- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
bide ekstra transferlere falan ücret alınmıyomuÇok geçmiş olsun şimdiden, memorial şişlide tüp bebek fiatı şuan 9.250tl ve bide ilaçları oluo bunlarda 2,500ile 3500 arası tutuo..
Dondurulmuş embriyo transferi 4750tl fiatı, embriyoyu dondurma ücreti 2750tl 1ve 3tane arası embriyoyu.bide ekstra transferlere falan ücret alınmıyomu
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Evet paket 9 bin 3 binde ilaçlar tutuyor ama pgt olsun eşinizin vereceği testler olsun dondurma ücreti olsun 20 bini çok rahat buluyor ekstra yapılan bütün işlemler için ücret alınıyor çünkü.kızlar meraba eşimin tek testisi alınıcak..bizde spermleri dondurucaz tedavi sonrası kemoterapi alırsan tüp bebek olucak. memorial de tahlilller tüp bebek ilaçlar vs tüm işlemler ortalama kaç bini buluyo çok merak ediyorum lütfen bilgi verirmisiniz... tabiki önce kendi sağlımız eşimin sağlığı ama bebek düşünmüyoken direk bu konulara bakmaya başladıkki maalesef kontrole gittiğinde doktordan bunu öğrendik...buarada allahım isteyen herkesn kucagnı doldursun sağlık huzur versin
anladım çok teşekküür ederimm Allah razı olsunMerhaba, geçmiş olsun öncelikle. Evet paket 9 bin 3 binde ilaçlar tutuyor ama pgt olsun eşinizin vereceği testler olsun dondurma ücreti olsun 20 bini çok rahat buluyor ekstra yapılan bütün işlemler için ücret alınıyor çünkü.
Selam bayadır yazıcam gruba bi fırsatım olmadı. Ben yurtdışından geldim ablamda bu hastane çalıştığı ve burda tüp bebek yaptırdığo için. Bende dün transferimi oldum çok şükür. Haftayada sonucumu öğrenicem. İnşaallah hayırlı bir haber aşırım. Benim doktorumda ipek hoca semra hoca ve yücel hocaydı. İlk kontrolümü soner hoca yapmıştı. Heoside birbirinden değerliler ve başarılılar :) yücel hoca çoğunluk takibimi yaptı :) |
Yücel hoca genelde sanırım eskilerden doktor kalmamış hiç zaten eskisi gibiyse kiminle başlarsanız başlayın onunla bitmiyor benim takibimi değişik doktorlar yaptı operasyon başka doktor tarafından oldu transferde de farklıydı.inşallah güzel haberler alırsınız kaçıncı gün transferi buarada?
Selam bayadır yazıcam gruba bi fırsatım olmadı. Ben yurtdışından geldim ablamda bu hastane çalıştığı ve burda tüp bebek yaptırdığo için. Bende dün transferimi oldum çok şükür. Haftayada sonucumu öğrenicem. İnşaallah hayırlı bir haber aşırım. Benim doktorumda ipek hoca semra hoca ve yücel hocaydı. İlk kontrolümü soner hoca yapmıştı. Heoside birbirinden değerliler ve başarılılar :) yücel hoca çoğunluk takibimi yaptı :)
Merhaba bende Ekim gibi başlamayı düşünüyorum bizimde ikinci tedavisi olacak ve Bizim de bir kızımız var ne mutlu bize arayıp fiyat sordum ancak 8000 olabilir dediler oda zam gelmezse Dr konusunda bend tıpkı siz gibiyim Ayşe hanım dı benim Dr um mükemmel Bir insan ve hekim ama ayrıldı kimseyi tanımıyorum nasıl seçim yapacami bilmiyorumHerkese merhaba
2013 yılında memorial da tedavi oldum çok şükür bir kızım var var
Şimdi tekrar tedavi düşünüyoruz önümüzde ki ay.doktor bilgim yok tüm kadro değiştiği için.yücel bey de karar kıldım ama buradan da yardımcı olursunuz diye bilgi almak istedim.ikinci tedaviler de indirim oluyor ne kadara mal olur bana bilgi verirseniz sevinirim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
5.gün transferi benim taze transfer. Ayın 31 i test günüm. İnşaallah güzel hber alırımYücel hoca genelde sanırım eskilerden doktor kalmamış hiç zaten eskisi gibiyse kiminle başlarsanız başlayın onunla bitmiyor benim takibimi değişik doktorlar yaptı operasyon başka doktor tarafından oldu transferde de farklıydı.inşallah güzel haberler alırsınız kaçıncı gün transferi buarada?
Mrb. Ekip olarak çalışıldığı için hiçbir şekilde önemi yok. İçinize ısınan birini seçin zaten kime görünürseniz görünün toplantı ile değerlendiriliyor durumunuz Kararı Semra hoca veriyor.Merhaba bende Ekim gibi başlamayı düşünüyorum bizimde ikinci tedavisi olacak ve Bizim de bir kızımız var ne mutlu bize arayıp fiyat sordum ancak 8000 olabilir dediler oda zam gelmezse Dr konusunda bend tıpkı siz gibiyim Ayşe hanım dı benim Dr um mükemmel Bir insan ve hekim ama ayrıldı kimseyi tanımıyorum nasıl seçim yapacami bilmiyorum
Hayırlı olsun transferimiz güzel haberleri almak dileğiyle5.gün transferi benim taze transfer. Ayın 31 i test günüm. İnşaallah güzel hber alırım
Hayir canim gelmiyoe benim 6 gun gecikti ama normalmis doktora sordumKızlar opu’dan sonra ilk adetinizi olup 2.si düzenli olarak geldi mi.
Merhaba ben de histereskopi oldjm bi daki ay insallah transferim olcak adet 1.gun ara dediler surec nasil ilerliyor niye ara desiler sizce5.gün transferi benim taze transfer. Ayın 31 i test günüm. İnşaallah güzel hber alırım
Konuyu bile açmıyorlar tek transfer ediyorlar.Kizlar kac tane embriyo transfer edilecegine ne zaman karar veriliyor? Bizim tansfer gunu belli olacak nerdeyse hic konusu acilmadi.doktor da birsey demedi. Esimle az once konusurken aklimiza geldi.
Kizlar kac tane embriyo transfer edilecegine ne zaman karar veriliyor? Bizim tansfer gunu belli olacak nerdeyse hic konusu acilmadi.doktor da birsey demedi. Esimle az once konusurken aklimiza geldi.
İnşaallah canım beklemek yoruyo insanı :)Hayırlı olsun transferimiz güzel haberleri almak dileğiyle
Ymuurta takibine ve rahim takibine başlıyolar canım o yüzden aramanı istiyolar :)Merhaba ben de histereskopi oldjm bi daki ay insallah transferim olcak adet 1.gun ara dediler surec nasil ilerliyor niye ara desiler sizce
35 yaşa bile transfer etmiyorlar canım... birde bazı hastalar pkolu oluyor çok yumurta çok embriyo çok blast oluşuyor. Sanırım maliyet açısından düşük olsun diye 2 blastı tek tüpte donduruyorlar. Böyle birseylerde okumuştumKonuyu bile açmıyorlar tek transfer ediyorlar.
Başarısız deneme sayınız ve yaşınıza göre çift de olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?