Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar embriyolar iyi orta kötü şeklindemi bana 5ab orta 2ab ortadan bi tık daha kötü denildi embriyolar hakkında bilgisi olan varmı

Ben randevu aldım Semra hanıma haftaya çarşambaya ama bugün hasta olmam gerekiyor. Eğer olursam 2.günü mü gitmem gerekir? Banada dua edin lütfen hamile olayım.

Canım,benim de kalan embriyolar 6ab ama orta,iyi,kötü bir şey denmemisti bunlar da mı orta oluyor acaba? Bu arada ne zaman transfer senin,ben bu ayı pas gecicem, Ekim de donmuslarla başlayayim diyorum
Benim embriyom kalmadı. Yeni tedavi içimde sene sonunu düşünüyorum. Biliyorsun eş durumum var değerleri nasıl bilmiyorum kötüyse biraz olsun toparlamam gerek.
6aa 6ab 5aa 5ab ben bunları iyi kalite olarak biliyorum. Benimkiler 6aa 6ab 5aa 5aaydı iyi kalite dediler. 5ab orta mı oluyor emin değilim ama ben 4ler orta diye biliyorum.düştükçe kalitede düşüyor bildiğim kadarıyla. Senin embriyon kaliteli güzel düşünelim güzel olsun.

Ayy kusura bakma canım ben seni başkasıyla karıştırdım sanırım ya,biri daha vardı Eylül de beraber transfer oluruz diyirduk nedense sen sabdim
Olsun canım ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başla,hem o zamana kadar eşine vitemin takviyesi yaparsın çok daha güzel embriyolar olur inşallah,senin rezerv sorunun yoktu yani zaman aleyhine işlemiyor sukur

Yaptığım tedavide de eşime takviyeler kullandırmıştım. 2.5 senedir zaten tedavide akabinde tüp bebek yaptırdık.
Rezervle ilgili sorunum yok çok şükür. Ama sipoşlarla ilgili sorunum var. Hiç haraket etmiyorlar bu beni korkutuyor. Yakında hepsi haraketsiz olacak diye. Gönül hocaya sperm dondurtsak mı demiştim. Tedavilerim başarısız olur da eşimin spermlerinin %100 de haraketsiz olursa önlem almış oluruz diye gerek duymamıştı. %90 küsürü haraketsizdi şuan ne durumda bilmiyorum. Acelem bu yüzden. Yoksa daha rahat olabilirim.

Embriyo kalitesi soranlara yazıorum...
2AA iyi
2CC zayıf
3AA iyi
3BB orta
4AA iyi
4AB orta
4BC zayıf

Kızlar sayılar sadece gününü ifade edio, o belirlemio kaliteyi, kaliteyi harfler belirlio, bana embriyolog dediki 3AA olan bir embriyoda iyi kalitede 5AA dan farkı yok çnkü transfer ettigimiz an zaten 5AA ya kaliteye hemen gelio dedi.. ama kızlar en kötü dedigimiz embriyo bile yeri gelio ummadıgımız anda tutuo ve bize bebiş oluo, saati dakkası geldimi bnlara takılmayın, bunu size 5kez iyi kalite embriyo konulup negatif alan biri olarak sölüorm...

Canım sendin değil mi Eylül'de transfer olacak seni Saklicennet le karistirdim.
Aynen ben de artık kaliteye çok inanmıyorum daha önce 3. Gün orta kalite tuttu ama 5. Gün 6aa tutmadı yani bu işler tamamen nasip inşallah rabbim bu defa nasip eder

Evet cnm bnm adetimi bekliorum, inanki bu işler kısmet, o embriyo tutacagı varsa ne olursa olsun yapışıo rahime, inan buna gerisi tamamiyle boş..

masal3487 cnm sende durumlar nsl?
Bana da gönül hanim Eylül adetiyle gel natural transfer yapalım dedi negatiften sonraki ikinci adetim olacak,ama bu ay çok antibiyotik kullandım idrar yolu enfeksiyonu oldum şuan tatildeyim eve dönünce tekrar bir urologa gidip idrar testleri yapayım geçmiştir insallah,dört beş güne adet olurum riske atmak istemiyorum bir ay daha bekleyeyim dedim şimdilik durum bu:)

Geri dönüş oldu mu? Kanaman devam diyor mu?
Geri dönüş yaptılar progeston iğne verdiler ama onu vurunmama rağmen aşırı aşırı bir kanama kan kaybından ölecem zannediyorum hala kanama devam ediyo 7. Kez denemem hiç böle şey yaşamadım genelde kan testi yapıp süreç tamamlandıktan sonra ilaçları kesince adet olurdum ama bu transferden 6.günü adet oldum benim gibi olan varmı arkadaşlar zaten tutunması kesinlikle olmamıştır ben yine Cumartesi kan testi yapcam ama zor o kanamaya bebek olmuş olsaydı düşerdi çok ilginç tekmiyim böle bir olayda acaba

Benim de olmuştu ben iyi örnek değilim seni pek üzmek istemiyorum ama 2. tedavimde progesteron iğne kullanmama rağmen 7. gün lekelenmeye başlayıp 8. gün çok ağrılı, şiddetli kanamam olmuştu ve negatifti. Rabbim hayırlısını versin inşallah.

Taze emriyo transeferimiydi o kanama yaşadığınız acaba benim taze embriyodu ve tedaviden yeni çıkmışım yorgun vucut ona yordum ..sizinki nasıldı

Cnm zaten varya normalde hiç bişey olmaz, n zmn insan böle bişeye başlarız başlar aksilikler, nyse cnm sn kndini n zmn hazır hissediosan rhatsan ozmn bşla cnm

Taze emriyo transeferimiydi o kanama yaşadığınız acaba benim taze embriyodu ve tedaviden yeni çıkmışım yorgun vucut ona yordum ..sizinki nasıldı

Benimki doldurulmuştu ve ilaçlı transferdi. O tedavim başka bir merkezdeydi. İlki taze transferdi ve boş gebelikti vücudum onda dediğin gibi çok yorgundu hatta ufak bir OHSS bile geçirmiş olabilirim ağrım çoktu onda . Bunların hepsi birer sebep önemli olan nasibimizde olması. Rabbim nasip etsin inşallah hepimize . İnşallah sizinki benim o tedavimdeki gibi olmaz sonucunuz pozitif olur

Dondurulmuş natural transfer olsa anlarımda taze ve ilaçları kullanırken olması gerçekten üzücü ben ilk kez duydum. Hayırlısı olsun ne diyeyim.

Dondurulmuş natural transfer olsa anlarımda taze ve ilaçları kullanırken olması gerçekten üzücü ben ilk kez duydum. Hayırlısı olsun ne diyeyim.
Ben gerçi dr la görüşmedim ama bana sadece jel verdiler diğer transferlerimde muhakak progeston iğnede kullanıyordum yanında bu jel kanamamı durduramadı öle düşünüyorum o yğzden adet döngüm geldiğinde adet oldum.daha tutunmaya fırsat olmadan kanamayla gitti hayırlısı olsun nasip kısmey işi rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin tez zamanda inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…