Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar gizli takipciyim hepinizin mesaj larını okuyorum bergün mutlu olunca bende mutlu oluyorum olmayıncada çok üzülüyorum masal3487 beni unutmamış san eski topikten tanırsın senin adına çok üzüldüm rabbim inşallah bu sefer nasip eder bende başladım çok şükür sonunda benim hikayem çok uzun yorucu ama ilk denemem arefe günü yumurtalar toplandı 10 yumurta nın 9 u döllendi ama 3 tanesi donduruldu aslında Yücel hoca bizden daha fazla yumurta ve emriyo bekliyordu ama olmadı orantısız büyüdü yumurtalar sizce neden böyle oldu ?her neyse çok şükür elimizde 3 emriyo var rabbim onlara can benden versin bana evlat olarak nasip etsin yeter şimdi iki sorum var 1 .si bana opudan sonra görceğin adetten iki adet sonra tıransfer dediler yani şuan lekelenme görüyom olcam kesin Ağustos değil Eylül değil ekim deki adetle transfer ama benim histeroskopi de olmam lazım semra hoca gerek yok dedi ama ben olmak istiyorum çünkü iki tüpde alındı ve pataloji sonucu tüberküloz çıktı ben 6 ay boyunca ilaç tedavisi gördüm rahimi etkilenmemiş ama ben çok istedim oda tamam dedi yaparız şimdi sorum şu hangi adetle yapılır sizce şimdi olacağım adetlemi ben bir dahaki adetle istiyorum hem maddi hemde ne bilim hazır his etmiyorum histeroskopi için şuan kendimi ikinci sorumda folik asit te hamileleige kadar devammı ediyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah inşallah en kısa zamanda hepimiz anne oluruz

Ben polikistik overliyim ilk denenm egitim arastirmadaydi ohss oldum ve o tedavide 3tane yumurtam toplandi ama kalitesizlerdi onun icin semra hoca acayip titiz davrandi ilaclarin dozlari ozenle belirlendi cok sukur iyi sonuc aldik insallah bundan sonrada iyi sonuc aliriz
[/QUOTE]

Ben de pcosum 26 yumurtamdan 5 tanesi 5. Güne gitti. Sizin hepsi gitmiş neredeyse. Onu merak ettim. Bir şeyler kullandınız mı? Eşiniz de sorun var mıydı? Dondurulmuş çok embriyo olmasını avantaj olarak görüyorum.

Hatırlamaz miyim canım:) diğer gurupta ne çok yazismistik dualar etmistik bazılarımız hamile kaldı bazılarımız hala bekliyoruz.
Sen deni memorialde başladın? Maşallah guzel yumurta toplanmis benim de 3 tane donmus var,sen pgt yaptırdın mi? Benim de Ekim gibi olabilir transfer nasip olursa inşallah,histereskopi nerde olacaksın ve fiyat bilgin var mı? Benim de sıvı goruluyor rahim dışında deniliyor ama emin olmak için acaba histereskopi mi yaptirsak diyorum,bana da gerek yok dendi ama yine de aklıma takilmasin istiyorum

Evet kuzum Memorial de başladım benimde transfer Ekim'de belki aynı gün olur inşallah çok güzel olur Semra hoca yapıcak histeroskopi yi bence yap hem çizik de atılmasını istedim tutmasını etkiloyormus diye duydum Yücel hoca gerek gördü semra hoca gerek yok dedi ama ben Semra hoca ya ısrar ettim tamm dedi pgt ye gerek yok dedi Semra hoca pgt işi bana pek iyi fikir gibi gelmiyor bence aylede genetik bir hastalık varsa yada başarısız denemeler çok ise yapıla bilir ama benim ilk olacak nasip se fiyat olarakta 4 binmi 5 binmi ne dedi aslında başka hastanelerde yapsam daha uyguna yapabilirim ama ne bilim burda yaparsam içim daha bir rahat olcak gibi geliyor

Senin yaşın küçüktü canım,bencede hiç gerek yok pgt ye benim de gerek gorulmedi çokta pişman değilim ama geçen yaz kürtaj olmuştum bilmiyorum acaba rahimde yapışıklık falan mı kaldi gerçi ultrasyonda hiç öyle bir şey görülmedi ama endometriozisten şüphelendi gönül hoca ama ona dair bir belirti de yok,çizik atma olayını da sordum gönül hoca şart değil hem kanıtlanmış bir şey de değil dedi

Benim bir arkadaşım hiç birşey yok dendi ısrarla yaptı histeroskopi yi perde varmış meğer sedüzeltildi gerçi yine tutmadı ama nasip ya herşey vaktine esir

Ben de pcosum 26 yumurtamdan 5 tanesi 5. Güne gitti. Sizin hepsi gitmiş neredeyse. Onu merak ettim. Bir şeyler kullandınız mı? Eşiniz de sorun var mıydı? Dondurulmuş çok embriyo olmasını avantaj olarak görüyorum.
[/QUOTE]
Esim varikosal.ameliyati oldu ama ilk tedaviyi sirf egitim arastirmada yaotirdigimiz icin olmak zorunda kaldi kactane doktora gittiysek varikosalin var ama ameliyata gerek yok dediler ama devlet tup bebek raporunh baska turlu cikartmadigi icin ameliyat ettirdik o da yaklasik 3 sene onceydi igneler disinda bisey kullanmadim dondurulmys embriyo avantaj evet her seferinde yumurta toplamayla ugrasmiyosunuz ama tutmayincada tutmuyo iste ben memorialde 3.transferimi olucam gecen ay histeroskopi oldum cizik atildi insallah bu sefer Rabbim nasip eder kucagimiza saglikla aliriz

Oncelikle cok gecmis olsun ve tedavin hayirlisiyla insallab pozitif olsun kucagina al yavrularini bence bi ay adet gor zaten bu ayki seni toparlamak icin bidahaki ayda histeroskopini ol zaten histeroskopiden sonraki adette transfer istiyo doktorlar gecen ayki adet bitimimde histroskopi oldum bu ay transfer hazirligina basladim ama yinede sen doktorlarla konus madem.2 ay demisler bosuna 2 ayini gecirmis olma

Çok sağol canım inşallah sende hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın evlatlarını adet olunca arayıp konuşucam inşallah bu adetle yapmaz yorgunum gerçekten 6 aylık ilaç tedavisi bittikten hem sonra başladım sabrım kalmış tı artık 4 senedir hep bir engel artık bir heyecan la başladım ama o ilaçlar çok ağır dı bunlarda öyle olunca yoruldum bu ay dinlensem iyi olucak

Merhaba kızlar :) tedaviye başlamadan önce beslenme olarak nelere dikkat ettiniz kendinizde? Eylul ayindaki adetimde tedaviye baslayacagiz kismetse insallah.

Birde yumurta toplama işleminden sonra transfer süresini neye göre belirliyorlar forumda çoğu kişide iki adet süresi kadar beklediğini okudum,bilgi paylaşırsanız sevinirim

Ya aslında devlette gittiğim doktorum çok ilgiliydi uzun uzun sorular sorardım uzun uzun anlatırdı ağlardım teselli ederdi çok kalabalık olmasına rağmen adımı bile unutmazdı o yönden bir sıkıntım olmadı beni birden tedirgin eden doktordan ziyade hastanenin doğal olarak laboratuvarın kalabalık olması

Merhaba wagen tupler alindiktan sonra yumurta rezeevinizde olumsuz etkilenme durumu oldu mu?
Öyle bir durum var ama her bünye için gecerli değil. Hidrosalpenks nedeni ile sağ tüpüm alındı yaklaşık 2 sene önce. Ameliyatımı semra hoca ve yücel bey gercekleştirdi. Ameliyattan 2 ay önce tedavimi oldum 7 yumurtadan 6 sı döllendi. 3 tane blast oldu donduruldu. Rezervin azalacagını düşünüyorlar.
8 ay içinde 3 tane tane ayrı ayrı transferim oldu. negatif ve kimyasal sonuçlandı. Tekrar tedavi oldum gecen kasım ayında 6-7 folükül görünüyordu yine fakat iğnelere cevap vermediler. 4 toplandı 3 döllendi 1 blast oldu ve donduruldu. Enteresan bir sekilde en küçük olan yumurtam büyüdü ve 6AA Embriyo oldu tutundu ve benimle şuanda.
Uzun uzun anlattım ki aslında çok yumurtaya ihtiyaç yok. 1 tane sağlıklı bir embriyo yeterli bizi mutlu etmeye
Stresten uzak rahat bir tedavi süreci diliyorum tüm emek veren arkadaşlarıma Hamile duası kabul olur derler en yakın zamanda pozitif sonuçlar diliyorum tedavi gören tüm değerli arkadaşlarıma ❤❤❤

Son düzenleme:
A arven84 canım nasılsın ne yapıyorsun? Randevu aldın mı? Ben Semra ve gönül hanıma aldım. Görüşmeye gideceğim. Merkez değiştirmeyi düşündüm mü? Arkadaşlar başka merkezde mi deneseniz diyor. İlk negatif de değiştirmek olmaz sanırım.

Hayirli saglikli evlat olur inşallah.
Benim sag tup tikali ve hidrosalpenks var. Bu yuzden ameliyat olacagim. Ilk tedavide sadece 1 yumurta grlisti ve orta kalite embriyo olarak donduruldu. 2 3 ay yumurta toplayip havuz olsuturulsun diyorlar. Yasim ileri olduu icin bu benim acimdan cok uzun bir surec. Ameliyattan sonra transfer icin de 2 veya 3 ay beklenecek cunku. Danistigim 2 doktor da tup alinmasi veya tupun baglanmasi ile yumurta rezervimin etkilenmeyecegini iletti. Hatta sasirdilar da. O yuzden ameliyati simdiden olsam mi diye dusunuyorum. Yumurta rezervinin etkilenmesi gibi bi durum soz konusu olmayacaksa tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…