Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Evet paket 9 bin 3 binde ilaçlar tutuyor ama pgt olsun eşinizin vereceği testler olsun dondurma ücreti olsun 20 bini çok rahat buluyor ekstra yapılan bütün işlemler için ücret alınıyor çünkü.

anladım çok teşekküür ederimm Allah razı olsun

Herkese merhaba
2013 yılında memorial da tedavi oldum çok şükür bir kızım var var
Şimdi tekrar tedavi düşünüyoruz önümüzde ki ay.doktor bilgim yok tüm kadro değiştiği için.yücel bey de karar kıldım ama buradan da yardımcı olursunuz diye bilgi almak istedim.ikinci tedaviler de indirim oluyor ne kadara mal olur bana bilgi verirseniz sevinirim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Selam bayadır yazıcam gruba bi fırsatım olmadı. Ben yurtdışından geldim ablamda bu hastane çalıştığı ve burda tüp bebek yaptırdığo için. Bende dün transferimi oldum çok şükür. Haftayada sonucumu öğrenicem. İnşaallah hayırlı bir haber aşırım. Benim doktorumda ipek hoca semra hoca ve yücel hocaydı. İlk kontrolümü soner hoca yapmıştı. Heoside birbirinden değerliler ve başarılılar :) yücel hoca çoğunluk takibimi yaptı :)

Yücel hoca genelde sanırım eskilerden doktor kalmamış hiç zaten eskisi gibiyse kiminle başlarsanız başlayın onunla bitmiyor benim takibimi değişik doktorlar yaptı operasyon başka doktor tarafından oldu transferde de farklıydı.inşallah güzel haberler alırsınız kaçıncı gün transferi buarada?

Merhaba bende Ekim gibi başlamayı düşünüyorum bizimde ikinci tedavisi olacak ve Bizim de bir kızımız var ne mutlu bize arayıp fiyat sordum ancak 8000 olabilir dediler oda zam gelmezse Dr konusunda bend tıpkı siz gibiyim Ayşe hanım dı benim Dr um mükemmel Bir insan ve hekim ama ayrıldı kimseyi tanımıyorum nasıl seçim yapacami bilmiyorum

5.gün transferi benim taze transfer. Ayın 31 i test günüm. İnşaallah güzel hber alırım

Mrb. Ekip olarak çalışıldığı için hiçbir şekilde önemi yok. İçinize ısınan birini seçin zaten kime görünürseniz görünün toplantı ile değerlendiriliyor durumunuz Kararı Semra hoca veriyor.

Kizlar kac tane embriyo transfer edilecegine ne zaman karar veriliyor? Bizim tansfer gunu belli olacak nerdeyse hic konusu acilmadi.doktor da birsey demedi. Esimle az once konusurken aklimiza geldi.

Kizlar kac tane embriyo transfer edilecegine ne zaman karar veriliyor? Bizim tansfer gunu belli olacak nerdeyse hic konusu acilmadi.doktor da birsey demedi. Esimle az once konusurken aklimiza geldi.
Konuyu bile açmıyorlar tek transfer ediyorlar.
Başarısız deneme sayınız ve yaşınıza göre çift de olabiliyor.

Memorial tek embriyo transferinden yana... çoğul gebeliklerde eve canlı bebek götürme oranı oldukça düşük olduğundan dolayı böyle bir politika izliyorlar. Nadiren sansı arttırmak için çift embriyo transferi yapabiliyorlar...

Konuyu bile açmıyorlar tek transfer ediyorlar.
Başarısız deneme sayınız ve yaşınıza göre çift de olabiliyor.
35 yaşa bile transfer etmiyorlar canım... birde bazı hastalar pkolu oluyor çok yumurta çok embriyo çok blast oluşuyor. Sanırım maliyet açısından düşük olsun diye 2 blastı tek tüpte donduruyorlar. Böyle birseylerde okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…