Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sağol canım aminnn inşallah burda hepimiz bir aile olduk belki hiç görmedik belki gördük ama hepimiz tek dileği sağlıklı bebekler kucagımıza almak .. ahh canım çok sevindim çok iyi inşallah artarak devam eder inşallah ..

Gözünaydın cnm hayırlı olsun Rabbim bizlerede nasip etsin amin

Cnm ozaman sana crinone vermedi onun yerine duphastonmu verdi?

Gecen agustos ayındaki son olumsuz transferimden sonra kendi kendime bu bebeksiz son bayramım olucak demiştim. Öyle de oldu. Şükürler olsun

Şimdi burada emek verip yavrusunu bekleyen tüm anne adayları umarım sizilerde bir sonraki bayramda bebeklerinizle beraber olursunuz. Tüm kızkardeşlerimin bayramını en içten dileklerle kutluyorum ❤❤❤

Teşekkür ederim. Nice güzel bayramlarının olması dileğiyle.

Tebrik ediyorum. Erken yaptırmışsınız testi. Peki belirti yaşadınız mı?

Tebrik ediyorum. Erken yaptırmışsınız testi. Peki belirti yaşadınız mı?
Teşekkür ederim ❤ transferin 3. Gününden sonra göğüs hassasiyeti bel ağrısı yaşadım arada adet sancısı oluyordu belirtiler devam ediyor. Naturel oldu ben adete yakın bel ağrısı hic yaşamadığım için 7. gün idrar testi yaptim pozitif çıktı 8.kanda baktırdım.

Bende bel ağrısı yaşıyorum transferin 2. Günü sanırım hafifti 4. Günü gibi özellikle yürüyünce çok ağrıdı dinlenince birşey yok. Devamlı değil şuan bir şey hissetmiyorum. Bel ağrın devamlı mı?
Benim ilaçlı pgtsiz embriyo. Merakla bekliyorum. Rabbim nasip eder inşallah.

Cnm güsel haberler beklioruz

Benim de aynı şekildeydi hala devam ediyor bel ağrım hayırlı pozitif haberlerini bekliyoruz inşallah kaçıncı günün bugün?

Kızlar öncelikle mutlu bayramlar diliyorum herkese, bugun transferimin 7.günü kasık ağrılarım artınca gidip betahcg verdim ve 8,73 çıktı hiç beklemiyordum ancak sevinemiyorum çünkü çok çok düşük bir değer 7.gün için, ya kimyasal gebelik ya da tutundu ve düştü oyüzden değer yükselmedi ne düşüneceğimi şaşırdım nolur bana birşeyler söyleyin var mı böyle değeri olan duydugunuz ya da yaşayanınız yardım edin

Cnm şuan moralini bozma, belki geç tutunma oldu, daha hiç bişe belli diil dua et cnm rabbim hayırlı güsel haberler nasip etsin, ne düşük degerler yükselio

9. Gün sanırım değeri 22 olup Doğum yapacak olan biliyorum inşallah seninde öyle olur inşallah

Cnm şuan moralini bozma, belki geç tutunma oldu, daha hiç bişe belli diil dua et cnm rabbim hayırlı güsel haberler nasip etsin, ne düşük degerler yükselio
İnşallah canım inşallah, nolur dua edin mübarek gülerde benim dualarımda sizinle Hayırlısını versin Rabbim. Var mı acaba yaşayan eski yorumlarda pek rastlamadım araştırdım ama

Benim de aynı şekildeydi hala devam ediyor bel ağrım hayırlı pozitif haberlerini bekliyoruz inşallah kaçıncı günün bugün?
Ahh inşallah inşallah. Böyle belimde bir nokta var orada hep hafif sızı var ama arttığı da oluyor. Özellikle 2. 3. 4. Günler daha çoktu şimdi düşük. Nereye yoracağımı bilemiyorum. Ben hiç yatmadım ilk 24 saat evdeydim sonra hep gezdim. İnşallah tutunmuştur. Bugün 6. Günüm.

9. Gün sanırım değeri 22 olup Doğum yapacak olan biliyorum inşallah seninde öyle olur inşallah ❤
9. Gün sanırım değeri 22 olup Doğum yapacak olan biliyorum inşallah seninde öyle olur inşallah ❤
ayy gerçekten miii hadi inşallah dua edin nolur Kaçıncı gün embriyosuydu 3. Günmüydü acaba bilgin var mı ? Senin de 6. Günün değil mi inşallah güzel haberlerini alırız canım

ayy gerçekten miii hadi inşallah dua edin nolur Kaçıncı gün embriyosuydu 3. Günmüydü acaba bilgin var mı ? Senin de 6. Günün değil mi inşallah güzel haberlerini alırız canım
5. Gündü. İnşallah inşallah. Olmazsa da yılmak Yok. Sıfırdan başlarız içimizi ferah tutalım. Şer gördüğümüzde hayır vardır diyelim. Dua edeceğim sen de bana et. İnşallah pozitif sonuç alırız.

Canim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum tatlım ben yanlış mı okudum sayfayi cok takip edemiyorum pgt siz olan embriyonu mu transfer ettirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…