Ertesi günü 1 sayabilirsiniz.Kızlar bişi sorucam adet akşam üzeri olursa ya da gece 1. Günü ne zman oluyor ?
%100 isteyecekler.Ay ama benim bu ilk tedavim değil yine de istiyorlarmi zaten saha önce 3 kez rahîm filmi çektirdim ikinci tedaviyi gören arkadaşlar sizlerden istediler mi özellikle sezeryan dan sonra mesela
Son 6 ay rahim filmini kabul ediyorlar. Eylülde başlarsanız sıkıntı olmayabilir diye düşünüyorum. Eşle birlikte istenen anti hsbag ve hiv testleride 6 ay süre oluyor. Ama hormonlardan emin değilim. Bunlardan yapılması en zoru rahim filmi. Bence onun zamanını gecirmeden başlayın tedavinize...Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır şişli memorialda tedavi olmayı bekliyordum. Geçen sene haziran ayında eşime acıbademde ilk yaptırdığımız sperm testinde eşim azosperm çıkmıştı, sadece 1 2 adet immotil çıkıyordu. Bunun üzerine eşin tese olacak dendi tabi ama ben ilk başta tedavi fln olsun dedim başka bir yerde Tansel Kaplancana gittik. O sırada ben de geçen sene eylül ayında Semra Hanıma gelip muayene oldum o da benden tüp bebek öncesi bir sürü şey istedi hormonlar rahim filmi vb sizden de istenmiştir zaten. Biz de eşim hala tedaviye devam ediyor diye hiçbirini yaptırmamıştık o zaman. Ben rahim filmini çektirdim Nisan ayında, başka başka test sonuçlarını beklerken fln süre iyice uzadı. Artık eylülde başlarız diye kendi kendime düşünüyorum ama üstünden çok zaman geçmiş oldu. Benden istedikleri, tedaviye başlamadan önce bakılan hormon testleri regl iken yapılması gerekiyor bir kısmının sanırım ve hemşireler bunları tam tedaviye başlayacağın zaman vereceksin dediler. Onları da devlette yaptırmak istiyorum, nasıl olacak sizce ilk regl günümde gidip devlette kan verip ikinci günümde hastane ilaçları mı yazacak. Oturtamadım kafamda.
Ben rahim filmini geçen yıl Mayıs ayında çektirmiştim tekrar istemediler ilk muayenede. Sonrasında da aradan 2.5 ay geçti şimdi yeniden başladım tedaviye uzun protokol uygulanıyor inşallah istemezlerSon 6 ay rahim filmini kabul ediyorlar. Eylülde başlarsanız sıkıntı olmayabilir diye düşünüyorum. Eşle birlikte istenen anti hsbag ve hiv testleride 6 ay süre oluyor. Ama hormonlardan emin değilim. Bunlardan yapılması en zoru rahim filmi. Bence onun zamanını gecirmeden başlayın tedavinize...
Neredeyse 1,5 yıl... Rahim filmi olmadan hiç transfer yapmıyorlar maalesef. Ama bu tedavi açısındanda çok önemli düşünsenize 1 problem oluştuysa bu süre zarfında boş yere transfer oluyorsunuz.Ben rahim filmini geçen yıl Mayıs ayında çektirmiştim tekrar istemediler ilk muayenede. Sonrasında da aradan 2.5 ay geçti şimdi yeniden başladım tedaviye uzun protokol uygulanıyor inşallah istemezler
Seda’cım merhaba uzun zamandır foruma giremiyordum şimdi girdim ve mesajını gördüm. Çok çok sevindim. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) darısı bekleyen herkese nasip olsun inşallah. Bulantılar benim 5. Ayda geçmişti inşallah senin daha kısa sürede geçer biter.Kızlar herkese hayırlı günler bir kaç haftadır giremedim aslında çok nette vakit geçirmek istemiyorum da .Mide bulantılarım başladı kokuya zaten hassasiyetim var hamile olmadan öncede de rahatsız oluyor ama hamile olunca daha çok hassas oluyormuş bunu anladım . Tabi kontroller devam şuan 7 hafta bitmek üzere kalp atışını duyduk çok şükür darısı tüm isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin . ❤❤Hiçbir şeyi dert etmeyin allah dermanını da veriyor . Çok bekledik çok şey yaşadık ama şimdi bizde bu mutluluğu bizede nasip etti rabbim çok şükür . Allah hepimizin yardımcısı olsun
Doğrudur bana hiç söylemediler ondan merak ettim . O zman herkesten istiyorlarsa opudan sonra isteyeceklerdir benden deNeredeyse 1,5 yıl... Rahim filmi olmadan hiç transfer yapmıyorlar maalesef. Ama bu tedavi açısındanda çok önemli düşünsenize 1 problem oluştuysa bu süre zarfında boş yere transfer oluyorsunuz.
Sanırım evet ya hayırlısı ile hallederim inşallah%100 isteyecekler.
Seda’cım merhaba uzun zamandır foruma giremiyordum şimdi girdim ve mesajını gördüm. Çok çok sevindim. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) darısı bekleyen herkese nasip olsun inşallah. Bulantılar benim 5. Ayda geçmişti inşallah senin daha kısa sürede geçer biter.
7. gün yaparsan idrarda bile çıkıyor. 5. gün embriyosunda tutunma süresi 48 saat.Hanımlar selam. Hamişlere hayırlı uğurlu olsun transferlilere hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbim.benim test günüm cumartesi sizde evde test yapsam çıkarmı ? 5.gün embriyosu
Gözün aydın olsun bunu yaşamak isteyen herkezede nasip olsun bulantılarının olması çok normal 12. Haftaya kadar devam eder naneli sakız ve şeker kullanabilirsin bulantıyı hafifletiyoKızlar herkese hayırlı günler bir kaç haftadır giremedim aslında çok nette vakit geçirmek istemiyorum da .Mide bulantılarım başladı kokuya zaten hassasiyetim var hamile olmadan öncede de rahatsız oluyor ama hamile olunca daha çok hassas oluyormuş bunu anladım . Tabi kontroller devam şuan 7 hafta bitmek üzere kalp atışını duyduk çok şükür darısı tüm isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin . ❤❤Hiçbir şeyi dert etmeyin allah dermanını da veriyor . Çok bekledik çok şey yaşadık ama şimdi bizde bu mutluluğu bizede nasip etti rabbim çok şükür . Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bugün yaptım birz önce çıkmadı. Çok üzüldüm morelim bozuldu erkenmiydi ?7. gün yaparsan idrarda bile çıkıyor. 5. gün embriyosunda tutunma süresi 48 saat.
kaçıncı gün bugün?Bugün yaptım birz önce çıkmadı. Çok üzüldüm morelim bozuldu erkenmiydi ?
5.günü transferin ilk gününü saymıyoruz çnkükaçıncı gün bugün?
5.günü transferin ilk gününü saymıyoruz çnkü
[/QUO
Moralinizi bozmayın, idrara geçmemiş olabilir. Gününde tekrar yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?