Çok teşekkür ederimRica ederim ne demek. Çabucak randevu almanızı öneririm. Çünkü ileri tarihe alabiliyorsunuz... Ayrıca bir doktor seçmelisiniz ona randevu alın ilk kez geleceğinizi ve Semra hoca ile görüşmek istediğinizi belirtin.
2. Günden sonra ben hep 8. Yada 9. Gün çağırıldım. Daha sonra 2 yada 3 gün aralıklarla... kişiye göre değişebiliyor.Bayanlar bişey sorcam ben transfere hazırlık aşamasına başlıcam yarın adetimin 2. Günü gel dendi yarın gidicem bu aşamada kaç günde bi muayneye çağırıyorlar?
Embriyolarının 5. Güne ulaşmasına sevindim.Arkadaşlar Acil ben cuma günü transfer oldum 5.gün embriyosu genetiğine bakılmamış..sadece jel kullanıyorum bu sabah baya kanamam oldu lekede değil zaten kaçgündür kasıklarım ağrıyoduböle bir kanama görüp hamile kalan varmı dr aradım dönecekler ama heyecanlıyım size sorayım dedim dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah valla öyle olucak gibi bulantı çok elimden geldiğince yemek yemeye çalışıyorum . Şeker çok yemek falan bir sakıncası olmaz değil mi ?Gözün aydın olsun bunu yaşamak isteyen herkezede nasip olsun bulantılarının olması çok normal 12. Haftaya kadar devam eder naneli sakız ve şeker kullanabilirsin bulantıyı hafifletiyo
Sabah başka bir arkadaşada yazdım aynı konu ile ilgili. 2 gün kontrolunden sonra 8. Ve 9. Gün görmek istediler. Daha sonra 2 yada 3 günde bir cagırıyorlar. Tabii kişiye görede değişebilir.SEMRA hocayı begenmeyen oldugunu sanmıyorum. ben dr konusunda çok titizimdir ben bile begendim.
arkadaslar 2. günden sonra kaç kere gidildiğini bikaç kişi daha yazabilir mi
Eşi azosperm olup semra hocada tüp bebek yaptıran var mı aranızda arkadaşlar ?
Benim beta 11di idrarda 9. Gün çakmamıştı. 7 veya 8. Gün tekrar bakarsınız şimdi üzmeyin kendinizi. Hamile gibi yaşamaya devam edin. Çok erken yaptınız.Ne bilmi bnde anlam veremedim. Yurtdışında 2 başarısız deneme. Türkiyede 1. Yaptırışım. Tutmazsa çok üzülücem. Benim içim maddi manevi tam çöküş olucak
Burda hngi topikti bilmiyorm ama birinde böyle bişey okumuştum bulamıyorm neredeydi. 5.gün kan veriyo 1 küsür çkıyo tam gününde veriyo artmıştı. Bir umut sabrediyorum bndeBenim beta 11di idrarda 9. Gün çakmamıştı. 7 veya 8. Gün tekrar bakarsınız şimdi üzmeyin kendinizi. Hamile gibi yaşamaya devam edin. Çok erken yaptınız.
Ben kendimi stresli çok takılan biri sanırdım. Kendi kendine moralini bozuyorsun stres üzüntü tutacağı ilerleyeceği varsa da olmayacak. Lütfen biraz güÇlü olmaya çalışın. Başarısız denemeleriniz evet çok üzücü ama herkes birşeyler yaşıyor. 8. 9. Denemesi olanda oluyor ilk denemesinde bebeğine kavuşanda. Bende bu ay kimyasal gebelik sonucu aldım üstelik ne zahmet heyecan stresle bekleyişimin ardından pgtden gelen 2 embriyom çözülürken bozuldu sadece 1 embriyom kaldı o transfer o da olmadı başa döndüm. İstesem de hemen tüp bebek yaptıramıyorum eşimin tedavi görmesi lazım. Benim problemim bu ama buna da şükür. Senin de Eminim bir çok problemim vardır. Burada ki herkesin bir problemi var ardında yatan nedeni uğraşları var. Yoksa burada işimiz ne. Maddi tarafı saymıyorum bile. Lütfen moralini yüksek tut. 9. Gün değer önemli. 22 olup birden 100lere çıkanda oluyor. Olmayınca da ne yapsan olmuyor. Bekleyip göreceğiz. Üzgünüm ki güçlü olmak zorundayız. Keşke böyle bir mecburiyetimiz olmasa.Ben tuttumu hiç düşünmüyorum böyle olup yükselen değerli biri varmı
Mucizelere İnan. Ben azospermiyle normal yolla hamile kalan biliyorum. Nice olmazlar oluyor. Herkeste aynı oranda ve yükseklikte hormon kana karışmıyor. Kanda bile çıkmayıp 5. Haftalık kanda çıkanda biliyorum. Olumluya da olumsuza da hazırlıklı olmak zorundayız ama sen moralini yüksek tut. Stres çok etkili. Mümkünse eşin veya arkadaşınla çık gez. Çok da yorulma. Bel ve kasık ağrın var mı?Burda hngi topikti bilmiyorm ama birinde böyle bişey okumuştum bulamıyorm neredeydi. 5.gün kan veriyo 1 küsür çkıyo tam gününde veriyo artmıştı. Bir umut sabrediyorum bnde
Anladım cevabınız için teşekkürler bana da 1 hafta sonra dediler sonraları dediğiniz gibi sıklaşıcak sanırım2. Günden sonra ben hep 8. Yada 9. Gün çağırıldım. Daha sonra 2 yada 3 gün aralıklarla... kişiye göre değişebiliyor.
2. günü çağırıp ne yapıyorlar muayne mi oluyoruz benide adetin 1 günü arayın dediler cünkü sanırım 2. günü çağırıcaklar ama ne diyorlar ne yapıyorlarAnladım cevabınız için teşekkürler bana da 1 hafta sonra dediler sonraları dediğiniz gibi sıklaşıcak sanırım
Muayne ediyolar rahim duvarı kalınlığına yumurtalara vs bakıyolar benim prolaktin ve tsh yüksek çıkmıştı onun için ilaç kullanıyorum tekrar tahlil istedi yarın onları yapıcam yine yüksek çıkarsa tranfer bu ay olmayabilir dedi beril hanım bakalım2. günü çağırıp ne yapıyorlar muayne mi oluyoruz benide adetin 1 günü arayın dediler cünkü sanırım 2. günü çağırıcaklar ama ne diyorlar ne yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?