Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Nerde denize girdiniz ki? Denizden idrar yolu enfeksiyou pek olmaz. Havuz risklidir bu konuda.

Nerde denize girdiniz ki? Denizden idrar yolu enfeksiyou pek olmaz. Havuz risklidir bu konuda.
Balıkesir Erdek,çok temiz değildi bir de ıslak kaldım hasema giydiğim için cabukta kurumadi,denizin ertesi günü de 10 saatlik otobüs yolculuğu yaptık tuvaletlerden de olmuş olabilir

Ben 4.denemeyi bekliyorum adet olunca eger kistlerim yoksa baslayacak insallah. Benim 3 deneme oldu ilkinde hamile kaldim 8.haftada kalbi durdu, ikinci de folikuller bos cikti transfer iptal oldu, 3.denemede yine hamile kaldim ama bu sefer de kese gelismedi bu ay basinda kurtaj oldum. Ilk denemedeki hamilelikten sonra tuplerimi aldirdim tikali ve ondan dolayi dusuk yapiyor olabilirim diye ama farketmedi yine dusuk oldu, benim yas 41 belki ondan dusuk oluyor diye dusundum o arada istmoseli de dusunmeyi biraktim, ama müdahele edilmesi basit diye biliyorum eger aklinizda soru kalacaksa operasyonu olup daha rahat belki olabilirsiniz.

Cok gecmis olsun bol su icmeyi ihmal etmeyin, en azindan agriyi dindirir biraz, ben çok cektim idrar yolundan acisi agrisi fenadir, dikkat edin kendinize...

Ben de ikisiyle görüşeceğim. Tedavi planlayacağız.

Evet kesinlikle olumsuzlukları at kafandan benim de kimyasal oldu biliyorsun en son ki transferim de ne kadar pozitif düşünmeye çalışsamda kalitesi düşük olduğu için karamsarlık vardı aslında bundan sonra olumsuz negatif düşünceler yok hayırlısıyla vercek bebişleri bizlere Rabbim doktorların birçoğu gerçekten çok ilgili bu da insanı güvende hissettiriyor

Senelerdir spor amaçlı yüzerim hiç başıma gelmedi. Transferden dolayı ara vermiştim. Tekrar başlamak istiyorum. Gönül hanım sorun olmaz diyordu. Ne yapsam bilemedim.
Ben tatildeyim giriyorum valla, enerjiye, morale ihtiyacımız var arkadaşlar motive olmamız gerek yeni tedavi için birşey olmaz Allah’ ın izniyle, öyle pimpirik bir insandım ki bu sınav bana daha az evhamlı olmayı da öğretti

Senelerdir spor amaçlı yüzerim hiç başıma gelmedi. Transferden dolayı ara vermiştim. Tekrar başlamak istiyorum. Gönül hanım sorun olmaz diyordu. Ne yapsam bilemedim.
Havuz sıkıntılı da deniz sorun olmaz deniyor ama benim girdiğim deniz kirliydi sanırım bir de hasema giydiğim için(tesetturluyum) üzerimde ıslak kaldı sanırım, sen mayo,bikini giyeceksen ve temiz suya gireceksen bence hiç sorun olmaz

Deniz için drların yasaklama da bulunduğunu duymadım. Arkadaşın dediği gibi belki uzun süre ıslak kaldıysa ve tuvaletlerden olabilir. Sen zaten en az 2 ay boyunca tedaviye başlamayacaksın. Yüz stresini at. Buna çok ihtiyacın var

Merhaba herkese ben temmuz ayında tüp bebek tedavisi için gelmiştim. Adetimi beklerken gecikme oldu stres diye çok oralı olmamıştım. Meğerse hamileymişim. Tabi çok mutlu oldum ama mutluluğum çok sürmedi. 8 haftada alındı kalb atışını duyamadık. Bende tekrar tedaviye başlıyacağım. Arada girip okudun ama sıkıntılı 1 ayım geçti çok geriye dönük sayfalara bakamadım bunun için Negatif sonuç alan arkadaşlara geçmiş olsun en kısa zamanda tekrar güzel haberler almalarını dilerim. Pozitifleri tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah.

Evet gerçekten hepimizin kafamızdaki düşüncelerden biran olsa bile sıyrılmaya ihtiyacı var.

Çok geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun size tez zamanda guzel sonuclansin yeni tedaviniz... ben de 3 tedavimde 2 kez dusuk yaptım, ilkinde 8 haftaya kadar atan kalbi durdu, ikincide hic kalp atisi olmadi, gerçekten cok zor yeni tedavi icin beklemedeyim, toparlanmaya çalışıyorum ama psikolojim bozuldu, siz de kolayca atlatin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…