Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim merhaba. Benim son transferimde aynısı oldu. Test günüme 4 yada 5 gün(dü sanırım ) kala hasta olmuştum. Çok sasirmistim. Test yapmadım bile. Yanı yapamadım. Sonra bende polip varmış. Doktorum farketmedi. Başka bir doktora gittim o farketti. Sende de böyle bir şey mi var acaba?

Malesef negatif. İnanırmısınz ağlayamadım bile spnucu görünce. 3. Tüp bebekte negatif oldu
Ya çok üzüldüm. Ağrılarım var deyince acaba kimyasal gebelik mi oldu diye aklıma geldi size yazamadım. Benim de çok ağrılarım olmuştu yatamamıştım belimin ağrısından şiddetli kasık ağrılarım da oldu sonuç kimyasaldı. İnan çok üzüldüm ama vazgeçmek Yok sayısız denemesi olup pozitif görenler var. Çok zor maddi manevi ama yapabileceğimiz bir şey Yok. Gerisi Allah’a kalıyor. Yakın zaman da hepimize nasip etsin.

Zaman hiç geçmiyo. İyi vaya kötğ hazırladım kendimi
[/QUOTE] sonuç nedir Rabbim gonlunuzd
Malesef negatif. İnanırmısınz ağlayamadım bile spnucu görünce. 3. Tüp bebekte negatif oldu
Çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda Rabbim nasıp eylesin inşallah benim 6 denemede oldu ümidini hiç kayp etme

Memorial deki Dr mu fark etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…