Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim rahim ince diye iki embriyo transferi yapıldı şişli memorialde. Normalde aynı anda iki embriyo transferine sıcak bakmıyorlar.
Evet ben israrla cift embriyo istiyorum ama cok kale aldiklari yok benim tahminime gore eylul 1 de transferim olucak yine tekrar licam.israr ettigimi soylicem cift embriyoda bakalim ne olucak

Aslında benim ki 5.gün embriyosu. Benim yumurta rezervi değerim 0.11 olduğu için büyük ihtimsl çift düşünüldü

Aslında benim ki 5.gün embriyosu. Benim yumurta rezervi değerim 0.11 olduğu için büyük ihtimsl çift düşünüldü
35 yaş üstü çift embriyo oluyor ama ben kızımda ısrarcı olmuştum sağolsun çift yapmışlardı o zaman ama şimdi ne durumdalar bilemem

Siz merak etmeyin dosyaya bakıp herseyi görüyorlar orda mevcut bir dosyanız olduğu için bence sanslısınız zaten hakkınızda değerlendirmeler yapılmış
Evet öyle hayırlısı ile bide kızıma kardeş olsa inşallah ne güzel olur artık yaşımız maalesef yirmili yaşlar değil çok ta negatif görmüş geçirmiş biriyim zor bi süreç ama değer kimse asla ama asla vazgecnesin sonuna kadar inanarak çabalamaya devam etsin

Ya ben şehirdışindan geliyorum o yüzden ön görüşmeye gidemiyecegim kan tahlillerini yapayım bide burda bu muayene olduktan sonra direk tedavisi olacak şekilde gitmeyi planlıyorum nasıl olur acaba çünkü Bin küsur kilometre uzaktan geliyorum

Kesinlikle tamamlayıp görüşmeye gitmelisiniz. Hatta rahim filmide isterler oda regli bitiminden 3-4 gün sonra çekiliyor biliyorsunuz bunuda mutlaka sorun size tavsiyem...

Benim normalde adet sancilarim cok olur agri kesici icmeden gecmez o derece bu adetimde o kadar olmadi acikcasi yani oldu ama cok fazla degil bence agri olmasi normal benimde belim agirmisti dinlemedigin icin olabilir belki zorladin kendini ondanda olabilir

Tedavi için şehir dışından gelip otel apart da konaklayan var mı? Konaklama araştırması yapıyorum ekim ayı için..

Kesinlikle tamamlayıp görüşmeye gitmelisiniz. Hatta rahim filmide isterler oda regli bitiminden 3-4 gün sonra çekiliyor biliyorsunuz bunuda mutlaka sorun size tavsiyem...
Ay ama benim bu ilk tedavim değil yine de istiyorlarmi zaten saha önce 3 kez rahîm filmi çektirdim ikinci tedaviyi gören arkadaşlar sizlerden istediler mi özellikle sezeryan dan sonra mesela

Ay ama benim bu ilk tedavim değil yine de istiyorlarmi zaten saha önce 3 kez rahîm filmi çektirdim ikinci tedaviyi gören arkadaşlar sizlerden istediler mi özellikle sezeryan dan sonra mesela
Siz çektirin. Rahim işlem görünce muhakkak istiyorlar. Netice de sezeryan olmuşsunuz.

Kızlar herkese hayırlı günler bir kaç haftadır giremedim aslında çok nette vakit geçirmek istemiyorum da . Mide bulantılarım başladı kokuya zaten hassasiyetim var hamile olmadan öncede de rahatsız oluyor ama hamile olunca daha çok hassas oluyormuş bunu anladım . Tabi kontroller devam şuan 7 hafta bitmek üzere kalp atışını duyduk çok şükür darısı tüm isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin . ❤❤Hiçbir şeyi dert etmeyin allah dermanını da veriyor . Çok bekledik çok şey yaşadık ama şimdi bizde bu mutluluğu bizede nasip etti rabbim çok şükür . Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…