Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım 2. Adetin le başlaman öneriyorlar genelde. Semra hoca ilk adetle de olur kadın kendini hazır ederse demişti ama 2. Adet diyoruz çünkü kadın da kendini toparlamış oluyor biraz dedi. 2. Adet iyi olabilir çünkü takviye de kullanabilirsin.

Sonucum 11 çıkmış. Tutunmaya çalışmış mı? İnşallah çalışmıştır bu bile benim için umut olur.
Randevu alıp gittiğim de eşime sperm analizi yaptırırız sonucuna göre tedavi planı yapabilirim. Takviye kullanıp spermleri güçlendirmesi gerekebilir.

yaşadığın durum gerçekten çok zor allah yardımcın olsun ben beş kere yaşadım altıncıda kızımı kucağıma aldım çok şükür hiç pgt yaptırmadım çok kaliteli bi embriyomda olmadı beşinci güne bile gitmedi taki son tedavime kadar sperm ve yumurta hep kalitesizdi bir sürü ilaç ve tedavi yöntemi uygulandı sonuncuda takviye hiçbirşey kullanmadık Allah önümüzüde açtı aksi bi durumlada karşılaşmadık herşeyden öncede bu sefer olacak diye inandık ve rahat olduk kızım şuan birbuçuk yaşında inşaAllah sen yaşarsın entez zamanda

Başladı bende,iğnelerin 8.günü bugün yarın kontrolüm var .pozitif olmakla birlikte yer yer olumsuz düşünceler heyecan merak ,yumurtaları düşünmeden edememek ,biraz panik bana eşlik ediyor.yarın eşim geliyor ozmn biraz daha rahatlarim .
Hazırlık yapmak bi nebze daha rahatlatıyor insanı ,inşallah daha güzel olur senin için hersey

Teşekkür ederim.
Senden güzel haber bekliyorum. İnşallah bu kez mutlu sona ulaşırsın.

Desteğiniz için teşekkür ederim. İnan’ın üzüntümü bir mutluluk aldı. En azından diyorum ki tutunmaya çalışmış. Olacağıyla ilgili sinyal vermiş bana. Çok şükür.

İkinci adette mi gecikme yasadiniz yoksa opudan sonra olan da mi benim ikinci adet gecikmeli
Opudan sonra ki ilk adetim 11.gunde oldu sonraki adetim de 4 gun kadar gecikmeli oldu hatta kendi kendime dedim ki opudan sonraki ilk adet 15 gunu bulur diyordum o 11.gunde oldu, ordan erken oldu derken ikincide gecikti fark kapandı. Bir an once tedaviye baslamak icin adet olmak gerekiyor ya insan o asamada stres yapiyor ondan da gecikme olabiliyor, bir de opu dan sonra ilacin kalan etkisiyle arkadan gelen folikuller var onlar catlamayinca ikinci adette gecikme yapiyor, ben de opu dan sonra adet olunca 2.gunu ultrasonda 4 tane daha gelen kocaman folikul gordu doktor, e2 istedi eger yeterli ciksa tekrar toplama yapacakti ama yeterli cikmayinca 2.adeti ol oyle gel dedi, o folikuller nedeniyle gecikme oldu sanirim. Sizde de oyle olmus olabilir...

Desteğiniz için teşekkür ederim. İnan’ın üzüntümü bir mutluluk aldı. En azından diyorum ki tutunmaya çalışmış. Olacağıyla ilgili sinyal vermiş bana. Çok şükür.
Canım benim aynı durumdayız seninle, kıyamam senin minnoşta çabalamış bu da önemli bizler için üzülme sağlıksızlarmış ve dış gebelik olmadığı için de ayrıca şükredelim ben bir sonra ki adetle birlikte başlamayı düşünüyorum ya da ekim öyle hissediyorum ki yaklaştığımı oyüzden vakit kaybetmeyeyim diyorum senin ilaçlı olmuş en az bir regl bekle istersen, geçmiş olsun tekrar çok daha güzel haberlerle gelesin inşallah burda ki herkes oyle tatlı anne adayları ki yazıları okurken samimiyet kokuyor resmen umarım hersey gönüllerince olur

Teşekkür ederim. 2 ay bekleyebilirim. Eşimin değerleri ne durumda bilmiyorum. Onunla uğraşabilirim biraz. :)

Anladim cok aciklayici anlstmissiniz tesekkurler ben dayanamayip bi kan testini yaptirdim valla en azindan kafam rahat olsun

Arkadaslar aklima bir soru takildi, meorial da pgt yaptirmak istersek ama mesela o ay pgt ye uygun 5.gune giden embriyomuz olmadi diyelim, gidisata bakip az embriyo varsa 3.gun mu transfer ediyorlar, her yeni denemede tam ucret mi istiyorlar? Havuz olayi var mi? Benim sorunum embriyolarin 5.gune gidememesi ama pgt de yaptirmam lazim cunku hem yasim 41 rezerv kalite az hem de hamile kalip dusuk yapiyorum, bu konuda memorialda farkli bir uygulama var mi? bir fikir verin nolur tecrubesi olan arkadaslarim ? Yeni tedaviye nerde başlayacağımi bulamiyorum sagolsun esim de hic yardim etmiyor, her yer ayni diyip duruyor deli olucam...

Ya kızlar Eylül adetiyle transfer olabilir,şimdi ben denize geldim suya da giruyurum bir şey olmaz değil mi? Enfeksiyon ya da üşütme falan.
Bir de negatif olduktan sonra adet oldum adet bittikyen sonra afedersiniz ama ilişki çok ağrılı oldu hatta biraz pembelik geldi ilişki sonrası,doktoruma sorayım mi sizce?gerçi gönül hanımın numarası yok nasıl ulaşabilirim

Benim kalan embriyolarda 6 AB kalite,aslında kalite güzel ama işte neden tutunma olmiyor
Sen kötü düşünme her kalite embriyodan tutunan da var tutunamayan da tutunup düşende. Ben inanıyorum senin ki bu kez tutunacak.
Dua etmekten başka çaremiz Yok. Bizim elimizde olan bir şey değil. Rabbim dileyince olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…