Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır şişli memorialda tedavi olmayı bekliyordum. Geçen sene haziran ayında eşime acıbademde ilk yaptırdığımız sperm testinde eşim azosperm çıkmıştı, sadece 1 2 adet immotil çıkıyordu. Bunun üzerine eşin tese olacak dendi tabi ama ben ilk başta tedavi fln olsun dedim başka bir yerde Tansel Kaplancana gittik. O sırada ben de geçen sene eylül ayında Semra Hanıma gelip muayene oldum o da benden tüp bebek öncesi bir sürü şey istedi hormonlar rahim filmi vb sizden de istenmiştir zaten. Biz de eşim hala tedaviye devam ediyor diye hiçbirini yaptırmamıştık o zaman. Ben rahim filmini çektirdim Nisan ayında, başka başka test sonuçlarını beklerken fln süre iyice uzadı. Artık eylülde başlarız diye kendi kendime düşünüyorum ama üstünden çok zaman geçmiş oldu. Benden istedikleri, tedaviye başlamadan önce bakılan hormon testleri regl iken yapılması gerekiyor bir kısmının sanırım ve hemşireler bunları tam tedaviye başlayacağın zaman vereceksin dediler. Onları da devlette yaptırmak istiyorum, nasıl olacak sizce ilk regl günümde gidip devlette kan verip ikinci günümde hastane ilaçları mı yazacak. Oturtamadım kafamda.

Son 6 ay rahim filmini kabul ediyorlar. Eylülde başlarsanız sıkıntı olmayabilir diye düşünüyorum. Eşle birlikte istenen anti hsbag ve hiv testleride 6 ay süre oluyor. Ama hormonlardan emin değilim. Bunlardan yapılması en zoru rahim filmi. Bence onun zamanını gecirmeden başlayın tedavinize...

Ben rahim filmini geçen yıl Mayıs ayında çektirmiştim tekrar istemediler ilk muayenede. Sonrasında da aradan 2.5 ay geçti şimdi yeniden başladım tedaviye uzun protokol uygulanıyor inşallah istemezler

Ben rahim filmini geçen yıl Mayıs ayında çektirmiştim tekrar istemediler ilk muayenede. Sonrasında da aradan 2.5 ay geçti şimdi yeniden başladım tedaviye uzun protokol uygulanıyor inşallah istemezler
Neredeyse 1,5 yıl... Rahim filmi olmadan hiç transfer yapmıyorlar maalesef. Ama bu tedavi açısındanda çok önemli düşünsenize 1 problem oluştuysa bu süre zarfında boş yere transfer oluyorsunuz.

Seda’cım merhaba uzun zamandır foruma giremiyordum şimdi girdim ve mesajını gördüm. Çok çok sevindim. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) darısı bekleyen herkese nasip olsun inşallah. Bulantılar benim 5. Ayda geçmişti inşallah senin daha kısa sürede geçer biter.

Neredeyse 1,5 yıl... Rahim filmi olmadan hiç transfer yapmıyorlar maalesef. Ama bu tedavi açısındanda çok önemli düşünsenize 1 problem oluştuysa bu süre zarfında boş yere transfer oluyorsunuz.
Doğrudur bana hiç söylemediler ondan merak ettim . O zman herkesten istiyorlarsa opudan sonra isteyeceklerdir benden de

Kızlar bu sabah şişli Memorial de histeroskopi olan oldumu çok tatlı bir arkadaşla tanıştım ama ne yazıkki anestezi etkisinden Instagram hasabiını adını bile sormayı unuttum aklıma burası geldi belki buradanda yazar dedimbu arada histeroskopi oldum çok şükür başım çok ağrıyor anestezi den okadar

Sağol ablacım ya bende çok girmiyorum sayfaya sadece dün paylaşmak istedim çok ama çok teşekkür ederim amin inşallah sağlıkla alırız kucagıma . Allah isteyen herkese nasip etsin bende bu yollardan geçtim zor şeyler yaşadık allah yüzümüzü güldürdü sağlıkla ilerler . Valla abla çok sorma sabah başlıyor bulantı ara ara da oluyor ama yemek den sonra oluyor genelde .olsun sağlıklı olsunda herşeye değer .

Hanımlar selam. Hamişlere hayırlı uğurlu olsun transferlilere hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbim.benim test günüm cumartesi sizde evde test yapsam çıkarmı ? 5.gün embriyosu

Hanımlar selam. Hamişlere hayırlı uğurlu olsun transferlilere hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbim.benim test günüm cumartesi sizde evde test yapsam çıkarmı ? 5.gün embriyosu
7. gün yaparsan idrarda bile çıkıyor. 5. gün embriyosunda tutunma süresi 48 saat.

Gözün aydın olsun bunu yaşamak isteyen herkezede nasip olsun bulantılarının olması çok normal 12. Haftaya kadar devam eder naneli sakız ve şeker kullanabilirsin bulantıyı hafifletiyo

Ne bilmi bnde anlam veremedim. Yurtdışında 2 başarısız deneme. Türkiyede 1. Yaptırışım. Tutmazsa çok üzülücem. Benim içim maddi manevi tam çöküş olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…