- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
İnş mucize olur da degerlerin yükselir. Benimde önce negatifimde 00.75 çıkmıştı degerin yükselir 2 gün sonra kan ver dedi. Ama çok çok düşük tü yani 1 bile degildi.tabi ki de sonuç negatif Di. Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin cümlemize inş10.99 da ben kısa yazayım diye 11 dedim. :) ne negatif ne pozitif. Yarın tekrar test istedi doktor.
Masallah canım değerin çok güzel artmış,inşallah bu defa sağ salim bebegini kucağına alırsın,bizlere de dua et canimSaklicennet
O zaman belki umut olurum. Benim 9. gün 28 çıkmıştı bugün 11. gün 177 çıktı. Devamı nasıl olur bilmiyorum ama şimdilik katlandı ☺
Öncelikle hayırlı olur inşallah hepimizin hakkında.Önümüzde ki ay tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ben hastane/merkez araştırması yapıyorum ama sanırım en doğru bilgiyi sizlerden tecrübelilerden edineceğimbana hastane hakkında bilgi verir misiniz işleyiş nasıl doktorunuz kim raporsuz tüp bebek maliyeti nedir? gibi
Öncelikle hayırlı olur inşallah hepimizin hakkında.
Ben de önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım. Ama bunun öncesinde biz bir takım testlerden geçtik ve tüp bebek aşamasına gelene kadar eğer yaptırmadıysanız sizinde bazı testler yaptırmanız gerekecek. Bu testlerin içinde genel testler de olacak ayrıca sizin hikayenize göre istenecek testler de olacak. Hem eşiniz hem siz ayrıntılı şekilde araştırılacaksınız. Bu araştırma sonucunda kişiye özel tedavi yöntemi oluşturulacak. Hangi doktora muayene olursanız olun doktorlar toplantı yaparak bütün hastaların durumunu Semra hanım başkanlığında görüşüyor. Buna göre ilaç dozajı, tedavi yöntemi vs. belirleniyor. Tüp bebek fiyatı güncel 9250 tl şeklinde. İlaç dahil değil 2500-3000 ilaç masrafı olabiliyor. Bunun haricinde masraf olarak tahliller vs çıkıyor. Eğer durumunuz çok iyi değilse yaptırabildiğinizi devlette yaptırmaya çalışın. Soracak sorunuz varsa bana veya benden daha tecrübeli olan arkadaşlarımıza sorabilirsiniz. Burada arkadaşların sayesinde çok şey öğrendim ve bilgi sahibi oldum. Yardımlaşmak ve birbirimize destek olmak çok güzel birşey. Özellikle aynı umudu taşıyorsak daha anlamlı..
Rica ederim :) Biz de 2 yıllık evliyiz. 6 ay sonunda çocuğumuz olmayınca kontrole gidelim dedik. Ben ilk önce devlet hastanesine gittim. Kan tahlilleri hormon testleri vs. yapıldı. Yumurta gelişimi kontrol edildi. Özel bir yerde rahim flmi çekildi. Herşey normal dendi. Eşim medical park'a gitti sperm testi yapıldı sayı ve hareketlilik çok iyi çıktı. Böyle olunca aynı hastanede tedaviye başlayalım dedik ve aşılama yaptırdık fakat tutmadı. Sonrasında ben özel bir muayenehaneye gittim baktık boşa zaman harcıyoruz ve sürekli aynı şeyleri uyguluyoruz direk tüp bebeğe geçelim dedik.Yaa çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız ❤ 2 senelik evliyim haplar iğneler vs denendi aşılama yapıldı 1 kez rahim filmi çektirdim histeroskopi oldum eşimin testleri yapıldı başka yapacak birşey kalmadı devlet hastanesinin yönlendirdiği tüp bebeğe geçilecek aslında doktorumdan memnunum ama hastane çok kalabalık diye tedirgin oluyorum
Keşke bir mucize de beni bulsa ama ben hep sağlıklı ve hayırlısına talibim. Hayırlısı neyse o olsun. İnşallah size de bizlere de nasip olsun.İnş mucize olur da degerlerin yükselir. Benimde önce negatifimde 00.75 çıkmıştı degerin yükselir 2 gün sonra kan ver dedi. Ama çok çok düşük tü yani 1 bile degildi.tabi ki de sonuç negatif Di. Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin cümlemize inş
Bu testleri yaptırmaları geçmişinizi öğrendikten sonra karar vernMerhaba arkadaşlar,
Hematoloji test sonucum çıktı. Beta 2 glikoprotein IGG ve IGM ikiside negatif (normal dışı) yazıyor. Negatif olması kötü bir anlam mı taşıyor? Bu test tekrarlayan gebelik kayıplarında önemliymiş. Bilginiz var mıdır?
Canım test yaptırdın mi, inşallah artış görmüşsündür.Keşke bir mucize de beni bulsa ama ben hep sağlıklı ve hayırlısına talibim. Hayırlısı neyse o olsun. İnşallah size de bizlere de nasip olsun.
Canım test yaptırdın mi, inşallah artış görmüşsündür.Keşke bir mucize de beni bulsa ama ben hep sağlıklı ve hayırlısına talibim. Hayırlısı neyse o olsun. İnşallah size de bizlere de nasip olsun.
Artış oldu ama istenilen düzeyde değil maalesef. Dr aramasını bekliyorum. Bu güzel bir şey mi? Kötü bir şey mi onun bile farkında değilim. Hamile kalabilmek bile çok güzel.Canım test yaptırdın mi, inşallah artış görmüşsündür.
Caniiiiiim. Senden güzel haberler bekliyordum inanki. Üzülme ne olur. Vakti saati vardır inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah canım benim.Arkadaşlar teste gitmeden idrar testi yapıp kendimi hazırlayayım dedim. Üzgünüm ki negatif çıktı. Kan sonucunu 1 saat sonra alacağım. Onca bel ağrısı kasık ağrısı neye işaretti bilmiyorum. Üzülmedim desem yalan olur. Ama ağlayamadım bile. Sadece çok ama çok üzgünüm olmadı sanırım.
3 tane dondurulmuş embriyom var derken elimde koca bir sıfır kaldı. Pgt yaptırdığım embriyolarım bozuldu diğeride tutunamadı. Onların nasibi yokmuş. Maddi anlamda da benim için başarısız bir deneme oldu ama ben biran önce tedaviye başlamak istiyorum. Bu tedavim ilaçlı oldu. Ne kadar ara vermem gerek bilen var mı?
Canım ya, sendeki bu motivasyon ve iyi kalp olduğu sürece inşallah bütün yolların kolaylaşacak. Yakındır, senin de mutlu haberini paylaşacağız burada inşallah..Artış oldu ama istenilen düzeyde değil maalesef. Dr aramasını bekliyorum. Bu güzel bir şey mi? Kötü bir şey mi onun bile farkında değilim. Hamile kalabilmek bile çok güzel.
Caniiiiiim. Senden güzel haberler bekliyordum inanki. Üzülme ne olur. Vakti saati vardır inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah canım benim.
Bu süreçte bana çok destek oldun. Allah razı olsun. Benim hep bir tarafım buruktu. Üstüne embriyolarım da bozulunca daha çok üzüldüm ama senin ve arkadaşların iyi dilekleri beni çok mutlu etti. İnşallah ben de bir gün bebeğime kavuşacağım. Bir kaç ay vücudumu dinlendirip yeni tedaviye başlayacağım nasipse.Canım ya, sendeki bu motivasyon ve iyi kalp olduğu sürece inşallah bütün yolların kolaylaşacak. Yakındır, senin de mutlu haberini paylaşacağız burada inşallah..
Benim de donmuslar var şimdi korktum yaBu süreçte bana çok destek oldun. Allah razı olsun. Benim hep bir tarafım buruktu. Üstüne embriyolarım da bozulunca daha çok üzüldüm ama senin ve arkadaşların iyi dilekleri beni çok mutlu etti. İnşallah ben de bir gün bebeğime kavuşacağım. Bir kaç ay vücudumu dinlendirip yeni tedaviye başlayacağım nasipse.
Benim transfer edilen pgtli değildi. Ben pgtli 2 sağlıklı 6aa ve 5aa embriyom vardı. Çözülürken bozuldular ne yazık ki. Rahmime bile kısmet olmadılar.Benim de donmuslar var şimdi korktum yaüstelik pgt li değiller di.senin pgt li embriyolarınin kalitesi nasıldı canım?
Benim transfer edilen pgtli değildi. Ben pgtli 2 sağlıklı 6aa ve 5aa embriyom vardı. Çözülürken bozuldular ne yazık ki. Rahmime bile kısmet olmadılar.Benim de donmuslar var şimdi korktum yaüstelik pgt li değiller di.senin pgt li embriyolarınin kalitesi nasıldı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?