Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim ben de başlarsam pgtli tedaviye başlayacağım 2 kimyasal 1 dış gebelik dualarınızı bekliyorum

Maşallah canim yumurta sayın çok güzel,sabırla inançla bebeğini kucagina alacaksın inşallah,Allah bir daha yasatmasin böyle bir olumsuzlugu,insan neyden çok korkarsa o başına geliyor ya da hissediyor bilemiyorum,mesela ben hamile kaldigimda(tüp bebekle) ters bir şeyler olacağını hissetmiştim öylede olmuştu,ya ben hissettim ya da kötüyü çağırdım bilemiyorum ama hep pozitif düşünmek gerek sanırım.

Teşekkür ederim ben de başlarsam pgtli tedaviye başlayacağım 2 kimyasal 1 dış gebelik dualarınızı bekliyorum
İnan’ın kendimle birlikte hepiniz için dua ediyorum. Çok konuştuğum kişilerin isimlerini hatırlıyorum hatırlayamadıklarıma da Memorial sayfasında ki arkadaşlarım ve din kardeşlerim diyorum. Dualarımız birbirlerimize çünkü neler yaşadıklarımızı biliyor ve anlıyoruz. Hayırlı bir şekilde başarılı geçecek inşallah iyi düşünün. Ben yapamadım siz yapın. Ben çok sorguladım. Transferde talihsizlikler yaşadım sonra kendi kendime yaaaa bak istediğin kadar mükemmeliyetçi ol senin elinde değil gördün mü dedim sonrası çok rahat geçti. Hiç evde durmadım bu seferde dozu kaçırmış olabilirim. :)

Pcos olduğum için sayı yüksek. Allahtan yüksek bizde erkek infertilitesi var basit bir problem de değil. Yumurta sayısı yüzünden şans yükselebiliyor.
Kesinlikle pozitif olmak lazım bunu deneyimleyerek öğrendim. Pozitif düşünenler hep pozitif sonuç aldılar diyebilirim. Ben daha tüp bebeğe başlamadan bile içimde hep 2. Transferde pozitif alacakmışım gibi hissediyordum. Hep aklımdan geçiyordu. Kendimi kötü etkilemiş olabilirim. Bu kez pozitif olacağım inşallah.

Cnm benim ne kadar üzülme desemde boş üzüleceksin biliyorum ama çabuk toparla kendini.benim 5. Denemem di galib, 4 embriyo oldu 3 tanesi pgtye gitti ikisi 6 AA olup sağlam geri geldi nasıl mutluyuz anlatamam sana .transfere semra hanım girecek falan herşey mükemmel gidiyor diyorum,neyse hastaneye gittim çözünürken biri bozuldu dendi diğerini semra hoca transfer etti ama tutmadı.ondan sonraki denemede pgt yaptırmadık taze olacak dendi.gönül hoca tranferi yaptı hoppp ...Allahın izniyle ikiz çok şükür Rabbime.”Niyet hayır,akıbet hayır”,olacak Allahın izniyle inşallah.bak ben 5 deneme yaptımm 6. Transferde aldım kucağıma çok şükür.bu arada da kürtaj histereskopi falan geçirdim.o yüzden üzülmeyin arkadaşlar hiç; yol ne kadar zor ve uzunsa,mükafatı da o kadar bol ve güzel oluyor.,Herkesler dualarımda.Rabbim kimseyi evlatla sınamasın ne varlığı ile ne yokluğu ile... Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin herbirmize inşallah...

Saklicennet bu arada yazmışsın ya geçmişte sadece bi kişi okudum pgtli embriyosu bozulan diye işte o talihsiz benimHakan bey bana da o zamanlar çok nadirdir embriyonun özellikle pgtli iyi embriyonun bozulması size denk geldi binde birdir demişti.nasip ne diyelim..Ama bak Rabbim nasip etti çok şükür sonrakinde.Herkeslere nasip etsin inşalllah

Evet sizdiniz hatta sizin tüm yazılarınızı okumuştum neredeyse. Güzel haberinizi de okudum. İçim ferahlamıştı ne kadar negatif alırsak alalım oluyor demek ki demiştim. Ama bana taze transfer olmaz. Pcos hastasıyım düşük doza rağmen çok yumurtam oluyor be opu da çok ağrım oluyor çatlatma olarak lucrin kullanıyorum. Dondururlar yine diye düşünüyorum. İyi kaliteli embriyolarım olsun da donsun. Buz bebeklerim.

Saklicennet

O zaman belki umut olurum. Benim 9. gün 28 çıkmıştı bugün 11. gün 177 çıktı. Devamı nasıl olur bilmiyorum ama şimdilik katlandı ☺
Ah nasıl güzel bir haber canım benim maşallah özelden yazdım ama burdan da yazmak istedim. Arkadaşlar biz aynı gün transfere girdik girmeden önce odada sohbet etme fırsatı bulduk, maşallah kendisi öyle güzel bir hatun ki; kendi gibi sağlıklı, hayırlı ve boncuk gözlü bir bebişi olsun inş ayrıca odada beni sen de en çok etkileyen şey öyle bir teslim etmiştin ki kendini içimden maşallah dedim ve o an hissettim bebişinin tutunacağını en başından beri de söylemiştim bunu sana bu süreçte birbirimize çok destek olduk teşekkür ediyorum herşey için, güzel haberlerini bekliyor olacağım

Kizlar sizlere bisi sorcam oncelikle allah ol dedikten sonra hersey olur bina inanan biriyim... simdi hastaneden aradilar pgt sonucu icin 4 tane gondermisitik 2 i anormal gelmis 2 si mozaik ve kalan emraiyolara pgt yapalim onlarda arayalim.diyolar ama buna imkanim yok mozaik ebriyo olup saglikli sekilde hamile kalan dogum yapan varmi

Teşekkür ederim canım benim güzel düşüncelerin için dualarına amin diyorum Birbirimizi görür görmez tanımıştık çok garip ve hoş bir andı

Sabah çok umutsuzdum hatta şu an kendime kızıyorum bu kadar çabuk pes ettiğim için. Şu son birkaç gün kasık ağrım da kalmayınca sanki olmadı gibi gelmişti. Ama sen bana hep güç verdin, Allah razı olsun. Sonraki sürecim nasıl olur bilmiyorum ama hayırlısı olsun inşallah.. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin

100 taneden 7 tane sağlıklı Doğum olmuş o da mozaik %40sa. Diğer embriyoların dondurulmuşsa sağlıklı olur mu? Tekrar çöz parça al tekrar dondur. Bu önemli bir nokta.

Maşallah çok güzel katlanmış ama benim ki çok düşük
Ağrıların var mı? Benim dün çok ağrım vardı bugün tık Yok.

Kasık ağrım birkaç gündür yok denecek kadar az hatta o beni korkuttu biraz. Belirtilere takılmıyorum artık. Nasipte varsa olacak inşallah

Kasık ağrım birkaç gündür yok denecek kadar az hatta o beni korkuttu biraz. Belirtilere takılmıyorum artık. Nasipte varsa olacak inşallah
Bence de. Yazılmışsa engellenemez. :)
Benim belim ağrıyor kasıklarım ağrıyordu bugün pek birşey yok. Bende tutunmaktan vazgeçti diye düşünüyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Bence de. Yazılmışsa engellenemez. :)
Benim belim ağrıyor kasıklarım ağrıyordu bugün pek birşey yok. Bende tutunmaktan vazgeçti diye düşünüyorum ☺ Rabbim hayırlısını nasip etsin.

İçerde ne oluyor bilemiyoruz ki. Hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah

.
00.11 mi yoks sadece 11 mi. Çok karıştırıyorum. Bu degerleri.
10.99 da ben kısa yazayım diye 11 dedim. :) ne negatif ne pozitif. Yarın tekrar test istedi doktor.
[/QUOTE]
İnş mucize olur da degerlerin yükselir. Benimde önce negatifimde 00.75 çıkmıştı degerin yükselir 2 gün sonra kan ver dedi. Ama çok çok düşük tü yani 1 bile degildi.tabi ki de sonuç negatif Di. Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin cümlemize inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…