Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok bende naturwl tranfer olucam fazla yumurtam oldu rahmi dinlendirwlim dedi semra hoca.... 14 yumurta toplandi 5. Gune 10 tane geldi 4 u pgt yapildi ve hepsi donduruldu
Ve ben pqzartesi opu oldu cumartesi adet oldum iyikide taze tranfer degilmis yoksa tranfer oldugu gun adet olacaktm

Canım transfer gününden bir gün önce gittim transfer saatim öğlendi uçakla gittim bir gece otelde kaldım ertesi sabah otelin önünden otobüse binip hastanenin önünde indim aynı gün gitsem belki yetişemezdim İstanbul trafiği biliyorsundur ben garanti olsun bi sıkıntı olmasın diye bir gün önce gittim transferim yapıldı o gecede İstanbul da kaldım sonraki gün döndü. Zaten hastane transfer sonrası istirahat veriyor ertesi gün yola çıkın diye söylüyor ben kasımpaşada demircan otel var orda kaldım otelin orda otobüs durağında em1 ya da em2 otobüslerine bindiğinde hastanenin önünde iniyorsun dönüştede yine aynı otobüsle otelin orda iniyorsun hem ulaşım kolay hemde güvenli bir otel bende burdaki arkadaşlardan öğrenmiştim bu oteli eşimle kalmıştık ilk tedavide 20 gün kadar son ttdavilerimde dondurulmuş embriyo konulduğu için eşim sadece geldi imza attı sonra o mecbur döndü izin alamadı ben tek başıma transfere girdim iki gece otelde kaldım ve döndüm yakın il değil ben karadenizden geldim gide gele her yeri öğrendiğim için de sorun olmadı çok şükür rabbimde yardım etti

Merhaba bende şişli memorialde tüp bebek sürecindeyim siz embiriyolara pgt yaptırdınız mı ? Kaç yumurtanız toplandı ? Benim kafam çok karıştı 8 olgun yumurtadan 6 tane günüyle uyumlu iyikalite dendi ama pgt ye uygun 2 embiriyonuz var dediler yani ötekiler çöp mü ?

Cok tsk ederim bende karadenizden gidicem allah yar ve yardimciiz olsun ins

Eki Görüntüle 2296539 kizlar bu testleri yapmam istendi nerden yaptiravilirim acaba,önceki tüm genetik testlerimi özel bir yerde yaptirmistim çok pahalıydı bu defa devlette yaptırmak istiyorum

Ben Şevket Yılmaz’da yaptırdım canım. Hemen arayıp bir sonraki güne tıbbi genetik bölümünden randevu alabilirsin.

aradaşlar adetin 2. günü ne şekilde tespit ediliyor ilk gün akıntı seklinde oldugunda

Bir arkadaş yazmıştı burda ama tam hatırlayamıyorum. Sanırım 16ya kadar olursa o gün birinci gün sayılıyor, 16da sonra olursa ertesi gün birinci gün oluyor. Hemşirelere bir danış istersen.

Arkadaslar siz bilirsiniz muhtemelen. Dondurulmuş transfer olacagım, dün opu oldum, 13 yumurta toplandı. Bugun aradılar, 9 tane kalmış.

Bana şöyle bir şey dediler, cuma gunu 3.güne ulaşınca dondurulacak tüm embriyolar, transfer zamanı (bir sonraki ay) hepsi çözülecek, 5.güne ulaşan en kaliteli transfer edilecek, kalan 5.gün varsa talebimize göre yine dondurulacak. Bu mantıklı mı?

Normalde çözüp tekrar dondurmaya sıcak bakmıyorlar. Acaba neden önce 5. güne bekletip sonra onları dondurmuyorlar? Aklınıza takıldıysa bir sorun, mantıklı bir açıklamaları vardır herhalde

Normalde çözüp tekrar dondurmaya sıcak bakmıyorlar. Acaba neden önce 5. güne bekletip sonra onları dondurmuyorlar? Aklınıza takıldıysa bir sorun, mantıklı bir açıklamaları vardır herhalde
Cuma günü konustugumuzda direk soracagım, hiç aklıma yatmadı. Dondurup çözdürmek, hücre kalitesini bozmaz mı?

Çok ilginç geldi ama vardır bir bildikleri detaylı sorup ogrenebikirsiniz

Eki Görüntüle 2296539 kizlar bu testleri yapmam istendi nerden yaptiravilirim acaba,önceki tüm genetik testlerimi özel bir yerde yaptirmistim çok pahalıydı bu defa devlette yaptırmak istiyorum
Ben bunları haydarpaşa numunede 0 tlye yaptırdım. Dahiliyeden randevu aldım. Yanımdada trombofili panel testimi götürdüm. Tüp bebek yapıyorum tutunmuyor hematoloji doktorum bu testleri istedi dedim. Doktor hanım sağolsun hemen yapalım dedi testleri sisteme girdi kan verdim çıktım. 2 hafta sonrada sonuçları aldım. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…