Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok teşekkürler zorlu bir süreç. İnşallah kolaylıkla başarırız.

Çok geçmiş olsun, ben de normal yolla gebelik yaşadım 9 haftalık kalbi durdu kürtaj olmuştum sizi çok iyi anlıyorum ama pozitifi görmek hele ki tedavi gerekmeden bu bile şükür sebebimiz olmalı, geçen hafta da kimyasal gebelik yaşadım dondurulmuş transferle, Rabbim size, bana, burda ki arkadaşlarıma ve isteyen herkese nasip etsin bebişler Hep birlikte başarcaz sırasıyla Allah çok büyük çok

Çok teşekkürler canım.. evet hepimiz başaracağız inşallah tez zamanda sağlıklı evlat sahibi olcağız.

Hanımlar aklıma takılıyor acaba alternatif tıp yöntemlerinin bir faydası olur mu tutunma için mesela bel çektirme deniliyor veya hacamat yaptıran var mı hiç aramızda?

Hanımlar aklıma takılıyor acaba alternatif tıp yöntemlerinin bir faydası olur mu tutunma için mesela bel çektirme deniliyor veya hacamat yaptıran var mı hiç aramızda?
Akapunktur çok faydalı diye duymuştum,bence hacamatta yaptırılabilir ama güvenilir yerde tabi.
Bel çektirme duymadım ama göbek cektirmeyi duymustum hatta bu ay yaptırmayı düşünüyordum ben de

Amin. Allah razi olsun. Cumlemize inşallah.
Kistten kasıt cikolata kisti mi? Yoksa bu bazi aylar olusan ve sonra kendiliginden akybolan kistler de bu gruba dahil mi?
Evet en çok etkileyen çikolata kistiymis normal kistler genelde adet döngüsü ile atıla biliyor ama cıkolata kisti ne yazıkki öyle değil

Ben hepsini yaptırdım hatta daha fazlasını. Eşim son derece karşıydı bunlara ama çevrede yaptırıp hamile kaldıklarını duyunca bende denemek istedim açıkcası. Denenebilir bence güvenli bir yer ve sağlığınızı etkilemeyecek düzeyde kalacak şekilde ama ben sonuç alamadım.

Akapunktur çok faydalı diye duymuştum,bence hacamatta yaptırılabilir ama güvenilir yerde tabi.
Bel çektirme duymadım ama göbek cektirmeyi duymustum hatta bu ay yaptırmayı düşünüyordum ben de
Akupuntur acaba uzun vadelimi yaptırmak lazım nasıl oluyor tek seans birşey mi hiç bilmiyorum.. evet göbek çektirmeyide duydum fayda olsun derken zarar olur diye çekiniyorum varsa bildiğiniz iyi bir yer mesaj olarak paylaşır mısınız

Fayda olsun isterken zarar vermeyelimde kendimize iyi yer bilginiz varsa paylaşırsanız mesaj olarak sevinirim.. umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız..

Akupunktur en fazla bir iki ay olur( haftada bir ayda dört) diye düşünüyorum daha da uzun süre olmaz,transfer öncesi sonrasi bile yaptiran var.
Ben Bursadayim burda eski bir ebe varmış çok duydum adını kadın bir şey yapmıyor sadece göbeğe masaj yapıyor ve bir tülbentle bağlıyor bence zararı olmaz

Anladım deneyimlerseniz paylaşın lütfen istanbuldayım bende yani çekme birşey yoksa olmaz heralde,sağolun

Sağol canım İyiz hamdolsun evet hala kilo alamıyor tam anlamıyla 2.5 aylık 3600 gr oldu özel mamalarla 4. Ayda ameliyat olacak nasipse... Siz nasılsınız minişler nasıl

Sağol canım İyiz hamdolsun evet hala kilo alamıyor tam anlamıyla 2.5 aylık 3600 gr oldu özel mamalarla 4. Ayda ameliyat olacak nasipse... Siz nasılsınız minişler nasıl
Çok şükür cnm ufak tefek huysuzluklar ateş arada bide salgın varmış enfeksiyon kaptılar onlarla uğraşıyoruz.Rabbim sıhat versin inşallah cnm.aptamilin bi maması var küçük bi şişede reçeteli yazılabiliyo normalde baya pahalı ama reçeteyle ucuz oluyoo ondan yazdımı cnm doktor kilo alımı için.bi araştır istersen.Allahım sorunsuz sıkıntısız ameliyatı atlatmasını nasip eylesin Meleğinin cnm benim.Tüm kalbimle aklımda ve dualarımızdasın.Kulun kula duası geçermiş,Rabbim iyi etsin inşallah cnm

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak tranfer sonrası 7.gün kan testi yaptim 27.39 cıktı bugün 9.gün yine yaptim 27.69 cıktı böyle olup daha sonra değeri yükselen oldu mu

kızlar meraba eşimin tek testisi alınıcak..bizde spermleri dondurucaz tedavi sonrası kemoterapi alırsan tüp bebek olucak. memorial de tahlilller tüp bebek ilaçlar vs tüm işlemler ortalama kaç bini buluyo çok merak ediyorum lütfen bilgi verirmisiniz... tabiki önce kendi sağlımız eşimin sağlığı ama bebek düşünmüyoken direk bu konulara bakmaya başladıkki maalesef kontrole gittiğinde doktordan bunu öğrendik...buarada allahım isteyen herkesn kucagnı doldursun sağlık huzur versin

Çok geçmiş olsun şimdiden, memorial şişlide tüp bebek fiatı şuan 9.250tl ve bide ilaçları oluo bunlarda 2,500ile 3500 arası tutuo..

Çok geçmiş olsun şimdiden, memorial şişlide tüp bebek fiatı şuan 9.250tl ve bide ilaçları oluo bunlarda 2,500ile 3500 arası tutuo..
çok teşekkür ederim... pgt yoluıyla genelde 1 veya 2.de herkes olumlu sonuç alıyormuş pgtyi de brüksel le memorial yapıyo diye okudum..yeni öğreniyorum yanlış bişeyler biliyosam uyarabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…