Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba ;
biz memorial şişli de ayın 5 ınden sonra baslayacağız bir sorum olacak doktor fark edermi ilk önce ücretsiz ön görüşme var ama semra hoca 680 tl doktor fark eder mi tavsiye edeceğiniz doktor varmıır?

Memorial iğne vermiyor normalde de belki size gerekliymiş maalesef bazen deneme yanılma oluyor. Nasip.

Ya bize de bilgi veriyolardı ama 3aa veya 2aa terimlerini hiç kullanmadılar sadece 2 iyi 2 orta kalitede embriyonuz oluştu dendi

Bişey sorcam ben beril hocaya gidiyorum şu an ama transfere o girmiyomş ya günseli hanım yada gönül hanım giriyomş benm yumurtalarımı da gönül hanım topladı ama ona hiç muayene olmadım sizce günseli hanım mı gönül hanım mı daha iyi yardımcı olursanz sevinirim

ikisdide çok çok iyi bi doktor ben ikisinede muayne olmuş biri olarak soyluyorum :) benim favori doktorum gonul özer ama inşallah benimde transferim eylüklde olcak gonul hocaya denk gelmek isterim :)

ikisdide çok çok iyi bi doktor ben ikisinede muayne olmuş biri olarak soyluyorum :) benim favori doktorum gonul özer ama inşallah benimde transferim eylüklde olcak gonul hocaya denk gelmek isterim :)
Yumurtalarımı topladığında tanıştım bende kendisiyle iyi bi dr a benziyo yaklaşımı hepsinin iyi zaten ama transfer son aşama olduğu için biraz tereddüt edip en iyisini sorguluyo insan Cevabınız için teşekkürler

Merhaba

Durumumu ara ara paylaşıyorum o yüzden yine yazmak istedim. Kan sonuçlarım düşük değerle(28’di) başlamıştı korkutmuştu bizi ama şükürler olsun bugün 6+2’de kalp atışını duyduk, minicik bebeğimizi gördük. Umarım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz bol bol dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin diye. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarımdasınız

Bana da Semra hn ile muayene için telefonda ücret söylemişlerdi ama almadılar. Genelde de almıyorlar galiba, ama kesin böyledir diyemem..
Ben Gönül ve Günseli hanımla tedavi görmüştüm. İkisi de birbirinden şeker

Ayy maşallah saglikla büyüsün bebisin,bize de dua eder misin ,hamilelerin duası kabul olurmuş

Sağol

Benim iki arkadaşımında transferi gönul hanima denk gelmis ve ikisininde tuttu biri hamile biride kucaginda hatta en yakin arkadasim transferde atışı yaparken gonul hocaya besmele cekermisiniz demis oda 3 kere besmele cekmis siz düşunun insallah ona denk geliriz

Hanımlar sağ böbrek tarafımda taş düşürüyomuşum gibi ağrı var sizce neden oluyo yarn da test günüm ağlatıyo ağrı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…