Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben sabah erkenden gidip yaptırdım canım 28 çıktı. Biraz düşük ama perşembe de baktıracağım katlanması önemli. Biraz moralim bozuldu ama hayırlısı inşallah.
Moralini bozma cnm geç tutunmadır büyük ihtimalle, geçen gün seren serengilde paylaşmış instagramında, 24çıkmış beta hcgsi, 4.gün..

Cnm işallah güzel haberler getir, hepimize umut ol

Hayırlısı olsun hakkinda,ne güzel bir teslimiyet Allah'ım tez zamanda en hayırlısını nasip etsin
Özelden yazimistik seninle embriyo kalitem iyi değil diye ama yine de tutunmaya çalışmıs Sana,bana en iyi kalite kondu ama kimyasal bile olmadı.

Aminnn cümlemiz için hayırlısı olsun, tabi ki teslim olmamız gerek nefes aldığımız sürece herşey mümkün sağlık versin Rabbim gerisi olur inşallah kıyamam çabalamış tutunmak için ah biraz daha sağlıklı olaymış tutunurmuş olsun ne diyebilirim ki Allah’ ın taktiri sizlerin güzel haberleriyle moral bulup o güçle devam etcez

Şuan için beklemedeyim canim,inşallah hep beraber güzel haberler alırız

Cnm biz bu yola baş koyduk düşsekte kalkarız, bak 6.denemem olucak, bu yolun sonunda zafer bizle olucak, emeklerimizin karşılıgını alıcaz yılmak yok yola devam

Tez zamanda insallah saglikli hamilelik haberlerinizi de duymak dilegiyle, nasil guzel tevekkul etmissiniz duygulandim gercekten, ben de 3 deneme 2 dusukle sonuclandi, gecen hafta kurtaj oldum, oyle umutsuzum ki sanki artik hic olmayacak gibi geliyor, sizin gucunuz bize de umut olsun guc versin hepimizin eminim cok ihtiyacı var...

Aaaa lütfen umutsuzluk olur mu hiç, Rabbim zorlaştırıyor ama bilin ki daha güzelini bize vermek için gönlümüzde ki bebişleri vercek bize isteyin hazinesi sonsuz tam dua edin eksik değil; öncelikle sağlıklı, ahlaklı, hayırlı sonra cinsiyet v.s ne geçiyorsa gönlünüzden bebişiniz için isteyin ve inanıyorum ki sonunda Rabbim gönlümüzün muradını vercek kavuşturcak hayalimizde ki yavrulara klasik bir söz ama bu bizim sınavımız ama şükür ki nefes alıyoruz ve nefes aldığımız sürece herşey mümkün Ya bir bakın etrafınıza yaradanın mucizesi heryerde hamdolsun bugunumuze deyip yola devam arkadaşım pes etmek yok ben kendim için zafere yaklaştığımı çok hissediyorum az kaldı ben de bir çok şey yaşadım 4 transfer bir normal gebelik kürtaj, laparaskopi ve bu kimyasal gebelik ama her seferinde güçlenerek yola devam ettim biz anne adayıyız bebişlerimiz için güçlü olmak zorundayız çok uzattım ^^ umutsuzluk^^ lütfen kimse de olmasın Allah’ ın gücüne gider aman ha her umutsuzluga kapıldığınızda kafanızı kaldırıp bakın ağaçlara, çiçeklere, kuşlara, böceklere... kocaman sevgiler

Uzatmak olur mu hic, ellerinize gonlunuze saglik cok guzel yazmissiniz, burasi, sizler bana o kadar moral oluyorsunuz ki, farkinda olmamiz gereken isyan etme ya da tükenme durumundayken toparlamamiz gereken gucumuze sahip oluyoruz tekrardan, yalniz olmadigimizi benzer seyler yasadigimizi birbirimize nasil guzel ornek olduğumuzu gormek gerçekten harika, tesekkur ederim insallah bu da gececek hepimiz icin...caresiz durumlarımiz olmasin yeter ki....yurekten sevgiler

Çok kararsızım arkadaşlar fikir verirmisiniz kendiliğinden 2 kimyasal gebelik 1 dış gebeliğin oldu sizce tup bebek tedavisine baslamalimiyim tecrübelerinize göre acaba?hsg normal.doktorlardan farklı görüşler var

Günaydin atkadaslar daha oncede yazmistim opu isleminden sonra 2. Adeti bekliyorum bu gun 6 gun oldu gelen yok sizce ne yapmaliyim tedirginlesmeye basladim

O kadar ümitsiz olduğum anlar oldu ki, ama eşimin ve buradaki arkadaşların desteğiyle toparlandim hep. Şimdi oğluma baktıkça "bir daha denemeyecegim, olmayacak demek ki" dediğim her an için çok kızıyorum kendime. Öyle bir mutluluk ki bu, uğraşırken çabalarken hayal ettiğimizden çok daha ötesi.. ben 4.denemede aldım kucağıma,ama olmasaydı da defalarca denemeye değer inanın. Hepinizin duacisiyim.. Allah maddi ve manevi güç kuvvet versin herkese..

Arkadaşlar teste gitmeden idrar testi yapıp kendimi hazırlayayım dedim. Üzgünüm ki negatif çıktı. Kan sonucunu 1 saat sonra alacağım. Onca bel ağrısı kasık ağrısı neye işaretti bilmiyorum. Üzülmedim desem yalan olur. Ama ağlayamadım bile. Sadece çok ama çok üzgünüm olmadı sanırım.
3 tane dondurulmuş embriyom var derken elimde koca bir sıfır kaldı. Pgt yaptırdığım embriyolarım bozuldu diğeride tutunamadı. Onların nasibi yokmuş. Maddi anlamda da benim için başarısız bir deneme oldu ama ben biran önce tedaviye başlamak istiyorum. Bu tedavim ilaçlı oldu. Ne kadar ara vermem gerek bilen var mı?

Günaydin atkadaslar daha oncede yazmistim opu isleminden sonra 2. Adeti bekliyorum bu gun 6 gun oldu gelen yok sizce ne yapmaliyim tedirginlesmeye basladim
Tedirgin olmayın gelir rahat olun stres yaptığınızda vücüt karşı ataga geçiyor. Hormonlarımız aşırı hasaslaşıyor ilaçların etkisi ile birde kafaya takarsak zararını bizler görüyoruz. Bu yüzden düşünmemeye gayret edin olumlu ve pozitif düşüncelere haz olun. Dinlenin bol su için düzenli olarak uyuyun. Dışarı çıkın gezin kendinizi ödüllendirin. Bol bol dua edin Meryem suresını Furkan suresinin 74.ayetten 76 kadar günlük okumaya ve ailenize okutun. Herşey rabbimizden geliyor tevekkül edelim ve rahat olalım.

Hayırlısı boyleymis canım bozma moralini.hemen baslamanda sıkıntı olmaz ama 1 adet dönemi beklemende fayda var .Daha rahat bir dönem geçirmen senin için daha iyi olacak .

Teşekkur ederim verdiginiz destek icin haklisiniz sakin olmam lazim

Hayırlısı boyleymis canım bozma moralini.hemen baslamanda sıkıntı olmaz ama 1 adet dönemi beklemende fayda var .Daha rahat bir dönem geçirmen senin için daha iyi olacak .
Teşekkür ederim. Üzüldüm ama dünyanın sonu değil. Vardır bunda da bir hayr. Biliyorsun eşimin değerlerini düzeltmek için o kadar çok çabaladık ki. Eşim de ben de negatiflere çok alıştık sanırım. İnşallah bu son olur. Eşimi en az 60 gün hazırlamam gerek zaten 2 ay mecbur bekleyeceğim. Bir aksilik olmazsa inşallah 2 adet dönemi sonrası başlarım. Sen başladın mı? İnşallah senden güzel haber alırız.

Cok haklisiniz cok tesekkurler, guzel dilekleriniz icin hepimize...Oglunuzla birlikte nice guzel günleriniz olsun saglikla sihhatle insallah...boyle guzel morallere destege ihtiyacimiz oluyor arada dip zamanlardayken....saglicakla sevgilerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…