedi direk yeterince size taze transfer olmuş ve hep negatif olmş dedi, rahim dinlendirme ile ve naturel transferle %80tutma şansı artıo dedi, onun dedigini yaptık, beklemedeiz..
Amin amin cnmDonmuş embriyoların tutma şansı daha yüksekmiş hatta bazi merkezler artık hiç taze transfer yapmıyorlar,benim daha önce taze tuttuğu için koydular ama tutmadı kader yani ne denir.
İnsallah son tedavin olur o bir tanecik embriyon sana kan can evlat olur
Yok bende naturwl tranfer olucam fazla yumurtam oldu rahmi dinlendirwlim dedi semra hoca.... 14 yumurta toplandi 5. Gune 10 tane geldi 4 u pgt yapildi ve hepsi dondurulduSizin embrriyolar ne durumda? TaZe transfermi oldnz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?