Sağol canım aminnn inşallah burda hepimiz bir aile olduk belki hiç görmedik belki gördük ama hepimiz tek dileği sağlıklı bebekler kucagımıza almak .. ahh canım çok sevindim çok iyi inşallah artarak devam eder inşallah ..Amin canım maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ❤ bende bugün kan testi verdim 8. Gun beta hcg 188 cıktı hamdolsun pozitif inşallah sağlıkla ilerleriz ❤ Rabbim bu duyguları isteyen herkese yaşatsın her zaman dualarımdasınız
Gözünaydın cnm hayırlı olsunAmin canım maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ❤ bende bugün kan testi verdim 8. Gun beta hcg 188 cıktı hamdolsun pozitif inşallah sağlıkla ilerleriz ❤ Rabbim bu duyguları isteyen herkese yaşatsın her zaman dualarımdasınız
Cnm ozaman sana crinone vermedi onun yerine duphastonmu verdi?Yumurta takibi yapıldı istenilen yumurta büyüklüğü yakalandığında ovitrelle çatlama iğnesi yaptim 6 gün sonra transfer yapıldı. Transfer öncesi 4 gün rulid prednol ve duphaston(hâlâ kullaniyrm) kullandın toplam da 3 kez gittim
Amin canımm inşallah olacak dualarım sizlerle her zamanGözünaydın cnm hayırlı olsunRabbim bizlerede nasip etsin amin
Teşekkür ederim. Nice güzel bayramlarının olması dileğiyle.Gecen agustos ayındaki son olumsuz transferimden sonra kendi kendime bu bebeksiz son bayramım olucak demiştim. Öyle de oldu. Şükürler olsun
Şimdi burada emek verip yavrusunu bekleyen tüm anne adayları umarım sizilerde bir sonraki bayramda bebeklerinizle beraber olursunuz. Tüm kızkardeşlerimin bayramını en içten dileklerle kutluyorum ❤❤❤
Tebrik ediyorum. Erken yaptırmışsınız testi. Peki belirti yaşadınız mı?Amin canım maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ❤ bende bugün kan testi verdim 8. Gun beta hcg 188 cıktı hamdolsun pozitif inşallah sağlıkla ilerleriz ❤ Rabbim bu duyguları isteyen herkese yaşatsın her zaman dualarımdasınız
Teşekkür ederim ❤ transferin 3. Gününden sonra göğüs hassasiyeti bel ağrısı yaşadım arada adet sancısı oluyordu belirtiler devam ediyor. Naturel oldu ben adete yakın bel ağrısı hic yaşamadığım için 7. gün idrar testi yaptim pozitif çıktı 8.kanda baktırdım.Tebrik ediyorum. Erken yaptırmışsınız testi. Peki belirti yaşadınız mı?
Bende bel ağrısı yaşıyorum transferin 2. Günü sanırım hafifti 4. Günü gibi özellikle yürüyünce çok ağrıdı dinlenince birşey yok. Devamlı değil şuan bir şey hissetmiyorum. Bel ağrın devamlı mı?Teşekkür ederim ❤ transferin 3. Gününden sonra göğüs hassasiyeti bel ağrısı yaşadım arada adet sancısı oluyordu belirtiler devam ediyor. Naturel oldu ben adete yakın bel ağrısı hic yaşamadığım için 7. gün idrar testi yaptim pozitif çıktı 8.kanda baktırdım.
Cnm güsel haberler beklioruzBende bel ağrısı yaşıyorum transferin 2. Günü sanırım hafifti 4. Günü gibi özellikle yürüyünce çok ağrıdı dinlenince birşey yok. Devamlı değil şuan bir şey hissetmiyorum. Bel ağrın devamlı mı?
Benim ilaçlı pgtsiz embriyo. Merakla bekliyorum. Rabbim nasip eder inşallah.
Benim de aynı şekildeydi hala devam ediyor bel ağrım hayırlı pozitif haberlerini bekliyoruz inşallah kaçıncı günün bugün?Bende bel ağrısı yaşıyorum transferin 2. Günü sanırım hafifti 4. Günü gibi özellikle yürüyünce çok ağrıdı dinlenince birşey yok. Devamlı değil şuan bir şey hissetmiyorum. Bel ağrın devamlı mı?
Benim ilaçlı pgtsiz embriyo. Merakla bekliyorum. Rabbim nasip eder inşallah.
Cnm şuan moralini bozma, belki geç tutunma oldu, daha hiç bişe belli diil dua et cnm rabbim hayırlı güsel haberler nasip etsin, ne düşük degerler yükselioKızlar öncelikle mutlu bayramlar diliyorum herkese, bugun transferimin 7.günü kasık ağrılarım artınca gidip betahcg verdim ve 8,73 çıktı hiç beklemiyordum ancak sevinemiyorum çünkü çok çok düşük bir değer 7.gün için, ya kimyasal gebelik ya da tutundu ve düştü oyüzden değer yükselmedi ne düşüneceğimi şaşırdım nolur bana birşeyler söyleyin var mı böyle değeri olan duydugunuz ya da yaşayanınız yardım edin
9. Gün sanırım değeri 22 olup Doğum yapacak olan biliyorum inşallah seninde öyle olur inşallahKızlar öncelikle mutlu bayramlar diliyorum herkese, bugun transferimin 7.günü kasık ağrılarım artınca gidip betahcg verdim ve 8,73 çıktı hiç beklemiyordum ancak sevinemiyorum çünkü çok çok düşük bir değer 7.gün için, ya kimyasal gebelik ya da tutundu ve düştü oyüzden değer yükselmedi ne düşüneceğimi şaşırdım nolur bana birşeyler söyleyin var mı böyle değeri olan duydugunuz ya da yaşayanınız yardım edin
İnşallah canım inşallah, nolur dua edin mübarek gülerde benim dualarımda sizinleCnm şuan moralini bozma, belki geç tutunma oldu, daha hiç bişe belli diil dua et cnm rabbim hayırlı güsel haberler nasip etsin, ne düşük degerler yükselio
Ahh inşallah inşallah. Böyle belimde bir nokta var orada hep hafif sızı var ama arttığı da oluyor. Özellikle 2. 3. 4. Günler daha çoktu şimdi düşük. Nereye yoracağımı bilemiyorum. Ben hiç yatmadım ilk 24 saat evdeydim sonra hep gezdim. İnşallah tutunmuştur. Bugün 6. Günüm.Benim de aynı şekildeydi hala devam ediyor bel ağrım hayırlı pozitif haberlerini bekliyoruz inşallah kaçıncı günün bugün?
9. Gün sanırım değeri 22 olup Doğum yapacak olan biliyorum inşallah seninde öyle olur inşallah ❤
ayy gerçekten miii9. Gün sanırım değeri 22 olup Doğum yapacak olan biliyorum inşallah seninde öyle olur inşallah ❤
5. Gündü. İnşallah inşallah. Olmazsa da yılmak Yok. Sıfırdan başlarız içimizi ferah tutalım. Şer gördüğümüzde hayır vardır diyelim. Dua edeceğim sen de bana et. İnşallah pozitif sonuç alırız.ayy gerçekten miiihadi inşallah dua edin nolur Kaçıncı gün embriyosuydu 3. Günmüydü acaba bilgin var mı ? Senin de 6. Günün değil mi inşallah güzel haberlerini alırız canım
Tabi ki ederim5. Gündü. İnşallah inşallah. Olmazsa da yılmak Yok. Sıfırdan başlarız içimizi ferah tutalım. Şer gördüğümüzde hayır vardır diyelim. Dua edeceğim sen de bana et. İnşallah pozitif sonuç alırız.
Canim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum tatlım ben yanlış mı okudum sayfayi cok takip edemiyorum pgt siz olan embriyonu mu transfer ettirdin5. Gündü. İnşallah inşallah. Olmazsa da yılmak Yok. Sıfırdan başlarız içimizi ferah tutalım. Şer gördüğümüzde hayır vardır diyelim. Dua edeceğim sen de bana et. İnşallah pozitif sonuç alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?