Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ooo öyle bir ihtimal varsa haftaya Cuma bir arar sorarım sağol
Benim de önceki tedavimde 7 tane 4. gün firem var, 3’ten 5’e geçişte sperm sorunu büyük rol oynuyor diye biliyorum, ki bizde de spermler sorunlu
Neyse şimdi haftaya Cuma’ya kadar bunları düşünmemeye çalışayım bari bayram seyran derken vakit geçer de bayram dolayısıyla sonuç tarihi ötelenirse onu bilemiyorum.

merhaba ,
benimde 8 yumurtadan ngs ye uygun 2 embriyom oldu ve çok sükür 1 tanesi sağlıklı geldi.beni 16.gün aramışlardı ngs sonucu için

Dün çatlatma iğnesini yaptım nasipse çarşamba günü transferim olacak :) Bana naturel transferi uygun gördüler çatlatma iğnesinden başka ilaç kullanmadım.

Hadi şimdiden hayırlı olsun inşallah güzel haberlerin devamı gelir.
Semra Hoca mümkün oldukça naturel transfer yapıyor anladığım kadarıyla, vardır bir bildiği başarılı buluyor demek ki. Anne adayları için de iyi, iğneydi ilaçtı uğraşılmıyor. İnşallah iyi haberleri bekliyoruz

Kızlar benimde opudan sonra 2.adetim baya gecikmişti.yanlış hatırlamıyorsam 10 gün falan geç gelmişti.bu durum normalmiş merak etmeyin

Çok teşekkür ederim.Rabbim hepimizin yanında olsun , emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

Coook sevindim cokk Gecen sene birlikte beklemiştik sonuclarımızı, şimdi sen de anne olacaksın hayırlısıyla sağlıkla inşallahh
Sağol canım şuan artık keseyi gördük bayramdan sonraki hafta kalp atışını dinliycez Allahın izniyle çok teşekkür ederim canım amin evet sen olumlu sonuç almıştın çok şükür Allah herkese nasip etsin

2 hafta icinde geliyormus cnm bende beklemedeyim yarin 1 haftaolcak pgt ye gideli

Az önce devlet hastanesindeki doktora ben yazdırdım o kadar iyiydi ki bir de bana dedi ki günde 2 tane kullanıyormuşsun gibi yazayım ben 1 tane kullaniyorum çünkü 4 kutu al uğraşma bir daha dedi. Bu da doktor bu da devlet hastanesinde çalışıyor işte insan olmak çok başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…