Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

masal3487 gerek olacağını düşünmüyorum. Ne zaman istersen o zaman gidebilirsin. Seninki şuan dondurulmuş yeni tedavi olacak.
Dondurulmuslar var canim önce onlarla deniycez olmasa yeni tedavi.
Ben Bursa'dan gidip geldiğim için biraz zor oluyor, okulların açılmasına da bir şey kalmadı şimdiden stres oldum nasıl gidip gelicem diye.
İnsanlar çok meraklı habire sorup duruykrlar hayırdır neden gidiyorsun diye,bir de İstanbul'dan rapor alınca Bursa'da müdür kabul etmiyor,yani her yönden sıkıntılı bir süreç inşallah sonu güzel olsun.
Sen de beklemedemi kalacaksın?

cocukoloji kimi elde edemediğiyle kimiyse hemen elde ettigiyle imtihan oluyor işte
Gerçekten bizim için süreç çok zor hatta yapılan bir araştırmaya göre kemoterapi gören hastalarla tüp bebek tedavisi gören hastalarin psikolojik durumları çok benzer özellikler gosteriyormus.
Negatifi aldığımda dünya başıma yıkıldı sandım,o kadar canım acıdı ki ama sonra kendi kendime kızdım Allah'a bırak dedim,o en güzelini nasip edecek,hem bu süreç bana bol bol dua etmeyi bol bol Allah'ı anmayi sağladı,aslında bebislerimiz o kadar hayirlilar ki doğmadan annelerinin günahlarını döküyorlar olaya böyle bakınca insan çok rahatliyor.

cocukoloji dünya imtihan dünyası. Kimimiz o şekilde kimimiz bu şekilde. Çok garip değil mi? Bende senelerdir korunmayan kişilerdenim ama olmuyor. Yapmadığım da kalmadı. :)
Sorma bizim de denemedigimiz sey kalmadi macunlar,vitaminler,kürler neler neler hatta kocalariya bile gitmisligim var( bu ayda gitmeyi düşünüyorum göbek çektirmek için) biz bu haldeyken 84 doğumlu olan ablam kazara üçüncüyü doğurdu,onlarla aynı genleri taşıdığıma inanamıyorum bazen:))

Dondurulmuş da yeni tedavi oluyor yani tekrar ücret ödüyorsun hani opu olup rahim dinlendiriyorsun ya o zaman seni bekliyorlar. O ay istemiyorsan haber vermen gerekir ama şimdi sen maalesef negatif aldın ve yeniden dondurulmuşların için transfere başlayacaksın istediğin ay gidebilirsin demek istedim.
Aslında hiç beklemek istemiyorum ama hormon ilaçları yüzünden dinlenmek istiyorum bir de eşim sperm testi verecek. Sayı hız nasıl bilmiyorum bizde %95 civarı haraketsizlik var. Sayı da düşmüşse takviyelerle desteklemem lazım mecbur 2/3 ay bekleyeceğim en az 2 ay. Hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah. Benim ailem de çok doğurgandır. Hep habersiz hamile kalırlar ya da istedikleri ay kalırlar. Ben kimseye söylemiyorum strese girerim. Sorulardan bunalırım. Sessiz sedasız bir şeyler yapıyoruz.

Bana çift konmuştu nasip bu işlerkaliteli, kalitesi düşük, pgtli, pgtsiz, tek, çift hiç belli olmuyor
Cift embriyo transferi icin doktormu soyledi sizmi istediniz bizde 2 embriyo transferi istiyoruz ama doktor pek olumlu bakmiyo hatta ben konuyu actikca konuyu degistiriyor

Benim iki yumurtam toplandı, geriden gelen yumurtam döllendikten sonra 5. Güne geldi ama morulaydı çok yavaştı blast olmadı diğeri blast oldu ikisini bir dondurdular dolayısıyla ikisi bir çözüldü tekrar isterseniz dondururuz ama bizim tavsiyemiz ikisinin bir koyulması digerinin ihtimali çok düşük zaten dendi tekrar dondur çöz hiç oynamayalım dediler yaşımda 35 ben de ikisinin konulmasını istiyordum zaten durum buyani morulaya çok şans tanımadılar en azından ikisini bir koyup gebelik ihtimalini arttıralım diye düşündüler

Benim ilk etapta 29 yumurtam toplandi 28i embriyo oldu 5.gune gitti 4 tanesini kendileri eledi dondurdular ilk transferimde ilk cozduklerini begenmeyip 2.yine cozduler onu transfer ettiler o dusukle sonuclandi 2.transferde 1 tane cozuldu suan halihazirda 21 embriyom var bizde 2 embriyo transferi iatiyoruz 30 yasindayim esim 35 2 embriyo icin israr ediyoruz ama galiba tek embriyo transfer edicekler

Bide ikiside tuttumu sonuc ne oldu

Canım test yaptırdın mi, inşallah artış görmüşsündür.
Artış oldu ama istenilen düzeyde değil maalesef. Dr aramasını bekliyorum. Bu güzel bir şey mi? Kötü bir şey mi onun bile farkında değilim. Hamile kalabilmek bile çok güzel. ❤❤❤
[/QUOTE]
Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin benimde 2.denememde idrar teatinde 2 cizgiyi silikte olsa gormustum kan degerimde normalde ama 5+2 de dustu toplam.15 gun hamile gezdim nerdeyse o bile cok guzeldi inanamiyodum icimde biseyin gelistigine inaniyorum ki rabbim en en en guzelini nasip edicek

Bravo gercekten cok guzel aciklamissiniz ben 2.transferimi gecenn sene yapmistim herseyi unutmusum ya da beyin olumsuz seyleri hemen siliyo hatirlamak istemiyo ama gercekten cok aciklayici olmus tesekkurler

Ben inanıyorum canım bir dahaki tedavinde pozitif olacak inşallah, erkekler için de macunlar var aslında ya da Saraçoğlu kurleri var onlari mi denesen, bir de arı sutu bal polen dene o da çok faydalı kalite için.

Günaydın kizlar
Kizlar biz dün memlekete geldik,önce kayinvalideme geçtik ardindan ben annemi görmeye gittim annem kayinvalidemin beni kendisine şikayet ettigimi anlattı,şöyleki ben tedaviyi ablam ve annem dışında kimseye söylemek istemedim( onlara da mecburen oldu çünkü İstanbul'da ablamlarda kaldık,evleri hastaneye yakin diye,mecburen duyuldu yani) ben İstanbul'da 25 gün kadar kalınca sanırım tahmin edilmiş gidiş sebebim,kayınvalidem anneme bayram ziyaretinde demiski" ben kızına çok kırıldım,ben bir anneyim neden tedavisini bana anlatmıyor neden her şeyi benden gizliyor, bana söylemesi gerekirdi " gibi şeyler söylemiş anneme, birincisi bunu anneme söylemesi dogru mu sizce,ikincisi ben söylemek zorunda mıyım ? Siz bu durumda ne yapardınız kayinvalideye söyleyeyim mi anneme neden bunları söyledin diye?

Yani böyle hassas bir dönemde bir de insanların nazlarını çekmek bana öyle saçma geliyor ki bende mecbur kalıp sadece ailelere söyledim çünkü özellikle eşimin ailesi beynimizi yedi. Iletişiminiz nasıl bilmiyorum ama karşınıza alıp dürustçe söyleyin durumun zaten zor olduğunu insanların sorularıyla daha da zor olacağını bu yüzden gizlemek istediğinizi falan söyleyin kendi ablanızın yanında kaldığınız için mecburen duyduklarını yoksa onlara da söylemeyeceğinizi söyleyin. Karışınıza alıp konuşmak en iyisi gerçekten bol sabır diliyorum.

Açıkçası küçük çocuk gjbi anneme şikayet edilmem hiç hoşuma gitmedi,ona da ayrı moralim bozuldu,bazıları anlatmayı tercih eder ama ben söylemek istemiyorum, kendimi kendi annem dahil olsa birilerine açıklama yapmak zorunda kalmak istemiyorum,negatif aldığımda kendi uzuldugum yetmiyormuş gibi bir de cevremdekilerin ah vahlarini duymak istemiyorum

Artış oldu ama istenilen düzeyde değil maalesef. Dr aramasını bekliyorum. Bu güzel bir şey mi? Kötü bir şey mi onun bile farkında değilim. Hamile kalabilmek bile çok güzel. ❤❤❤
Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin benimde 2.denememde idrar teatinde 2 cizgiyi silikte olsa gormustum kan degerimde normalde ama 5+2 de dustu toplam.15 gun hamile gezdim nerdeyse o bile cok guzeldi inanamiyodum icimde biseyin gelistigine inaniyorum ki rabbim en en en guzelini nasip edicek
[/QUOTE]
Teşekkür ederim.
Sizin tüm embriyolarınız neredeyse 5. Güne gitmiş özel bir şeyler yaptınız mı? İnfertilite sorununuz neydi?
O embriyolardan size güzel sağlıklı hayırlı evlatlar olacaktır. 1 kez olmuş tekrar olur inşallah sağlıklı ilerler.

İnsanlar neden bu kadar bencil diye kendime sormadan edemiyorum.
Sizin yerinizde olsam kayınvalidem konuyu bana açmıyorsa ağzımı bile açmam hiçbir şey demem. İnsan bazen bazı şeyleri yalnız atlatmak isteyebilir bundan doğalı da olamaz. Ben 3 senedir uğraşıyorum tüp bebek dahil hiçbir tedavimi kimseye söylemedik. Eşim ve ben birbirimize destek ola ola ilerliyoruz. En azından akraba ziyaretine gittiğimizde ailelerimize oturmaya gittiğimizde adapte olduğumuz bebek konusundan uzaklaşabiliyoruz. Aksi durumda tedavi nasıl gidiyor? Oldu mu? Nereye gidiyorsunuz? Sorun kimde? Üzülme olur elbet. Bir de herkesle ayrı ayrı bu konuyu konuşacaksın. Eeee güzel vakit geçirmek farklı şeyler konuşmak hoş sohbet bana haram mı?
Bence en iyisini yapmışsın söylememekle. Kayınvaliden senin sözlerine alınabilir sende kırmamak adına içinden geçenleri söyleyemeyebilirsin. Hiç muhattap olma bence. Eşine bırak o gerekenleri söylesin. Bir kırgınlığın varsa bunu eşimin annesine söylemek yerine bana söyle desin. Zor zamanlarımız eşimin psikolojisi daha önemli lütfen kararlarımıza saygı gösterin destek olun Yaşadıklarımız kolay değil falan desin. Sen hiç muhattap olma bence.
Allah yardımcın olsun canım.

Sağol canım bilmiyorum ben söyleyeyim diyordum ama üstüne bir de alınırlar eşimle gerginlik olur tatilim zehir olur.

Ya işte kimisi anlatır ama ben anlatmayı sevmiyorum kendi aileme bile ama işte dedigim gibi onlara mecbur kaldım da söyledim yoksa kendi anneme bile söylemek istemiyorum,negatif aldığımda annemi ben sakinlestirdim resmen kendi derdim yetmiyormus gibi

Teşekkür ederim.
Sizin tüm embriyolarınız neredeyse 5. Güne gitmiş özel bir şeyler yaptınız mı? İnfertilite sorununuz neydi?
O embriyolardan size güzel sağlıklı hayırlı evlatlar olacaktır. 1 kez olmuş tekrar olur inşallah sağlıklı ilerler.
[/QUOTE]
Ben polikistik overliyim ilk denenm egitim arastirmadaydi ohss oldum ve o tedavide 3tane yumurtam toplandi ama kalitesizlerdi onun icin semra hoca acayip titiz davrandi ilaclarin dozlari ozenle belirlendi cok sukur iyi sonuc aldik insallah bundan sonrada iyi sonuc aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…