Bazı doktorlar etkilenmeyeceğini bazı doktorlarda etkilenebileceğini savunuyorlar. Ben de etkileneceğini düşünmüyorum.Hayirli saglikli evlat olur inşallah.
Benim sag tup tikali ve hidrosalpenks var. Bu yuzden ameliyat olacagim. Ilk tedavide sadece 1 yumurta grlisti ve orta kalite embriyo olarak donduruldu. 2 3 ay yumurta toplayip havuz olsuturulsun diyorlar. Yasim ileri olduu icin bu benim acimdan cok uzun bir surec. Ameliyattan sonra transfer icin de 2 veya 3 ay beklenecek cunku. Danistigim 2 doktor da tup alinmasi veya tupun baglanmasi ile yumurta rezervimin etkilenmeyecegini iletti. Hatta sasirdilar da. O yuzden ameliyati simdiden olsam mi diye dusunuyorum. Yumurta rezervinin etkilenmesi gibi bi durum soz konusu olmayacaksa tabi.
BennnnnnArkadaşlar kimler rahim dinlendirmede?
Canım selam embriyolarının bozulması çok büyük şanssızlık olmuş
Bennn. Nasibimizde varsa inş. Eylül sonunda 3 adetimi olucam ve başlıcaz Büyük Bi ihtimalle Ekim de transferimiz olucak
Bende değiştirmek istemiyorum. İnşallah bu kez böyle talihsizlikler yaşamam. Desteğin için teşekkür ederim.Canım selam embriyolarının bozulması çok büyük şanssızlık olmuşnegatifin içinde çok üzgünüm umarım en yakın zamanda pozitif sonucu görürsün. Şahsi fikrim en iyi merkezdesin. Ben memorialda 3 negatif gördüm 1 an bile merkezimi değiştirmeyi aklımdan geçirmedim. Zaten paragöz acıbademden gelmiştim memoriala. İnandım ve sabırla mücadele ettim. Boşver canım sen o arkadaşları... en insancıl merkezdesin eminim yakında yüzün gülecek seninde
Her zaman canımmBende değiştirmek istemiyorum. İnşallah bu kez böyle talihsizlikler yaşamam. Desteğin için teşekkür ederim.
Benim var maalesef, sezeryan skari da deniyor sanirim, rahmin ic tarafinda sezeryan dikisim tutmamis cep yapmis ve orda benim sivi degil de adet birikiyor, adetim 4-5 gunde bitiyor ama 10-13 gun lekelenmelerim sürüyor, rahim filminde cikti doktor yarik hamile kalmana engel olacak yerde degil dedi o nedenle mudahale edilmedi, sizde de mi var? Yeri ve uzunluğu önemli diye biliyorum, gittigim tum doktorlar bana oyle demisti...Kızlar istmoselemi olan varmı aramızda? Rahim agzında sıvı birikimi.
Cnm bnim bu güne kadr böle bişe hiç bi doktor sölemedi, kaç doktora muayene olmama ragmen adetimde 4gün sürer, semra hoca bni muayene etti, rahim agzında sıvı var dedi, tam girişti dedi eger transfer oldgnda rahim içine sıvı gidiosa, dedi tüp bebek tutmaz dedi takip edicez dedi sıvıyı ama bi müdahele etmedi, size bi müdahele edildimi?Benim var maalesef, sezeryan skari da deniyor sanirim, rahmin ic tarafinda sezeryan dikisim tutmamis cep yapmis ve orda benim sivi degil de adet birikiyor, adetim 4-5 gunde bitiyor ama 10-13 gun lekelenmelerim sürüyor, rahim filminde cikti doktor yarik hamile kalmana engel olacak yerde degil dedi o nedenle mudahale edilmedi, sizde de mi var? Yeri ve uzunluğu önemli diye biliyorum, gittigim tum doktorlar bana oyle demisti...
Bana da muhadale edilmedi, gittigim ilk doktor 4-5 sene önceydi, bence bundan olmuyor cocugun demisti ve gerekirse mudahale edebiliriz demişti ama sonra gittigim hiçbir doktor gerek yok dedi cunku bebegin tutundugu yerde degilmis istmoselin yeri. Ama benim istmosel disinda tuplerdeki tikaniklik nedeniyle tuplerden gelen sivi vardi, o risk olur diye her iki tupumu aldılar yani bir sivi durumu varsa yerine gore mudahale ediliyor diye biliyorum.Cnm bnim bu güne kadr böle bişe hiç bi doktor sölemedi, kaç doktora muayene olmama ragmen adetimde 4gün sürer, semra hoca bni muayene etti, rahim agzında sıvı var dedi, tam girişti dedi eger transfer oldgnda rahim içine sıvı gidiosa, dedi tüp bebek tutmaz dedi takip edicez dedi sıvıyı ama bi müdahele etmedi, size bi müdahele edildimi?
Çok geçmiş olsun kaç kez bizde havuza denize gittik ama bnde sizin gibi korktugum için sadece o sıcaklarda güneşlenmekle yetindim hiç girmedim mikrop kaparım diyeİyi geceler kızlar,ben sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldumburda sormuştum denize girmem de sakınca olur mu diye ve korktuğum başıma geldi malesef,iki gundur ağrıdan duramıyordum bugün doktora gittim antibiyotik başlandı,bir suru tahlil yapıldı yüzde doksan sistit olmuşum.
Aman lütfen dikkat edin denize girerken,temizliğinden emin değilseniz erteleyin sakin gitmeyin
Bnmde ilk tedavimle kızım tuttu, ardına sezeryandan snra 5deneme negatif ve düşük, semra hocada acaba bu rahim agzındaki sıvı rahime kaçıomu diye kafamı karıştırdı, ama müdahale şuan gerek yok gerekirse yaparız dedi bu n demek şimdi ztn bnca negatif var, takip etcez dedi sıvıyı çnkü tam sezeryan çizgimde, bilmiorum kafam çok karıştı bu konudan,Bana da muhadale edilmedi, gittigim ilk doktor 4-5 sene önceydi, bence bundan olmuyor cocugun demisti ve gerekirse mudahale edebiliriz demişti ama sonra gittigim hiçbir doktor gerek yok dedi cunku bebegin tutundugu yerde degilmis istmoselin yeri. Ama benim istmosel disinda tuplerdeki tikaniklik nedeniyle tuplerden gelen sivi vardi, o risk olur diye her iki tupumu aldılar yani bir sivi durumu varsa yerine gore mudahale ediliyor diye biliyorum.
Genelde rezerf etkilenmiyor hele iyibir cerrahsa doktorunuz hiç korkmayın genelde kist vs varsa yumurtalık ta ozaman yumurta rezervi etkilenir bunu bana bizzat Ahmet hoca demişti çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda rabbim hayırlı Salih ve Saliha evlatlar nasip eder cümlemize inşallahHayirli saglikli evlat olur inşallah.
Benim sag tup tikali ve hidrosalpenks var. Bu yuzden ameliyat olacagim. Ilk tedavide sadece 1 yumurta grlisti ve orta kalite embriyo olarak donduruldu. 2 3 ay yumurta toplayip havuz olsuturulsun diyorlar. Yasim ileri olduu icin bu benim acimdan cok uzun bir surec. Ameliyattan sonra transfer icin de 2 veya 3 ay beklenecek cunku. Danistigim 2 doktor da tup alinmasi veya tupun baglanmasi ile yumurta rezervimin etkilenmeyecegini iletti. Hatta sasirdilar da. O yuzden ameliyati simdiden olsam mi diye dusunuyorum. Yumurta rezervinin etkilenmesi gibi bi durum soz konusu olmayacaksa tabi.
Çok şükür iyiyim canım sen.nasılsın? Hayır henüz randevu almadım, İpek hanım doktorum onunla görüştüm telefonda, Semra hanımla da görüşmek istediğimi söyledim tabi dedi, eylül reglsiyle gitcem inş
Bana da gönül hoca hemen randevu al semra hanımla bana gel dedi. Hatta şimdiden al hemen veremeye biliyorlar dedi.Çok şükür iyiyim canım sen.nasılsın? Hayır henüz randevu almadım, İpek hanım doktorum onunla görüştüm telefonda, Semra hanımla da görüşmek istediğimi söyledim tabi dedi, eylül reglsiyle gitcem inşmerkez değiştirmeyi düşünmüyorum bir mani çıkmazsa olana kadar burası diyorum çünkü emin ellerde olduğumu düşünüyorum. Hatta ipek hanımla konuşurken de olana kadar birlikteyiz inş dedim
Amin. Allah razi olsun. Cumlemize inşallah.Genelde rezerf etkilenmiyor hele iyibir cerrahsa doktorunuz hiç korkmayın genelde kist vs varsa yumurtalık ta ozaman yumurta rezervi etkilenir bunu bana bizzat Ahmet hoca demişti çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda rabbim hayırlı Salih ve Saliha evlatlar nasip eder cümlemize inşallah
Işte boyle durumlarda insan muallakta kaliyor, bundan mi olmuyor acaba diye düşünüyor, ama Semra hanim 5 denemeye rağmen halen mudahale etmediyse ya yeri ya da boyutu itibariyle hemen müdahale edilecek kadar sikintili bir durum gormemis olabilir, yine de tabi butun olumsuzluk yapabilecek durumları ortadan kaldirmakta fayda var, benim de halen aklimda bir acaba var bendeki istmoselden dolayi...Bnmde ilk tedavimle kızım tuttu, ardına sezeryandan snra 5deneme negatif ve düşük, semra hocada acaba bu rahim agzındaki sıvı rahime kaçıomu diye kafamı karıştırdı, ama müdahale şuan gerek yok gerekirse yaparız dedi bu n demek şimdi ztn bnca negatif var, takip etcez dedi sıvıyı çnkü tam sezeryan çizgimde, bilmiorum kafam çok karıştı bu konudan,
Sağol canim,aman çok iyi yapmışsın tedavidekilerin çok daha fazla dikkat etmeleri lazimÇok geçmiş olsun kaç kez bizde havuza denize gittik ama bnde sizin gibi korktugum için sadece o sıcaklarda güneşlenmekle yetindim hiç girmedim mikrop kaparım diye
Benim takiplerimi de gönül hoca yapıyordu ben de çok memnun kaldım,erkek doktorları çok bilmiyorum ama kadın doktorlar genel olarak çok iyiler,sen negatif görüşmesine mi gideceksin bencede semra hocayla da gorus mutlaka ben de negatif sonra gönül hoca ve semra hocayla görüşmüştümBana da gönül hoca hemen randevu al semra hanımla bana gel dedi. Hatta şimdiden al hemen veremeye biliyorlar dedi.
Gönül hanım benden çok üzüldü kimyasal olmasınaOcak ayından beri her ay gidiyorum Ağustos’ta anca transfer olabildim. Ben hep olumsuzluklardan bahsediyordum o da onları kafandan at diyordu. Hatta mozaik embriyomla ilgili sorular soruyordum onu düşünme en son ihtimal senin 2 sağlıklı embriyon 1 de iyi kalite pgtsiz var diyordu. Transfer günü embriyolarım bozulunca soluğu gönül hanımın yanında almıştım rahimde herşey yolundaysa diğeri çözülsün isteyecektik. Her anımda yanımdaydı allah razı olsun ilgilendi hep. Benimle birlikte o da üzüldü. Onların işi de zor. Hergün hem negatif hem pozitif sonuç duyuyorlardır.
Sizin durunlar nedir? Bu kaçıncı deneme? Bunca doktor bni görüp yücel beyde dahil gördü ama bu istmoseli bi semra hoca farketti oda çok ilginç, açık nette ultrasonda görünüo bn bile bet görüorm büyüklügü 9mm ufak dedi ama masummu diilmi onu bilmiorz dedi eee peki nasıl anlicaz bunu inanki kafam allak bullak, alttan müdahele ediliomş müdahele edilincede, keşke transferden önce etselerdi, bi arkdş var burda forumda hamile kalmış müdahele edilmeden östrojen istmoseli baskılıo demiş doktoru ve çok doktora gitmiş sırf bu konu üzerine uzmanlaşan..Işte boyle durumlarda insan muallakta kaliyor, bundan mi olmuyor acaba diye düşünüyor, ama Semra hanim 5 denemeye rağmen halen mudahale etmediyse ya yeri ya da boyutu itibariyle hemen müdahale edilecek kadar sikintili bir durum gormemis olabilir, yine de tabi butun olumsuzluk yapabilecek durumları ortadan kaldirmakta fayda var, benim de halen aklimda bir acaba var bendeki istmoselden dolayi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?