- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Çok teşekkürler zorlu bir süreç. İnşallah kolaylıkla başarırız.Cok gecmis olsun size tez zamanda guzel sonuclansin yeni tedaviniz... ben de 3 tedavimde 2 kez dusuk yaptım, ilkinde 8 haftaya kadar atan kalbi durdu, ikincide hic kalp atisi olmadi, gerçekten cok zor yeni tedavi icin beklemedeyim, toparlanmaya çalışıyorum ama psikolojim bozuldu, siz de kolayca atlatin insallah...
Çok geçmiş olsun, ben de normal yolla gebelik yaşadım 9 haftalık kalbi durdu kürtaj olmuştum sizi çok iyi anlıyorum ama pozitifi görmek hele ki tedavi gerekmeden bu bile şükür sebebimiz olmalı, geçen hafta da kimyasal gebelik yaşadım dondurulmuş transferle, Rabbim size, bana, burda ki arkadaşlarıma ve isteyen herkese nasip etsin bebişlerMerhaba herkese ben temmuz ayında tüp bebek tedavisi için gelmiştim. Adetimi beklerken gecikme oldu stres diye çok oralı olmamıştım. Meğerse hamileymişim. Tabi çok mutlu oldum ama mutluluğum çok sürmedi. 8 haftada alındı kalb atışını duyamadık. Bende tekrar tedaviye başlıyacağım. Arada girip okudun ama sıkıntılı 1 ayım geçti çok geriye dönük sayfalara bakamadım bunun için Negatif sonuç alan arkadaşlara geçmiş olsun en kısa zamanda tekrar güzel haberler almalarını dilerim. Pozitifleri tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah.
Çok teşekkürler canım.. evet hepimiz başaracağız inşallah tez zamanda sağlıklı evlat sahibi olcağız.Çok geçmiş olsun, ben de normal yolla gebelik yaşadım 9 haftalık kalbi durdu kürtaj olmuştum sizi çok iyi anlıyorum ama pozitifi görmek hele ki tedavi gerekmeden bu bile şükür sebebimiz olmalı, geçen hafta da kimyasal gebelik yaşadım dondurulmuş transferle, Rabbim size, bana, burda ki arkadaşlarıma ve isteyen herkese nasip etsin bebişlerHep birlikte başarcaz sırasıyla Allah çok büyük çok
Akapunktur çok faydalı diye duymuştum,bence hacamatta yaptırılabilir ama güvenilir yerde tabi.Hanımlar aklıma takılıyor acaba alternatif tıp yöntemlerinin bir faydası olur mu tutunma için mesela bel çektirme deniliyor veya hacamat yaptıran var mı hiç aramızda?
Evet en çok etkileyen çikolata kistiymis normal kistler genelde adet döngüsü ile atıla biliyor ama cıkolata kisti ne yazıkki öyle değilAmin. Allah razi olsun. Cumlemize inşallah.
Kistten kasıt cikolata kisti mi? Yoksa bu bazi aylar olusan ve sonra kendiliginden akybolan kistler de bu gruba dahil mi?
Ben hepsini yaptırdım hatta daha fazlasını. Eşim son derece karşıydı bunlara ama çevrede yaptırıp hamile kaldıklarını duyunca bende denemek istedim açıkcası. Denenebilir bence güvenli bir yer ve sağlığınızı etkilemeyecek düzeyde kalacak şekilde ama ben sonuç alamadım.Hanımlar aklıma takılıyor acaba alternatif tıp yöntemlerinin bir faydası olur mu tutunma için mesela bel çektirme deniliyor veya hacamat yaptıran var mı hiç aramızda?
Akupuntur acaba uzun vadelimi yaptırmak lazım nasıl oluyor tek seans birşey mi hiç bilmiyorum.. evet göbek çektirmeyide duydum fayda olsun derken zarar olur diye çekiniyorum varsa bildiğiniz iyi bir yer mesaj olarak paylaşır mısınızAkapunktur çok faydalı diye duymuştum,bence hacamatta yaptırılabilir ama güvenilir yerde tabi.
Bel çektirme duymadım ama göbek cektirmeyi duymustum hatta bu ay yaptırmayı düşünüyordum ben de
Fayda olsun isterken zarar vermeyelimde kendimize iyi yer bilginiz varsa paylaşırsanız mesaj olarak sevinirim.. umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız..Ben hepsini yaptırdım hatta daha fazlasını. Eşim son derece karşıydı bunlara ama çevrede yaptırıp hamile kaldıklarını duyunca bende denemek istedim açıkcası. Denenebilir bence güvenli bir yer ve sağlığınızı etkilemeyecek düzeyde kalacak şekilde ama ben sonuç alamadım.
Akupunktur en fazla bir iki ay olur( haftada bir ayda dört) diye düşünüyorum daha da uzun süre olmaz,transfer öncesi sonrasi bile yaptiran var.Akupuntur acaba uzun vadelimi yaptırmak lazım nasıl oluyor tek seans birşey mi hiç bilmiyorum.. evet göbek çektirmeyide duydum fayda olsun derken zarar olur diye çekiniyorum varsa bildiğiniz iyi bir yer mesaj olarak paylaşır mısınız
Anladım deneyimlerseniz paylaşın lütfen istanbuldayım bende yani çekme birşey yoksa olmaz heralde,sağolunAkupunktur en fazla bir iki ay olur( haftada bir ayda dört) diye düşünüyorum daha da uzun süre olmaz,transfer öncesi sonrasi bile yaptiran var.
Ben Bursadayim burda eski bir ebe varmış çok duydum adını kadın bir şey yapmıyor sadece göbeğe masaj yapıyor ve bir tülbentle bağlıyor bence zararı olmaz
bende :))ben :)
Sağol canım İyiz hamdolsun evet hala kilo alamıyor tam anlamıyla 2.5 aylık 3600 gr oldu özel mamalarla 4. Ayda ameliyat olacak nasipse... Siz nasılsınız minişler nasılStrongmom_ cnm nasılsın bebeğin sağlık durumu nasıl oldu kilo almasını bekliyoruz ameliyat olacak demiştin en son.Rabbim sağlık sıhat versin inşallah cnm tez zamanda da meleğinle birlikte toparla.İyi haberlerini bekliyoruz cnm
Çok şükür cnm ufak tefek huysuzluklar ateş arada bide salgın varmış enfeksiyon kaptılar onlarla uğraşıyoruz.Rabbim sıhat versin inşallah cnm.aptamilin bi maması var küçük bi şişede reçeteli yazılabiliyo normalde baya pahalı ama reçeteyle ucuz oluyoo ondan yazdımı cnm doktor kilo alımı için.bi araştır istersen.Allahım sorunsuz sıkıntısız ameliyatı atlatmasını nasip eylesin Meleğinin cnm benim.Tüm kalbimle aklımda ve dualarımızdasın.Kulun kula duası geçermiş,Rabbim iyi etsin inşallah cnmSağol canım İyiz hamdolsun evet hala kilo alamıyor tam anlamıyla 2.5 aylık 3600 gr oldu özel mamalarla 4. Ayda ameliyat olacak nasipse... Siz nasılsınız minişler nasıl
Çok geçmiş olsun şimdiden, memorial şişlide tüp bebek fiatı şuan 9.250tl ve bide ilaçları oluo bunlarda 2,500ile 3500 arası tutuo..kızlar meraba eşimin tek testisi alınıcak..bizde spermleri dondurucaz tedavi sonrası kemoterapi alırsan tüp bebek olucak. memorial de tahlilller tüp bebek ilaçlar vs tüm işlemler ortalama kaç bini buluyo çok merak ediyorum lütfen bilgi verirmisiniz... tabiki önce kendi sağlımız eşimin sağlığı ama bebek düşünmüyoken direk bu konulara bakmaya başladıkki maalesef kontrole gittiğinde doktordan bunu öğrendik...buarada allahım isteyen herkesn kucagnı doldursun sağlık huzur versin
çok teşekkür ederim... pgt yoluıyla genelde 1 veya 2.de herkes olumlu sonuç alıyormuş pgtyi de brüksel le memorial yapıyo diye okudum..yeni öğreniyorum yanlış bişeyler biliyosam uyarabilirsinizÇok geçmiş olsun şimdiden, memorial şişlide tüp bebek fiatı şuan 9.250tl ve bide ilaçları oluo bunlarda 2,500ile 3500 arası tutuo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?