- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Evet canım. MAalesef pgt li iyi kalite embriyolarım çözülürken bozuldu Hakan bey %10 şans verdi. Onları transfere etsinler istemedim son pgtsiz minnoşum sağlıklı çözüldü onu transfer ettik. Rabbim onu bana bağışlasın. Onun için duacıyım. Olmadı baştan başlayacağım. Ama umutluyum rabbimin izniyle inşallah o benimle. Ben onu bana umut olsun diye pgtye göndermemiştim şimdi bana umut oldu.Canim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum tatlım ben yanlış mı okudum sayfayi cok takip edemiyorum pgt siz olan embriyonu mu transfer ettirdin
Anladim canim Rabbim umutlarini dualarini bosa cevirmesin insallah duamdasin insallah minnoşun sana sımsıkı tutunsun seni bırakmasın kuzum Rabbim bu güzel duyguyu sana sayfadaki tüm arkadaşlara nasip etsin inşallahEvet canım. MAalesef pgt li iyi kalite embriyolarım çözülürken bozuldu Hakan bey %10 şans verdi. Onları transfere etsinler istemedim son pgtsiz minnoşum sağlıklı çözüldü onu transfer ettik. Rabbim onu bana bağışlasın. Onun için duacıyım. Olmadı baştan başlayacağım. Ama umutluyum rabbimin izniyle inşallah o benimle. Ben onu bana umut olsun diye pgtye göndermemiştim şimdi bana umut oldu. ❤
Benim arkadaşım tüp bebek yaptırdı 17 yıllık evli farklı bir ilde 6 tane embriyosu oldu çözülürken hepsi bozuldu arkadaşım o kadar üzüldülerki anlatamam esiyle birlikte ama içimde bir his vardı aradim ağlama sabret dedim belki bir tanesi tekrar ilerler dedim hem agladi hem guldu beni bosuna motive erme bizi eve gonderdiler transfer iptal oldu hicbiri ilerlemedi bir daha asla denemeyecegiz bu son şansımızdı bitti dedi ertesi günü aradılar bir tanesi ilerlemeye devam etmiş onu transfer etmek için çağırdılar gitti sonra mutlu haberi 12 gün sonra verdi şuan hamile Rabbim istedikten sonra olmazları oldurur şuan bana diyor ki biz ve herkes ümidini kaybetmişken sen hala nasıl ümitli oldun bizi eve gönderdiler transfer iptal dediler sen yarın sabahı bekle deyip durdun sana icimde çok kızdım diyor şimdi mucizesi kendisiyle ve gayet sağlıklı çok şükür inşallah sayfadaki birçok arkadaşa bunlar ümit olur umutsuzluğa kapılmadan devam ederlerEvet canım. MAalesef pgt li iyi kalite embriyolarım çözülürken bozuldu Hakan bey %10 şans verdi. Onları transfere etsinler istemedim son pgtsiz minnoşum sağlıklı çözüldü onu transfer ettik. Rabbim onu bana bağışlasın. Onun için duacıyım. Olmadı baştan başlayacağım. Ama umutluyum rabbimin izniyle inşallah o benimle. Ben onu bana umut olsun diye pgtye göndermemiştim şimdi bana umut oldu. ❤
Öyle canım. Şer gördüğümüzde bir hayır aramak gerek. Belki o pgtliler deneyip negatif alacaktım allah bekletmeden gösterdi diye düşünüyorum. Pgtsiz olan belki nasip olacaktır. Bunun kalitesi de iyi. Sadece embriyolog çok nadir olan şey 2 kaliteli embriyoda sizin başınıza geldi bende şaşkınım dedi. Saat 3 de gittik bu haberle yıkıldık zaten. Sonra ben hemen diğer embriyo çözülsün dedim. Bizi odaya çıkaracaklardı eşim istemedi. Dedi ki o da bozulacak biz biraz dolaşalım yatış işlemine gerek Yok siz ararsınız dedi. Bir şeyler içmeye gittik. Yanıma estrofem almamıştım eczaneye falan gittik ilaç saatim yaklaştı diye. Sonra lab katına çıktık. Aradan 1.5 saat geçmişti biraz da katta bekledik. Hakan bey çözdük gayet iyi ilerliyor biraz daha kendisini toplamasını bekliyorum dedi. Biz nasıl sevindik anlatamam. Gerekirse diğer embriyolardan sağlıklı kısımları alıp ona koyarım gibi bir şeyler de demişti. Gerek kalmadı galiba. O gün çok değişik duygular yaşadım. Umutsuzluk hüzün ve sonra yeşeren bir umut. O duygu karmaşasında akşam 7 de transfer oldum. Bünyem nasıl etkilenmiştir bilmiyorum ama sonrasında 24 saat evde durdum diğer günler hep dışarıya çıktım birşeyler yaptık evde durup hiç yatmadım. Bakalım neler olacak. Nasibi varsa doğması gerekiyorsa doğacak inşallah.Benim arkadaşım tüp bebek yaptırdı 17 yıllık evli farklı bir ilde 6 tane embriyosu oldu çözülürken hepsi bozuldu arkadaşım o kadar üzüldülerki anlatamam esiyle birlikte ama içimde bir his vardı aradim ağlama sabret dedim belki bir tanesi tekrar ilerler dedim hem agladi hem guldu beni bosuna motive erme bizi eve gonderdiler transfer iptal oldu hicbiri ilerlemedi bir daha asla denemeyecegiz bu son şansımızdı bitti dedi ertesi günü aradılar bir tanesi ilerlemeye devam etmiş onu transfer etmek için çağırdılar gitti sonra mutlu haberi 12 gün sonra verdi şuan hamile Rabbim istedikten sonra olmazları oldurur şuan bana diyor ki biz ve herkes ümidini kaybetmişken sen hala nasıl ümitli oldun bizi eve gönderdiler transfer iptal dediler sen yarın sabahı bekle deyip durdun sana icimde çok kızdım diyor şimdi mucizesi kendisiyle ve gayet sağlıklı çok şükür inşallah sayfadaki birçok arkadaşa bunlar ümit olur umutsuzluğa kapılmadan devam ederler
Rabbim nasip eder inşallah. Takviye olarak ne kullanıyorsunuz. Benimde yumurtalarım 4-5 tane oluyor ondan sordum. Rabbim kucagimizi sağlıklı hayırlı cocuklarla doldursun canım.Cok gecmis olsun, ben tuplerim duzelir umuduyla laparaskopi oldum ama maalesef doktor ikisi de duzelecek gibi degildi icerdeki sivi olusacak embriyoya zarar verebilirdi diye ikisini de almak zorunda kaldi, suan iki tupum de yok maalesef. Benim de rezer az gecen ay bazi takviyelerle ilk defa 7 folikul olustu cok iyi rkamdi bu benim icin ama folikul bu kadar olunca 5.gune gidelim dediler iste o zaman 2 ye dustu. Bu ay daha cok takviyeye başladım bakalim rezervi artirabilecek miyim. Insallah sizin de hersey yolunda gider, durumlarımiz benzer, benim gittigim hastane havuz yontemi yapmıyor bildiğimiz klasik tup yapmayi tercih ediyor, orda biraz kararsizim iste...havuz yontemi daha garanti ama dediginiz gibi yorucu ve uzun, bu klasik yontem de boyle dusukler olduğunda ayni uzunluğa erisiyor...
Her zorluğun ardında bir kolaylık vardır kuzum zorluğun hepsini aynı saatlerde yaşamak daha zordur Rabbim nasip etsin bu zorlu sürecin meleği sana tutunsun nasibi ve kısmeti olsun inşallah canim Rabbim seninde diğer arkadaşlarında yüzünü güldürsün inşallahÖyle canım. Şer gördüğümüzde bir hayır aramak gerek. Belki o pgtliler deneyip negatif alacaktım allah bekletmeden gösterdi diye düşünüyorum. Pgtsiz olan belki nasip olacaktır. Bunun kalitesi de iyi. Sadece embriyolog çok nadir olan şey 2 kaliteli embriyoda sizin başınıza geldi bende şaşkınım dedi. Saat 3 de gittik bu haberle yıkıldık zaten. Sonra ben hemen diğer embriyo çözülsün dedim. Bizi odaya çıkaracaklardı eşim istemedi. Dedi ki o da bozulacak biz biraz dolaşalım yatış işlemine gerek Yok siz ararsınız dedi. Bir şeyler içmeye gittik. Yanıma estrofem almamıştım eczaneye falan gittik ilaç saatim yaklaştı diye. Sonra lab katına çıktık. Aradan 1.5 saat geçmişti biraz da katta bekledik. Hakan bey çözdük gayet iyi ilerliyor biraz daha kendisini toplamasını bekliyorum dedi. Biz nasıl sevindik anlatamam. Gerekirse diğer embriyolardan sağlıklı kısımları alıp ona koyarım gibi bir şeyler de demişti. Gerek kalmadı galiba. O gün çok değişik duygular yaşadım. Umutsuzluk hüzün ve sonra yeşeren bir umut. O duygu karmaşasında akşam 7 de transfer oldum. Bünyem nasıl etkilenmiştir bilmiyorum ama sonrasında 24 saat evde durdum diğer günler hep dışarıya çıktım birşeyler yaptık evde durup hiç yatmadım. Bakalım neler olacak. Nasibi varsa doğması gerekiyorsa doğacak inşallah.
Cok sagolun, Insallah size de en kisa zamanda nasip olsun...burda bazi arkadaşlardan tavsiyeler aldim, doktorun da cok inanmam ama kullanabilirsin dedigi seyleri birlestirdim, suan gunde 3 kez dhea, 1 kez b12 metil kobalamin dil altı, 1 defa folifor (folik asit metil folat sekli ve d vitamini) , 1 defa omepaq10 (omega3+uniquinol), ari sutu ve polen seklinde kullaniyorum. Gecen ay 7 folikul olustugunda b komplex, ari sutu ve polen kullanmistim, bu ay arkadaslarin onerisiyle vitaminlerin aktif form içeriklerini ogrendim ve cesitleri artirdim, umarim rezervlerim tukenmemistir de ise yarar....doktora da soyledim bu miktarlari tamam dedi, ama tabi her bunyede farkli etki olabilir, dogrusu bazi tahlillerle bu takviyelere baslamak...hersey gonlunuzce olsun...Rabbim nasip eder inşallah. Takviye olarak ne kullanıyorsunuz. Benimde yumurtalarım 4-5 tane oluyor ondan sordum. Rabbim kucagimizi sağlıklı hayırlı cocuklarla doldursun canım.
Testi tekrarladın mı?ayy gerçekten miiihadi inşallah dua edin nolur Kaçıncı gün embriyosuydu 3. Günmüydü acaba bilgin var mı ? Senin de 6. Günün değil mi inşallah güzel haberlerini alırız canım
Hiç moralini bozma 22 çıkıp katlayan biliyorum. Doğum yapmak üzereBen sabah erkenden gidip yaptırdım canım 28 çıktı. Biraz düşük ama perşembe de baktıracağım katlanması önemli. Biraz moralim bozuldu ama hayırlısı inşallah.
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Inşallah kaliteli embriyolarimiz oluşur ve bize tutunurlar.Cok sagolun, Insallah size de en kisa zamanda nasip olsun...burda bazi arkadaşlardan tavsiyeler aldim, doktorun da cok inanmam ama kullanabilirsin dedigi seyleri birlestirdim, suan gunde 3 kez dhea, 1 kez b12 metil kobalamin dil altı, 1 defa folifor (folik asit metil folat sekli ve d vitamini) , 1 defa omepaq10 (omega3+uniquinol), ari sutu ve polen seklinde kullaniyorum. Gecen ay 7 folikul olustugunda b komplex, ari sutu ve polen kullanmistim, bu ay arkadaslarin onerisiyle vitaminlerin aktif form içeriklerini ogrendim ve cesitleri artirdim, umarim rezervlerim tukenmemistir de ise yarar....doktora da soyledim bu miktarlari tamam dedi, ama tabi her bunyede farkli etki olabilir, dogrusu bazi tahlillerle bu takviyelere baslamak...hersey gonlunuzce olsun...
Hiç moralini bozma 22 çıkıp katlayan biliyorum. Doğum yapmak üzere ❤ Dua edelim nasibi varsa doğacaktır.
Canım guzeeel haberlerini bekliyoruz. Bugün 8. Günün sanırım. Testini ne zaman yatıracaksın merak ediyorum. Bana da dua et ne olur. 4 aydır tekrar denemek istiyorum ama hep bir sıkıntı çıktı henüz başlayamadım. Geç olsunda olumlu olsun diyorum bakalım.5. Gündü. İnşallah inşallah. Olmazsa da yılmak Yok. Sıfırdan başlarız içimizi ferah tutalım. Şer gördüğümüzde hayır vardır diyelim. Dua edeceğim sen de bana et. İnşallah pozitif sonuç alırız.
Amin insallah hepimizin aylardir yillardir suren bu bekleyisi hayirlisiyla en kisa zamanda tamamina ersin insallah...Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Inşallah kaliteli embriyolarimiz oluşur ve bize tutunurlar.
Hepiniz için dua ediyorum. Senin için de ismen ederim canım. İnşallah vesile oluruz birbirimize.Canım guzeeel haberlerini bekliyoruz. Bugün 8. Günün sanırım. Testini ne zaman yatıracaksın merak ediyorum. Bana da dua et ne olur. 4 aydır tekrar denemek istiyorum ama hep bir sıkıntı çıktı henüz başlayamadım. Geç olsunda olumlu olsun diyorum bakalım.
Hayırlı olsun transferin cnm ,inşallah güzel bir sonuç alırsınHepiniz için dua ediyorum. Senin için de ismen ederim canım. İnşallah vesile oluruz birbirimize. ❤
Ben Mart’ta başladım tedaviye ve bu ay anca transfer olabildim. Vakti zamanını bekliyordur inşallah diyorum. Yarın test günüm ve ne olacak merak ediyorum. Adet ağrısı gibi ara ara ağrılarım var.
Canım hastaneye gidiyorum şuanda dua edin benim pek umudum yok çünkü akıntı ve jelle karışık lekeler geldi dün 2 kere bugun bir kere ve kasık ağrım fena patlıcak gibiyim Allahım büyük
Teşekkür ederim. AMin inşallah.Hayırlı olsun transferin cnm ,inşallah güzel bir sonuç alırsın
Canım hastaneye gidiyorum şuanda dua edin benim pek umudum yok çünkü akıntı ve jelle karışık lekeler geldi dün 2 kere bugun bir kere ve kasık ağrım fena patlıcak gibiyim Allahım büyükHayırlısını versin hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?