- 27 Ağustos 2019
- 12
- 4
- 1
- 43
Bütün hastalaron tedavileriyle ilgili en son kararı Semra hoca veriyo zatenProfesör Semra Karaman’dan memnun olan var mı?
Memnun kaldınız mı?Bütün hastalaron tedavileriyle ilgili en son kararı Semra hoca veriyo zaten
Semra hanımdan memnun kaldınız mı? Sizde. Bilgi rica edebilirmiyimBugün Nur Hanım ve Semra Hanıma randevu aldım. Umarım memnun kalırım ve bebişlerime bu merkezde kavuşurum.
Hepimiz onun hastasıyız.Şişi memoria Prof Dr. Semra Karaman giden var mı?
Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin. İnşaallah tutunurlar transfer snrası. Benim çok morelim bozldu 5.gündü trasnferden snra idrar testinde çıkmadı hiç bişey ağlayamıyorum bileKızlar bugün dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başladım, dualarınızı bekliyorum
Burdaki herkes Semra hanımın hastası. Semra hn. Ekibin başında... nasıl bir yol izleneceğini her zaman kendisi karar veriyor. Hiç yüzünü görmeseniz bile... şişli memorial nasıl bir tüp bebek merkezi derseniz gayet düzenli saatlerce beklemeyeceğiniz hakkettiğiniz insani muameleyi ve değeri bulabileceğiniz bir merkez... benim açımdanda 3 negatif denemem olmasına rağmen değiştirmeyi düşünmediğim yoluma aynen devam ettiğim merkez...Şişi memoria Prof Dr. Semra Karaman giden var mı?
Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başladım, dualarınızı bekliyorum
Amin, çok teşekkürlerCanım inşallah bu sefer çok çok güzel kalınlaşır rahim pozitif sonucu görürsün... dualarım seninle
Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başladım, dualarınızı bekliyorum
Gününden önce test yapmak sadece kafa karıştırıyor. Diğer merkezler genelde 12.gün test istiyor ama memorial 9.gün istiyor yani en erken test günü veren merkez burası. Daha önce belirleyici sonuç alınacak olsa daha önce isterlerdi emin olun bundan. Ben 4 defa transfer oldum hepsinde de 9.gün kan verdim öncesinde ne kan ne idrar testi yapmadım. Evet 9.günden önce test yapıp sonucu öğrenen arkadaşlar var ama test günü kanda pozitif gördüğü halde idrarda tek çizgi çıkan da var. Test günü 15 gibi değerlerle başlayıp sağlıkla devam eden de var. Yani 9.gün 15 çıkan kişinin daha önceki günlerde kanda da negatif görme ihtimali var. Yani testı hiç yapmamış kabul ederek sabırla 9.günü beklemenizı tavsiye ederim.Hanımlar selam. Hamişlere hayırlı uğurlu olsun transferlilere hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbim.benim test günüm cumartesi sizde evde test yapsam çıkarmı ? 5.gün embriyosu
Kan sulandırıcı için rapor ben çıkarttım ama gebelik kesinleştikten sonra oluyor ancak. Öncesinde birer kutu yazabiliyorlar ancak.Arkadaşlar clexane (kan sulandırıcı) için rapor çıkartan oldu mu aranızda?
Öyle tabi ama insan o kadr merk ediyoki içi içini yiyo insanın. Bn hiç o çift çizgiyi göremiycekmişöi gibi hissediyorum. Umutları git gide tükeniyo resmenGününden önce test yapmak sadece kafa karıştırıyor. Diğer merkezler genelde 12.gün test istiyor ama memorial 9.gün istiyor yani en erken test günü veren merkez burası. Daha önce belirleyici sonuç alınacak olsa daha önce isterlerdi emin olun bundan. Ben 4 defa transfer oldum hepsinde de 9.gün kan verdim öncesinde ne kan ne idrar testi yapmadım. Evet 9.günden önce test yapıp sonucu öğrenen arkadaşlar var ama test günü kanda pozitif gördüğü halde idrarda tek çizgi çıkan da var. Test günü 15 gibi değerlerle başlayıp sağlıkla devam eden de var. Yani 9.gün 15 çıkan kişinin daha önceki günlerde kanda da negatif görme ihtimali var. Yani testı hiç yapmamış kabul ederek sabırla 9.günü beklemenizı tavsiye ederim.
Hayırlı olsun, inşallah güzelce kalınlaşır rahim duvarin ve kuzucuk tutunur. Clexane icin ben gebelik öncesi rapor cikartabilmistim. Elimde pıhtılaşma testlerim vardı, Medipol Hastanesi'nde hematoloji doktoru transfer hazırlığındayken raporu yazmıştı sağolsun.Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başladım, dualarınızı bekliyorum
Öncelikle bilgi için çok teşekkür ederim Ben 5 senelik evliyim. 2aşılama yaptım negatif sonuç aldım.Burdaki herkes Semra hanımın hastası. Semra hn. Ekibin başında... nasıl bir yol izleneceğini her zaman kendisi karar veriyor. Hiç yüzünü görmeseniz bile... şişli memorial nasıl bir tüp bebek merkezi derseniz gayet düzenli saatlerce beklemeyeceğiniz hakkettiğiniz insani muameleyi ve değeri bulabileceğiniz bir merkez... benim açımdanda 3 negatif denemem olmasına rağmen değiştirmeyi düşünmediğim yoluma aynen devam ettiğim merkez...
İnşallah güzel sonuçlar alırsınHayırlı olsun, inşallah güzelce kalınlaşır rahim duvarin ve kuzucuk tutunur. Clexane icin ben gebelik öncesi rapor cikartabilmistim. Elimde pıhtılaşma testlerim vardı, Medipol Hastanesi'nde hematoloji doktoru transfer hazırlığındayken raporu yazmıştı sağolsun.
Rica ederim ne demek. Çabucak randevu almanızı öneririm. Çünkü ileri tarihe alabiliyorsunuz... Ayrıca bir doktor seçmelisiniz ona randevu alın ilk kez geleceğinizi ve Semra hoca ile görüşmek istediğinizi belirtin.Öncelikle bilgi için çok teşekkür ederim Ben 5 senelik evliyim. 2aşılama yaptım negatif sonuç aldım.
Eşimin morfolojisi düşük. Çok araştırdım internetten Semra hanımı buldum. İnşallah Randevu alırsam hemen gitmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?