Yok bnde hiç yapmadı..Kızlar estrofem siz de baş dönmesi mide bulantısı gibi şikayetler yapıyor mu?
Baş dönmesi çok yaptı bende. Bayılıyorum sanıyordum.Kızlar estrofem siz de baş dönmesi mide bulantısı gibi şikayetler yapıyor mu?
Ben de aynı durumdayım.Baş dönmesi çok yaptı bende. Bayılıyorum sanıyordum.
Ani hareketlerden kalkışlardan kaçın. Bünye bir süre sonra alışacakmış. Dr söylemişti.Ben de aynı durumdayım.
Rabbim gönlüne göre versin. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz.Aminn canım sağol. Vallaha artık neye yorumlayacağımı şaşırdım ağrıları. Tuttumu tutmadımı.
Sonuç nedir? Tutunmuştur inşallah.Zaman hiç geçmiyo. İyi vaya kötğ hazırladım kendimi
Malesef negatif. İnanırmısınz ağlayamadım bile spnucu görünce. 3. Tüp bebekte negatif olduSonuç nedir? Tutunmuştur inşallah.
Sizin sorun neydi? Geçmiş olsun. Vazgeçmek yok, yola devam.Malesef negatif. İnanırmısınz ağlayamadım bile spnucu görünce. 3. Tüp bebekte negatif oldu
Canim merhaba. Benim son transferimde aynısı oldu. Test günüme 4 yada 5 gün(dü sanırım ) kala hasta olmuştum. Çok sasirmistim. Test yapmadım bile. Yanı yapamadım. Sonra bende polip varmış. Doktorum farketmedi. Başka bir doktora gittim o farketti. Sende de böyle bir şey mi var acaba?Geri dönüş yaptılar progeston iğne verdiler ama onu vurunmama rağmen aşırı aşırı bir kanama kan kaybından ölecem zannediyorum hala kanama devam ediyo 7. Kez denemem hiç böle şey yaşamadım genelde kan testi yapıp süreç tamamlandıktan sonra ilaçları kesince adet olurdum ama bu transferden 6.günü adet oldum benim gibi olan varmı arkadaşlar zaten tutunması kesinlikle olmamıştır ben yine Cumartesi kan testi yapcam ama zor o kanamaya bebek olmuş olsaydı düşerdi çok ilginç tekmiyim böle bir olayda acaba
Ya çok üzüldüm. Ağrılarım var deyince acaba kimyasal gebelik mi oldu diye aklıma geldi size yazamadım. Benim de çok ağrılarım olmuştu yatamamıştım belimin ağrısından şiddetli kasık ağrılarım da oldu sonuç kimyasaldı. İnan çok üzüldüm ama vazgeçmek Yok sayısız denemesi olup pozitif görenler var. Çok zor maddi manevi ama yapabileceğimiz bir şey Yok. Gerisi Allah’a kalıyor. Yakın zaman da hepimize nasip etsin.Malesef negatif. İnanırmısınz ağlayamadım bile spnucu görünce. 3. Tüp bebekte negatif oldu
Çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda Rabbim nasıp eylesin inşallah benim 6 denemede oldu ümidini hiç kayp etmeMalesef negatif. İnanırmısınz ağlayamadım bile spnucu görünce. 3. Tüp bebekte negatif oldu
Memorial deki Dr mu fark etmediCanim merhaba. Benim son transferimde aynısı oldu. Test günüme 4 yada 5 gün(dü sanırım ) kala hasta olmuştum. Çok sasirmistim. Test yapmadım bile. Yanı yapamadım. Sonra bende polip varmış. Doktorum farketmedi. Başka bir doktora gittim o farketti. Sende de böyle bir şey mi var acaba?
İnşallah canım Allah yardımcınız olsunMerhaba arkadaslar yarin transferim var demin aradilar hastaneden insallah bu sefer Rabbim yuzumuze guler hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebisimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?