23 ü 16.gün oluyor ya o gün çıkma ihtimali yüksek. Bilemiyorum öbür haftaya sarkar mı ama hani iş günü falan dedikleri için bayram tatilinin bir etkisi olur mu bilemiyorum. Düşük ihtimal sonraki haftaya kalması. 9 günde çıkan örnekler de vardı burda. Haftaya cuma da 9.gün oluyor aslında. Yani haftaya cuma çıkmazsa sonraki cuma öyle düşün beklemek daha rahat oluyor.
Yumurta sayısı fazla olunca irili ufaklı olabiliyor. Bizdeki durumda benim yaptığım çözümleme küçük yumurtalarım spermler de sorunlu olduğu için 5.günü göremiyor. Döllenen bütün yumurtalar 4 tedavimde de 4.güne gayet iyi kalite geldiler. Ama 4 den 5 e geçişte boyutu küçük olanlar elendi. Boyutu yeterli olsa da gelişimde yavaşlama olup 6.gün bekletilenlerden de blasta ulaşan hiç çıkmadı. Yani 5 gün olan oldu. Ama yumurta azsa onları homojen büyütmek daha kolay oluyor belki de bilmiyorum.
merhaba ,Memorial’da pgt’den kaç günde cevap geliyor?
Benim toplanan 11 yumurtadan 4’ü döllendi, 2’si 5. güne gelebildi, dün biyopsi alınıp donduruldular bugün de muhasebe aradı ödememizi yaptık. (Evet Memorial’da pgt fiyatı nispeten uygun, embriyo başına 1.600 tl ödedik, Acıbadem’de 3 ay önce 2.100 tl ödemiştik)
Acaba ne zaman cevap gelir? Söylediler belki ama hiç hatırlamıyorum son günler geriden gelen 2 embriyom vardı onlara kitlendiğim için diğer detayları dinlememişim sanırım
merhaba ,
benimde 8 yumurtadan ngs ye uygun 2 embriyom oldu ve çok sükür 1 tanesi sağlıklı geldi.beni 16.gün aramışlardı ngs sonucu için
Dün çatlatma iğnesini yaptım nasipse çarşamba günü transferim olacak :) Bana naturel transferi uygun gördüler çatlatma iğnesinden başka ilaç kullanmadım.Ne güzel
Transfer oldunuz mu?
kızlar opudan sonra 2 .adetim hala gelmedi 3. gün bugun sizce biraz daha beklemelimiyim
merhaba benimde 4 gün gecikmiştikızlar opudan sonra 2 .adetim hala gelmedi 3. gün bugun sizce biraz daha beklemelimiyim
Benimki 7 gün gecikmişti. Beklemek çok can sıkıcı ama 2. adet gecikebiliyor ne yazık ki
[/QUOT
hadi ya hiç bir şansımız yok yani bende sevinmiştim genelde hep gügünde geliyordu çünkü
bende umutlanmıştımmerhaba benimde 4 gün gecikmişti
Dün çatlatma iğnesini yaptım nasipse çarşamba günü transferim olacak :) Bana naturel transferi uygun gördüler çatlatma iğnesinden başka ilaç kullanmadım.
ben de bekliyorum hala gelmedi. normalde 4 ağustosta olmam lazımdı. napsam bilemedim.kızlar opudan sonra 2 .adetim hala gelmedi 3. gün bugun sizce biraz daha beklemelimiyim
ben de bekliyorum hala gelmedi. normalde 4 ağustosta olmam lazımdı. napsam bilemedim.
mesaj attım size :)
ay o kadar mııKızlar benimde opudan sonra 2.adetim baya gecikmişti.yanlış hatırlamıyorsam 10 gün falan geç gelmişti.bu durum normalmiş merak etmeyin
Çok teşekkür ederim.Rabbim hepimizin yanında olsun , emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...Hadi şimdiden hayırlı olsuninşallah güzel haberlerin devamı gelir.
Semra Hoca mümkün oldukça naturel transfer yapıyor anladığım kadarıyla, vardır bir bildiği başarılı buluyor demek ki. Anne adayları için de iyi, iğneydi ilaçtı uğraşılmıyor. İnşallah iyi haberleri bekliyoruz
Sağol canım şuan artık keseyi gördük bayramdan sonraki hafta kalp atışını dinliycez Allahın izniyleCoook sevindim cokkGecen sene birlikte beklemiştik sonuclarımızı, şimdi sen de anne olacaksın hayırlısıyla sağlıkla inşallahh
iyice umudum gitti :)) beklemekten başka çare kalmadı artık :)Kızlar benimde opudan sonra 2.adetim baya gecikmişti.yanlış hatırlamıyorsam 10 gün falan geç gelmişti.bu durum normalmiş merak etmeyin
2 hafta icinde geliyormus cnm bende beklemedeyim yarin 1 haftaolcak pgt ye gideliMemorial’da pgt’den kaç günde cevap geliyor?
Benim toplanan 11 yumurtadan 4’ü döllendi, 2’si 5. güne gelebildi, dün biyopsi alınıp donduruldular bugün de muhasebe aradı ödememizi yaptık. (Evet Memorial’da pgt fiyatı nispeten uygun, embriyo başına 1.600 tl ödedik, Acıbadem’de 3 ay önce 2.100 tl ödemiştik)
Acaba ne zaman cevap gelir? Söylediler belki ama hiç hatırlamıyorum son günler geriden gelen 2 embriyom vardı onlara kitlendiğim için diğer detayları dinlememişim sanırım
2 hafta icinde geliyormus cnm bende beklemedeyim yarin 1 haftaolcak pgt ye gideli
Az önce devlet hastanesindeki doktora ben yazdırdım o kadar iyiydi ki bir de bana dedi ki günde 2 tane kullanıyormuşsun gibi yazayım ben 1 tane kullaniyorum çünkü 4 kutu al uğraşma bir daha dedi. Bu da doktor bu da devlet hastanesinde çalışıyor işte insan olmak çok başkaMerhaba arkadaşlar bugün crinone jel yazdırmak için devlet hastanesinin kadın doğum bölümüne gittim.Kadın direk ben başka doktorun reçetesini yazmam diyerek geri çevirdi beni.Sağlık bakanlığını aradım durumu anlattım.Onlarda doktorun kararı olduğunu yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler.çok sinir oldum.Tıbbi bir gerekçe belirtmedi doktor diyorum 184 deki kadına hala doktorun kararı bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyor. Muayene olmak isteseymişim de doktor muayene etmese şikayet edebilirmişim ama ilaç yazdırmak için gitmişim gerekli görmezse yazmazmış doktor. Her ay devlet kesinti yapmayı biliyor ama vatandaşın ihtiyacını gidermek yok.zaten sizin rezil devlet hastanelerinizde tedavi olamıyoruz bari ilaç konusunda masrafımız olmasın ama onda da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?