Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar transferimin 5. Gününü devirmek üzereyim şükür Hafif hafif kasıkta kıpırtılar var regl öncesi olur ya can yakmaz ama hareketlidir bir de inanılmaz yorgunluk hali var kalkıp işleneyim diyorum 10-15 dk sonra kendimi atıyorum koltuğa jelin etkisi mi sizce daha önce ki transferimde kullanmadığım için bilemiyorum yan etkilerinde yazıyor gerçi ama ben gebeliğe yormak istiyorum , yine de size sormak istedim

Aayyy bitmiş günlerinin çogu cnm, bn kaç defadır bu jeli kullanıorm hiç görmedim böle bi yan etkisii, hadiii gelsinn güsel haberlerr

Merhaba. Ilk cocuk mu olucak? Benim yasim da ileri de . Birbirimizden fikir alsak...

Merhaba. Ilk cocuk mu olucak? Benim yasim da ileri de . Birbirimizden fikir alsak...
Merhaba, benim ilk cocuk degil saglikli bir dogumum var, yasim 41, 6 yil once dogal hamile kaldim meger ikizmis ikizin biri icerde digeri de dis gebelik sayilacak sekilde tuple rahimin köşesine yerlesmis, o donem tupumu almadan sadece bebegi aldilar, sonra yine dogal yolla hamile kaldim oglum dunyaya geldi, 3 sene once tekrar cocuk isteyip olmayinca rahim filminde dis gebelik olan tupumun tikandigi diger tupumun de hasarlandigi görüldü iki tupumu de kaybettim, akabinde tup bebek yapildi, toplam 3 deneme ilki 8 haftalik kalp atisi durdu, 2.deneme folikuller bos cikti iptal oldu, 3.deneme yine hamile kaldim bebek hic gorunmedi bile küçük bir kese ile gecen hafta kurtaj oldum, durumum bu...doktor bana daha once pgt onermemisti sana klasik tup bebek yeterli demisti ben simdi boyle ustuste dusuk yapinca neden oluyor diye usteleyince istersen pgt yapalım dedi ama sirf ben istedim diye anladim. O yuzden kararsizim pgt icin embriyolarin 5.gune gitmesi gerekli, benim gitmiyor gecen 7 taneden 3 tanesi zor gitti, bazi doktorlar az yumurta ve az embriyo varsa 3.gun transfer daha uygun diyorlar, pgt süreci daha garanti ama uzun yorucu ve daha pahali bir süreç hamilelik olasiligi artmaz sadece dusuk olasiligi azalir dedi doktor ki diger arkadaşın doktoru da ayni seyi demiş, adetin 2.gunu gidip duruma bakacagim oncelikle yeterli antral folikul var mi, bu ay takviyeler kullaniyorum belki hemen etkisi olmaz, eger iyi duzeyde varsa bu ay, yoksa diger aya bakip yeni bir tedavi düşünüyorum, pgt yi de yumurta sayisina gore karar vereyim diyorum, benim durumum bu, sizin durumlar nasil ?

Bende cocuk yok. Tuplerden biri sebebini bilmedigimiz bir nedenden ötürü tikanmid ve hidrosalpenks olmus. Yumurtalik rezervim az oldugu icin once havuz yapilacak sonra tup icin ameliyat ve en son asamada da transfer olacak. Benimki de cok uzun bir surec. Sizin tupler alindi mi? Iki tupumu de kaybettim demissiniz de tam vakif olamadim

Cok gecmis olsun, ben tuplerim duzelir umuduyla laparaskopi oldum ama maalesef doktor ikisi de duzelecek gibi degildi icerdeki sivi olusacak embriyoya zarar verebilirdi diye ikisini de almak zorunda kaldi, suan iki tupum de yok maalesef. Benim de rezer az gecen ay bazi takviyelerle ilk defa 7 folikul olustu cok iyi rkamdi bu benim icin ama folikul bu kadar olunca 5.gune gidelim dediler iste o zaman 2 ye dustu. Bu ay daha cok takviyeye başladım bakalim rezervi artirabilecek miyim. Insallah sizin de hersey yolunda gider, durumlarımiz benzer, benim gittigim hastane havuz yontemi yapmıyor bildiğimiz klasik tup yapmayi tercih ediyor, orda biraz kararsizim iste...havuz yontemi daha garanti ama dediginiz gibi yorucu ve uzun, bu klasik yontem de boyle dusukler olduğunda ayni uzunluğa erisiyor...

Durumlar benziyor gercekten. Peki tupler alininca rezerviniz olumsuz etkilendi mi? Niyeyse biran evvel su ameliyati opmam gerektigini dusunuyorum. Doktorum ise once havuz ile embriyo biriktirme taraftari. Cunku laparaskopi sonrasinda rezervimin olumsuz etkilenebilecegini soyluyorlar

Ben de bundan korkmuştum yani rezervim duser diye ama düşmediğini hatta hatta en son tuplerim alınmış denemede tabi takviyelerin de etkisiyle yumurtalarin arttigini cok rhat soyleyebilirim, ameliyat cok kolay rahat hic endise etmeyin, ama oncesinde havuz yapip biriktirmek de gayet mantikli ve belki de en dogru yontem, ben bastan havuza karar verseydim ameliyati sonradan olurdum, ama önceden olup kurtulunca aradan cikmis.oluyor, zor karar zor surecler Allah yardimcimiz olsun insallah

Bi cocugum olsa ben de havuz icin bekelemkten cekinmezdim ancak 38 yasindayim ve cocuksuzum. Surec gittikce uzayacak gibi. Ameliyattan sonra dogal yolla bile hamile kalanlar var. Nedense ameliyat olup yoluma devam etsem.daha iyi olacak gibi dusunuyorum. Zor tabi. Cok zor bir sinav

Dogru haklisiniz, ameliyatı olup kurtulmak en azindan bu kismi cozmek adina sizi daha rahatlatir, Bahçeci de bana once havuz sonra ameliyat demisti, ben dinlemedim mesela amerikanda once ameliyatı oldum simdi denemeler yapıyorum, insallah sizin de bu surec kisalsin hemen çünkü beklemek insani oyle yipratiyor ki bir adet donemi beklemek bir omur gibi geliyor, Allah yardimciniz olsun....

Amin. Cumlemizin inşallah

Kızlar zaman geçtikçe içimde büyüyen bir parçam olduğunu bilmek o kadar mutlu ediyor ki her anı yaşamak Allah hepimize versin inşallah sonuna kadar sağlıklı sıhhatli yavrumu kucağıma da alırım inşallah .geçen sene bugun belki benim için çok zor du bebeğimi kaybecegimi bilmiyordum. Ama bu sene bugun kardeşini sağlıklı olduğunu biliyorum Allahım o kadar büyük ki . Kesemizi de gördük bayramdan sonra kalp atışını duyacağız inşallah duyarız artık yaş yavaş mide yanma ve bulantım başladı . İyiye işaret tabi bu Allah herkese nasip etsin kızlar . Sizlede paylaşmak istedim . Bayramınız mübarek olsun Allah bu mübarek günlerde gönlünüzden geçeni nasip etsin

Amin canım maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ❤ bende bugün kan testi verdim 8. Gun beta hcg 188 cıktı hamdolsun pozitif inşallah sağlıkla ilerleriz ❤ Rabbim bu duyguları isteyen herkese yaşatsın her zaman dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…