Merhaba bende Ekim gibi başlamayı düşünüyorum bizimde ikinci tedavisi olacak ve Bizim de bir kızımız var ne mutlu bize arayıp fiyat sordum ancak 8000 olabilir dediler oda zam gelmezse Dr konusunda bend tıpkı siz gibiyim Ayşe hanım dı benim Dr um mükemmel Bir insan ve hekim ama ayrıldı kimseyi tanımıyorum nasıl seçim yapacami
Hayırlısı olsun inşallah 8bin cok demişler zam gelmiş sanırım ben birkaç ay önce sorduğumda daha az bir tutar di bende Ekim adeti ile başlayacağım nasibse tahlillerimi hallettim ön görüşme için önümüzde ki ay gideceğim Allah yardımcımız olsun inşAllah
İnşallah inşallah 5. Gün süper benim kızım da 5.gündü güzel haberler alalım inşAllah5.gün transferi benim taze transfer. Ayın 31 i test günüm. İnşaallah güzel hber alırım
Evet ben israrla cift embriyo istiyorum ama cok kale aldiklari yok benim tahminime gore eylul 1 de transferim olucak yine tekrar licam.israr ettigimi soylicem cift embriyoda bakalim ne olucakBenim rahim ince diye iki embriyo transferi yapıldı şişli memorialde. Normalde aynı anda iki embriyo transferine sıcak bakmıyorlar.
İnşaallah tutarlar ikiz olurlarİnşallah inşallah 5. Gün süper benim kızım da 5.gündü güzel haberler alalım inşAllah
Aslında benim ki 5.gün embriyosu. Benim yumurta rezervi değerim 0.11 olduğu için büyük ihtimsl çift düşünüldüSemra hoca her zaman tek transferden yana canım benim hep az yumurtam vardı hep tek transfer oldu. Dediğin belki hastanın durumuna göre olabilir. Blast olmuyordur 3. Gün embriyoların çift transfer edebilirler sansı arttıtmak için oda. Çogul gebelik olsun diye değil. 35 ve 36 yaşımda 4 tane ayrı ayrı transferim oldu.
Hayırlısı olsun inşallah koz kardeşimin ikisi tuttu şimdi 1 yaşında ikizleri var Aşlah nasib etsin inşallahİnşaallah tutarlar ikiz olurlarherkes dua ediyo ikiz olsun diye 2 embriyo diye
35 yaş üstü çift embriyo oluyor ama ben kızımda ısrarcı olmuştum sağolsun çift yapmışlardı o zaman ama şimdi ne durumdalar bilememAslında benim ki 5.gün embriyosu. Benim yumurta rezervi değerim 0.11 olduğu için büyük ihtimsl çift düşünüldü
Evet öyle hayırlısı ile bide kızıma kardeş olsa inşallah ne güzel olur artık yaşımız maalesef yirmili yaşlar değil çok ta negatif görmüş geçirmiş biriyim zor bi süreç ama değer kimse asla ama asla vazgecnesin sonuna kadar inanarak çabalamaya devam etsinSiz merak etmeyin dosyaya bakıp herseyi görüyorlar orda mevcut bir dosyanız olduğu için bence sanslısınız zaten hakkınızda değerlendirmeler yapılmış
Kesinlikle tamamlayıp görüşmeye gitmelisiniz. Hatta rahim filmide isterler oda regli bitiminden 3-4 gün sonra çekiliyor biliyorsunuz bunuda mutlaka sorun size tavsiyem...Ya ben şehirdışindan geliyorum o yüzden ön görüşmeye gidemiyecegim kan tahlillerini yapayım bide burda bu muayene olduktan sonra direk tedavisi olacak şekilde gitmeyi planlıyorum nasıl olur acaba çünkü Bin küsur kilometre uzaktan geliyorum
Benim normalde adet sancilarim cok olur agri kesici icmeden gecmez o derece bu adetimde o kadar olmadi acikcasi yani oldu ama cok fazla degil bence agri olmasi normal benimde belim agirmisti dinlemedigin icin olabilir belki zorladin kendini ondanda olabilirPeki daha sonra bel agrısı kasık agrısı oldumu. Buraya yazdıktan sonra regl geldi aşırı bel agrısı kasık agrısı var. Agrı kesici içmeyen Bn içmek zorunda kaldım. Agrılar aglattı o derece.neden böyle oldum acaba dınlenmedim hiç onun etkisi olabilirim.
Ay ama benim bu ilk tedavim değil yine de istiyorlarmi zaten saha önce 3 kez rahîm filmi çektirdim ikinci tedaviyi gören arkadaşlar sizlerden istediler mi özellikle sezeryan dan sonra meselaKesinlikle tamamlayıp görüşmeye gitmelisiniz. Hatta rahim filmide isterler oda regli bitiminden 3-4 gün sonra çekiliyor biliyorsunuz bunuda mutlaka sorun size tavsiyem...
Siz çektirin. Rahim işlem görünce muhakkak istiyorlar. Netice de sezeryan olmuşsunuz.Ay ama benim bu ilk tedavim değil yine de istiyorlarmi zaten saha önce 3 kez rahîm filmi çektirdim ikinci tedaviyi gören arkadaşlar sizlerden istediler mi özellikle sezeryan dan sonra mesela
Oy sorayım bari inşallah gerek yoktur yinede hayırlı olsunSiz çektirin. Rahim işlem görünce muhakkak istiyorlar. Netice de sezeryan olmuşsunuz.
Benimde 2. Tedavimdi ve benden istediler rahim filmi 6 ayda bi degisiyormus 1 yil once cektirdigin bile kabul olmuyormus son 6 ay icinde cektirmen gerekiormusOy sorayım bari inşallah gerek yoktur yinede hayırlı olsun
Öyle mi sağolunBenimde 2. Tedavimdi ve benden istediler rahim filmi 6 ayda bi degisiyormus 1 yil once cektirdigin bile kabul olmuyormus son 6 ay icinde cektirmen gerekiormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?