Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

10.99 da ben kısa yazayım diye 11 dedim. :) ne negatif ne pozitif. Yarın tekrar test istedi doktor.
İnş mucize olur da degerlerin yükselir. Benimde önce negatifimde 00.75 çıkmıştı degerin yükselir 2 gün sonra kan ver dedi. Ama çok çok düşük tü yani 1 bile degildi.tabi ki de sonuç negatif Di. Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin cümlemize inş
[/QUOTE]
Keşke bir mucize de beni bulsa ama ben hep sağlıklı ve hayırlısına talibim. Hayırlısı neyse o olsun. İnşallah size de bizlere de nasip olsun.

Saklicennet

O zaman belki umut olurum. Benim 9. gün 28 çıkmıştı bugün 11. gün 177 çıktı. Devamı nasıl olur bilmiyorum ama şimdilik katlandı ☺
Masallah canım değerin çok güzel artmış,inşallah bu defa sağ salim bebegini kucağına alırsın,bizlere de dua et canim

Önümüzde ki ay tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ben hastane/merkez araştırması yapıyorum ama sanırım en doğru bilgiyi sizlerden tecrübelilerden edineceğim bana hastane hakkında bilgi verir misiniz işleyiş nasıl doktorunuz kim raporsuz tüp bebek maliyeti nedir? gibi

Merhaba arkadaşlar,
Hematoloji test sonucum çıktı. Beta 2 glikoprotein IGG ve IGM ikiside negatif (normal dışı) yazıyor. Negatif olması kötü bir anlam mı taşıyor? Bu test tekrarlayan gebelik kayıplarında önemliymiş. Bilginiz var mıdır?

Öncelikle hayırlı olur inşallah hepimizin hakkında.
Ben de önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım. Ama bunun öncesinde biz bir takım testlerden geçtik ve tüp bebek aşamasına gelene kadar eğer yaptırmadıysanız sizinde bazı testler yaptırmanız gerekecek. Bu testlerin içinde genel testler de olacak ayrıca sizin hikayenize göre istenecek testler de olacak. Hem eşiniz hem siz ayrıntılı şekilde araştırılacaksınız. Bu araştırma sonucunda kişiye özel tedavi yöntemi oluşturulacak. Hangi doktora muayene olursanız olun doktorlar toplantı yaparak bütün hastaların durumunu Semra hanım başkanlığında görüşüyor. Buna göre ilaç dozajı, tedavi yöntemi vs. belirleniyor. Tüp bebek fiyatı güncel 9250 tl şeklinde. İlaç dahil değil 2500-3000 ilaç masrafı olabiliyor. Bunun haricinde masraf olarak tahliller vs çıkıyor. Eğer durumunuz çok iyi değilse yaptırabildiğinizi devlette yaptırmaya çalışın. Soracak sorunuz varsa bana veya benden daha tecrübeli olan arkadaşlarımıza sorabilirsiniz. Burada arkadaşların sayesinde çok şey öğrendim ve bilgi sahibi oldum. Yardımlaşmak ve birbirimize destek olmak çok güzel birşey. Özellikle aynı umudu taşıyorsak daha anlamlı..

Yaa çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız 2 senelik evliyim haplar iğneler vs denendi aşılama yapıldı 1 kez rahim filmi çektirdim histeroskopi oldum eşimin testleri yapıldı başka yapacak birşey kalmadı devlet hastanesinin yönlendirdiği tüp bebeğe geçilecek aslında doktorumdan memnunum ama hastane çok kalabalık diye tedirgin oluyorum

Merhabalar Kızlarrr
bende de hidrosalpenks vardı ve ameliyatla iki tüpüm birden alındı ben 6 yıllık evliyim bu döneme kadar 3 tane kimyasal gebeliğim oldu gelişim bozukluğu olduğu için düşükle sonuçlandı hep şimdi ise ameliyattan sonra ilk kez tüp bebek denedik ve tuttu şükürler olsun rabbime pazartesi kese ve kalp atışı dinlemeye gidiyorum allahım tüm isteyen herkese nasip etsin hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

Rica ederim :) Biz de 2 yıllık evliyiz. 6 ay sonunda çocuğumuz olmayınca kontrole gidelim dedik. Ben ilk önce devlet hastanesine gittim. Kan tahlilleri hormon testleri vs. yapıldı. Yumurta gelişimi kontrol edildi. Özel bir yerde rahim flmi çekildi. Herşey normal dendi. Eşim medical park'a gitti sperm testi yapıldı sayı ve hareketlilik çok iyi çıktı. Böyle olunca aynı hastanede tedaviye başlayalım dedik ve aşılama yaptırdık fakat tutmadı. Sonrasında ben özel bir muayenehaneye gittim baktık boşa zaman harcıyoruz ve sürekli aynı şeyleri uyguluyoruz direk tüp bebeğe geçelim dedik.
Araştırmalarımız sonucunda burayı bulduk. Herşey normal denilen bende Polikistikover sendromu, eşimde ise sperm sayısı ve hareketliliği çok düşük çıktı(80 milyondan 10 milyona düştü). Yani bizim daha öncesinde harcadığımız onca emek, zaman, para hepsi çöptü. Bu sonuca göre boşuna o kadar hap, iğne kullanmıştım boşuna aşılama yaptırıp o kadar para harcayıp umutlanmıştık ve kendiliğinden olmasını beklemiştik.
Bana sorarsanız; ülkemizde malum insan sayısı çok fazla dolayısıyla devlet hastanelerinde doktora düşen hasta sayısıda çok fazla. Bundan dolayı doktoru 2 dk görüp birşey sorabilirsen senden mutlusu olmuyor. Bazıları minnetle iş yapıyormuş gibi hareket ediyor. Ayrıca her istediğin zaman randevu bulamıyorsun. Daha da önemlisi özellikle tüp bebek tedavisinde başarıyı etkileyen en önemli kriterler laboratuar ve ekibin yeterli olmaması.
Bundan dolayı eğer maddi imkanınız varsa özel de denemenizi tavsiye ederim. Bu hastanede test sonucunda sizi doktorunuz arıyor ve durumunuz hakkında görüşüyor. İstediğiniz zaman cep telefonu ile ulaşmanız mümkün. İstediğinizi sorabilirsiniz aklınızda soru işareti kalmıyor. Laboratuarı da çok iyi durumda. Tek dezavantajı maddiyat. Testleri pahalı bunların birçoğunu dışarıda da yaptırabilirsiniz.
Bende adetimin 2. gününü bekliyorum başlayacağız nasipse. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Keşke bir mucize de beni bulsa ama ben hep sağlıklı ve hayırlısına talibim. Hayırlısı neyse o olsun. İnşallah size de bizlere de nasip olsun.
[/QUOTE]
Canım test yaptırdın mi, inşallah artış görmüşsündür.

Bu testleri yaptırmaları geçmişinizi öğrendikten sonra karar vern
[/QUOTE]
Bu deger 2 sene önceydi. Tekrar testi yaptık ama negatıflr sonuçlandı

[/QUOTE]
Artış oldu ama istenilen düzeyde değil maalesef. Dr aramasını bekliyorum. Bu güzel bir şey mi? Kötü bir şey mi onun bile farkında değilim. Hamile kalabilmek bile çok güzel.

Artış oldu ama istenilen düzeyde değil maalesef. Dr aramasını bekliyorum. Bu güzel bir şey mi? Kötü bir şey mi onun bile farkında değilim. Hamile kalabilmek bile çok güzel.
[/QUOTE]
Canım ya, sendeki bu motivasyon ve iyi kalp olduğu sürece inşallah bütün yolların kolaylaşacak. Yakındır, senin de mutlu haberini paylaşacağız burada inşallah..

Caniiiiiim. Senden güzel haberler bekliyordum inanki. Üzülme ne olur. Vakti saati vardır inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah canım benim.

Canım ya, sendeki bu motivasyon ve iyi kalp olduğu sürece inşallah bütün yolların kolaylaşacak. Yakındır, senin de mutlu haberini paylaşacağız burada inşallah..
[/QUOTE]
Bu süreçte bana çok destek oldun. Allah razı olsun. Benim hep bir tarafım buruktu. Üstüne embriyolarım da bozulunca daha çok üzüldüm ama senin ve arkadaşların iyi dilekleri beni çok mutlu etti. İnşallah ben de bir gün bebeğime kavuşacağım. Bir kaç ay vücudumu dinlendirip yeni tedaviye başlayacağım nasipse.

Caniiiiiim. Senden güzel haberler bekliyordum inanki. Üzülme ne olur. Vakti saati vardır inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah canım benim.

Amin canım amin. Çok sağol. Üzüldüm tabi ama kendimi yıpratmıyorum. Veren allah isyan etmek olmaz. Demek ki bunu da yaşamam gerekiyormuş. Yeni tedavi yeni umutlar. İnşallah eski arkadaşlar gibi bizlerde bir gün eskiyeceğiz ve bebeklerimizi hamileliklerimizi konuşacağız. O günleri sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu süreçte bana çok destek oldun. Allah razı olsun. Benim hep bir tarafım buruktu. Üstüne embriyolarım da bozulunca daha çok üzüldüm ama senin ve arkadaşların iyi dilekleri beni çok mutlu etti. İnşallah ben de bir gün bebeğime kavuşacağım. Bir kaç ay vücudumu dinlendirip yeni tedaviye başlayacağım nasipse.
[/QUOTE]
Benim de donmuslar var şimdi korktum ya üstelik pgt li değiller di.senin pgt li embriyolarınin kalitesi nasıldı canım?

Benim de donmuslar var şimdi korktum ya üstelik pgt li değiller di.senin pgt li embriyolarınin kalitesi nasıldı canım?
[/QUOTE]
Benim transfer edilen pgtli değildi. Ben pgtli 2 sağlıklı 6aa ve 5aa embriyom vardı. Çözülürken bozuldular ne yazık ki. Rahmime bile kısmet olmadılar.
Sana tavsiyem motivasyonun Yüksel olsun. İstersen bunun için ara bile verebilirsin. Ben tedavimi Mart’ta gördüm Ağustos’ta transfer oldum. Ben 2.5 yıl eşimin değerleriyle uğraştım. Sürekli takviyeler kullandık sürekli testler yaptırdık 2 ayda bir sperm testi yaptırıp ilerlemeye baktık ilerleme olmayınca sürekli değişik şeyler denedik ve tekrar test yaptırdık. 1 kez bile pozitif bir sonuç görmedik. Son çare attık soermlerin yakasını bırakıp tüp bebeğe geçtik ve ben sürekli olumsuz sonuçlar alınca tedavimi çok sorguladım. İnsan kaynaklı tek hataya bile tahammül edemeyeceğimi söyledim doktora. ve eşim 1 kez ameliyat oldu o bile başarısız geçti. Ben tedavide küçük şeylere bile takıldım. Herşey güzel olsun dedim sonuç ne oldu pgtli embriyolarım bozuldu pgtsiz transfer olan kimyasal oldu. Bu yaşadıklarım bana çok şey kattı diyebilirim. İstediğim kadar kendimi yırtsam yıpratsam çabalasam da olmayınca olmuyor. Hiçbir şeyin garantisi Yok. Tevekkül ve dua. Kaderimizi değiştirecek tek şey Yolumuzu seçtikten sonra dua. Gerçekten gerisi boş. Bizde memorialı tercih ettiğimize göre daha pozitif olmalıyız kötü düşüncelerden arınmalıyız. Korkma nasipse oluyor gerçekten değilse benim gibi başa dönüyorsun. Hayalı aramak da yanlış ya da anlamsız oluyor. Benden naçizane bir tavsiye.

Benim transfer edilen pgtli değildi. Ben pgtli 2 sağlıklı 6aa ve 5aa embriyom vardı. Çözülürken bozuldular ne yazık ki. Rahmime bile kısmet olmadılar.
Sana tavsiyem motivasyonun Yüksel olsun. İstersen bunun için ara bile verebilirsin. Ben tedavimi Mart’ta gördüm Ağustos’ta transfer oldum. Ben 2.5 yıl eşimin değerleriyle uğraştım. Sürekli takviyeler kullandık sürekli testler yaptırdık 2 ayda bir sperm testi yaptırıp ilerlemeye baktık ilerleme olmayınca sürekli değişik şeyler denedik ve tekrar test yaptırdık. 1 kez bile pozitif bir sonuç görmedik. Son çare attık soermlerin yakasını bırakıp tüp bebeğe geçtik ve ben sürekli olumsuz sonuçlar alınca tedavimi çok sorguladım. İnsan kaynaklı tek hataya bile tahammül edemeyeceğimi söyledim doktora. ve eşim 1 kez ameliyat oldu o bile başarısız geçti. Ben tedavide küçük şeylere bile takıldım. Herşey güzel olsun dedim sonuç ne oldu pgtli embriyolarım bozuldu pgtsiz transfer olan kimyasal oldu. Bu yaşadıklarım bana çok şey kattı diyebilirim. İstediğim kadar kendimi yırtsam yıpratsam çabalasam da olmayınca olmuyor. Hiçbir şeyin garantisi Yok. Tevekkül ve dua. Kaderimizi değiştirecek tek şey Yolumuzu seçtikten sonra dua. Gerçekten gerisi boş. Bizde memorialı tercih ettiğimize göre daha pozitif olmalıyız kötü düşüncelerden arınmalıyız. Korkma nasipse oluyor gerçekten değilse benim gibi başa dönüyorsun. Hayalı aramak da yanlış ya da anlamsız oluyor. Benden naçizane bir tavsiye.
[/QUOTE]
Haklısın canım bu süreçte en önemli şey moral,gerçekten nasip değilmiş ve kaliteli embriyoların bozulmuş bu da çok ilginç nasipten öte yok bunun bariz örneği.
Negatif aldıktan sonra adet oldum şimdi ikinci adeti bekliyorum tekrar transfer icin,ama biraz kendimi saldım kilo aldım,çok sağlıksız beslendim bu ay değil de sonra ki ay aslında gitsem çok daha iyi olacak gibi,bence bir aydan bir şey olmaz gibi,bu durumda hastaneyi bilgilendirmem gerekir mi ?

[/QUOTE]
Ağzına sağlık cnm, tez zamanda güsel haberlerini alırız işallah Kızlar bir arkadaşımın evlendigi ay hamile kaldı ve 7aylık bebegi var, v bni bgn arıo, dioki korunmama ragmen 2.ciye hamileyim diyo ve aldırıcam kürtaj olucam dio ve ikiz olabilir bebek, inanamadım bizler bu kdr ugraşırken bu kdr emekler verirken korunmasına rağmen hamile kalıo, ne kadar yalvardım aldırma diye büyük vebal alırsın dedim, rabbim hepimize güç ve sabır versin bu yolda biz neler yaşarken başkaları ne yaşıo ne desem boş, hepimiz tecrübelerden geçioruz bu günümüze şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…